Astrocoaching

Coachingstrajecten voor vrouwen die willen groeien

Lopen bepaalde issues als een rode draad door je leven en wil je ze nu echt eens aanpakken? Wil je je carrière een andere wending geven en kun je daar wel een goed advies bij gebruiken? Of heb je je eigen bedrijf en wil je dit naar een volgend niveau brengen?

In een coachingstraject begeleid ik jou in de stappen die je moet maken om persoonlijke groei te realiseren. Dat kan in al een paar sessies, want op basis van jouw astrologisch profiel kan ik zien wat jij nodig hebt, waar je kracht ligt en wat er nog op je pad komt.

Voor wie is een coachingstraject geschikt?

Herken je je in één van de volgende situaties? Dan zul je baat hebben bij coaching op basis van je astrologisch profiel:

 Je wilt rust in je hoofd, en beweging in je leven
 Je voelt dat je werk niet je roeping is, maar wat is dat dan wel?
 Je wilt graag voor jezelf beginnen, maar durft de stap niet te zetten
 Je bent continu moe en gestrest, maar weet niet hoe je dat kunt stopzetten
 Je hebt je eigen bedrijf, maar weet niet welke kant je ermee op wilt
 Je wilt niet meer in je bedrijf, maar aan je bedrijf werken. Hoe pak je dat aan?
 Je wilt je specialiseren zonder je te beperken, maar weet niet hoe
 Je zit niet lekker in je vel, maar weet niet waar dat aan ligt
 Je voelt dat je tegen een burn-out aanloopt en wilt dat voorkomen
 Je bent herstellende van een burn-out en wilt weer dezelfde sterke vrouw van daarvoor worden; of misschien zelfs een beetje sterker

Wat houdt een coachingstraject in?

Dat is voor elke vrouw anders en hangt af van het vraagstuk waar jij advies en coaching bij wilt. We maken samen een traject op maat, zodat jij aan het eind van het traject helder voor ogen hebt waar je naartoe wilt en welke stappen je daarvoor moet zetten. Zo sluit jouw traject perfect aan bij jouw coachingsbehoefte én bij jouw agenda.

Wat kost het en wat levert het me op?

Een coachingstraject is altijd helemaal op jouw persoonlijke situatie afgestemd. De ene vrouw heeft advies nodig bij een zakelijke beslissing en weet na drie korte sessies precies wat haar te doen staat. De ander zit al jaren niet lekker in haar vel en tobt met meerdere issues, waardoor zij meer baat heeft bij een intensiever traject. Ik hanteer daarom een richtprijs van 1997 euro. Mocht jouw coachingsbehoefte tot een korter of juist langer traject leiden, dan kan dit invloed hebben op de prijs. Uiteraard bespreken we dit van tevoren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tob je met een issue en wil je daar graag bij gecoacht worden?
Neem dan contact met mij op.

Als extra service worden de gesprekken opgenomen. Je gaat zoveel horen dat het zeer waardevol is om de opname thuis op je gemak nog eens terug te luisteren. Uiteraard vraag ik jou en eventueel andere deelnemers hier eerst toestemming voor. Je krijgt vervolgens na afloop via de mail een link waarmee je de gesprekken kunt downloaden.

Ja, Ik maak graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak

Kijken naar jouw potentieel

Ik gebruik verschillende instrumenten om jou te coachen, zoals onder andere de Roos van Leary, de kernkwadranten van Daniel Ofman en het Big 5 persoonlijkheidsmodel. Ik onderscheid me van andere coaches omdat ik geen testen gebruik, maar puur naar je potentieel kijk vanuit je horoscoop. Bewegen doe je in mijn visie niet door te meten en te wegen maar door in gesprek te komen, en dat in een veilige en vertrouwde omgeving zonder druk.

Johari Window: inzet bij astrocoaching
Astrocoaching: Big Five Persoonlijkheidsmodel
Coaching Astrologie: kernkwadrant Daniel Ofman

Gerelateerde diensten

Ik ben gespecialiseerd in astrocoaching voor vrouwen. Naast coachingstrajecten verzorg ik ook astroworkshops, astrolezingen en astroconsulten

Ik hou van cookies :-) Niet alleen van Oreo's, maar ook voor mijn website. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt.