Astroconsult

Astroconsult: 1-op-1 advies

Bij een astroconsult geef ik je 1-op-1 persoonlijk advies aan de hand van je exacte geboortetijdstip en -plaats. De basis daarvan is altijd een karakterduiding: wie ben je, hoe zit jij in elkaar, waar zitten je pijnpunten en waar staat voor jou de pot met goud? De kosmos geeft het antwoord, en ik vertaal het voor jou. Zodat jij betere keuzes kunt maken. Na afloop van het consult zit je hoofd vol met concrete adviezen en inzicht in de stappen die je moet gaan zetten om te groeien.

Karakterduiding en prognoses

Naast een karakterduiding kan ik je prognoses geven: wat komt er het komende jaar op je pad? Hoe bewegen de planeten en welke impact heeft dat op jou? Ik ben geen waarzegster, ik heb geen glazen bol. Wat ik wel doe, is de grote hoeveelheid kosmische informatie interpreteren die betrekking heeft op jou, en die vertalen in concrete adviezen. Daarmee geef ik je een klein kijkje in de toekomst. Erg waardevol om te bepalen of en wanneer je bepaalde keuzes wilt maken!

Voor wie is een astroconsult geschikt?

Een astroconsult is nuttig, leerzaam en inspirerend voor iedere vrouw die zich herkent in de volgende situaties:

 Je wilt rust in je hoofd, en beweging in je leven
 Je tobt met allerlei issues en wilt weten waar dat vandaan komt
 Je botst vaak met je kind en wilt graag een fijnere sfeer in huis creëren
 Je ziet altijd en overal beren op de weg
 Je wilt je carrière een andere wending geven, maar wat past er nou écht bij je?
 Je wilt voor jezelf beginnen, maar twijfelt of het ondernemerschap wel bij je past
 Je bent continu moe en gestrest, maar weet niet hoe je dat kunt stopzetten
 Je bent altijd maar bezig en druk en je kunt je nooit meer echt ontspannen
 Je houdt van je partner, maar twijfelt of jullie samen oud kunnen worden
 Je wilt je specialiseren zonder je te beperken, maar weet niet hoe
 Je zit niet lekker in je vel, maar weet niet waar dat aan ligt
 Je voelt je vaak onbegrepen
 Je voelt dat je tegen een burn-out aanloopt en wilt dat voorkomen
 Je hebt het idee dat er meer in je zit dan er nu uitkomt

Wat kost een astroconsult en wat levert het me op?

Een astroconsult kost 497 euro incl. BTW. Deze investering in jezelf levert je een heleboel op:

 Inzicht in jezelf
 Een kijkje in de toekomst
 Rust
 Perspectief
 Persoonlijke groei
 Concrete adviezen om het beste uit jezelf te halen

Als extra service wordt het gesprek opgenomen. Je gaat zoveel horen dat het zeer waardevol is om de opname thuis op je gemak nog eens terug te luisteren. Uiteraard vraag ik jou en eventueel andere deelnemers hier eerst toestemming voor. Je krijgt vervolgens na afloop via de mail een link waarmee je het gesprek kunt downloaden.

Ja, ik boek graag een consult!

Hoe gaat een astroconsult in zijn werk?

Nadat je een afspraak hebt ingepland en afgerekend, krijg je van mij een bevestigingsmail, waarin ik onder andere naar je geboorteplaats en -tijdstip vraag. Zodra ik dat heb ontvangen, ga ik aan de slag. Ik werk met zeer geavanceerde astrologiesoftware. Daarin voer ik jouw gegevens in om jouw astrologisch profiel te berekenen. Vervolgens ga ik dat allemaal analyseren. Zo bereid ik ons gesprek voor.

Consult per telefoon, Skype of op locatie

Ons gesprek, jouw astroconsult, voeren we telefonisch, via Skype of op locatie. Dat mag jij aangeven. Zo zorgen we er samen voor dat het altijd past in je drukke agenda. Ik duid je karakter aan de hand van je geboortehoroscoop, ik geef je een prognose van het komende jaar en ik beantwoord specifieke vragen die je me van tevoren hebt doorgegeven, of die tijdens ons gesprek in je opkomen.

Geboortehoroscoop en astroconsult
Dit is een voorbeeld van een horoscoop die ik persoonlijk voor je maak. Ik bereid het voor en ga daarna deze graag met jou bespreken.
Astroconsult voor vrouwen
Mijn praktijk zit in Assen. Ik geef ook consulten via Skype of FaceTime. Voor workshops en lezingen kom ik graag naar je toe.

Gerelateerde diensten

Ik ben gespecialiseerd in astrocoaching voor vrouwen. Naast consulten verzorg ik ook astroworkshops, astrolezingen en astrocoaching.

Ja, ik boek graag een consult!

DEBORAH VERSCHEEN IN

Ik hou van cookies :-) Niet alleen van Oreo's, maar ook voor mijn website. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt.