Astrolezingen

Ik verzorg inspirerende en bevlogen lezingen over persoonlijke groei in relatie tot de kosmische krachten bij jou op locatie zodat jouw gasten een onvergetelijke en interessante bijeenkomst hebben. Astrologie is een veelbesproken onderwerp maar niemand weet precies wat je er allemaal mee kan. Ik breng daar verandering in. De geheime code van de kosmos is vanaf nu voor iedereen toegankelijk.

Een lezing stem ik af op jouw doelgroep en het thema van de bijeenkomst.

Verschillende lezingen

Je kunt kiezen uit de volgende 6 lezingen:

    De 7 kosmische geheimen die je business een boost geven  ✓ Meest gekozen
    De 7 kosmische geheimen om geld en welvaart aan te trekken
    De 7 kosmische geheimen om je gunfactor te verhogen
    De 7 kosmische geheimen die je roeping onthullen
    De 7 kosmische geheimen  voor een betere gezondheid & welzijn
    Dit Wordt Jouw Jaar! Hoe astrologen de toekomst voorspellen
Astrolezing laten verzorgen?
Lezingen duren ca. 50 minuten. Daar zitten twee filmpjes tussen van 2 en 4 minuten. Tijdens de lezing gebruik ik de horoscoop van Koningin Máxima Zorreguieta als voorbeeld. Ze spreekt tot ieders verbeelding.

Astrolezing boeken

Indien gewenst kan ik de geboortehoroscoop gebruiken van een vrijwillige deelnemer. Een lezing kost 597 euro excl. btw en excl. reiskosten ongeacht het aantal toehoorders. Lezingen dienen minimaal 6 weken van tevoren te worden geboekt vanwege de voorbereidingstijd.

Ja, ik wil graag een astrolezing boeken!

Astrolezing voor 500 vrouwen Ladies Night De Luxe – Hotel van der Valk Assen.

Gerelateerde diensten

Ik ben gespecialiseerd in astrocoaching voor vrouwen. Naast astrolezingen verzorg ik ook astroworkshops, astroconsults en astrocoaching.

Mijn website gebruikt cookies om jou de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om mijn website te bekijken zoals hij bedoeld is.