Gefeliciteerd, je bent nu een Bedrijfsalchemist®

Bedankt voor het tekenen van onze samenwerkingsovereenkomst. Hiermee ben je officieel een Bedrijfsalchemist® geworden en behoor je nu tot de School voor Bedrijfsalchemisten. Wees welkom!

Deborah heeft veel zin om met jou te gaan samenwerken en kijkt er naar uit. Achter de schermen gaan wij nu alles in orde maken binnen de School om de samenwerking straks optimaal te kunnen laten plaatsvinden. Bereid je voor op een reis vol mysterie en openbaring, waarin je de universele wijsheid van de kosmos omarmt. Dit is geen gewone reis, dit is een avontuur dat je ziel zal doen ontwaken!

Totdat de samenwerking echt gaat beginnen, kun je je daar alvast op gaan voorbereiden. Op de School voor Bedrijfsalchemisten vind je alles over de school, maar deze aflevering van de Astrologie Podcast vertelt je er ook alles over. En, als je hem nog niet hebt, hier kun je je eigen geboortehoroscoop aanvragen.

Wij wensen je alvast heel veel succes met Deborah als jouw spirituele business coach. Mocht je in de tussentijd met vragen zitten, stuur dan even een bericht naar support@deborahcabau.nl.

Team Deborah
dresscode deborah cabau

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn?