Bestellingen 

Bestellingen kunnen 24 uur per dag geplaatst worden in mijn webshop. Bestellingen worden verstuurd zodra de betaling binnen is en de verzending vindt plaats op werkdagen (ma t/m vrij) tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag afgehandeld/verstuurd.

Verzending binnen Nederland
Indien je een bestelling plaatst, wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verwerkt. De leveringstermijn is 1-3 werkdagen. Mocht je product niet op voorraad zijn, kan hiervan worden afgeweken en informeer ik je hierover per e-mail. Indien de levertertijd voor je te lang is, kan je de bestelling alsnog (kostenloos) annuleren en wordt de eventuele vooruitbetaling teruggestort op je rekening.

De verzending is in principe altijd voor eigen risico. Ik doe er echter alles aan om de bestelling zeer zorgvuldig in te pakken en zo goed mogelijk te laten verzenden.

 

Betaalmethoden

Je kan je bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

1. Ideal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.

2. PayPal
PayPal is een internationaal, veilig en veelgebruikt betaalmiddel.Via de site van PayPal kun je een gratis een  particulier account aanmaken. Je kunt dit particulier account voor vele aankopen gebruiken op het internet, ook op Marktplaats en Ebay. Voordeel: PayPal geeft je kopersbescherming, is eenvoudig in gebruik en maakt het mogelijk om met je creditcard te betalen (Mastercard/Visacard).

Voor de PayPal betalingen zijn de  kosten die PayPayl hiervoor hanteert voor je rekening (3,4% van het aankoopbedrag) en deze betalingskosten zijn zichtbaar in het bestelproces. Je kunt dan nog wel kiezen voor een ander (gratis) betaalmethode.

Meer informatie is te vinden op de website van Paypal.

3. SOFORT Banking
SOFORT Banking is een eenvoudig, veilig en veelgebruikt betaalmiddel in 8 Europese landen.

4. Bancontact
Bancontact is een online betaalsysteem van de gezamenlijke Belgische banken.

5. Creditcard
Creditcard is een internationaal, veilig en veelgebruikt betaalmiddel.

6. Apple Pay
Apple Pay is een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen met je Apple apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en meer dan 30 andere landen.

Retourneren van artikelen

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelling en deze graag wilt terugsturen naar mij.

1: Annulering (gebruik maken van je herroepingsrecht)
Je kan na ontvangst van de bestelling deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden annuleren. Neem dan s.v.p. hierover contact met mij op via e-mail of telefoon (06-15840488).  Of maak gebruik van mijn herroepingsformulier  en e-mail deze naar mij door.

Na annulering hebt je nogmaals 14 dagen de tijd om de product(en) retour te sturen.

2: Geheel of gedeeltelijk terugzenden van je bestelling
2A: Wil je de gehele bestelling terugzenden?
Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de product(en) naar mij retour te sturen.
Na annulering stort ik binnen 14 dagen het gehele factuurbedrag terug op je rekening. Dit bedrag is inclusief de door jou betaalde verzendkosten bij aanschaf van de product(en).

Ik mag wachten met terugbetaling tot ik de product(en) heb teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

De kosten van het terugzenden van de bestelling (van jouw huis naar mij) zijn voor je eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

2B: Wil je slechts een gedeelte van de bestelling terugzenden?
Na annulering van een gedeelte van de bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de desbetreffende product(en) naar ons retour te sturen.
Na annulering van een gedeelte van de bestelling stort ik binnen 14 dagen het aankoopbedrag van de desbetreffende producten terug op je rekening.

In dit geval worden de reeds in rekening gebrachte verzendkosten niet teruggestort.

Ik mag wachten met terugbetaling tot ik de product(en) heb teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

De kosten van het terugzenden van de bestelling (van jouw huis naar mij) zijn voor je eigen rekening. Bij pakketpost zal dit ongeveer € 6.50 zijn en bij brievenbuspost maximaal € 4.00 aan postzegels. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

3. Je kunt de artikelen retourneren naar:
Deborah Cabau Astrocoach voor Vrouwen
Neptunusplein 41
9401 CZ Assen

4. Hoe snel krijg ik mijn geld teruggestort op mijn rekening?
Nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht, zal ik binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag terugstorten op je rekening. Ik mag wachten met terugbetaling tot ik de goederen heb teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Heb je nog vragen over het retourneren van je bestelling? Ik beantwoord graag je vragen. Bel (06-15840488) of e-mail mij en ik probeer je zo snel mogelijk verder te helpen.

 

Klachtenregeling

Ik heb graag tevreden klanten en doe hier mijn uiterste best voor. Want een tevreden klant is een trouwe klant en daar ben ik zuinig op.
Maar het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over je product of afhandeling van je bestelling door onze webshop.

Ik verzoek je om de klacht eerst bij mij kenbaar te maken door te e-mailen. Ik doe mijn best om tot een goede oplossing te komen.

Ben je alsnog niet tevreden? Dan is het mogelijk om je geschil aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je als consument sinds 15 februari 2016  vrij om je klacht daar aan te melden. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr

Daarnaast kun je uiteraard ook kijken op de site van ConsuWijzer: https://www.consuwijzer.nl/

DEBORAH VERSCHEEN IN

Ik hou van cookies :-) Niet alleen van Oreo's, maar ook voor mijn website. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt.