Bestellingen 

Bestellingen kunnen 24 uur per dag geplaatst worden in onze webshop. Bestellingen worden verstuurd zodra de betaling binnen is en de verzending vindt plaats op werkdagen (ma t/m vrij) tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag afgehandeld/verstuurd.

Verzending binnen Nederland
Indien je een bestelling plaatst, wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verwerkt. De leveringstermijn is 1-3 werkdagen. Mocht je product niet op voorraad zijn, kan hiervan worden afgeweken en informeren wij je hierover per e-mail. Indien de levertertijd voor je te lang is, kan je de bestelling alsnog (kostenloos) annuleren en wordt de eventuele vooruitbetaling teruggestort op je rekening.

De verzending is in principe altijd voor eigen risico. Wij doen er echter alles aan om de bestelling zeer zorgvuldig in te pakken en zo goed mogelijk te laten verzenden.

 

Mijn website gebruikt cookies om jou de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om mijn website te bekijken zoals hij bedoeld is.