De juiste keuzes maken op basis van je astrologisch profiel

Al sinds mijn jeugd op Ibiza ben ik geïnteresseerd in astrologie. Al jaren vertel ik vrienden en familie regelmatig wat er voor ze in de sterren staat. Mijn zussen en vriendinnen kwamen steeds vaker naar mij toe als ze met issues tobden. Twijfels over hun relatie, stress op het werk, spanning in hun gezin, geldzorgen, moeite om te kunnen ontspannen, het gevoel vast te zitten. Bij al deze twijfels kon ik helpen door ze te adviseren op basis van hun astrologisch profiel. Steeds vaker hoorde ik van hen hoe treffend mijn beschrijvingen waren, en hoe goed ik dat kon vertalen in concrete adviezen. En het werd me steeds duidelijker: ik moest hier meer mee gaan doen.

En dus besloot ik in 2016 mijn carrière als HR-manager achter me te laten en startte ik mijn astrologisch adviesbureau ‘Astrocoach voor Vrouwen’. Nu combineer ik mijn kennis van psychologie, personeelsmanagement en coaching met mijn passie voor astrologie. Het is mijn roeping om jou, naast het duiden van je karakter, te vertellen waar je issues vandaan komen en waar het naar toe gaat met jouw leven. Ik wil je niet alleen helpen met groeien maar ik wil je ook rust en perspectief bieden. Dat doe ik door eeuwenoude wijsheid in een modern jasje te verpakken.

Deborah Cabau: astrologe
Dit is de trap van mijn ouderlijk huis op Ibiza. Vanuit de patio bereik je het dak van het huis met uitzicht over de zee en de hemel.

Ruime ervaring als HR-manager en coach

Ik onderscheid me van andere businesscoaches doordat ik ruim 15 jaar ervaring in het personeelsvak heb, als HR-manager en transformatiecoach. Met die ervaring kan ik de informatie uit je astrologisch profiel vertalen in hele concrete tips en adviezen die bij jou tot persoonlijke groei leiden.

En ik onderscheid me van ‘gewone’ coaches doordat ik heel concreet karaktertrekken en tendensen in je leven kan berekenen met behulp van zeer geavanceerde software. Daardoor ken ik je binnen één sessie al door en door en kan ik meteen to the point komen. Aan mij hoef je niet uit te leggen hoe je in elkaar zit en met welke issues je speelt. Soms weet je dat zelf niet eens. Maar ik kan het je vertellen op basis van je geboortedatum, geboorteplaats en -tijstip.

Wie is Deborah Cabau?

Dat is een heel verhaal, dat ik je graag wil vertellen. Dan weet je ook wie ik ben.
Wel zo eerlijk toch, als ik jou binnen no time ook door en door ken?

Ik woon met mijn gezin in het prachtige Drenthe. Wij zijn een samengesteld gezin en mijn oudste dochter Dominique studeert toegepaste psychologie en is hoofd horoscopenadministratie binnen mijn bedrijf. Ze doet dat heel nauwkeurig en met veel plezier. Ik word blij van familie,  fotograferen, goede gesprekken, lang tafelen, koken, appeltaarten bakken en pure chocolade eten. En natuurlijk Spaanse en Engelse conversaties voeren met mijn internationale familie tijdens onze vakanties op mijn geboorte-eiland Ibiza. Dat voelt voor mij als thuiskomen. Dit magische eiland heeft mij gevormd en gemaakt tot wie ik ben. Over mijn jeugd, mijn familie en mijn persoonlijke, turbulente reis naar het nu wil ik je graag uitgebreider vertellen. Het laat zien waarom ik bijna niet anders kón dan Astrocoach worden.

Lees meer over:

Gratis geboortehoroscoop door Deborah Cabau

DEBORAH VERSCHEEN IN

Ik gebruik ook cookies. Just to let you know. Klik hier: