In de media

Ik ben de enige coach in Nederland die vrouwen coacht op basis van hun astrologisch profiel. En dat trekt de aandacht van de media! Op deze pagina vind je mijn optredens en vermeldingen in de media.

BEAU MONDE

Deze maand (23 juni- 13 juli 2021) sta ik in de BEAUMONDE.NL met een groot artikel over mijn werk als astrologe. Ook heb ik voor het magazine BEAU MONDE gekeken naar de sterren van een aantal interessante celebrities. Je leest het hele artikel hier: De grote Beau Monde Zomer Horoscoop.

horoscoop

BEAU MONDE

Het interview van BEAU MONDE over mijn werk als astrologe en astrologisch business coach verscheen 23 juni 2021 op BEAUMONDE.NL . Het hele artikel ‘Astrologisch businesscoach Deborah Cabau: Wat jij in je even zal meemaken staat zo goed als vast’ lees je hier.

 

INTERMEDIAIR

Intermediair heeft mij geïnterviewd over waarom jongeren in deze onzekere tijd vaker naar een astroloog gaan. Het hele artikel van Robert Heeg verscheen op 28 januari 2021 online en lees je hier: Jongeren gaan naar astroloog voor carrièreadavies: ‘Zekerheid in onzekere tijd’.

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop

PODCAST over hoe jouw sterrenbeeld en horoscoop je bedrijf bepaalt

Hier is een show voor jou… podcast aflevering 95 waarin ik geïnterviewd word door Jeanet Bathoorn in de VrijheidsOndernemers®Show. Tijdens deze show praten we over mijn werk als Astrologisch Businesscoach en de invloed van de sterren.

Via deze link kun je op Spotify het interview beluisteren.

PODCAST over astrologie, psychologie en mindset

Ik werd in april 2020 geïnterviewd door Jack Scheers (personal trainer en mindset coach) vanwege mijn werk als Astrologisch Businesscoach en als auteur van de 12-delige horoscoopboekenreeks waar ik nu momenteel mee bezig ben.

Via deze link kan je het complete interview gratis beluisteren.

LINDA.NL

Op 14 december 2019 verscheen er op LINDA.nl een artikel over mij omdat ik speciaal voor LINDA.nl  twee thema-horoscopen heb gemaakt voor elk sterrenbeeld.

Het hele artikel lees je hier.

De eerste van de twee thema-horoscopen is ook op 14 december 2019 verschenen op LINDA.nl. Een sekshoroscoop vol spetterende tips voor elk sterrenbeeld lees je hier.

 

LINDA.

Samen met mijn 8 zussen sta ik uitgebreid in de november 2019 editie van Linda. magazine.

    

Fotografie: Liselore Chevalier • Styling: Tricja I Visagie • David Koppelaar , Ingrid van Hemert, Charlotte Niketic, Suzanne van Schie.

Op de foto’s zie je Nathalie (43 jaar en Schorpioen), Deborah (41 jaar, Ram), Kalin (40 jaar, Stier), Rebecca (36 jaar, Kreeft), Yolanthe (34 jaar, Vissen), Xelly (31 jaar, Stier), Marina (27 jaar, Kreeft) en Lluna (22 jaar, Ram). Helaas had mijn zus Ada (26 jaar, Schorpioen) op die dag een examen en kon ze niet aanwezig zijn.

Ook is er een leuk filmpje van de fotoshoot gemaakt:

NPO RADIO 1

Op 1 november 2019 kreeg ik in het programma Wat jij? wat door Radio 1- Evangelische Omroep op Instagram IGTV werd uitgezonden, hele interessante vragen voorgelegd. Wil je weten welke? Kijk hieronder!

FINANCIEELE DAGBLAD

Het Financieele Dagblad heeft mij geïnterviewd voor  mijn werk als astrologisch business coach. Het hele artikel van Floor Bakhuys Roozeboom verscheen op 10 augustus 2019 in de FD Persoonlijk magazine Zomerspecial en lees je hier: Met hulp van boven.

RTL BOULEVARD

RTL BOULEVARD heeft mijn Instagram post over KoninginMáxima  op hun website overgenomen. Op 17 mei 2019 verscheen de post als artikel ‘Zus Yolanthe voorspelt jarige Máxima’s toekomst‘ op de website.

METRO

METRO heeft mij geïnterviewd over astrologie. Op 17 april 2019 verscheen het artikel ‘Is astrologie een nieuwe vorm van persoonlijke ontwikkeling?‘  in de krant.

Astrologisch Businesscoach Deborah Cabau is auteur en uitgever van 12 horoscoopboeken ‘Wat jij in je MARS hebt!’

BoekenFEST ’19

Ik ben gevraagd om op 30 maart 2019 de aftrap van het boekenfestival in Theater de Nieuwe Kolk in Assen te verzorgen. Met 550 kaartjes was de grote zaal uitverkocht.

Business Fayst

Super interessante astrolezing ‘Jouw Horoscoop als Goudmap’ gegeven voor vrouwelijke ondernemers in het Noorden op 22 februari 2019.
Organisatie: Business Fayst by Fimke Jongejan.

 

Speciaal voor Valentijnsdag: de sterrenbeelden en hun liefdesleven

De liefde, dat is toch het allermooiste wat er is? De sterrenbeelden kunnen ons informatie geven over ons liefdesleven. In de wereld van verliefde sterrenbeelden is alles in rep en roer. Verliefd zijn doet ieder sterrenbeeld op zijn eigen manier. Hoe logisch is dat? Nieuws.nl vroeg aan mij  om per sterrenbeeld niet alleen inzicht te geven als ook goede tips voor hoe jij je relatie kunt verbeteren. Lees hier de tips.

 

Horoscoop 2019: Wat staat er jou te wachten in het nieuwe jaar?

Nieuws.nl heeft mij geïnterviewd over wat voor de tweelingen, rammen, steenbokken, vissen en leeuwen onder ons te wachten staat in het nieuwe jaar. Nieuwsgierig naar jouw kansen en uitdagingen in 2019? Lees dan snel jouw horoscoop voor het nieuwe jaar op nieuws.nl

 

RTL Live: De week van de spiritualiteit

Op 13 januari 2017 begon de week van de spiritualiteit. In dat kader werd ik door RTL Live gevraagd om aan te schuiven bij Quinty Trustfull en Mark Tuitert om te vertellen over mijn werk als Astrocoach. Erg leuk om te mogen vertellen hoe astrologie vrouwen kan helpen hun beste kwaliteiten in te zien en te benutten! Bekijk hier de uitzending:

 

 

Interview Patrick Kicken van NonDualiteit: Het staat in de sterren!

Patrick Kicken heeft mij geïnterviewd voor zijn YouTube kanaal en podcast NonDualiteit. Een kanaal over bewustzijn, business en spiritualiteit. Hij heeft talloze spirituele business coaches en auteurs geïnterviewd.

 

 

Impressie: Astrolezing bij Ladies Night in Assen

Hier een indruk van een Astrolezing voor 500 vrouwen tijdens Ladies Night gemaakt door www.vipstv.nl

 

3FM – Lex Uiting zoekt het allerleukste feestje

 

A Taste Of Beauty

Astroworkshop volgen?
Coaching aan de hand van jouw horoscoop?

ACV Ladies Night 2017 – Noppen en Naaldhakken

Astrologie en gratis geboortehoroscoop

Ladies Night Deluxe Edition – 21 november 2017

Spiritueel businesscoach
1-op-1 afspraak horoscoop en astrologie

Interview voor OEasy magazine November 2017

DEBORAH VERSCHEEN IN

Ik gebruik ook cookies. Just to let you know. Klik hier: