In de media

Ik ben de enige coach in Nederland die vrouwen coacht op basis van hun astrologisch profiel. En dat trekt de aandacht van de media! Op deze pagina vind je mijn optredens en vermeldingen in de media.

RTL BOULEVARD

RTL BOULEVARD heeft mijn Instagram post over KoninginMáxima  op hun website overgenomen. Op 17 mei 2019 verscheen de post als artikel ‘Zus Yolanthe voorspelt jarige Máxima’s toekomst‘ op de website.

METRO

METRO heeft mij geïnterviewd over astrologie. Op 17 april 2019 verscheen het artikel ‘Is astrologie een nieuwe vorm van persoonlijke ontwikkeling?‘  in de krant.

Astrologisch Businesscoach Deborah Cabau is auteur en uitgever van 12 horoscoopboeken ‘Wat jij in je MARS hebt!’

BoekenFEST ’19

Ik ben gevraagd om op 30 maart 2019 de aftrap van het boekenfestival in Theater de Nieuwe Kolk in Assen te verzorgen. Met 550 kaartjes was de grote zaal uitverkocht.

Business Fayst

Super interessante astrolezing ‘Jouw Horoscoop als Goudmap’ gegeven voor vrouwelijke ondernemers in het Noorden op 22 februari 2019.
Organisatie: Business Fayst by Fimke Jongejan.

 

Speciaal voor Valentijnsdag: de sterrenbeelden en hun liefdesleven

De liefde, dat is toch het allermooiste wat er is? De sterrenbeelden kunnen ons informatie geven over ons liefdesleven. In de wereld van verliefde sterrenbeelden is alles in rep en roer. Verliefd zijn doet ieder sterrenbeeld op zijn eigen manier. Hoe logisch is dat? Nieuws.nl vroeg aan mij  om per sterrenbeeld niet alleen inzicht te geven als ook goede tips voor hoe jij je relatie kunt verbeteren. Lees hier de tips.

 

Horoscoop 2019: Wat staat er jou te wachten in het nieuwe jaar?

Nieuws.nl heeft mij geïnterviewd over wat voor de tweelingen, rammen, steenbokken, vissen en leeuwen onder ons te wachten staat in het nieuwe jaar. Nieuwsgierig naar jouw kansen en uitdagingen in 2019? Lees dan snel jouw horoscoop voor het nieuwe jaar op nieuws.nl

 

RTL Live: De week van de spiritualiteit

Op 13 januari 2017 begon de week van de spiritualiteit. In dat kader werd ik door RTL Live gevraagd om aan te schuiven bij Quinty Trustfull en Mark Tuitert om te vertellen over mijn werk als Astrocoach. Erg leuk om te mogen vertellen hoe astrologie vrouwen kan helpen hun beste kwaliteiten in te zien en te benutten! Bekijk hier de uitzending:

Interview Patrick Kicken van NonDualiteit: Het staat in de sterren!

Patrick Kicken heeft mij geïnterviewd voor zijn YouTube kanaal en podcast NonDualiteit.
Een kanaal over bewustzijn, business en spiritualiteit. Hij heeft talloze spirituele business coaches en auteurs geïnterviewd.

Impressie: Astrolezing bij Ladies Night in Assen

Hier een indruk van een Astrolezing voor 500 vrouwen tijdens Ladies Night gemaakt door www.vipstv.nl

3FM – Lex Uiting zoekt het allerleukste feestje

A Taste Of Beauty

Astroworkshop volgen?
Coaching aan de hand van jouw horoscoop?

ACV Ladies Night 2017 – Noppen en Naaldhakken

Astrologie en gratis geboortehoroscoop

Ladies Night Deluxe Edition – 21 november 2017

Spiritueel businesscoach
1-op-1 afspraak horoscoop en astrologie

Interview voor OEasy magazine November 2017

DEBORAH VERSCHEEN IN

Ik hou van cookies :-) Niet alleen van Oreo's, maar ook voor mijn website. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt.