Ontvang GRATIS je persoonlijke GEBOORTEHOROSCOOP

De stand van de hemellichamen tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

NIEUWSGIERIG?

 Vraag dan nu gratis je persoonlijke geboortehoroscoop aan.

Ja, Ik ontvang heel graag mijn geboortehoroscoop

* Als je jouw geboortetijd niet weet, dan kun je die vaak opvragen bij het bevolkingsregister van je gemeente. Als er geen tijd bekend is, is je horoscoop minder betrouwbaar.

Wie is astrocoach Deborah Cabau?

Deborah is ondernemer en schrijft graag over astrologie in relatie tot persoonlijke ontwikkeling voor verschillende media. Tijdens haar loopbaan in het personeelsmanagement volgde zij diverse westerse astrologie-opleidingen en werd ook gecertificeerd coach. Met haar Soul Business School helpt zij als astrologisch businesscoach, ondernemende vrouwen in Nederland en België hun mooiste bedrijf te creëren op basis van hun aangeboren kwaliteiten en zielsmissie. Deborah’s missie is om t e vertellen Wat jij in je Mars hebt! Zodat je werkelijk kunt gaan stralen, want jouw unieke gebruiksaanwijzing kreeg je bij je geboorte al mee. Zij vertaalt eeuwenoude wijsheid op originele, verfrissende wijze en geeft je handvatten voor een gelukkig leven!

Aradia van Lissum

Deborah is een hartelijke en lieve vrouw. Ze heeft voor mij een uitgebreide geboortehoroscoop gemaakt op het moment dat ik met veel vragen zat waar ik zelf de antwoorden niet van kon vinden. Hiermee heeft ze me geholpen weer verdere stappen te kunnen zetten.

Marieke van Riel

Ruim een week geleden had ik een intakegesprek met Deborah via de telefoon. Alleen dit gesprek heeft me al heel veel gebracht! Deborah was eerlijk en praktisch, ze gaf tips en keek tegelijkertijd in mijn horoscoop wat wel en niet bij me past. Ik moest alles even laten bezinken, maar nu voel ik dat ik er écht mee aan de slag kan. Heel waardevol dus, dankjewel Deborah!

Marjan Muis

Deborah is een fantastische integere vrouw, die haar vak zeer goed verstaat!! Ze heeft voor mij mijn horoscoop gemaakt en dat gaf mij net het duwtje in de rug, die ik zowel privé als zakelijk nodig had. Zeer aan te bevelen als je bij jezelf het antwoord zoekt op de vraag achter de vraag…………..!

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over je persoonlijkheid.

Astrologie:

helpt jezelf en anderen te begrijpen

Verklaart wat er nu speelt

Onthult waar je naar toe gaat

Geeft spirituele inzichten

Geeft hoop

Geeft je rust en perspectief

Faalt nooit en is erg trouw

Ontdek zelf in welke dierenriemteken jouw Zon, Ascendant en Maan staat en vraag de  geboortehoroscoop aan!

Ja, Ik ontvang heel graag mijn geboortehoroscoop

DEBORAH VERSCHEEN IN

× Hoe kan ik je helpen?

Ik hou van cookies :-) Niet alleen van Oreo's, maar ook voor mijn website. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt.