DEBORAH CABAU

ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Wat ik voorzie is dat de markt van experts en coaches alleen nog maar gaat toenemen. En dat is maar goed ook, want de wereld heeft jouw bijdrage hard nodig. Meer dan ooit zijn mensen zich massaal bewust van het nut van het inschakelen van deskundige hulp. Maar het is wel zo dat jouw potentiële klanten steeds meer keuze hebben. Je kunt je niet meer alleen onderscheiden op de methode die je gebruikt of de specifieke kennis die je bezit. Ik snap natuurlijk wel dat hebt gekozen om je ergens in te specialiseren. Dat is ook noodzakelijk. Maar klanten hebben steeds meer keuze. De concurrentie is moordend, hoe blijf jij je onderscheiden?

1:1 Premium Programma Astrologie als Bedrijfsstrategie

Bouw je bedrijf vanuit de hemel. Kies astrologie als bedrijfsstrategie zodat je precies doet waar je voor geboren bent!

Deborah helpt ondernemende vrouwen zoals jij je bedrijf succesvoller te maken. Je wilt weten welke kansen je laat liggen en hoe je die het beste kan aanpakken. Zij helpt je door jouw mogelijkheden te analyseren en advies te geven aan de hand van jouw persoonlijke horoscoop zodat jij direct succesvol aan de slag kan. Dit scheelt je tijd, frustraties en heel veel omzet. Jij én je business krijgen een enorme boost!

Zij leert jou om jouw ziel subliem tot uitdrukking te brengen via je bedrijf zodat je de klanten trekt die beter bij je passen en hierdoor je omzet aanzienlijk groeit. Dit doet ze met haar 1:1 premium programma ‘Astrologie als Bedrijfsstrategie’. Dit is een intensieve live dag met Deborah. Na afloop weet jij wat je doen staat en bruis je weer van de energie.

Deborah-Cabau-bouw-je-bedrijf-vanuit-de-hemel-astrologisch-businesscoach-astrologie-horoscoop-geboortehoroscoop-spiritualiteit-sterrenbeelden-1

DE ASTROLOGIE PODCAST

Deze podcast ben ik gestart om mijn grote passie met jou te delen: ASTROLOGIE! Ik ben hier om je te helpen herinneren wie je bent en wat jouw levensmissie is. Geen zweverig gedoe, maar wel met veel spiritueel gevoel. Het is mijn diepe overtuiging dat je bij geboorte een gebruiksaanwijzing mee hebt gekregen van het universum en ik ontvouw die heel graag voor je. Voel je welkom bij de community van astrologieliefhebbers die meer te weten willen komen over deze fascinerende wetenschap.

GEBOORTEHOROSCOOP

De stand van de hemellichamen tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven. Nieuwsgierig?

Vraag dan nu gratis je persoonlijke geboortehoroscoop aan.

* Als je jouw geboortetijd niet weet, dan kun je die vaak opvragen bij het bevolkingsregister van je gemeente. Als er geen tijd bekend is, is je horoscoop minder betrouwbaar.

Astroshop

Mijn missie is om jou te vertellen wat jij in je mars hebt, zodat je werkelijk kunt gaan stralen. Want jouw unieke gebruiksaanwijzing kreeg je bij je geboorte al mee. Ik vertaal eeuwenoude wijsheid op originele wijze en geef je handvatten voor een gelukkig leven!

Mijn horoscoopboeken ‘Wat jij in je MARS hebt! – haal het allermooiste uit jezelf‘ zijn niet alleen prachtig om cadeau te geven maar het zijn ook horoscoopboeken zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Ze geven je antwoorden, inzichten en kennis over jezelf.

Deborah’s Astromagazine

Deborah’s online newssite met interessante rubrieken waar astrologie de boventoon voert.

Connect met Deborah