Wil je jouw bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren?

Dit kan je doen door onderstaand formulier in te vullen en naar mij te e-mailen (klik op ‘verzend e-mail onderaan’)

Informatie Retourneren
Ben je niet tevreden over je bestelling en wil je deze terugzenden? Dit is geen probleem.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening.
Enkel de kosten van het terugzenden van je bestelling zijn voor eigen rekening.

Wil je slechts een gedeelte van je bestelling terugzenden? Dan wordt het aankoopbedrag van het betreffende product/ de betreffende producten teruggestort op je rekening binnen 14 dagen na annulering. In dit geval worden de reeds in rekening gebrachte verzendkosten niet teruggestort.
De kosten van het terugzenden van je bestelling zijn voor eigen rekening.

Mijn gegevens:
Deborah Cabau Astrocoach voor Vrouwen
Neptunusplein 41
9401 CZ Assen
06 15840488
KvK: 67583628
BTW NR: NL217165473B01
Mail: team@deborahcabau.nl

'Ik deel jehierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep. Na deze annulering heb ik nogmaals 14 dagen om mijn product(en) retour te sturen.'

DEBORAH VERSCHEEN IN

× Hoe kan ik je helpen?

Ik hou van cookies :-) Niet alleen van Oreo's, maar ook voor mijn website. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt.