Werkgevers

Ook werkgevers hebben baat bij astrocoaching

Signaleer jij als eigenaar, directeur of HR-manager een coachingsbehoefte bij een vrouwelijke medewerker? Merk je dat ze vastloopt, moeite heeft werk en privé in balans te houden, tegen een burn-out aanloopt of niet meer gemotiveerd is?

Of merk je juist het tegenovergestelde: zie je je medewerkster als high potential en wil je voorkomen dat ze vertrekt? Wil je haar potentieel maximaal benutten, haar naar een hogere managementfunctie sturen of zingeving bieden door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren?

Astrocoaching kan zowel burn-outs als weglopende high potentials voorkomen.

Wat is astrocoaching?

Als Astrocoach adviseer ik vrouwen op basis van hun astrologisch profiel. Ik lees ze en begrijp ze zonder dat ze een woord hebben gezegd. Ik laat zien waar hun talenten liggen, wat hun drijfveren zijn, waar ze mee worstelen, hoe ze kunnen groeien en nog veel en veel meer. Terwijl het menig coach of therapeut vele sessies kost om helder te krijgen hoe iemand in elkaar zit, kan ik in één sessie blootleggen welke issues er spelen en waar kansen voor groei zitten. Vanuit mijn ervaring als HR-manager en coach koppel ik de inzichten uit de astrologie direct aan concrete adviezen.

Wat is astrocoaching vooral NIET?

Astrocoaching is niet zweverig. Astrologie heeft niks met helderziendheid te maken, ik ben geen paranormaal medium. Astrologie is een eeuwenoude wetenschap, die ik in een modern jasje heb gestoken en combineer met mijn kennis van psychologie, personeelsmanagement en coaching. Een astrologisch profiel geeft verschrikkelijk veel informatie en ik geef op basis daarvan concrete adviezen waarmee je medewerkster direct aan de slag kan.

Hoe gaat astrocoaching in zijn werk?

Ik bied zowel persoonlijke consulten als complete coachingstrajecten. Omdat ik werk met drukke, ambitieuze vrouwen, zorg ik dat mijn werkwijze naadloos bij hun volle agenda’s aansluit. Consulten geef ik telefonisch of via Skype, zodat het makkelijk in te plannen is. Coachingstrajecten maak ik op maat en ook daarin is de agenda van de coachee leidend.

In coachingstrajecten werk ik graag met het kernkwadrantenmodel van Daniel Ofman, de Roos van Leary en het venster van Johari. Doordat ik mijn uitgebreide ervaring met competentiemanagement koppel aan het astrologische profiel van de coachee, kan ik zeer snel to the point komen en hele concrete adviezen geven, zodat ze snel resultaat boekt.

Voorkom hoge ziektekosten of een braindrain

Wil je het maximale uit je werknemers halen? Wil je uitval voorkomen en goede mensen behouden voor je bedrijf? Of wil je een medewerkster die herstellende is van een burn-out laten ontdekken wat goed bij haar past en hoe ze het beste terug kan keren, intern of extern, in het arbeidsproces? Dan is astrocoaching een goede investering. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik gebruik verschillende instrumenten om jouw werkneemster te coachen, zoals onder andere de Roos van Leary, de kernkwadranten van Daniel Ofman en het Big 5 persoonlijkheidsmodel. Ik onderscheid me van andere coaches omdat ik geen testen gebruik, maar puur naar het potentieel kijk vanuit zijn/haar horoscoop. Bewegen doe je in mijn visie niet door te meten en te wegen maar door in gesprek te komen, en dat in een veilige en vertrouwde omgeving zonder druk.

Johari Window: inzet bij astrocoaching
Coaching Astrologie: kernkwadrant Daniel Ofman
Astrocoaching: Big Five Persoonlijkheidsmodel
Roos van Leary: inzet bij astrocoaching

GERELATEERDE DIENSTEN

Ik ben gespecialiseerd in astrocoaching voor vrouwen. Je kunt bij mij terecht voor:

     coachingstrajecten

     astroworkshops

     astrolezingen

     astroconsulten

Contact

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

Ik hou van cookies :-) Niet alleen van Oreo's, maar ook voor mijn website. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt.