BOEKEVENT

24 oktober 2024
PLANETARIUM GRONINGEN

THE HOLY GRAIL VOOR BEDRIJFSALCHEMISTEN

Het goud van jouw klanten staat in de sterren!

Ben jij een ondernemer met een passie voor spiritualiteit en volg je mij al een tijdje, bijvoorbeeld via De Astrologie Podcast? Dan wil ik je van harte uitnodigen voor mijn allereerste ondernemersevent! Dit wordt een on-Hollands spektakel dat je niet wilt missen.

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wat kun je verwachten?

  • Een zaal vol spirituele ondernemers, allen gekleed in het wit.
  • Meer dan 200 exclusief uitgenodigde gasten, waaronder pers, media, fans, friends & family. Maar ook klanten en geïnteresseerden.
  • Een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemden.
  • De mogelijkheid om als eerste een exemplaar van de eerste druk van mijn boek te ontvangen, persoonlijk overhandigd door mij.
boekevent

Over het boek

The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten is een mystiek meesterwerk dat het hoogste potentieel van jouw klanten onthult. Dit boek, een juweel onder de spirituele managementboeken, helpt jou moeiteloos nieuwe klanten aan te trekken. Het bevat geheime recepten gebaseerd op de sterren voor alle 366 geboortedagen.

Het boek is gedrukt met volle maan in Waterman en met Oost-Indische inkt, voorzien van een driecijferslot en een spirituele prijs van €108, een getal met diepe spirituele betekenis in vele tradities en culturen. Elk exemplaar is genummerd en je wordt opgenomen in het register van bezitters van dit heilige boek, waarmee je jouw omzet gemakkelijk kunt verdubbelen.

Locatie

Het event vindt plaats in DOT Groningen, een magische locatie die je zal betoveren. Alles aan dit event is tot in de puntjes verzorgd om jou groots te verwonderen. De koepel al alleen is net de Maan op Aarde!

Dresscode

Spiritual White – laten we samen stralen in het wit! We brengen tenslotte verlichting naar de wereld.

Neem een business buddy mee!

Ik raad je aan om een business buddy mee te nemen naar dit event. Samen kun je deze onvergetelijke ervaring delen, elkaar inspireren en direct de inzichten uit het boek in praktijk brengen. Het is een geweldige kans om samen te groeien en je netwerk uit te breiden met andere spirituele ondernemers.

Op dit aanbod zijn de Algemene Voorwaarden van Deborah Cabau van toepassing.

Bestel nu jouw ticket en mis dit magische event niet! Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op mijn feest. Iedereen die komt, beschouw ik als mijn familie. En hoe gaaf is het dat iedereen zich in Spiritual White kleedt! Kom vooral naast me staan voor een mooie foto!

See you soon, lieve spirit!

Love Deborah

Deborah Cabau Thailand

Praktische informatie

Datum: 24 oktober 2024

Inloop: vanaf 13.00 uur

Aanvang: stipt om 13.45 uur

Afloop: om 17.00 uur met een borrel

Locatie: DOT Groningen, Vrydemalaan 2 te Groningen
Parkeren: Parkeergarage Boterdiep, Bloemsingel 160a te Groningen
Openbaar vervoer: Vanaf Groningen CS: Lijn 3, 4, 5, 163, halte UMCG Noord of Lijn 2, 11, halte Korenstraat/Boterdiep

Tickets

VIP ticket €1.000 excl. BTW

✅Front Row Seat tussen andere VIP’s.

✅Meet & Greet Backstage met Deborah, inclusief persoonlijke overhandiging van jouw boek.

✅Online consult van 30 minuten met Deborah over jouw sterren in 2025.

✅Inclusief genummerd en gesigneerd boek t.w.v. €108.

 

=> Let op! Slechts 24 VIP-tickets beschikbaar. Twee per sterrenbeeld. Op = op.


REGULIERE ticket €399 excl. BTW

✅Inclusief genummerd en gesigneerd boek t.w.v. €108.

 

=> Let op! Slechts 150 tickets beschikbaar. Uitverkocht = uitverkocht.

Veelgestelde Vragen

Het betreft een zakelijk event waar merendeels ondernemers te gast zullen zijn. Het is voor jou en andere gasten wel zo prettig om zich te kunnen omgeven met andere ondernemers.

Helaas doen we niet aan reserveringen. De vraag naar tickets is hoger dan het aanbod. Door je ticket te kopen ben je verzekerd van jouw plek.

Ja, dat is mogelijk. Gebruik hiervoor deze link. Het boek zal na 24 oktober naar het door jou opgegeven adres worden verzonden.

Helaas, het ticket is non-refundable. Voor alle gevallen gelden de gebruikelijke Algemene Voorwaarden. Je mag natuurlijk altijd iemand anders voor jou in de plaats sturen als je dit van tevoren meldt via team@deborahcabau.nl. Het doorverkopen van je ticket dien je zelf te regelen.

Je krijgt thee/koffie met wat lekkers. Heb je dieetwensen, neem dan je eigen versnaperingen mee. Je krijgt drankmuntjes bij de ingang. Je kunt hiermee alles afrekenen behalve alcohol. We zorgen ook voor een hapje.

Tijdens het event worden professionele foto’s gemaakt en worden ook filmopnames gemaakt. Mogelijk dat jij hier dan ook op staat op de achtergrond. Heb je hier bezwaar tegen, laat het ons weten via team@deborahcabau.nl. Dan zorgen wij ervoor dat je niet in beeld komt.