An exclusive experience
which will blow your mind
and touch your soul

Holy Grail

BOOK LAUNCH WITH A BIG BANG

Boeklancering Eerste Druk

Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten

Masterclass Deborah Cabau

Astrologie & Astronomie Reunited

Live Planetarium Groningen

Digital Full Dome Theater 3D Geluid

Dit wordt de meest memorabele boeklancering

ooit

Ben jij een ondernemer met een passie voor spiritualiteit en volg je mij al een tijdje? Dan nodig ik je van harte uit voor mijn allereerste ondernemersevent en fenomenale boeklancering. Dit wordt een on-Hollands spektakel die je niet wilt missen.

Op 24 oktober lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Holy Grail

BOOK LAUNCH WITH A BIG BANG

Het goud van jouw klanten staat in de sterren én in de
The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten

The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten is een mystiek meesterwerk dat het hoogste potentieel van jouw klanten onthult. Dit boek, een juweel onder de spirituele managementboeken, helpt jou moeiteloos nieuwe klanten aan te trekken. Het bevat geheime recepten gebaseerd op de sterren voor alle 366 geboortedagen.

Het boek is gedrukt met volle maan in Waterman, met Oost-Indische inkt op schatkaartpapier. Het is voorzien van een driecijferslot en een spirituele prijs van 108 euro. Een getal met een diepe spirituele betekenis in vele tradities en culturen. Elk exemplaar is genummerd en je wordt opgenomen in het register van bezitters van dit heilige boek, waarmee je jouw omzet gemakkelijk kunt verdubbelen.

Het event vindt plaats in het Planetarium Groningen, een magische locatie die je zal betoveren. Alles aan dit event is tot in de puntjes verzorgd om jou groots te verwonderen. De koepel alleen al is als de Maan op Aarde!

Holy Grail

BOOK LAUNCH WITH A BIG BANG

Kom samen

met jouw

Business

Bestie

Dress code

Spiritual White

Laten we samen stralen in het wit. We brengen tenslotte verlichting naar de wereld!

In samenwerking met bijzonder hoogleraar Edwin Valentijn van het Kapteyn Astronomisch Instituut van de Rijksuniversiteit Groningen

Slechts

149 tickets

beschikbaar

op = op

Limited Edition

1.008

exemplaren

Praktische

informatie

Favicon

Datum

24 oktober 2024

Favicon

inloop

Vanaf 13.00 uur

Favicon

aanvang

Stipt om 13.45 uur

Favicon

AFLOOP

17.00 uur met een drankje

Favicon

locatie

Planetarium Groningen, Vrydemalaan 2

Favicon

parkeren

Parkeergarage Boterdiep, Bloemsingel 160a

Favicon

Openbaar vervoer

Vanaf Groningen CS: lijn 3, 4, 5, 163, halte UMCG Noord of Lijn 2, 11, halte Korenstraat/Boterdiep

Katelijne Vermeulen, Founder Opleiding Systemisch Begeleider Opstellingen, over Deborah

Deborah is een meester in de alchemie van de ziel. Met een intuïtief vermogen om door te dringen tot de diepste lagen van de menselijke bezieling, bezit zij een zeldzame gave.

Ze stelt vragen die de kern raken en durft door te gaan tot op het bot, zowel bij anderen als bij zichzelf. Geen uitdaging is te groot, want Deborah begrijpt dat ware transformatie en spirituele hergeboorte alleen mogelijk zijn door diep in jezelf af te dalen, tot in de kern van je wezen.

Deborah, de alchemist, is een spirituele gids die ons uitnodigt om dieper te kijken, om voorbij de schijn te zien en te ontdekken wie we werkelijk zijn. In haar aanwezigheid leren we de moed te vinden om onze eigen innerlijke diepten te verkennen en te transformeren, zodat we opnieuw geboren kunnen worden in de volheid van ons wezen.

Gouden stip

FRONT ROW SEAT TUSSEN ANDERE VIP'S

Gouden stip

MEET AND GREET BACKSTAGE MET DEBORAH

Gouden stip

GESIGNEERD EN GENUMMERD BOEK INCLUSIEF PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Gouden stip

PERSOONLIJKE OVERHANDIGING VAN JOUW BOEK DOOR DEBORAH

Gouden stip

ONLINE CONSULT VAN 30 MINUTEN MET DEBORAH OVER JOUW STERREN IN 2025

Slechts 24 VIP-Tickets beschikbaar. Twee per sterrenbeeld. Op = op

Wat je kunt

verwachten

Favicon

Eerste druk van mijn boek

De mogelijkheid om als eerste een exemplaar van de eerste druk van mijn boek te ontvangen. Deze eerste uitgave kent een oplage van 1.008 boeken en is exclusief verkrijgbaar via Deborah Cabau. Elke Reguliere klant krijgt zijn eigen exemplaar. Ben je een VIP klant? Dan krijg je hem zelfs persoonlijk overhandigd door mij.

Favicon

Masterclass Astronomie & Astrologie in Planetarium Groningen

Astronomie en Astrologie waren vroeger één en werden later uit elkaar gehaald. Er kwam een splitsing in wetenschap en spiritualiteit. Ik breng ze samen. Om je de grootsheid van beide werelden te laten ervaren heb ik een show samengesteld die zijn weerga niet kent.

Favicon

Spirituele ondernemers

Een zaal vol spirituele ondernemers, allen gekleed in het wit.

Favicon

Exclusief uitgenodigde gasten

Meer dan 200 exclusief uitgenodigde gasten, waaronder pers, media, fans, friends & family. En klanten en geïnteresseerden.

Favicon

Netwerken met gelijkgestemden

Een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemden.

Holy Grail

BOOK LAUNCH WITH A BIG BANG

Dit event zit vol magische momenten die je versteld zullen doen staan. Ik wil niet te veel verklappen, want het is iets dat je moet ervaren om te geloven. Maar stel je voor dat je de wereld weer door de ogen van een kind kunt zien, met diezelfde verwondering en magie.

Je keert huiswaarts met een geheel nieuwe kijk op de kosmos. Ik geef je inzichten mee die je inspireren en je een gevoel van diepe verbondenheid en betekenis brengen. Dit is een kans om opnieuw bezield te raken, om je hart te openen en je geest te verruimen.

Deze ervaring zal je diep raken en je helpen de mysteries van het universum te begrijpen en je eigen pad naar grootsheid en geluk te vinden.

Stel jezelf open voor wat er allemaal is en wat er allemaal mogelijk is. Als ondernemer mag je met een nieuwe blik naar je business kijken. Een grotere blik, een visionaire blik, vol ongekende mogelijkheden. Laat mij jouw wereld vergroten, jouw creativiteit opvoeren, je vermogen om innovatieve oplossingen te vinden versterken en je helpen om met een frisse blik naar zakelijke uitdagingen te kijken.

Zoveel van wat we niet zien is er wel. Stel je voor wat er zakelijk allemaal mogelijk is. Wat je voorheen nog niet zag, openen zich nu deuren voor je. Welke visionaire ideeën liggen er op jou te wachten? Naar welke grote hoogten breng jij jouw bedrijf? Je mag met hernieuwde energie en een dieper begrip van jezelf en het universum groter dromen en doen dan ooit tevoren.

Bestel hier jouw Reguliere Ticket

Tot 15 augustus geldt de EARLY BIRD prijs van €399 excl. btw
Beperkt beschikbaar maximaal 125, OP = OP

Favicon

Nog 96 tickets beschikbaar

VIP Tickets voor 24 Lucky Stars

€1.008 excl. btw
Beperkt beschikbaar maximaal 2 per horoscoop

Dit is iets wat ik normaal nooit doe, maar deze kans is simpelweg te magisch om te missen! Bestel een VIP Ticket en word een van de uitverkorenen die met mij een exclusieve reis maakt naar jouw toekomst. We gaan samen 1:1 eind van het jaar diep in de sterren kijken om te ontdekken wat 2025 voor jou in petto heeft. Alles wat ik voor jou zie, alle geheimen van jouw gouden pad, zal ik met je delen.

Jouw succes, jouw grootsheid, jouw ultieme geluk – het ligt allemaal in de sterren en ik ga het je met liefde allemaal vertellen. Dit aanbod is zo uitzonderlijk dat ik slechts plaats heb voor 24 mensen. Per sterrenbeeld zijn slechts twee VIP tickets beschikbaar. Ben je iemand die altijd voor top of bill coaching gaat? Dan is dit jouw uitgelezen kans. Kijk gauw of er nog een ticket voor jou beschikbaar is want ze gaan hard en weg is weg. Mis deze unieke kans niet en verzeker jezelf van een plek als een van de Lucky Stars!

vip ram (1)

Nog 1 ticket beschikbaar

vip stier

Nog 2 tickets beschikbaar

vip tweelingen

Nog 2 tickets beschikbaar

vip kreeft

Nog 1 ticket beschikbaar

vip leeuw

Nog 2 tickets beschikbaar

vip maagd

Nog 2 tickets beschikbaar

Nog 1 ticket beschikbaar

vip schorpioen

Nog 2 tickets beschikbaar

vip boogschutter

Nog 2 tickets beschikbaar

vip steenbok

Nog 1 ticket beschikbaar

vip waterman

Nog 2 tickets beschikbaar

vip vissen

Nog 2 tickets beschikbaar

Heb je vragen?

I’ve got you

Ik

Het

Ik ben geen ondernemer, is het ook voor mij?

Het betreft een zakelijk event waar meerendeels ondernemers te gast zullen zijn. Het is voor jou en andere gasten wel zo prettig om zich te kunnen omgeven met andere ondernemers.

Ik wil er graag bij zijn, maar weet nog niet of ik kan. Kan ik mijn plek alvast reserveren?

Helaas doen we niet aan reserveringen. De vraag naar tickets is hoger dan het aanbod. Door je ticket te kopen ben je verzekerd van jouw plek.

Ik ben zwanger, ziek, heb iets gebroken of heb een uitvaart. Kan ik mijn ticket annuleren en mijn geld terug krijgen?

Helaas, het ticket is non-refundable. Voor alle gevallen gelden de gebruikelijke algemene voorwaarden van Deborah Cabau. Je mag natuurlijk altijd iemand anders voor jou in de plaats sturen als je dit van tevoren meldt via team@deborahcabau.nl. Het doorverkopen van je ticket is iets wat je zelf moet regelen.

Is het inclusief consumpties?

Jazeker! Er staat koffie en thee voor je klaar en wat lekkers. Heb je dieetwensen, neem dan je eigen versnaperingen mee. Je krijgt drankmuntjes bij de ingang. Je kunt hiermee alles afrekenen behalve alcohol. We zorgen ook voor een hapje.

Ik wil niet gefotografeerd worden. Waar kan ik dat doorgeven?

Tijdens het event worden professionele foto’s gemaakt en worden ook filmopnames gemaakt. Mogelijk dat jij hier dan ook op staat op de achtergrond. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het ons dan weten via team@deborahcabau.nl. Dan zorgen wij ervoor dat je niet in beeld komt.

Ik overweeg om in Groningen te overnachten. Welke hotels beveel je me aan?

We hebben een lijntje voor je uitgezet en hebben ons laten vertellen dat Van der Valk Hotel Groningen – Westerbroek en The Market Hotel hele fijne adresjes zijn om te verblijven!

Ben jij één van de 200 Lucky Stars? Claim je ticket en verzeker jezelf van een reis vol mysterie en verwondering, met als klapstuk een juweel van een spiritueel managementboek om mee naar huis te nemen.

Op dit aanbod zijn de algemene voorwaarden van Deborah Cabau van toepassing.