Wat als je inzicht krijgt in jouw eigen potentieel, goud en talent?

The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten

De Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten is een mystiek meesterwerk dat het hoogte potentieel van jouw klanten onthult. Dit boek, een juweel onder de spirituele managementboeken, helpt jou moeiteloos nieuwe klanten aan te trekken. Het bevat geheime recepten gebaseerd op de sterren voor alle 366 geboortedagen!

Deborah maakt gebruik van astrologie, de oudste spirituele wetenschap, om diepgaande inzichten te bieden. Met haar gedachtegoed pleit zij voor de oprichting van een nieuwe beroepsgroep, waarvan zij zelf de grondlegger is: Bedrijfsalchemisten. De missie van de Bedrijfsalchemisten is om verbinding, verlichting en voortgang te brengen. 

Zij heeft een spirituele leerweg voor ondernemers ontwikkeld, waardoor jij de tools en kennis in handen krijgt om niet alleen jouw klanten op een geheel nieuw niveau te ondersteunen en te inspireren, maar ook jouw eigen persoonlijke groei te bevorderen.

Het boek is gedrukt met volle maan in Waterman, met Oost-Indische inkt op schatkaartpapier. Het is voorzien van een driecijferslot en een spirituele prijs van 108 euro. Een getal met een diepe spirituele betekenis in vele tradities en culturen. Elk exemplaar is genummerd en je wordt opgenomen in het register van bezitters van dit heilige boek, waarmee je jouw omzet gemakkelijk kunt verdubbelen.

The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten

BOEKEVENT
24 oktober 2024
Planetarium Groningen

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Ben jij een ondernemer met een passie voor spiritualiteit en volg je mij al een tijdje, bijvoorbeeld via De Astrologie Podcast? Dan wil ik je van harte uitnodigen voor mijn allereerste ondernemersevent! Dit wordt een on-Hollands spektakel dat je niet wilt missen.

Het Goud van Jouw Klanten staat in de Sterren!

The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten

Ook zo benieuwd naar het inzicht in jouw eigen talent en in de dingen waar jij goed in bent. In The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten wordt per persoon per geboortedag zowel het talent, het potentieel als de top blootgelegd, en dus ook die van jou! En misschien nog wel net zo belangrijk, ook van iedereen om jou heen.  

Ontrafel het geheim van jouw horoscoop

Duik dieper in het mysterie van jezelf met jouw op maat gemaakte geboortehoroscoop, een venster naar persoonlijke groei en succes. Deze unieke benadering van astrologie door Deborah onthult het geheim van zelfontdekking en welzijn, geworteld in de stand van de planeten bij jouw geboorte. 

Jouw horoscoop biedt niet alleen diepgaand inzicht in je persoon-lijkheid en potentie, maar fungeert ook als een krachtig instrument voor professionele ontwikkeling en weloverwogen beslissingen, en het laten groeien van jouw business naar een hoger niveau.

Elk rapport is een nauwkeurige afspiegeling van jouw individuele geboortegegevens, waardoor het een persoonlijk kompas wordt voor cruciale aspecten van het leven, zoals carrièrekeuzes, persoonlijke relaties en levenspaden. Het ontrafelen van jouw horoscoop is als het lezen van een kosmisch boek over jouw eigen unieke reis.

Investeer in jouw eigen geboortehoroscoop en ontdek het geheime script van jouw leven, geschreven in de sterren. Laat Deborah en de planeten je begeleiden naar een toekomst vol persoonlijk en zakelijk succes en ongekende mogelijkheden.

Wat wordt allemaal meegenomen?

Persoonlijke spirituele businesscoaching door Deborah focust zich met astrologie op jouw eigen geboortehoroscoop in combinatie met onder andere jouw potentieel, je relatie met geld, jouw spirituele gaven, je persoonlijke relaties, en ook jouw karmische wond en schaduwkanten.

Astrologische inzichten en rapporten ontrafelen jouw geheim en verzilveren het goud, terwijl Deborah tevens jou helpt bij het bevorderen van jouw welzijn en zelfinzicht.

Hierdoor wordt jouw persoonlijke en zakelijke groei ondersteund en gestimuleerd naar een evenwichtig en vervullend leven.

  1. 🗝️ YOUR DIVINE POTENTIAL
  2. 🗝️ UNLOCK YOUR WEALTH & MONEY CODE
  3. 🗝️ UNLOCK YOUR TRANSFORMATIONAL YEAR
  4. 🗝️ UNLOCK YOUR SPIRITUAL GIFTS
  5. 🗝️ UNLOCK YOUR BRAND’S SUPERPOWERS
  6. 🗝️ UNLOCK YOUR SECRET SHADOWS & MAGIC STICK
  7. 🗝️ UNLOCK YOUR HIGHER PURPOSE & GOLDEN PATH
  8. 🗝️ UNLOCK YOUR KARMIC WOUND
  9. 🗝️ UNLOCK YOUR BODY, MIND & SOUL
  10. 🗝️ UNLOCK YOUR PERSONAL RELATIONS

Client love

Ervaringen

Deborah gebruikt astrologie om jouw persoonlijke kwaliteiten te benoemen en jouw business naar een hoger niveau te tillen!

FAQ

Veelgestelde vragen

01 Welk zonneteken past het beste bij mijn talenten?

Hoewel het zonneteken een rol kan spelen in iemands persoonlijkheid en talenten, is het belangrijk om te begrijpen dat astrologie complexer is dan alleen het zonneteken. Het is nuttig om naar het hele geboortehoroscoop te kijken, inclusief de positie van de maan, planeten en huizen, om een beter beeld te krijgen van iemands talenten en potentieel.

02 Kan astrologie helpen bij het ontwikkelen van mijn verborgen talenten?

Astrologie kan inzicht bieden in iemands talenten door analyse van de geboortehoroscoop, inclusief de posities van de zon, maan en planeten. Het is echter belangrijk om te onthouden dat astrologie slechts één tool is; zelfreflectie en ervaring zijn ook cruciaal bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten.

03 Hoe kan astrologie helpen bij mijn sterke punten en zwakke punten ?

Astrologie analyseert de geboortehoroscoop om inzicht te geven in iemands natuurlijke talenten, communicatiestijl en werkethiek, wat kan helpen bij loopbaanbeslissingen. Het is echter belangrijk om astrologie te gebruiken in combinatie met andere vormen van zelfreflectie en professionele begeleiding.