ASTROLOGIE ALS BEDRIJFSSTRATEGIE

FIND YOUR GOLD

Wanneer je niet 100 procent weet wat jou uniek maakt, waarom je hier bent en wat je te bieden hebt … zul je je ongemakkelijk voelen bij het promoten van je product en/of dienst:

  • Je voelt geen flow, want er is geen richting.
  • Jouw klanten voelen zich niet met jou verbonden, omdat jij iets doet wat niet bij je past.
  • Jouw boodschap kun je niet van de daken schreeuwen, omdat jij niet weet wat die is.
  • Waar je zielsgoed in bent doe je niet, omdat je niet je volledig potentieel kent. 
Hands holding nest with golden eggs

Leverage Your Soul Business

VOOR ONDERNEMENDE AMBITIEUZE VROUWEN HEB IK EEN METHODE VOOR SNELLE EN GROTE DOORBRAKEN ONTWIKKELD:

ASTROLOGIE ALS BEDRIJFSSTRATEGIE

Het doel van deze methode is om op basis van je aangeboren kwaliteiten, kracht én energie jouw bedrijf nog verder uit te bouwen. Deze methode pas ik een-op-een toe. Het voordeel van deze intensieve, compacte methode is dat het kort duurt en direct toepasbaar is.

Hoe ziet de Live Dag eruit?

Tijdens een live dag brengen wij een dag met elkaar door op een mooie locatie in Drenthe. We beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Voorafgaand aan deze dag hebben wij tijdens een telefonische intakegesprek jouw grootste struikelblokken doorgenomen. Ik neem daarna weken de tijd om in jouw horoscoop te duiken. Ik analyseer waar jij in jouw ontwikkeling staat zodat ik je kan vertellen wat er moet gebeuren voor jouw volgende grote doorbraken. Door mijn diepgaande voorbereiding kan ik je garanderen dat ik jouw karakter én persoonlijke ontwikkelingsreis sterk kan duiden. Afhankelijk van jouw vraagstelling en wat ik tegenkom tijdens mijn grondige studie zal ik je helpen bij het vinden van niet alleen de nodige antwoorden, maar je ook super gave ideeën aanreiken. Mijn talent en voor jou grote toevoegde waarde is dat ik je kansen kan laten zien waar jij nog niet aan hebt gedacht.

LATEN WE JOUW ROEPING, PAD, TALENTEN, NICHE EN DOELGROEP HELDER HEBBEN ZODAT JE KAN DOEN WAAR JE VOOR OP AARDE BENT.

Deborah-Cabau-astrologisch-businesscoach-astrologie-horoscoop-geboortehoroscoop-spiritualiteit-sterrenbeeld
Video afspelen

Wat wordt er tijdens de Live Dag behandeld?

Geen live dag verloopt inhoudelijk identiek.  Mijn benadering is altijd positief en motiverend.  Afhankelijk van de vraagstelling behandel grofweg drie thema’s.

  1. KARAKTER Hoe kom je in beweging? Waar ligt jouw motivatie? Met welke brandstof gaat jouw motor lopen? Waar liggen diep van binnen jouw echte verlangens? Waar liggen je behoeftes op zielsniveau? Hoe verhoud jij je tot geld? Waar toon je persoonlijk leiderschap en hoe? Waar zit jouw overtuigingskracht? Hoe houd jij mentaal en fysiek fit? Wat is écht jouw roeping? In hoeverre strookt die roeping met wat je nu doet? Lig je op koers? Welke energieën komen erop je pad?  Wat zijn de meevallers en de uitdagingen?
  2. PRODUCTEN EN DIENSTEN Wat is jouw dienst en/of product, hoe ontwikkel je die dienst of dat product of bouw je verder uit? Hoe voorkom je dat jouw unieke dienst en/of product niet gekopieerd wordt? Hoe waardevol is jouw product en/of dienst? Wat is de toegevoegde waarde ervan? Wat valt eraan te verbeteren? Wat is jouw markt en waar liggen de nieuwe kansen?
  3. ORGANISATIE Wat is écht jouw missie? waar liggen de quick wins op korte termijn? Wat kan je beter uitbesteden ? Hoe houd je iedereen op koers. Hoe zit het met jouw ondernemerskwaliteiten in termen van marketing, sales, finance etc? Waar loop je steeds op vast en hoe kan je dit verhelpen? Waar laat je winst liggen? Voor dit onderdeel geldt dat we hierover met elkaar in gesprek gaan als jij daar behoefte aan hebt dan wel wenselijk vindt. Niet iedereen vindt het fijn om anderen in de keuken te te laten kijken. Mijn ervaring is dat de eerste twee thema’s het grootste effect op het derde en laatste hoofdthema zal hebben.

Bovenstaande drie thema’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en continu aan verandering onderhevig, dat spreekt voor zich. En dat geldt ook voor het samenvallen van jouw bedrijfsgroei met jouw persoonlijke groei en vice versa. Dus, als je toe bent aan écht persoonlijke aandacht in een écht persoonlijk onderhoud, dan is een exclusieve Live Dag met Deborah zeer geschikt voor jou.

IK BEN HIER OM JE TE HELPEN HERINNEREN
WIE JE BENT, EN WAT JE LEVENSMISSIE IS.

Wat is het resultaat van De Live Dag?

De Live Dag is vrij intensief. Uiteraard krijg je een map mee naar huis met al je astrologische berekeningen. Je gaat tijdens de Live Dag zo ontzettend veel over jezelf horen en uit ervaring weet ik dat je niet alles direct kunt opnemen laat staan onthouden. Dat is heel normaal. En daarom maak ik ook een audio-opname voor je. Zo kan je alles op je gemak terugluisteren. Zelfs over een jaar haal je er nog waardevolle inzichten uit. Na deze dag keer je vol inzichten en inspiratie weer naar huis. Je weet veel beter te benoemen en te zien waar jouw kracht ligt en hoe je deze kunt inzetten in jouw bedrijf, om zo volgende stappen te zetten. Heel concreet en to the point. Waar voor je tijd, energie en geld. Want deze investering in jezelf gaat zich weer uitbetalen in de vorm van meer energie door een betere aansluiting met wat je doet en met wie je werkt én meer omzet omdat je de producten en diensten zodanig gaat leren vermarkten dat ze winstgevender zijn.

Deborah Cabau geboortehoroscoop astrologie horoscoop sterrenbeelden astrologie als bedrijfsstrategie astrologisch businesscoach

Tot slot!

Je geboortehoroscoop is een unieke blauwdruk van wie je in essentie bent. We zijn allemaal onderweg te worden wie we in essentie zijn. Onze horoscoop laat routes, potenties, kansen, thema’s, levenslessen en tijden van verandering voor spirituele ontwikkeling zien. Lang niet elke behoefte zien geheel of gedeeltelijk vervuld. Dat komt, omdat we in onze jeugd gevormd zijn en ons met alle opvattingen en overtuigingen die daarbij horen aangepast gedragen.
Ook kunnen we rollen op ons genomen hebben die eigenlijk niet bij ons passen, omdat we daarmee aan de verwachtingen van onze ouders voldeden en zo aandacht en liefde kregen.
Ik spoor je talenten op maar ook je belemmerende blokkades en verstrikkingen. Niets engs aan! Door inzicht te krijgen in je terugkerende thema’s en gewoontes kun je zien welk invloed dat heeft op je functioneren. Je groeit enorm door het licht dat we hier op schijnen. Om jouw business te kunnen laten groeien is het van groot belang dat je geestelijk, spiritueel en mentaal groeit. Want groeien is waar je naar verlangt!

Tijdens de Live Dag dring ik op basis van jouw horoscoop door tot in je vezels. Ik benader je tot op zielsniveau. Op dat niveau gebeurt er iets magisch. Zo’n Live Dag met mij is life changing. Vóór onze Live Dag heb ik vier weken nodig om jouw horoscoop tot in de mooiste details te analyseren. Ik kijk naar alles wat bruikbaar is om een winstgevende onderneming verder uit te bouwen.

Een exclusieve Live Dag met Deborah is geschikt voor je:

 Als je een bedrijf hebt of mede-compagnon bent binnen een bedrijf.

 Als je het gevoel hebt op een spoor te zitten dat niet meer past bij je roeping en energieniveau. Of als je wel je roeping hebt gevonden maar daaraan nog geen handen en voeten weet te geven.

 Als je wilt weten welke weg voor jou gouden eieren legt in termen van meer energie, voldoening en winst.

Bij mij geen ingewikkelde aanmeldprocedures, geen coachcalls, geen videolessen, geen derden die met je bezig zijn. Nee just me, Deborah. Voor jou alleen zodat je na jouw Live Dag weet wat je te doen staat. Persoonlijker bestaat niet.

Ik kan helaas niet iedereen helpen en jij wil vast voelen en horen hoe ik overkom en klink en wat ik precies voor je kan betekenen. Een gratis telefoongesprek gaat daarom altijd vooraf aan een Live Dag waarna we beiden daarna kunnen besluiten om de Live Dag te plannen.  Je kunt hieronder een gratis 45 minuten telefonische discovery sessie in mijn digitale agenda boeken. Tijdens ons gesprek werp ik alvast een blik in je horoscoop. Zeer waardevol wat ik je te vertellen heb.

Ik ga 100% voor jouw succes! Integriteit staat bij mij met stip op nummer 1. Alles wat tussen ons is gezegd en besproken blijft tussen ons. Ik ben als een oester: gesloten en discreet.

X Deborah

deborah cabau Astrid Mast personal brand expert
Astrid Mast
Personal Brand Expert | Auteur ‘De Stijlbijbel’

Een VIP-programma bij Deborah gaat zoveel verder dan alleen een geweldige VIP-dag.

Ik heb het idee dat ik wel twee jaar vooruit kan met alle inzichten, ideeën, power en vertrouwen wat ik heb gekregen van Deborah nadat ik het VIP-programma bij haar volgde!

Deborah maakte op voorhand een minuscule analyse van mijn geboortehoroscoop en wat zij allemaal over mij kon vertellen en wist, was spot on, echt bizar.

Zo had ik de dag voordat ik naar haar toeging besloten een boek te gaan schrijven. Alleen twijfelde ik er enorm aan of het wel het goede moment was. Mijn vader was net overleden en ik was mantelzorger voor mijn zeer kwetsbare moeder geworden, wat me veel tijd kost. Tijdens de VIP-dag vroeg ze meteen of ik dit jaar wat ging publiceren, omdat het zó het moment voor mij en mijn business is, las ze in mijn geboortehoroscoop. En toen wist ik het zeker! Gas erop en schrijven maar. Het gaf me zo’n opluchting en vertrouwen om door te gaan.

Ondertussen heb ik mijn boek, ‘De Stijlbijbel‘ geschreven en ook daar heeft Deborah me enorm mee geholpen. Ze inspireerde me, had geweldige ideeën en ze daagde me uit om in een veel grotere versie van mezelf te stappen. Ik ben dé personal brand expert van Nederland en mag nu toch echt mijn grootsheid omarmen en mijn positie claimen.

Voor mijn verdere business zag ze ook magische mogelijkheden en gaf ze me inzichten wat het beste bij mij past. Zo is de ASTRID-methode ontstaan die ik nu aan het finetunen en uitrollen ben voor een hele leuke nieuwe doelgroep. Hierop was ikzelf niet snel gekomen, maar deze voelt zo goed en past bij mij waardoor ik me nog meer kan onderscheiden als businesscoach.

Mijn positionering heb ik nu nog veel scherper gekregen als dé expert in personal branding én als auteur van ‘De Stijlbijbel’. Ik weet wat ik te doen heb.

Weet dat ik echt heb getwijfeld om in te stappen omdat ik het programma een enorme investering vond. Maar ik heb geen moment getwijfeld over of het mij genoeg zou opleveren. Ik voelde tot in mijn tenen dat dit VIP-programma precies is wat ik nodig had. En dát gevoel heeft mij nog meer bevestigd dat ik echt altijd op mijn intuïtie kan vertrouwen.

Nogmaals dank Deborah voor alles wat je inmiddels voor mij hebt betekend. Ik voel me nog dagelijks gesteund door jou, terwijl ik alweer een half jaar geleden bij je was❣️

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Esther Bergsma
Esther Bergsma
Eigenaar Hoogsensitief.nl / HSP Expert / keynote spreker / auteur van diverse HSP-boeken

Deborah heeft op basis van haar HRM-kennis en haar gedegen astrologische kennis een nuchtere kijk op talenten en valkuilen. Ze kan treffend verwoorden waar kansen liggen om het optimale uit mensen te halen. Deborah is een warme en wijze coach, die je weer het hele plaatje laat zien. Aanrader, zeker wanneer je op een kantelpunt staat of je een spiekbrief wilt van je leven.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Linata Rutgers
Linata Rutgers
Eigenaar en DGA Verzuim & Zo / bestuurslid regiobestuur VNO NCW MKB Drenthe, bestuurslid Regioraad Noord Kamer van Koophandel

Deborah haar aanpak is heel erg op de mens af. Door haar kijk op het individu is zij in staat iemand inzichten te geven waar hij of zij in haar loopbaan zeker wat mee kan. Niet zweverig maar concreet en in Jip en Janneke taal. Ze heeft mij inzichten gegeven waardoor ik me begrepen voel en met meer vertrouwen een nieuwe weg ben ingeslagen. Zij begrijpt mij. Spot on!

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Janneke Huijben
Janneke Huijben
Eigenaar Ruimte geeft Rust / stresspreventiecoach / professional organizer

WOW! dat was mijn eerste reactie nadat Deborah mij liet kennismaken met deze fantastische tool; mijn astrologisch profiel. Aan de hand van slechts geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd heeft Deborah een schat aan informatie naar boven gehaald waar ik van onder de indruk ben.

Het is geen standaard verhaal waar ze mee komt, maar echt zeer persoonlijk. Zo vertelde ze me iets over mij waarvan ik diep van binnen weet dat het speelt, maar verder niemand. Het is alsof ze recht in je ziel kan kijken.

Hetgeen mij heel erg aanspreekt is dat wat ze me teruggaf alles behalve zweverig is. Zelfs het tegenovergestelde. Het is mooi en bijzonder om op deze manier meer over jezelf te weten te komen en nog mooier om zo de diepte in te gaan.

Als je behoefte hebt aan inspiratie, verdieping, of nog meer uit jezelf wilt halen als persoon of als ondernemer, dan beveel ik je Deborah zeer zeker aan!

Ze komt op mij over als een warme persoonlijkheid, zegt wat ze ervan vindt op een directe, maar prettige manier. Ik zie deze wijze van coaching als een zeer onderscheidende manier van persoonlijke ontwikkeling. Erg mooi en heel waardevol.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Rosa van Veen
Rosa van Veen
Eigenaar opleidingscentrum paardencoaching / paardencoach

Deborah is niet alleen een geweldige persoonlijkheid, een lief mens, ze is ook een ‘kei’ in wat zij doet. Zij coacht mensen naar de top.

Mijn ervaring met Deborah; ze haalt het beste in de mens naar boven. Ze heeft ‘vuur’ in mij los weten te maken. Net op het juiste moment heeft zij mij weten te triggeren om nog veel meer uit mijn bedrijf te gaan halen, nu en in de toekomst. Daardoor ervaar ik nog meer zelfvertrouwen, zie ik nog beter wat mijn hoofdtaken zijn en weet ik mij nog beter te verdiepen in mijn klanten.

Deborah is enthousiast, eerlijk en denkt in grote lijnen en mogelijkheden. Daarbij neemt ze de tijd die nodig is voor haar klant en voelt zij goed aan wat nodig is om het beste uit de ander naar voren te halen.

Opdat zij nog veel ondernemers verder mag gaan helpen! Je krijgt concrete tips om jouw business beter vorm te geven en om je daadwerkelijk verder te ontwikkelen. Echt zaken waar iedere ondernemer veel aan heeft.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Annelies Ludwig-Kaan
Annelies Ludwig-Kaan
Eigenaar SterkStaaltje / communicatiestrateeg / copywriter / copycoach

Deborah’s gaf me veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, zowel in mijn zakelijk als privé. Alles was ze zei was herkenbaar en vormde óf een nieuw inzicht, óf een bevestiging van iets wat ik eigenlijk best wist maar nog niet helemaal durfde toe te geven aan mezelf.

Maar wat voor mij het waardevolste was, was dat Deborah deze inzichten direct koppelde aan praktische adviezen. Geen zweverig gedoe, maar hele concrete adviezen en tips. Doordat Deborah haar grote kennis van astrologie combineert met haar jarenlange ervaring als HR-manager en coach voor professionals, heeft ze een hele grote meerwaarde als business coach. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak heb ik hele bruikbare adviezen gekregen, die ik meteen kan toepassen om zowel als mens als ondernemer verder te groeien.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Jacqueline Koppelman
Jacqueline Koppelman
Boek en tekstsupport / beeldend kunstenaar / levenscoach

Het goud-DNA oftewel de Gouden Driepoot van Deborah Cabau bestaat uit haar onuitputtelijke kennis van astrologie, haar jarenlange ervaring als personeelsmanager en haar bijzonder rijke familiegeschiedenis. Deze drie bronnen komen samen in een bijzondere kwaliteit: verbeeldingskracht.

Deborah beschikt over het vermogen om alles zeer goed en helder onder woorden te brengen, creatief en beeldend, serieus en hier en daar met een vleug humor, en altijd eerlijk en integer. En uiteraard met de beide benen op de grond. Al is zij dat van geboorte, er zit geen woord Spaans bij.

Deborah gunt de ander werkelijk het allerbeste en geeft daarvoor waardevolle inzichten, richtlijnen en tips. Met alle vragen over jezelf kun je bij haar terecht. Niets is haar te gek. Zij heeft in twee gesprekken een uitstekend beeld van mij geschetst, als een spiegel maar dan in woorden.

Zij verstaat de kunst zich goed uit te drukken op een rustige, heldere en warme manier, met hier en daar een vleug humor en altijd met de beide benen op de grond. Deborah maakt gebruikt van haar jarenlange ervaring als personeelsmanager en coach in combinatie met uitgebreide en degelijke kennis van de astrologie.

Zij is intuïtief en beschikt over levenswijsheid. Bovenal is Deborah een zeer innemende en wijze vrouw met een creatief brein die mij altijd wakker schudt met haar interessante gedachtegang en rijkelijke ideeën. Zij is het toonbeeld van praktische spiritualiteit.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Marije Boot
Marije Boot
Eigenaar Boost by Boot / procesbegeleider / veranderkundige/ organisatiecoach systemisch werk

Deborah heeft het vermogen om op een hele betrokken persoonlijke manier haar ongelooflijke bron van kennis over de astrologie en mensen op een prachtige, integere manier aan je terug te geven. Informatie die zo helpend is om jezelf beter te begrijpen en ook als leidraden voor mijn leven. Ik ben elke keer onder de indruk in wat ze me kan terug geven.

Op basis van alleen maar mijn geboortedatum en geboortetijd weet ze een schat aan informatie over mijn persoonlijkheid, mijn kracht en valkuilen en mijn potentieel naar boven te halen.

Haar mensenkennis, liefde voor de mens en haar ongelooflijke leergierigheid naar alles wat astrologie te bieden heeft, heeft haar echt tot expert gemaakt in het kunnen duiden van deze niet-alledaagse informatie. Een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar verdiepende informatie over zichzelf. Maar je bent gewaarschuwd, want je komt heel wat te weten!

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Schelte Meinsma
Schelte Meinsma
Serial entrepeneur / professional geek / VR festivals / investor new technology

Deborah is geweldig! Eén en al passie en toewijding voor haar ‘vak’ Astrologie. Ik had de mazzel dat ze, ondanks ze exclusief op vrouwen richt, mijn geboortehorosocoop van a tot z wilde analyseren. Ik ben entrepreneur en wil altijd alles weten wat er te koop is op vlak van de psyche.

De analyse die Deborah maakt vanuit de sterren is hemels en geeft prachtige unieke inzichten. Heb er veel aan gehad en nog steeds! Deborah Cabau heeft een authentieke aanpak.

Ze is magisch, praktisch en logisch. Wat mij betreft is zij top of the bill. Kortom, een aanrader om je door haar te laten adviseren.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Dalarna van der Kemp
Darlana van der Kemp
Pianiste / pianodocent / eigenaar ‘PianolesAlmere’

Wat een opheldering tijdens mijn VIP-dag! Deborah heeft me heel veel inzichten en aanknopingspunten gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Ik weet nu waar mijn groeimogelijkheden liggen. Deborah leest en adviseert je als geen ander! Mijn astrologisch profiel gekoppeld aan mijn bedrijf en alle mogelijkheden die er zijn waren voor mij echte eyeopeners.

Super geïnspireerd ben ik aan de slag gegaan om mijn pianoschool naar the next level te brengen. Ik ben er klaar voor en Deborah heeft me de op veel fronten ideeën aangereikt en de laatste duw gegeven. En het voelt helemaal goed en het klopt bij de persoon die ik ben en waar ik nu sta in mijn leven.

Erg dankbaar en kan zeker Deborah van harte aanbevelen aan ondernemende vrouwen. Je denkt dat je al veel weet en ziet, maar wacht maar totdat je een dag met haar hebt doorgebracht.

Mircea Doornbos
Manager Kaap Doorn Conferentiecentrum / hospitality manager

Deborah heeft mij begeleid in zeer intensief proces van persoonlijk leiderschap. Tijdens deze zoektocht heeft zij mij geleid naar het herontdekken van mijn krachten, zodat ik nu als professionele crisismanager, kan zijn wie ik ben. Haar kijk op zingeving en voldoening slaat hierbij naadloos aan. Door haar vertaling van de horoscoopanalyse sta ik weer volledig in mijn kracht en maak ik het verschil in deze onzeker wereld. Met een scherp oog voor detail kan ik daarom goed en snel de vertaling maken en inspelen op de behoefte. Door te faciliteren en te coachen laat ik de afdelingen excelleren. Ik streef naar het hoogst haalbare resultaat en optimale tevredenheid middels strategische conceptontwikkeling met een focus op innovatie & inspiratie.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Benno van der Werf MBA RBA
Benno van der Werf MBA RBA
Management coach / adviseur Stichting Ondernemersklankbord / crowdfunding adviseur

Deborah is authentiek en bevlogen. Ze maakt je bewust van wie je bent, waar dingen vandaan komen en waar het heen gaat met jouw leven. En dat met liefde en respect voor je persoonlijke ontwikkeling en de reis van je ziel.

Ze combineert haar HR-kennis en ervaring met haar coachingsvaardigheden en legt zuivere en logische verbanden met astrologie. Prachtig werk.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Peter Vreijsen
Peter Vreijsen
Technical business analyst / industrial engineer

Ik ben een puur technisch persoon en ook nog eens man. Maar wat Deborah doet daar zouden meer mensen van moeten zijn. Iemand die jouw essentie in compacte taal verwoord en dan ook nog met zoveel plezier en liefde. Zij begrijpt als geen ander hoe nietig we als mens zijn en hoeveel invloed de kosmische krachten op ons hebben.

Deborah is heel authentiek door eeuwenoude wijsheid toe te passen in deze moderne tijd. Er zit aanstekelijke pret in haar blik als ze met je in contact is. Erg overtuigend. Mooi die rust die ze geeft en het perspectief dat ze biedt.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Chandra Schreinemachers- van der Heide
Chandra Schreinemachers- van der Heide
HR / provocatieve loopbaancoach / verbinder

Deborah’s kwaliteiten als astrologe gekoppeld aan haar communicatie is treffend en hierin in zij het precisie instrument.  Deborah heeft een perfect beeld weergeven waar mijn kwaliteiten liggen, waar ik hulp vandaan kan halen en waar de focus op ligt voor mijn eigen keuzes naar succes. Een topcoach voor elke vrouw.