DE ASTROLOGIE PODCAST VAN DEBORAH CABAU

Welkom bij de community voor astrologieliefhebbers! Deze podcast ben ik gestart om mijn grote passie met jou te delen: ASTROLOGIE! Ik ben hier om je te helpen herinneren wie je bent en wat jouw levensmissie is. Geen zweverig gedoe, maar wel met veel spirtiueel gevoel.

Het is mijn diepe overtuiging dat je bij geboorte een gebruiksaanwijziging mee hebt gekregen van het universum en ik ontvouw die heel graag voor je. Voel je welkom bij de community van astrologieliefhebbers die meer te weten willen komen over deze fascinerende wetenschap.

Laat je inspireren door de vele ins en outs die je nergens anders zult horen. Je bent veel meer dan je ooit is verteld! en ik vertel je graag het eerlijke verhaal.

WIE IS ASTROCOACH DEBORAH CABAU?

Deborah is ondernemer en schrijft graag over astrologie in relatie tot persoonlijke ontwikkeling voor verschillende media. Tijdens haar loopbaan in het personeelsmanagement volgde zij diverse westerse astrologie-opleidingen en werd ook gecertificeerd coach. Met haar Soul Business School helpt zij als astrologisch businesscoach, ondernemende vrouwen in Nederland en België hun mooiste bedrijf te creëren op basis van hun aangeboren kwaliteiten en zielsmissie. Deborah’s missie is om t e vertellen Wat jij in je Mars hebt! Zodat je werkelijk kunt gaan stralen, want jouw unieke gebruiksaanwijzing kreeg je bij je geboorte al mee. Zij vertaalt eeuwenoude wijsheid op originele, verfrissende wijze en geeft je handvatten voor een gelukkig leven!