Om een goede geboortehoroscoop te kunnen maken is het noodzakelijk om je exacte geboortetijd te weten. Dat is de enige manier om jouw astrologisch profiel te maken.

Zo draait de Maan bijvoorbeeld binnen 24 uur om de aarde en de aarde draait ook nog eens om haar as en ondertussen volgt zij haar weg van 365 dagen om de Zon. Met andere woorden: je maanteken wisselt heel snel. Daarom is onder andere je exacte geboortetijd belangrijk.

Zo achterhaal je jouw geboortetijd

Je kunt op de volgende manieren je geboortetijd achterhalen:

     De geboortetijd staat meestal aangegeven op je geboortekaartje.

     Je kunt je geboortetijd opvragen bij de Burgelijke Stand van de gemeente waar je geboren bent. Als de aangifte gedigitaliseerd is door je oude gemeente kun je hem vaak opvragen bij de gemeente waar je nu woont. In de meeste gemeentes is dit kostenloos per e-mail of telefonisch op te vragen.

     Je kunt je ouders – als ze nog leven – vragen of ze het ergens hebben genoteerd. Een dagboek, foto-album of papieren van de dokter/verloskundige.

     Als je bent geadopteerd uit het buitenland dan klopt de opgegeven geboortetijd vaak niet. Het is gewoon minder betrouwbaar.

     Er zijn astrologen die je geboortetijd kunnen bepalen aan de hand van eerdere gebeurtennissen in je leven. Raadpleeg altijd een astroloog die hiertoe is opgeleid.

GERELATEERDE DIENSTEN

Ik ben gespecialiseerd in astrocoaching voor vrouwen. Je kunt bij mij terecht voor:

     coachingstrajecten

     astroworkshops

     astrolezingen

     astroconsulten

Contact

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

DEBORAH VERSCHEEN IN

Ik gebruik ook cookies. Just to let you know. Klik hier: