REVIEWS

Een astroconsult is een waardevol cadeau aan jezelf. Het geeft je inzichten, begrip en inspiratie. Het leidt tot persoonlijke groei en biedt rust en perspectief.

Via LinkedIn, Facebook & Google krijg ik dan ook veel dankbare reacties van de vrouwen die ik heb geadviseerd.

Vrouwen die tobden met bepaalde issues, en die na een astroconsult weer verder konden met concrete handvatten.

Hieronder vind je een greep uit de reacties. Deze vrouwen mag je ook persoonlijk benaderen als je meer wilt weten hoe ze me persoonlijk hebben ervaren.

Lisette van Neck
Lisette van Neck
05:52 11 Jul 22
Wat een bijzondere en unieke ervaring is de Live dag met Deborah!Met haar enorme kennis en passie voor haar vak weet ze alle puzzelstukjes van je leven weer op hun plaats te laten vallen .Doelgericht en met de juiste inzichten en tools om je pad mee verder te bewandelen…..Deze dag is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven en dat gun ik iedereen!Lieve Deborah, ik ben nog elke dag dankbaar en ik kom zeker bij je terug voor je andere programma’s 💞
Natalija Kondrasjowa
Natalija Kondrasjowa
13:19 29 Mar 22
Ik heb deborah ontdekt via haar podcast op Spotify. Vanaf toen is mijn interesse in astrologie gaan spelen. Ik had vervolgens mijn stoute schoenen aangetrokken en haar gebeld. Ik had een simpele vraag en ik was benieuwd of zij mij daar wat meer over kon vertellen. Het gesprek was veel meer dan dat ik verwacht had. Ze heeft me zoveel inzichten gegeven en dat in 1 telefoontje. Het was duidelijk en helder. Blij dat ik haar benaderd heb.
Mircea Doornbos
Mircea Doornbos
17:43 29 Nov 21
Deborah heeft mij begeleid in zeer intensief proces van persoonlijk leiderschap. Tijdens deze zoektocht heeft zij mij geleid naar het her-ontdekken van mijn krachten, zodat ik nu als professionele crisismanager, kan zijn wie ik ben. Haar kijk op zingeving en voldoening slaat hierbij naadloos aan. Door haar vertaling van de horoscoopanalyse sta ik weer volledig in mijn kracht en maak ik het verschil in deze onzeker wereld. Met een scherp oog voor detail kan ik daarom goed en snel de vertaling maken en inspelen op de behoefte. Door te faciliteren en te coachen laat ik de afdelingen excellereren. Ik streef naar het hoogst haalbare resultaat en optimale tevredenheid middels strategische conceptontwikkeling met een focus op innovatie & inspiratie
Leonoor Visker
Leonoor Visker
21:00 26 Nov 21
Deborah zet je met beide voeten liefdevol en met een heldere boodschap en actieplan (weer) op je pad. Haar begeleiding is zeker een aanrader!
Gabriela
Gabriela
10:22 09 Nov 21
Hele lieve vrouw die echt de tijd voor mij heeft genomen en mij goed heeft geholpen.
Esther Wolvenhart
Esther Wolvenhart
09:21 09 Nov 21
Deborah heeft mij enorme inzichten gegeven. Dit met veel liefde en oprechte verbinding!Er zijn dingen in gang gezet voor mijn pad, zowel professioneel als persoonlijk. Op alle bewustzijnsniveaus is er iets aangeraakt en kan nu tot uiting en ontwikkeling gaan komen. Ik ben je dankbaar voor je hulp. Je gaat nog van mij horen!! Veel liefs Esther Wolvenhart.
Mariel Van Egmond
Mariel Van Egmond
12:52 08 Nov 21
Goede uitleg helder professioneel steeds weer nieuwe inzichten! ❤️
Viv Laqueen
Viv Laqueen
17:47 07 Nov 21
Ik ken Deborah via Facebook en van haar super interessante podcasts op Spotify.Ze heeft niet alleen een aangename stem om naar te luisteren maar ze weet heel goed waar ze over spreekt. Alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd in een taal die door iedereen te begrijpen is.Het is jammer dat ik haar niet eerder ben tegen gekomen. Ik zou haar zeker onder de arm genomn hebben voor advies toen ik mijn eigen bedrijf nog had.Dus, mijn advies aan alle ondernemende vrouwen: Laat jullie de kans niet voorbij gaan om je te laten begeleiden door een vakvrouw als Deborah!
Isa van den Bosch
Isa van den Bosch
14:18 05 Sep 21
Dankzij Deborah heb ik meer inzicht in mijzelf en mijn keuzes gekregen. Deborah liet mij op een fijne manier kennismaken met de wereld van de astrologie en zo ontdekte ik welke invloed mijn geboortedag en -tijd invloed kunnen hebben op mijn gedachtes en mijn handelen.Dank je wel voor het fijne gesprek Deborah. Het heeft mij ontzettend veel gebracht 🙏🏻❤️
Naomi Beikes
Naomi Beikes
12:18 05 Sep 21
Ellen Stokman
Ellen Stokman
17:41 31 Aug 21
Ik heb met Deborah gesproken, mijn geboortehoroscoop gekregen en ik luister haar podcasts.Ik wist al wat van astrologie, m.b.t. mij n zonneteken en ascendant.Maar door Deborah heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en begrijp ik nu bepaalde dingen, die ik voorheen niet wist.M.b.t. de liefde, m.b.t.werk en opleiding heb ik bevestiging gekregen.Ik vind Deborah heel toegankelijk, warm, persoonlijk en met haar uitleg heel concreet.Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.
Dieuwertje Card readings
Dieuwertje Card readings
15:36 28 Aug 21
Jantine Tonjes
Jantine Tonjes
11:22 27 Aug 21
Erg mooie podcast, enthousiast, leerzaam en verbindend. Mooi ook de eigen ervaringen en hoe ze er zelf lering uit trekt. Heel rakend die eigen ervaringen. Ik ben fan!
stijn kunst
stijn kunst
18:06 17 Aug 21
Dominique Wielfaert
Dominique Wielfaert
12:22 17 Aug 21
Deborah heeft een mooie, interessante, indringende postcast. Ze heeft een prachtige stem rustgevende stem. Ze is gepassioneerd en dat voel je. Ik kan nog meer vertellen maar ik zou zeggen, luister haar podcasts, super vrouw.
Linata
Linata
19:54 19 Feb 21
Deborah heeft oog en hart voor de mens en zorgt met haar aanpak dat zij het diepere raakt. Niets zweverig of vaag maar passend in de realiteit bij jou! Mooie aanvulling voor jezelf als voor je team om elkaar dieper te leren kennen. ❤️
Armanda Janssen
Armanda Janssen
15:10 08 Feb 21
Wat een openbaring! Altijd was ik geïnteresseerd in Astrologie maar het was ook altijd wat vaag. Iedereen kon er wel wat uithalen. Deborah is niet vaag maar juist heel direct. Daarbij ook doelgericht en enorm empathisch. Absoluut een aanrader.
Bert Kunst
Bert Kunst
14:40 08 Feb 21
Deborah heeft mij heel goed geholpen een switch te maken in en met mijn business. Zeer indrukwekkend hoe zij de vertaalslag weet te maken van mijn astrologisch profiel naar mijn business strategie. Echt heel bijzonder! Een no-brainer om haar als adviseur in te schakelen.
Angela van der Hout
Angela van der Hout
08:23 02 Feb 21
Super kundig en professioneel en het klopt ook echt wat er in de sterren staat. Mooie en bijzondere ervaring🙏 Nogmaals dank Deborah
Aletta de Haan
Aletta de Haan
13:05 01 Feb 21
Jessica Hoekstra
Jessica Hoekstra
22:13 31 Jan 21
Deborah heeft mij in de moeilijkste periode van mijn leven met haar visie kracht weten te geven, waardoor ik het tij heb kunnen keren.Ik heb langzaam weer geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie en mijn hart weer leren wat open te zetten. Waardoor ik de negatieve spiraal achter mij heb kunnen laten…Bedankt lieve schat.Deborah is de autoriteit in Nederland en België als het gaat om astrologie gekoppeld aan businessstrategie.
Kruger Geschenken Tanja Snel
Kruger Geschenken Tanja Snel
08:49 31 Jan 21
Deborah neemt je op een down to earth manier aan de hand mee op een reis ‘door het heelal’ en de invloeden hiervan op jouw persoonlijkheid.Super interessant en ontzettend leuk! Een aanrader voor iedere vrouw die zich bewust(er) wil worden van haar eigen pakket vol kwaliteiten. Hierdoor kan je goede keuzes in zelfontwikkeling maken, waardoor jij en daardoor ook jouw business nóg beter tot zijn recht komen.Bedankt voor de mooie inzichten! ✨
Schelte Meinsma
Schelte Meinsma
20:14 30 Jan 21
Deborah is geweldig! Eén en al passie en toewijding voor haar ‘vak’ Astrologie. Ik had de mazzel dat ze, ondanks ze exclusief op vrouwen richt, mijn geboortehorosocoop van a tot z wilde analyseren. Ik ben entrepreneur en wil altijd alles weten wat er te koop is op vlak van de psyche. De analyse die Deborah maakt vanuit de sterren is hemels en geeft prachtige unieke inzichten. Heb er veel aan gehad en nog steeds!Deborah Cabau heeft een authentieke aanpak. Ze is magisch, praktisch en logisch.Wat mij betreft is zij top of the bill.Kortom, een aanrader om je door haar te laten adviseren.
JP van der Pers
JP van der Pers
19:15 30 Jan 21
Veel mensen weten niet dat astrologie veel omvattender is dan wat je in leest in rubrieken van populaire blaadjes. Astrologie is een instrument om jezelf beter te leren begrijpen. Het biedt inzicht in je karaktereigenschappen en potentie. Wat je hier te doen hebt op aarde, hoe je ziel zich zal ontvouwen, waar je kwaliteiten liggen en welke thema’s je in dit leven te verwerken krijgt.Deborah beheerst astrologie als geen ander. Zij weet tot je diepste essentie door te dringen en de woorden die zij daarbij zorgvuldig uitkiest geeft naast een warm gevoel ook het gevoel dat ze je altijd al heeft gekend. Ze begrijpt waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat. Daarnaast beschikt zij over veel wijsheid, psychologisch inzicht en transformerende gaven. Het meest waardevolle is dat zij de vertaalslag kan maken van je geboortehoroscoop naar je businesstrategie. Hoe je dus jouw goud kan verzilveren. Echt ontzettend bijzonder en rete goed.Deborah Cabau, ik ben fan van je werk.
Gerlofke Fopma
Gerlofke Fopma
17:02 30 Jan 21
Lieve Deborah,Dank voor je professionele aanpak.Je warme persoonlijkheid.Tools waarmee ik naar huis ging.Liefs Gerlofke
Priscilla Traets
Priscilla Traets
17:38 28 Jan 21
Deborah Heb ik persoonlijk leren kennen tijdens de powerlunch, waar zij ons meenam in de kracht van astrologie in combinatie met zakelijke mogelijkheden. Een ontzettend liefdevolle, sterke en wijze vrouw die vanaf het moment dat ze begint te spreken al je aandacht heeft. Met haar warme persoonlijkheid voel je direct de warmte die ze bij zich draagt!
Erik Doornbos
Erik Doornbos
07:03 28 Jan 21
Essie koster
Essie koster
11:36 27 Jan 21
Deborah neemt alle tijd voor je en besteedt veel aandacht aan het uitwerken van jouw horoscoop. Je krijgt van haar een persoonlijk dossier met een prachtig uitgewerkte horoscoop . Zo heb je altijd een mooi naslagwerk. Bovendien wordt de sessie die ze met je doorneemt voor je opgenomen zodat je het altijd terug kunt luisteren wanneer je wilt. Deborah gaat professioneel te werk neemt jouw vragen en opmerkingen uiterst serieus. Een warme persoonlijkheid heeft ze en ze stelt jou als cliënt centraal!
Imogen Westerhof
Imogen Westerhof
06:35 27 Jan 21
Deborah is geweldig om mee te sparren. Ze luistert goed en weet de vinger op de zere plek te leggen. Het was voor mij een echte eye opener, die ik iedereen aan kan raden. Heb meer inzicht gekregen in mijn eigen persoon.Dank lieve Deborah voor deze ervaring! 💋
Harma Barelds
Harma Barelds
17:13 26 Jan 21
Een tijd geleden heb ik bij Deborah mijn horoscoop laten maken.Deborah weet echt alles over astrologie en vertelt er met veel enthousiasme over. Ze nam ook de tijd voor duidelijke uitleg en het beantwoorden van vragen en ik kreeg een mooie rapportage mee.Daarnaast was het ook nog eens erg gezellig 🙂 Dus als je jezelf een cadeautje wilt doen dan kan ik haar zeker aanraden.
Meike van der Veer
Meike van der Veer
17:01 26 Jan 21
Deborah gaf me een aantal jaar geleden een uitgebreid en fijn consult. Ze ging echt de diepte in en ik kreeg allemaal super handige en fijne inzichten.Veel dingen die ze toen vertelde, die in m’n geboortehoroscoop stonden, zijn nu al uitgekomen, heel bijzonder! Verder is ze een lief en warm persoon, dus ik zou het zeker aanraden om een afspraak te maken met haar!
Angie Kamerling
Angie Kamerling
15:52 26 Jan 21
Bob van Kasbergen
Bob van Kasbergen
15:13 26 Jan 21
Zeer tevreden! İk heb een skype consult gehad met Deborah.Het consult duurde uiteindelijk iets langer dan een uur en ik heb veel waardevolle en gedetailleerde informatie gekregen, ik wist niet dat dit mogelijk was doormiddel van astrologie.Eigenlijk laat ze zien welke missie jij hebt hier op aarde mbt werk/relaties/gezondheid/gelukEcht een aanrader! Ook voor mannen.
Chandra Schreinemachers
Chandra Schreinemachers
14:48 26 Jan 21
Een super fijne dame, die samen kijkt naar wat je nodig hebt om zelf verder te komen, met behulp van wat de sterren je meegeven . Superblij !
Sonja Egberts (Adtrem)
Sonja Egberts (Adtrem)
14:34 26 Jan 21
Deborah is erg professioneel maar met name ook zeer betrokken.
Leyla Yilmaz
Leyla Yilmaz
14:29 26 Jan 21
Ik kan het iedereen aanraden! Ik heb er enorm veel aan gehad en mooie inzichten gekregen. Deborah je bent een topper! Bedankt!
Fimke Jongejan
Fimke Jongejan
13:59 26 Jan 21
Kalin Lebrun
Kalin Lebrun
13:52 25 Jan 21
Deborah maakt treffende analyses en weet uitstekend de vertaalslag te maken van astrologie naar strategie. Down to earth en met veel begrip en inleving. Een aanrader!
Ellis Bossers
Ellis Bossers
13:01 21 Nov 20
Een sessie met Deborah is echt een kado aan jezelf. Haar unieke mix van HR en business ervaring gecombineerd met astrologie heb ik als zeer waardevol ervaren. Ontzettend leuk, persoonlijk, nuttig en er is heel veel van haar voorspellingen uitgekomen!
Gerlanda Drenth
Gerlanda Drenth
11:13 30 Oct 20
Jolanda Hielema
Jolanda Hielema
15:06 12 Oct 20
Deborah kende ik al best een tijdje. Ze was een vaste klant in mijn salon. Fijne gesprekken hadden we. Wat mij opviel was hoeveel kennis zij had van “energieen”. Ze raakte er maar niet over uitgepraat, ze was er vol van. Voor mij was het abracadabra en misschien zelfs ietwat zweverig, maar ze praatte er met volle overtuiging en enthousiasme over. Op de een of andere manier greep het mij wel aan. De manier waarop ze er over sprak was zo passievol….Ondertussen heeft zij een prachtig bedrijf opgezet waarin zij mensen helpt beter inzicht te geven in hun leven.Zo heb ik ook gebruik gemaakt van haar skills. Ik dacht ik doe het gewoon, en ik onderging een astroconsult. Wat zij enkel nodig had was mijn geboortedatum, -tijd en -plaats. Aan de hand van de maanstand van dat moment kon zij zien hoe ik opgegroeid ben, hoe het nu met mij gaat en hoe het verloop van mijn leven globaal er uit zou zien. Op verschillende gebieden gaf me dat veel duidelijkheid. Ik ben een nuchtere Drent, maar bewonderenswaardig hoe zij het telkens bij het goede eind had. Zowel privé als zakelijk. Ik ben een succescol zzp’r. Toch sta ik altijd open voor verbetering en ontwikkel ik mij graag. Ook op dat vlak gaf Deborah mij goede inzichten en handvaten.Omdat het niet mijn vakgebied is, maar het wel mijn interesse heeft, was ik blij met de audio opname die ze mij toestuurde. Zo kon ik alles nog eens rustig terug luisteren. Af en toe pak ik het er bij als ik even weer van de rails ben.Buiten haar deskundigheid en professionaliteit, vind ik Deborah ook een hele leuke en lieve vrouw. Deborah is laagdrempelig en erg toegankelijk. Iedereen zou een astroconsult voor zichzelf over moeten hebben!Dankjewel Deborah, succes met je mooie bedrijf!
Thea van Dijk Gallery
Thea van Dijk Gallery
07:57 12 Oct 20
Lieve Deborah,Je hebt de missie om van iedere vrouw een powervrouw te maken, door op basis van haar astrologisch profiel te coachen. Zo zocht ik ook en vond ik bij jou alle bevestiging dat ik mijn juiste pad bewandel. Hoe mooi om te zien dat mijn creativiteit, zoektocht naar avontuur en mijn doel om de wereld van schoonheid te voorzien terug te zien is in mijn horoscoop! Jij legt het fantastisch uit, met veel liefde passie en geduld, je bent een vakvrouw!En hoe gaaf dat we er tijdens deze sessie achter kwamen dat ik de uitverkorene was om jouw covers te mogen creëren voor jouw 12 horoscoopboeken! Dat was een avontuur op zich met een superresultaat!Lieve Deborah, dank je wel en dat er maar veel vrouwen hun superkracht mogen vinden bij jou! ❤️
Marco Lemstra
Marco Lemstra
06:10 07 Oct 20
Ik wil Deborah erg bedanken voor het maken van mijn geboortehoroscoop. Er is zoveel tijd en liefde in gestoken. Voor mij was de reading echt een verrijking voor mezelf. Het gaf me net het extra beetje informatie waarvan ik wist dat het er was maar nooit zo goed wist waar het vandaan kwam en hoe ik het moest plaatsen. Ik ben heel blij dat ik de reading heb gedaan en altijd kan terug lezen. Een aanrader en zeker ook voor mannen. Dank Deborah voor deze speciale ervaring💖
Donata van der Rassel
Donata van der Rassel
11:25 28 Sep 20
Ik heb Deborah leren kennen als een bevlogen professional die met haar mateloze inzet en energie haar kennis met de wereld deelt. Als astrologisch businesscoach biedt zij een hele waardevolle manier om naar de persoon achter de business te kijken. Bedrijfsgroei gaat immers altijd samen met persoonlijke groei. Hoe meer kennis je hebt over jezelf; je talenten, krachten, maar ook je zwaktes, hoe succesvoller je business. Deborah is to the point en geeft je heldere adviezen.
Aradia - Magical Nature
Aradia – Magical Nature
05:38 22 Sep 20
Deborah is een hartelijke en lieve vrouw. Ze heeft voor mij een uitgebreide geboortehoroscoop gemaakt op het moment dat ik met veel vragen zat waar ik zelf de antwoorden niet van kon vinden. Hiermee heeft ze me geholpen weer verdere stappen te kunnen zetten.
mariska van kasbergen
mariska van kasbergen
15:43 21 Sep 20
Erg blij met de ‘lezing’ die ik heb ontvangen. Hierdoor krijg je nog meer inzicht in wie je bent als persoon.
Annelies Kaan
Annelies Kaan
11:55 21 Sep 20
Een tijd geleden kreeg ik een astroconsult van Deborah Cabau cadeau. Ik stond er positief maar ook enigszins skeptisch tegenover: wat zou het toevoegen? De astrologische voorspellingen die je in tijdschriften leest zijn altijd zó algemeen, daar kan ik nooit zoveel mee. Maar oh mijn hemel, wat werd ik door Deborah verrast! Op basis van mijn geboortehoroscoop schetste ze mijn karakter echt spot-on! Tot in de kleinste details kon ze me vertellen hoe ik was, wat voor werk bij mij paste, hoe mijn relatie eruit zag en hoe ik was opgevoed. Ik was flabbergasted, het was zó raak!Een paar maanden geleden ben ik daarom nóg een keer naar Deborah gegaan. Nu met specifieke vragen over mijn bedrijf. Ik ben copywriter en ik heb het altijd zó druk, dat ik het idee had dat ik bepaalde keuzes moest gaan maken. Ik vroeg Deborah welke keuze het beste bij mij zou passen. Ik zocht eigenlijk bevestiging, maar zij verraste mij met een totaal nieuwe invalshoek, die zij op basis van mijn astrologisch profiel perfect bij mij vond passen. Ik moest even aan het idee wennen, maar inmiddels zie ik dat ze helemaal gelijk had, en ben ik stappen aan het maken om mijn bedrijf op die manier in te richten. Heel waardevol; ik gun iedereen zo’n sessie met Deborah!
Carola Fernhout
Carola Fernhout
19:01 19 Sep 20
Samen met Deborah gekeken naar mijn astrologische profiel met betrekking tot mijn werk. Dat gaf mooie inzichten in de stappen die ik wilde gaan zetten. Het resultaat is dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart.
Marisa Drent
Marisa Drent
17:20 17 Sep 20
Kijkend naar mijn mogelijkheden, heeft Deborah mij de ruimte gegeven om mij thuis te laten voelen in een nieuwe optie, een nieuw hoofdstuk heeft zich ontvouwd voor mij. Zij is een Ram en kan jou niet anders als dit Teken je hierin het Beste Advies geven. Kijken en Adviseren naar ieders nieuwe mogelijkheden. Een Vakvrouw!Liefs M.D
Marije Boot
Marije Boot
15:32 17 Sep 20
Deborah heeft het vermogen om op een hele betrokken persoonlijke manier haar ongelooflijke bron van kennis over de astrologie en mensen op een prachtige, integere manier aan je terug te geven. Informatie die zo helpend is om jezelf beter te begrijpen en ook als leidraden voor mijn leven. Ik ben elke keer onder de indruk in wat ze me kan terug geven.
Miranda de Groot
Miranda de Groot
14:52 17 Sep 20
Ik heb Deborah leren kennen als een warme en bevlogen persoonlijkheid die haar vak goed verstaat. Naast haar drukke leven als coach, schrijver van 12 boeken en het runnen van haar business heeft ze altijd aandacht voor je als individu en biedt een luisterend oor. Ik vind het altijd fijn om met haar in gesprek te zijn en haar concrete tips en adviezen te horen. Een heerlijk mens om mee samen te werken 😉
Esther Bergsma
Esther Bergsma
13:40 17 Sep 20
Deborah heeft echt van haar passie haar beroep gemaakt en dat merk je in de manier waarop ze haar kennis en ervaring deelt in haar consulten.
Cecile Morel Van Mourik
Cecile Morel Van Mourik
11:45 17 Sep 20
Marieke van Riel
Marieke van Riel
08:45 05 Dec 19
Ruim een week geleden had ik een intakegesprek met Deborah via de telefoon. Alleen dit gesprek heeft me al heel veel gebracht! Deborah was eerlijk en praktisch, ze gaf tips en keek tegelijkertijd in mijn horoscoop wat wel en niet bij me past. Ik moest alles even laten bezinken, maar nu voel ik dat ik er écht mee aan de slag kan. Heel waardevol dus, dankjewel Deborah!
marjan muis
marjan muis
19:40 27 Oct 19
Deborah is een fantastische integere vrouw, die haar vak zeer goed verstaat!!Ze heeft voor mij mijn horoscoop gemaakt en dat gaf mij net het duwtje in de rug, die ik zowel privé als zakelijk nodig had. Zeer aan te bevelen als je bij jezelf het antwoord zoekt op de vraag achter de vraag…………..!
Jacqueline Koppelman
Jacqueline Koppelman
14:35 11 Oct 19
Het goud-DNA oftewel de Gouden Driepoot van Deborah Cabau bestaat uit haar onuitputtelijke kennis van astrologie, haar jarenlange ervaring als personeelsmanager en haar bijzonder rijke familiegeschiedenis. Deze drie bronnen komen samen in een bijzondere kwaliteit: verbeeldingskracht. Deborah beschikt over het vermogen om alles zeer goed en helder onder woorden te brengen, creatief en beeldend, serieus en hier en daar met een vleug humor, en altijd eerlijk en integer. En uiteraard met de beide benen op de grond. Al is zij dat van geboorte, er zit geen woord Spaans bij. Deborah gunt de ander werkelijk het allerbeste en geeft daarvoor waardevolle inzichten, richtlijnen en tips.
Alinde de Wilde
Alinde de Wilde
08:04 20 Jul 19
Mijn VIP dag bij Deborah was een geweldig inspirerende dag. Zo fijn om als coach zelf gecoacht te worden. Deborah is een kei in het blootleggen van je potentieel en ze vertelt je onomwonden waar je valkuilen en leerpunten voor nu liggen. Heerlijk verhelderend. Een echte aanrader voor de ondernemende vrouw die een nog beter inzicht in zichzelf en haar bedrijf wil krijgen.
Maarten Jurjens
Maarten Jurjens
12:31 19 Jul 19
Carmen Welink
Carmen Welink
20:50 09 Jul 19
Jannet Kuntz
Jannet Kuntz
20:47 09 Jul 19
Fantastische sessie gehad bij Deborah. Nog steeds onder de indruk. Deze sessie heeft mij veel gebracht en nieuwe inzichten gegeven. Een echte vakvrouw! Aanrader voor iedere vrouw die meer uit haar leven wil halen ❤
O.K.E
O.K.E
20:13 09 Jul 19
Ongelooflijk hoe je aan de hand van je horoscoop tot zoveel aha momentjes komt. Deborah legt het goed en rustig uit en dat is super fijn. ❤
sander tilman
sander tilman
17:20 13 Jun 19
Dalarna Van der Kemp
Dalarna Van der Kemp
05:04 20 Jul 18
Wat een opheldering tijdens mijn VIP-dag!Deborah heeft me heel veel inzichten en aanknopingspunten gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk gebied.Ik weet nu waar mijn groeimogelijkheden liggen.Deborah leest en adviseert je als geen ander! Mijn astrologisch profiel gekoppeld aan mijn bedrijf en alle mogelijkheden die er zijn waren voor mij echte eye-openers.Super geïnspireerd ben ik aan de slag gegaan om mijn pianoschool naar the next level te brengen. Ik ben er klaar voor en Deborah heeft me de op veel fronten ideeën aangereikt en de laatste duw gegeven. En het voelt helemaal goed en het klopt bij de persoon die ik ben en waar ik nu sta in mijn leven. Erg dankbaar en kan zeker Deborah van harte aanbevelen aan ondernemende vrouwen. Je denkt dat je al veel weet en ziet, maar wacht maar totdat je een dag met haar hebt doorgebracht.
Marc Hut
Marc Hut
21:14 20 Feb 18
Dominique Goedhart
Dominique Goedhart
21:03 20 Feb 18

WIE IS ASTROCOACH DEBORAH CABAU?

Deborah is ondernemer en schrijft graag over astrologie in relatie tot persoonlijke ontwikkeling voor verschillende media. Tijdens haar loopbaan in het personeelsmanagement volgde zij diverse westerse astrologie-opleidingen en werd ook gecertificeerd coach. Met haar Soul Business School helpt zij als astrologisch businesscoach, ondernemende vrouwen in Nederland en België hun mooiste bedrijf te creëren op basis van hun aangeboren kwaliteiten en zielsmissie. Deborah’s missie is om t e vertellen Wat jij in je Mars hebt! Zodat je werkelijk kunt gaan stralen, want jouw unieke gebruiksaanwijzing kreeg je bij je geboorte al mee. Zij vertaalt eeuwenoude wijsheid op originele, verfrissende wijze en geeft je handvatten voor een gelukkig leven!