SOUL BUSINESS SCHOOL

Soul Business School

FIND YOUR GOLD

JE ZIEL ALS USP

Ik heb een methode ontwikkeld om ondernemende vrouwen in dienstverlenende beroepen te helpen om hun bedrijf uit te bouwen op basis van hun aangeboren kwaliteiten en zielsmissie. Op deze manier blijf je dicht bij jezelf, blijft je energieniveau goed en stijgt de winst. Je gaat veel meer flow ervaren omdat je niet langer gehinderd wordt door jezelf en concurrentie. Je gaat uit van je eigen kracht.

Ik hou niet van lange coachtrajecten. Je bent tenslotte zelf iemand die ook anderen helpt te en je komt tijd tekort. Ik bied daarom compacte en intensieve Live Dagen aan drukbezette vrouwen zoals jij.

Tijdens de Live Dag behandelen we enorm veel. Maar geloof me, je kan het aan want ik kan zien waar jij in je ontwikkeling staat. Een Live Dag is maatwerk want iedereen is anders. Ik neem een deep dive in je horoscoop en daar kunnen bijvoorbeeld deze thema’s aan de orde komen:

Wat is jouw businesskarakter? Wat is jouw motortype? Wat voor brandstof moet er in? Wat is je zielsbehoefte? Hoe zit het met jouw geld mindset? Hoe zit het met je persoonlijk leiderschap? Hoe zit het met jouw overwicht? Wat heb je geestelijk nodig om vitaal te blijven? Wat is écht je roeping en is dat nu in lijn met wat je werkelijk doet? Ben je op koers? Wat is jouw jaarprognose: welke energieën komen dit jaar op je pad, wat worden je uitdagingen en jouw lessen zowel op het werk als privé? Jij hoeft geen antwoord te verzinnen, ik lees het in je horoscoop en help je de juiste kant weer op te kijken.

Wat is jouw methode? Wat is exact jouw dienst of product, hoe ontwikkel je die of bouw je verder uit? Hoe zorg je dat het niet gekopieerd kan worden? Hoe waardevol is jouw methodiek/aanpak in de markt en wat valt er te verbeteren of aan toe te voegen. Dit onderdeel behandelen we als jij hier behoefte aan hebt.

Hoe heb jouw bedrijf georganiseerd? Waar liggen de quick wins op korte en lange termijn?  Hoe zit het met jouw skills op het gebied van teammanagement, marketingmanagement en salesmanagement. Wat besteed je uit en hoe houd je iedereen op koers. Hoe doe je het nu en waar ligt jouw winst? Dit onderdeel behandelen we als jij hier behoefte aan hebt. Niet iedereen vindt het fijn om overal licht op te werpen, maar de ruimte om hier naar te kijken is er en mijn ervaring is dat het effect van de eerste twee thema’s grootste uitwerking zal krijgen op derde en laatste thema.

Deze drie onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zijn continu aan verandering onderhevig. Een ding is zeker: jouw bedrijfsgroei valt samen met jouw persoonlijke groei en vice versa. Dus ben je toe aan persoonlijk onderhoud dat is een Live Dag met Deborah zeer geschikt voor jou.

Nederland telt veel businesscoaches, maar er is er maar één die jou op alle 3 de gebieden de aandacht kan geven die jij nodig hebt: aandacht voor jou als persoon, aandacht voor jouw diensten/coachmethode én aandacht voor de lange termijn van jouw business.

Je geboortehoroscoop is een unieke blauwdruk van wie je in essentie bent. We zijn allemaal onderweg te worden wie we in essentie zijn. Onze horoscoop laat routes, potenties, kansen, thema’s, levenslessen en tijden van verandering voor persoonlijke spirituele ontwikkeling zien. Lang niet elke behoefte leven we als mens optimaal uit. Dat komt, omdat we in onze jeugd gevormd zijn en ons met alle opvattingen en overtuigingen die daarbij horen aangepast gedragen.
Ook kunnen we rollen op ons genomen hebben die eigenlijk niet bij ons passen, omdat we daarmee aan de verwachtingen van onze ouders voldeden en zo aandacht en liefde kregen.
Ik spoor je talenten op maar ook je belemmerende blokkades en verstrikkingen. Niets engs aan! Door inzicht te krijgen in je terugkerende thema’s en gewoontes kun je zien welk invloed dat heeft op je functioneren. Je groeit enorm door het licht dat we hier op schijnen. Om jouw business te kunnen laten groeien is het van groot belang dat je geestelijk, spiritueel en mentaal groeit. Groeien is wat je tenslotte hard wenst!

Tijdens onze Live Dag dring ik door tot in je vezels. Ik daal tot aan je zielsniveau. Daar geberurt iets magisch. Een Live Dag met mij is life chanching. Ik weet al dat je zelf goed bent in het coachen en adviseren van anderen, ik ga geen dingen herhalen die je al weet. Vóór onze Live Dag heb ik vier weken nodig om jouw horoscoop tot in de mooiste details te analyseren. Ik kijk naar alles wat bruikbaar is om een winstgevende onderneming verder uit te bouwen op basis van jouw capaciteiten plus dat ik je vertel wat voor mogelijkheden ik voor jou zie in jouw markt.

Een Live Dag met Deborah is geschikt voor je:

Als je een bedrijf hebt als coach, trainer, consultant, adviseur of therapeut.

Al flink wat omzet draait maar nog veel verder wilt groeien.

Als je het gevoel hebt op een spoor te zitten dat niet meer helemaal in lijn is met je roeping en energieniveau. Of je hebt je roeping wél gevonden maar weet niet hoe je hiermee een (nieuw) publiek bereikt.

Als je wilt weten hoe je de weg het beste kan bewandelen om nóg meer gouden eieren te vinden in termen van succes, voldoening en winst.

Bij mij geen ingewikkelde aanmeldprocedures, geen coachcalls, geen videolessen, geen derden die met je bezig zijn. Nee just me, Deborah. Voor jou alleen zodat je na jouw Live Dag weet wat je te doen staat. Persoonlijker bestaat niet.

Dus ben je toe aan de THE REAL THING ofwel de beste investering van je leven? Dan ga ík met veel toewijding onze Live Dag voorbereiden.

Ik bied twee varianten: een Gold Live Dag en een Diamond Live Dag.

Welke voor jou het meest geschikt is bespreken we tijdens een gratis 45 minuten telefonische discovery sessie. Tijdens dit gesprek werp ik direct een blik in je horoscoop. Amazing wat ik je te vertellen heb.

Ik ga 100% voor jouw succes! Bij mij staat integriteit met stip op nummer 1. Alles wat tussen ons wordt besproken blijft voor eeuwig tussen ons.

X Deborah

Ja, Ik wil een gratis discovery sessie met Deborah

Ik hou van cookies :-) Niet alleen van Oreo's, maar ook voor mijn website. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt.