SOUL BUSINESS SCHOOL

Soul Business School

FIND YOUR GOLD

JE ZIEL ALS USP

Met de Soul Business School heb ik een eigen methode ontwikkeld waarbij ik ondernemende vrouwen in dienstverlenende beroepen kan helpen om hun mooiste bedrijf te creëren op basis van hun kwaliteiten en zielsmissie.

Ik ga uit van het volgende:

 Jouw Karakter: Jouw motortype, je zielsbehoefte, jouw geld mindset, je leiderschapskwaliteiten, je vitaliteit en je roeping in lijn brengen met wat je doet. Doe je wel wat je hier hebt te doen? Ben je op koers? Maar ook jouw jaarprognose. Welke energieën komen dit jaar op je pad, wat worden je uitdagingen en jouw lessen. Zowel op het werk als privé).

 Jouw Methode: Wat is exact jouw dienst, hoe ontwikkel je die, hoe zorg je dat het niet gekopieerd kan worden, hoe waardevol is je methode in de markt en wat valt er te verbeteren of aan toe te voegen.

 Jouw Bedrijf: Hoe zit het met jouw skills op het gebied van teammanagement, marketingmanagement en salesmanagement. Wat besteed je uit en hoe houd je iedereen op koers. Hoe doe je het nu en waar ligt jouw winst op korte en lange termijn.

Deze drie onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zijn continu aan verandering onderhevig. Een ding is zeker: jouw persoonlijke groei valt samen met je bedrijfsgroei en vice versa.

Maak nu kennis met mij en meld je aan voor een gratis 30 minuten discovery sessie. Samen kijken we of mijn programma geschikt voor je is.

Ja, Ik wil een gratis discovery sessie met Deborah

Er zijn veel businesscoaches, maar er is er maar één die jou op alle 3 de gebieden de aandacht kan geven die jij nodig hebt: aandacht voor jou als persoon, aandacht voor jouw coachmethode én aandacht voor jouw business.

Dit programma is geschikt voor je:

 Als je een bedrijf hebt als coach, trainer, consultant of therapeut.

 Minimaal een omzet draait van € 4000,- per maand.

 Als je het gevoel hebt op een spoor te zitten dat niet meer in lijn is met je roeping, idealen en energieniveau.

 Als je wilt weten welke kansen je laat liggen.

 Als je wilt weten welke weg je het beste kan bewandelen om weer gouden eieren te vinden in de vorm van succes en voldoening.

Meld je hieronder aan voor een gratis 30 minuten discovery sessie en kijk of mijn programma geschikt voor je is.

Ja, Ik wil een gratis discovery sessie met Deborah

Mijn website gebruikt cookies om jou de beste ervaring te geven. Klik op "Accepteer Cookies" om mijn website te bekijken zoals hij bedoeld is.