🎬 Dit is wat De Astrologie Podcast voor Dewi betekent

11215046-1658335100111-75c43e21003b-scaled-1.jpg

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


Deze week ontving ik warme e-mail van Dewi de Lange, een trouwe luisteraar van de podcast (ze is een Steenbok met Ascendant in Tweelingen en Maan in Stier). Zij is normaal gesproken helemaal niet van podcasts luisteren maar eind vorig jaar ontdekte ze De Astrologie Podcast en heeft ze sindsdien maar liefst 150 afleveringen achter elkaar beluisterd. Dit alles was voor mij reden genoeg om haar uit te nodigen voor een spontaan gesprek!

Dewi's toewijding aan het beluisteren van de podcast heeft haar niet alleen een dieper inzicht in astrologie gegeven, maar heeft haar ook geholpen bij zelfreflectie en persoonlijke groei. Hoe ontdek je in deze podcast! Een aanrader als je zelf ook inmiddels hooked bent 😊

Als luisteraar van De Astrologie Podcast, heb jij nu de exclusieve kans om als eerste een ticket te bemachtigen voor de spectaculaire boeklancering op 24 oktober 2024. Stuur me een DM via Instagram, WhatsApp of LinkedIn, of stuur een kort berichtje naar team@deborahcabau.nl.

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn, bestel dan hier je eigen persoonlijke ticket!