#104: Een Bedrijfsalchemist® is een juwelier en geen grossier

11215046-1658335100111-75c43e21003b-scaled-1.jpg

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


Bedrijfsalchemist® is een beschermd beroep. Je mag je niet zomaar zo noemen. De School voor Bedrijfsalchemisten® maakt kwaliteit van spiritualiteit en geeft dit keurmerk uit sinds 2023.

Naast dat het moed vergt om groots uit de spirituele kast te komen, kunnen deze dienstverleners alleen goed werk verrichten als ze zich geaccepteerd en veilig genoeg voelen om hun werk te doen. Bedrijfsalchemisten® zijn er in allerlei vormen en maten. Wat ze – naast een spirituele invalshoek – gemeenschappelijk hebben ontdek je in deze podcast.

Ontdek je aan de hand van concrete voorbeelden of jij geschikt bent als Bedrijfsalchemist® en hoe je in aanmerking kunt komen voor dit keurmerk.

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | SPIRITUEEL BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn?