#131. De School voor Bedrijfsalchemisten®️ lanceert magische chatdienst Deborah On Demand 🚀

11215046-1658335100111-75c43e21003b-scaled-1.jpg

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


Dit wil je niet missen! Vanaf 1 januari 2024 kun jij als spirituele ondernemer 24/7 ál jouw zakelijke en persoonlijke vragen aan mij stellen. Je krijgt hemelse adviezen gebaseerd op jouw sterren. Want de weg naar jouw miljoenenbedrijf STAAT ALLANG IN DE STERREN. Jouw goud, jouw pad en alles wat je dient te weten! Speciaal voor spirituele ondernemers met interesse in het high-end businessmodel en met de ambitie om de beste speler in hun markt te worden.🔥🔥🔥

Vanaf 1 januari 2024 gaan de deuren weer open voor de School voor Bedrijfslachemisten®️. Heb je interesse stuur een bericht naar team@deborahcabau.nl We plannen dan een gesprek om te zien of er in de sterren staat dat dit jouw volgende stap is!✨

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | SPIRITUEEL BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn?