#160. Deborah, hoe gaat het met je astrologische boek?

11215046-1658335100111-75c43e21003b-scaled-1.jpg

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


Mijn boekproject is een groot avontuur dat al zeven jaar duurt. Het is een intensieve reis waarin ik diep ben gedoken. Mijn boek belichaamt een unieke visie en gedachtegoed, iets wat nog nergens anders is gehoord. Het is werkelijk The Holy Grail! In deze podcast deel ik de stappen die ik heb genomen en nog zal nemen. Laat je inspireren, vooral als je eenspirituele ondernemer bent met de ambitie om je eigen boek uit te brengen!

Als luisteraar van De Astrologie Podcast, heb jij nu de exclusieve kans om als eerste een ticket te bemachtigen voor de spectaculaire boeklancering op 24 oktober 2024. Stuur me een DM via Instagram, WhatsApp of LinkedIn, of stuur een kort berichtje naar team@deborahcabau.nl.

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn, bestel dan hier je eigen persoonlijke ticket!