#167. In gesprek met mijn klanten Liane en Carola over Familiezaken, Spiritualiteit en Liefde 🕊️

11215046-1658335100111-75c43e21003b-scaled-1.jpg

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


Vandaag heb ik een inspirerend gesprek met Liane (Kreeft) en Carola (Weegschaal) over hun ervaringen met mijn 1:1 businesstraject van de School voor Bedrijfsalchemisten. Als topexperts in de dynamiek van familiebedrijven werken zij exclusief voor de top van de Nederlandse familiebedrijven. In dit diepte-interview duiken we in familietaboes, systeemconflicten en hun methoden om rust, helderheid en leiderschap terug te brengen. We bespreken hoe onze samenwerking hen heeft getransformeerd en hun unieke visie op bedrijfsopvolging.

Bezoek de website van Liane en Carola voor een intakegesprek of bestel hun boek: Familiezaken inopvolging – Hoe voorkom je dat de bom barst?

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn, bestel dan hier je eigen persoonlijke ticket!