#65. DRIELUIK: De Zin En De Onzin Over De Maan ā€“ deel 2 šŸŒ™

DE ASTROLOGIE PODCAST 25.000 exemplaren deborah cabau

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


De Maan is gĆ©Ć©n planeet en ook gĆ©Ć©n ster. De Maan geeft gĆ©Ć©n licht van zichzelf. Zij weerkaatst het licht van de Zon. De Maan werkt een beetje als een spiegel. OkĆ©, tot zover het wetenschappelijke deel. Nu de juicy stuff about the Moon šŸ˜Š.

Er gaan ontelbare mythes rond over de Maan. Ik heb zoā€™n beetje alles voorbij horen komen. Jouw haren zouden op bepaalde dagen sneller groeien. Er zouden meer kinderen geboren worden bij volle Maan en je slaapt ook slechter bij volle Maan. Jouw edelstenen moet je opladen bij volle Maan en projecten moet je niet opstarten als de Maan over de helft van haar cyclus is. Zelfs de eicel-cyclus van de vrouw zou verbonden zijn met de 29 dagen van de Maancyclus. Yep, je leest het goed.

Het is ook zo gek nog niet om te denken dat de Maan iets met ons doet. De Maan heeft enorm veel invloed op de waterhuishouding van planeet Aarde. Zij trekt complete oceanen terug en laat ze weer terugstromen. Omdat ons lichaam grotendeels uit water bestaat, is het dus ook logisch dat het iets met ons doet! Geniet van deze drieluik over de Maan. Stuff die je nergens anders hoort. Dit is deel 2 van 3.

Bij deze aflevering is een muziekfragment gebruikt van King Harvest – ‘DANCING IN THE MOONLIGHT’. Luister hier naar de complete track:

https://youtu.be/g5JqPxmYhlo/ 

===============================

ā­ā­ā­ā­ā­ Plan hier jouw call voor het exclusieve businesstraject A Top of the Bill Expert Business https://deborahcabau.nl/a-top-of-the-bill-bedrijfsalchemist/

šŸŽ Ben je een gevestigde kennisondernemer zoals coach, trainer, consultant, strateeg of therapeut? Ontvang gratis binnen 24 uur jouw geboortehoroscoop! https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

šŸ“š Bestel hier het expertboek ‘Your Greatest Gifts From The Universe’ van Deborah Cabau, zodat jouw salesgesprekken vanaf nu veel soepeler verlopen! https://horoscoopboeken.nl/

===============================

Wil je reageren op mijn podcasts of contact leggen?

šŸ’¼ LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/deborahcabau 

===============================

Deborah praat over ondernemen, psychologie, astrologie en strategie. Daarbij staan talent, roeping en zielsmissie centraal. Deborah Cabau is astrologisch businesscoach, psycholoog, auteur en host van De Astrologie Podcast. Kernthema’s zijn: emotionele en spirituele intelligentie in relatie tot ondernemen, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Wedden dat je ook verslingerd raakt aan het astrologievirus!

šŸ‘©šŸ»ā€šŸ’» MEER INFO: https://www.deborahcabau.nl/ 

===============================

Wil je voortaan geen aflevering missen, volg me op dit kanaal of via:

šŸŽ§ – APPLE PODCAST

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-astrologie-podcast/id1544193793

šŸŽ§ – SPOTIFY

https://open.spotify.com/show/4aHQUrCKQRCnfGqT7ndn3D

šŸŽ§ – GOOGLE PODCAST

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy80MzcxNjNkOC9wb2RjYXN0L3Jzcw==

Send in a voice message: https://anchor.fm/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.