#77. De duistere kant van succes 🧟 – deel 1 van 3

DE ASTROLOGIE PODCAST 25.000 exemplaren deborah cabau

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


We weten het allemaal; waar een voorkant is, moet ook een achterkant zijn. Omdat elke medaille nu eenmaal altijd een keerzijde heeft. 

Een ontmoeting met jouw schaduw biedt ook kansen voor diepgaande groei. Deze ontmoeting geldt zelfs als een absolute voorwaarde voor een gezonde spirituele ontwikkeling.

Succes gaat nou eenmaal gepaard met een duistere kant. Op deze duistere kant rust nog altijd een taboe. Hebzucht, lust, jaloezie, woede, schaamte en zelfs angst. Angst om het succes te verliezen. Angst dat anderen je succes misgunnen. Angst dat anderen je het succes af willen pakken. En het is ook waar, dat succes vijanden oproept. Jaloezie ligt altijd op de loer: mensen die je het succes diep misgunnen.

Ik durf wel te beweren dat jaloezie de grootste duistere kant van succes is. Maar er zijn nog veel en veel meer duistere kanten aan succes, zoals hoogmoed, overschatting, hebzucht. Ontdek jouw persoonlijke schaduwkanten via jouw geboortehoroscoop. Luister deze aflevering en vraag jouw horoscoop hieronder aan!

Deze serie bestaat uit drie podcasts. Dit is deel 1 van 3.

===============================

⭐⭐⭐⭐⭐ Plan hier jouw call voor het exclusieve businesstraject A Top of the Bill Expert Business https://deborahcabau.nl/a-top-of-the-bill-bedrijfsalchemist/

🎁 Ben je een gevestigde kennisondernemer zoals coach, trainer, consultant, strateeg of therapeut? Ontvang gratis binnen 24 uur jouw geboortehoroscoop! https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

📚 Bestel hier het expertboek ‘Your Greatest Gifts From The Universe’ van Deborah Cabau, zodat jouw salesgesprekken vanaf nu veel soepeler verlopen! https://horoscoopboeken.nl/

===============================

Wil je reageren op mijn podcasts of contact leggen?

💼 LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/deborahcabau 

===============================

Deborah praat over ondernemen, psychologie, astrologie en strategie. Daarbij staan talent, roeping en zielsmissie centraal. Deborah Cabau is astrologisch businesscoach, psycholoog, auteur en host van De Astrologie Podcast. Kernthema’s zijn: emotionele en spirituele intelligentie in relatie tot ondernemen, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Wedden dat je ook verslingerd raakt aan het astrologievirus!

👩🏻‍💻 MEER INFO: https://www.deborahcabau.nl/ 

===============================

Wil je voortaan geen aflevering missen, volg me op dit kanaal of via:

🎧 – APPLE PODCAST

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-astrologie-podcast/id1544193793

🎧 – SPOTIFY

https://open.spotify.com/show/4aHQUrCKQRCnfGqT7ndn3D

🎧 – GOOGLE PODCAST

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy80MzcxNjNkOC9wb2RjYXN0L3Jzcw==

Send in a voice message: https://anchor.fm/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP