#82. Mijn lover Bert, ons samengestelde gezin en de 12 kippen 🐓

11215046-1658335100111-75c43e21003b-scaled-1.jpg

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


Ik ontmoette de liefde van mijn leven pas op latere leeftijd. Bert is Vissen en ik ben Ram. Ik ben extravert en Bert is introvert. Niet de ideale match zou je zeggen, maar toch zijn wij onafscheidelijk en noem ik ons gekscherend ‘plakslakken’. Wij zijn een samengesteld gezin. Ik heb drie bonuskinderen en een eigen dochter. Bert is de sterke man achter mijn bedrijf. In zwijgende stilte fikst hij al mijn wensen, terwijl hij zelf ook ondernemer is. Hoe is het om een relatie te hebben als je allebei ambitieuze ondernemers bent? Wat maakt dat onze relatie goed blijft?

Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn was, vertelt Bert in zijn levensverhaal. Hij incasseerde tegenslag na tegenslag (baanverlies, scheiding en hartinfarct). Bert vroeg me na amper vier maanden ten huwelijk op mijn geboorte-eiland Ibiza en nu wonen en werken wij samen in onze droomboerderij. In deze podcast vertellen wij hoe de verbouwing én de lockdown ons juíst dichter bij elkaar heeft gebracht en hoe wij nu onze levens hebben ingericht. Zo hebben wij onze persoonlijke en gezamenlijke doelen heel strak in het vizier. Ik denk dat het je zal inspireren.

Een must listen als je een kijkje wilt nemen achter de schermen van een spirituele zakenvrouw. Het is allemaal anders dan je vermoedelijk denkt 😊.

===============================

⭐⭐⭐⭐⭐ Plan hier jouw call voor het exclusieve businesstraject A Top of the Bill Expert Business https://deborahcabau.nl/a-top-of-the-bill-bedrijfsalchemist/

🎁 Ben je een gevestigde kennisondernemer zoals coach, trainer, consultant, strateeg of therapeut? Ontvang gratis binnen 24 uur jouw geboortehoroscoop! https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

📚 Bestel hier het expertboek ‘Your Greatest Gifts From The Universe’ van Deborah Cabau, zodat jouw salesgesprekken vanaf nu veel soepeler verlopen! https://horoscoopboeken.nl/

===============================

Wil je reageren op mijn podcasts of contact leggen?

💼 LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/deborahcabau 

===============================

Deborah praat over ondernemen, psychologie, astrologie en strategie. Daarbij staan talent, roeping en zielsmissie centraal. Deborah Cabau is astrologisch businesscoach, psycholoog, auteur en host van De Astrologie Podcast. Kernthema’s zijn: emotionele en spirituele intelligentie in relatie tot ondernemen, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Wedden dat je ook verslingerd raakt aan het astrologievirus!

👩🏻‍💻 MEER INFO: https://www.deborahcabau.nl/ 

===============================

Wil je voortaan geen aflevering missen, volg me op dit kanaal of via:

🎧 – APPLE PODCAST

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-astrologie-podcast/id1544193793

🎧 – SPOTIFY

https://open.spotify.com/show/4aHQUrCKQRCnfGqT7ndn3D

🎧 – GOOGLE PODCAST

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy80MzcxNjNkOC9wb2RjYXN0L3Jzcw==

Send in a voice message: https://anchor.fm/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

The Holy Grail

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden over het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen.

Marketing door