Mijn diamond klant Astrid Mast over personal branding, spiritualiteit en astrologie 💎

11215046-1658335100111-75c43e21003b-scaled-1.jpg

Podcast door

Deborah-Cabau-I-Astrologie-I-sterrenbeelden-I-horoscoop.jpg
Deborah Cabau

Deel deze podacst


Astrid Mast is personal brand expert. Ik noem haar ook de nr. 1 Stijl Queen van Nederland. Zij helpt vrouwelijke professionals om zich als onvergetelijke personal brand te positioneren.

Astrid besloot begin dit jaar om zich te laten souffleren door haar sterren en stapte in mijn programma A Top of the Bill Expert Business. In dit interview ga ik met haar in gesprek over haar transformatie en wat de samenwerking haar heeft opgeleverd.

Astrid kwam bij mij voor astrologische raad voor haar business, met als resultaat een nieuwe methode, nieuwe niche én haar debuut ‘De Stijlbijbel’ (waarvan ik haar voorwoord mocht schrijven). In haar boek deelt ze 101 tips en geheimen om je als premium brand te positioneren. Astrid heeft een verrassing voor jou als kijker. Ontdek het allemaal in dit interview!

Om mee te dingen naar een gratis exemplaar van Astrid haar boek, stuur een e-mail naar info@succestrekjeaan.nl . Voor meer informatie of het bestellen van Astrids haar boek ga je naar https://succestrekjeaan.nl .

===============================

⭐⭐⭐⭐⭐ Plan hier jouw call voor het exclusieve businesstraject ‘A Top of the Bill Expert Business’ van Deborah Cabau https://deborahcabau.nl/a-top-of-the-bill-bedrijfsalchemist/

🎁 Ben je een gevestigde kennisondernemer zoals coach, trainer, consultant, strateeg of therapeut? Ontvang gratis binnen 24 uur jouw geboortehoroscoop! https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

📚 Bestel hier het expertboek ‘Your Greatest Gifts From The Universe’ van Deborah Cabau, zodat jouw salesgesprekken vanaf nu veel soepeler verlopen! https://horoscoopboeken.nl/

===============================

Wil je reageren op mijn podcasts of contact leggen?

💼 LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/deborahcabau 

===============================

Deborah praat over ondernemen, psychologie, astrologie en strategie. Daarbij staan talent, roeping en zielsmissie centraal. Deborah Cabau is astrologisch businesscoach, psycholoog, auteur en host van De Astrologie Podcast. Kernthema’s zijn: emotionele en spirituele intelligentie in relatie tot ondernemen, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Wedden dat je ook verslingerd raakt aan het astrologievirus!

👩🏻‍💻 MEER INFO: https://www.deborahcabau.nl/ 

===============================

Wil je voortaan geen aflevering missen van De Astrologie Podcast, volg me op dit kanaal of via:

🎧 – APPLE PODCAST

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-astrologie-podcast/id1544193793

🎧 – SPOTIFY

https://open.spotify.com/show/4aHQUrCKQRCnfGqT7ndn3D

🎧 – GOOGLE PODCAST

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy80MzcxNjNkOC9wb2RjYXN0L3Jzcw==

Send in a voice message: https://anchor.fm/deborahcabau/message

Deel deze podcast
deborah cabau astrologie business coach adviseur

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

The Holy Grail

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden over het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen.

Marketing door