Astroworkshops

Leerzame astroworkshops voor groepen

Wil je een onvergetelijke middag of avond organiseren voor je netwerkclub, collega’s of vriendinnen? Dan is een workshop over astrologie zeer interessant en leerzaam! In 3 uur tijd vertel ik je over de zin en de onzin over astrologie, hoe astrologen de toekomst duiden en ga ik op een inspirerende wijze de kracht van de groep uitleggen aan de hand van de geboortehoroscopen. Iedereen krijgt haar eigen horoscoop met astrologische berekeningen die je nergens anders kan krijgen. Zo maak ik inzichtelijk welke talenten, drijfveren en motivatie iemand heeft. Een bijeenkomst om in te lijsten, letterlijk!

Actief in heel Nederland

Ik geef astroworkshops door heel Nederland voor groepen van min. 4 en max. 12 personen. De kosten per persoon bedragen 197 euro incl. btw.

Overweeg je een astroworkshop? Neem dan tijdig contact met me om te kijken of jouw gewenste datum nog beschikbaar is.

Opname van het gesprek

Als extra service wordt het gesprek opgenomen. Je gaat zoveel horen dat het zeer waardevol is om de opname thuis op je gemak nog eens terug te luisteren. Uiteraard vraag ik jou en eventueel andere deelnemers hier eerst toestemming voor. Je krijgt vervolgens na afloop via de mail een link waarmee je het gesprek kunt downloaden.

Ja, ik plan graag een astroworkshop!

Astroworkshops

astrologie workshop voor vrouwen
Gewonnen Astroworkshop door Gea, Loes en Anouk
Astrologieworkshops
Ik geef ook twee keer per jaar consulten en retraits op Ibiza. Nederlandstalingen geef ik ook consulten via Skype of Facetime.

Gerelateerde diensten

Ik ben gespecialiseerd in astrocoaching voor vrouwen. Naast workshops verzorg ik ook astrocoaching, astrolezingen en astroconsulten

Ik hou van cookies :-) Niet alleen van Oreo's, maar ook voor mijn website. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je hiermee instemt.