Cabau Astromagazine

PLUTO IN WATERMAN EN DE OPKOMST VAN BEDRIJFSALCHEMISTEN®
Niet alleen de wereld is aan het veranderen maar ook...
WAT PLUTO IN WATERMAN ONS GAAT BRENGEN ⚡ 100 VOORSPELLINGEN
Vanaf maart 2023 start er een belangrijke overgangsfase. In ons...
DE DUISTERE KANT VAN SUCCES
We weten het allemaal, waar een voorkant is, moet ook...
HOE LIFE COACH TONY ROBBINS AAN ZIJN MILJOENEN KOMT
Tony Robbins is een fenomeen. Welke kwaliteiten en krachten heeft...
MANNEN KOMEN VAN MARS, VROUWEN KOMEN VAN VENUS EN COACHES KOMEN VAN PLUTO
Ben je een expert zoals coach, trainer of therapeut? Dit...

BEKijken (ZET GELUID AAN)

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
HOE JE PROGRAMMA’S VAN € 50.000 KUNT VERKOPEN MET DE WIJSHEID VAN JOUW ASTROLOGIE
Wil jij succesvol zijn en rijkelijk kunnen leven van jouw...
DRIELUIK DE ZIN EN DE ONZIN OVER DE MAAN- deel 3
Hoe verloopt de Maancyclus en wat is de Maanziekte? Ik...
DRIELUIK DE ZIN EN DE ONZIN OVER DE MAAN- deel 2
Er gaan veel mythes rond over de Maan. Maar wat...
DRIELUIK DE ZIN EN DE ONZIN OVER DE MAAN- deel 1
Er gaan ontelbare mythes rond over de Maan. Ik heb...
SPIRITUELE INTELLIGENTIE MET ASTROLOGIE ALS ZIELSKOMPAS EN RAADGEVER
Vandaag neem ik je mee in de wereld van spirituele...
OP WELKE WEEKDAG BEN JIJ GEBOREN?
Wist je dat de dag van de week waarop je...
WAAROM DE KERK FALIEKANT TEGEN ASTROLOGIE IS
Christendom en astrologie hebben een ongemakkelijk verleden. In het begin...
DE EERSTEN DIE JEZUS BEZOCHTEN WAREN ASTROLOGEN
Wist je dat astrologen aan de hand van de sterren...
HET BIJZONDERE KARAKTER VAN JEZUS
Jezus was een persoon met impact. Zonder zelf opgeleid te...

A Top Of The Bill BEDRIJFSALCHEMIST® - Exclusief Businesstraject

A Top of the Bill Bedrijfsalchemist® is mijn jaartraject exclusief voor kennisondernemers in coaching, training, consultancy die ernaar verlangen om Bedrijfsalchemist® te worden met een heel goed inkomen.

Ik ben astrologisch businesscoach voor experts die willen doorgroeien naar 1.000.000 euro of meer per jaar. Mijn geheime wapen is astrologie in combinatie met het verruimen van je spirituele intelligentie en een high-end positionering.

Ik ben tevens host van De Astrologie Podcast en auteur van Your Greatest Gifts From The Universe alsook van diverse horoscooprapportages voor experts.

Vind jij astrologie ook interessant als bedrijfsstrategie?
Het mooie is: je hoeft zelf helemaal geeft verstand van astrologie te hebben!

Ik kan je ontzettend goed helpen als je:

 √  Beschikt over behoorlijk veel zelfkennis en een groot bewustzijn;
 √  Ervan overtuigd bent dat alleen authentieke experts levensvatbare ondernemers zijn;
 √  Open staat voor de eeuwenoude wijsheid van de kosmos;
 √  Spiritualiteit & strategie omarmt.
 √  Klaar bent om next level te gaan en je te vestigen als expert aan de bovenkant van jouw markt.

deborah cabau Astrid Mast personal brand expert
Astrid Mast
Personal Brand Expert | Auteur ‘De Stijlbijbel’

Een VIP-programma bij Deborah gaat zoveel verder dan alleen een geweldige VIP-dag.

Ik heb het idee dat ik wel twee jaar vooruit kan met alle inzichten, ideeën, power en vertrouwen wat ik heb gekregen van Deborah nadat ik het VIP-programma bij haar volgde!

Deborah maakte op voorhand een minuscule analyse van mijn geboortehoroscoop en wat zij allemaal over mij kon vertellen en wist, was spot on, echt bizar.

Zo had ik de dag voordat ik naar haar toeging besloten een boek te gaan schrijven. Alleen twijfelde ik er enorm aan of het wel het goede moment was. Mijn vader was net overleden en ik was mantelzorger voor mijn zeer kwetsbare moeder geworden, wat me veel tijd kost. Tijdens de VIP-dag vroeg ze meteen of ik dit jaar wat ging publiceren, omdat het zó het moment voor mij en mijn business is, las ze in mijn geboortehoroscoop. En toen wist ik het zeker! Gas erop en schrijven maar. Het gaf me zo’n opluchting en vertrouwen om door te gaan.

Ondertussen heb ik mijn boek, ‘De Stijlbijbel‘ geschreven en ook daar heeft Deborah me enorm mee geholpen. Ze inspireerde me, had geweldige ideeën en ze daagde me uit om in een veel grotere versie van mezelf te stappen. Ik ben dé personal brand expert van Nederland en mag nu toch echt mijn grootsheid omarmen en mijn positie claimen.

Voor mijn verdere business zag ze ook magische mogelijkheden en gaf ze me inzichten wat het beste bij mij past. Zo is de ASTRID-methode ontstaan die ik nu aan het finetunen en uitrollen ben voor een hele leuke nieuwe doelgroep. Hierop was ikzelf niet snel gekomen, maar deze voelt zo goed en past bij mij waardoor ik me nog meer kan onderscheiden als businesscoach.

Mijn positionering heb ik nu nog veel scherper gekregen als dé expert in personal branding én als auteur van ‘De Stijlbijbel’. Ik weet wat ik te doen heb.

Weet dat ik echt heb getwijfeld om in te stappen omdat ik het programma een enorme investering vond. Maar ik heb geen moment getwijfeld over of het mij genoeg zou opleveren. Ik voelde tot in mijn tenen dat dit VIP-programma precies is wat ik nodig had. En dát gevoel heeft mij nog meer bevestigd dat ik echt altijd op mijn intuïtie kan vertrouwen.

Nogmaals dank Deborah voor alles wat je inmiddels voor mij hebt betekend. Ik voel me nog dagelijks gesteund door jou, terwijl ik alweer een half jaar geleden bij je was❣️

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Esther Bergsma
Esther Bergsma
Eigenaar Hoogsensitief.nl / HSP Expert / keynote spreker / auteur van diverse HSP-boeken

Deborah heeft op basis van haar HRM-kennis en haar gedegen astrologische kennis een nuchtere kijk op talenten en valkuilen. Ze kan treffend verwoorden waar kansen liggen om het optimale uit mensen te halen. Deborah is een warme en wijze coach, die je weer het hele plaatje laat zien. Aanrader, zeker wanneer je op een kantelpunt staat of je een spiekbrief wilt van je leven.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Linata Rutgers
Linata Rutgers
Eigenaar en DGA Verzuim & Zo / bestuurslid regiobestuur VNO NCW MKB Drenthe, bestuurslid Regioraad Noord Kamer van Koophandel

Deborah haar aanpak is heel erg op de mens af. Door haar kijk op het individu is zij in staat iemand inzichten te geven waar hij of zij in haar loopbaan zeker wat mee kan. Niet zweverig maar concreet en in Jip en Janneke taal. Ze heeft mij inzichten gegeven waardoor ik me begrepen voel en met meer vertrouwen een nieuwe weg ben ingeslagen. Zij begrijpt mij. Spot on!

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Janneke Huijben
Janneke Huijben
Eigenaar Ruimte geeft Rust / stresspreventiecoach / professional organizer

WOW! dat was mijn eerste reactie nadat Deborah mij liet kennismaken met deze fantastische tool; mijn astrologisch profiel. Aan de hand van slechts geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd heeft Deborah een schat aan informatie naar boven gehaald waar ik van onder de indruk ben.

Het is geen standaard verhaal waar ze mee komt, maar echt zeer persoonlijk. Zo vertelde ze me iets over mij waarvan ik diep van binnen weet dat het speelt, maar verder niemand. Het is alsof ze recht in je ziel kan kijken.

Hetgeen mij heel erg aanspreekt is dat wat ze me teruggaf alles behalve zweverig is. Zelfs het tegenovergestelde. Het is mooi en bijzonder om op deze manier meer over jezelf te weten te komen en nog mooier om zo de diepte in te gaan.

Als je behoefte hebt aan inspiratie, verdieping, of nog meer uit jezelf wilt halen als persoon of als ondernemer, dan beveel ik je Deborah zeer zeker aan!

Ze komt op mij over als een warme persoonlijkheid, zegt wat ze ervan vindt op een directe, maar prettige manier. Ik zie deze wijze van coaching als een zeer onderscheidende manier van persoonlijke ontwikkeling. Erg mooi en heel waardevol.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Rosa van Veen
Rosa van Veen
Eigenaar opleidingscentrum paardencoaching / paardencoach

Deborah is niet alleen een geweldige persoonlijkheid, een lief mens, ze is ook een ‘kei’ in wat zij doet. Zij coacht mensen naar de top.

Mijn ervaring met Deborah; ze haalt het beste in de mens naar boven. Ze heeft ‘vuur’ in mij los weten te maken. Net op het juiste moment heeft zij mij weten te triggeren om nog veel meer uit mijn bedrijf te gaan halen, nu en in de toekomst. Daardoor ervaar ik nog meer zelfvertrouwen, zie ik nog beter wat mijn hoofdtaken zijn en weet ik mij nog beter te verdiepen in mijn klanten.

Deborah is enthousiast, eerlijk en denkt in grote lijnen en mogelijkheden. Daarbij neemt ze de tijd die nodig is voor haar klant en voelt zij goed aan wat nodig is om het beste uit de ander naar voren te halen.

Opdat zij nog veel ondernemers verder mag gaan helpen! Je krijgt concrete tips om jouw business beter vorm te geven en om je daadwerkelijk verder te ontwikkelen. Echt zaken waar iedere ondernemer veel aan heeft.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Annelies Ludwig-Kaan
Annelies Ludwig-Kaan
Eigenaar SterkStaaltje / communicatiestrateeg / copywriter / copycoach

Deborah’s gaf me veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, zowel in mijn zakelijk als privé. Alles was ze zei was herkenbaar en vormde óf een nieuw inzicht, óf een bevestiging van iets wat ik eigenlijk best wist maar nog niet helemaal durfde toe te geven aan mezelf.

Maar wat voor mij het waardevolste was, was dat Deborah deze inzichten direct koppelde aan praktische adviezen. Geen zweverig gedoe, maar hele concrete adviezen en tips. Doordat Deborah haar grote kennis van astrologie combineert met haar jarenlange ervaring als HR-manager en coach voor professionals, heeft ze een hele grote meerwaarde als business coach. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak heb ik hele bruikbare adviezen gekregen, die ik meteen kan toepassen om zowel als mens als ondernemer verder te groeien.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Jacqueline Koppelman
Jacqueline Koppelman
Boek en tekstsupport / beeldend kunstenaar / levenscoach

Het goud-DNA oftewel de Gouden Driepoot van Deborah Cabau bestaat uit haar onuitputtelijke kennis van astrologie, haar jarenlange ervaring als personeelsmanager en haar bijzonder rijke familiegeschiedenis. Deze drie bronnen komen samen in een bijzondere kwaliteit: verbeeldingskracht.

Deborah beschikt over het vermogen om alles zeer goed en helder onder woorden te brengen, creatief en beeldend, serieus en hier en daar met een vleug humor, en altijd eerlijk en integer. En uiteraard met de beide benen op de grond. Al is zij dat van geboorte, er zit geen woord Spaans bij.

Deborah gunt de ander werkelijk het allerbeste en geeft daarvoor waardevolle inzichten, richtlijnen en tips. Met alle vragen over jezelf kun je bij haar terecht. Niets is haar te gek. Zij heeft in twee gesprekken een uitstekend beeld van mij geschetst, als een spiegel maar dan in woorden.

Zij verstaat de kunst zich goed uit te drukken op een rustige, heldere en warme manier, met hier en daar een vleug humor en altijd met de beide benen op de grond. Deborah maakt gebruikt van haar jarenlange ervaring als personeelsmanager en coach in combinatie met uitgebreide en degelijke kennis van de astrologie.

Zij is intuïtief en beschikt over levenswijsheid. Bovenal is Deborah een zeer innemende en wijze vrouw met een creatief brein die mij altijd wakker schudt met haar interessante gedachtegang en rijkelijke ideeën. Zij is het toonbeeld van praktische spiritualiteit.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Marije Boot
Marije Boot
Eigenaar Boost by Boot / procesbegeleider / veranderkundige/ organisatiecoach systemisch werk

Deborah heeft het vermogen om op een hele betrokken persoonlijke manier haar ongelooflijke bron van kennis over de astrologie en mensen op een prachtige, integere manier aan je terug te geven. Informatie die zo helpend is om jezelf beter te begrijpen en ook als leidraden voor mijn leven. Ik ben elke keer onder de indruk in wat ze me kan terug geven.

Op basis van alleen maar mijn geboortedatum en geboortetijd weet ze een schat aan informatie over mijn persoonlijkheid, mijn kracht en valkuilen en mijn potentieel naar boven te halen.

Haar mensenkennis, liefde voor de mens en haar ongelooflijke leergierigheid naar alles wat astrologie te bieden heeft, heeft haar echt tot expert gemaakt in het kunnen duiden van deze niet-alledaagse informatie. Een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar verdiepende informatie over zichzelf. Maar je bent gewaarschuwd, want je komt heel wat te weten!

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Schelte Meinsma
Schelte Meinsma
Serial entrepeneur / professional geek / VR festivals / investor new technology

Deborah is geweldig! Eén en al passie en toewijding voor haar ‘vak’ Astrologie. Ik had de mazzel dat ze, ondanks ze exclusief op vrouwen richt, mijn geboortehorosocoop van a tot z wilde analyseren. Ik ben entrepreneur en wil altijd alles weten wat er te koop is op vlak van de psyche.

De analyse die Deborah maakt vanuit de sterren is hemels en geeft prachtige unieke inzichten. Heb er veel aan gehad en nog steeds! Deborah Cabau heeft een authentieke aanpak.

Ze is magisch, praktisch en logisch. Wat mij betreft is zij top of the bill. Kortom, een aanrader om je door haar te laten adviseren.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Dalarna van der Kemp
Darlana van der Kemp
Pianiste / pianodocent / eigenaar ‘PianolesAlmere’

Wat een opheldering tijdens mijn VIP-dag! Deborah heeft me heel veel inzichten en aanknopingspunten gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Ik weet nu waar mijn groeimogelijkheden liggen. Deborah leest en adviseert je als geen ander! Mijn astrologisch profiel gekoppeld aan mijn bedrijf en alle mogelijkheden die er zijn waren voor mij echte eyeopeners.

Super geïnspireerd ben ik aan de slag gegaan om mijn pianoschool naar the next level te brengen. Ik ben er klaar voor en Deborah heeft me de op veel fronten ideeën aangereikt en de laatste duw gegeven. En het voelt helemaal goed en het klopt bij de persoon die ik ben en waar ik nu sta in mijn leven.

Erg dankbaar en kan zeker Deborah van harte aanbevelen aan ondernemende vrouwen. Je denkt dat je al veel weet en ziet, maar wacht maar totdat je een dag met haar hebt doorgebracht.

Mircea Doornbos
Manager Kaap Doorn Conferentiecentrum / hospitality manager

Deborah heeft mij begeleid in zeer intensief proces van persoonlijk leiderschap. Tijdens deze zoektocht heeft zij mij geleid naar het herontdekken van mijn krachten, zodat ik nu als professionele crisismanager, kan zijn wie ik ben. Haar kijk op zingeving en voldoening slaat hierbij naadloos aan. Door haar vertaling van de horoscoopanalyse sta ik weer volledig in mijn kracht en maak ik het verschil in deze onzeker wereld. Met een scherp oog voor detail kan ik daarom goed en snel de vertaling maken en inspelen op de behoefte. Door te faciliteren en te coachen laat ik de afdelingen excelleren. Ik streef naar het hoogst haalbare resultaat en optimale tevredenheid middels strategische conceptontwikkeling met een focus op innovatie & inspiratie.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Benno van der Werf MBA RBA
Benno van der Werf MBA RBA
Management coach / adviseur Stichting Ondernemersklankbord / crowdfunding adviseur

Deborah is authentiek en bevlogen. Ze maakt je bewust van wie je bent, waar dingen vandaan komen en waar het heen gaat met jouw leven. En dat met liefde en respect voor je persoonlijke ontwikkeling en de reis van je ziel.

Ze combineert haar HR-kennis en ervaring met haar coachingsvaardigheden en legt zuivere en logische verbanden met astrologie. Prachtig werk.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Peter Vreijsen
Peter Vreijsen
Technical business analyst / industrial engineer

Ik ben een puur technisch persoon en ook nog eens man. Maar wat Deborah doet daar zouden meer mensen van moeten zijn. Iemand die jouw essentie in compacte taal verwoord en dan ook nog met zoveel plezier en liefde. Zij begrijpt als geen ander hoe nietig we als mens zijn en hoeveel invloed de kosmische krachten op ons hebben.

Deborah is heel authentiek door eeuwenoude wijsheid toe te passen in deze moderne tijd. Er zit aanstekelijke pret in haar blik als ze met je in contact is. Erg overtuigend. Mooi die rust die ze geeft en het perspectief dat ze biedt.

Deborah Cabau Geboortehoroscoop Review Chandra Schreinemachers- van der Heide
Chandra Schreinemachers- van der Heide
HR / provocatieve loopbaancoach / verbinder

Deborah’s kwaliteiten als astrologe gekoppeld aan haar communicatie is treffend en hierin in zij het precisie instrument.  Deborah heeft een perfect beeld weergeven waar mijn kwaliteiten liggen, waar ik hulp vandaan kan halen en waar de focus op ligt voor mijn eigen keuzes naar succes. Een topcoach voor elke vrouw.

HAD JEZUS OOK EEN GEBOORTEHOROSCOOP?
Het is interessant om te weten wat Jezus zo bijzonder...
ASTROLOGIE IS GEEN RELIGIE OF BIJGELOOF, MAAR WAT DAN WEL?
Dit artikel is zeer interessant voor jou als je opmerkingen...
MY BIG COMING OUT LIVE OP NATIONALE TELEVISIE MET QUINTY TRUSTFULL EN MARK TUITERT
Als je als expert ergens goed in bent dan val...
MASTERCLASS HOE JE EEN NARCIST ONTMASKERT MET ASTROLOGIE
In deze masterclass leg ik je uit hoe je een...
HET MYSTERIE VAN JE FAMILIE
Zou jij jouw familie hebben uitgekozen als jij het voor...
HET MYSTERIE VAN JE OUDERS
Voor velen vormt het gezin van herkomst een bron van...
HELP, IK WEET MIJN GEBOORTETIJD NIET!
Waarom is jouw geboortetijd zo belangrijk? Omdat jouw geboortehoroscoop en...
WAAROM SPIRITUALITEIT BELANGRIJK IS IN HET LEVEN EN WERK
Ik ben er achter gekomen wat mensen écht drijven. Waarom...
11 VERRASSENDE VARIATIES BINNEN ASTROLOGIE
Astrologie is zeer veelzijdig en kan toegepast worden op verschillende...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE SPIRITUELE VISSEN
Vissen zijn geboren tussen 20 februari en 20 maart. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE UNIEKE WATERMAN
Watermannen zijn geboren tussen 21 januari en 19 februari. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE AMBITEUZE STEENBOK
Steenbokken zijn geboren tussen 22 december en 20 januari. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE LEVENSLUSTIGE BOOGSCHUTTER
Boogschutters zijn geboren tussen 22 november en 21 december. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE INTENSE SCHORPIOEN
Schorpioenen zijn geboren tussen 22 oktober en 21 november. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE CHARMANTE WEEGSCHAAL
Weegschalen zijn geboren tussen 23 september en 22 oktober. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN HET PURE STERRENBEELD MAAGD
Maagden zijn geboren tussen 23 augustus en 22 september. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE SYMPATHIEKE LEEUW
Leeuwen zijn geboren tussen 23 juli en 22 augustus. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE INTUITIEVE KREEFT
Kreeften zijn geboren tussen 22 juni en 22 juli. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE VEELZIJDIGE TWEELINGEN
Tweelingen zijn geboren tussen 22 mei en 21 juni. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE SENSUELE STIER
Stieren zijn geboren tussen 21 april en 21 mei. Ben...
DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE HARTSTOCHTELIJKE RAM
Rammen zijn geboren tussen 21 maart en 20 april. Ben...
WELKE STERRENBEELDEN PASSEN HET BEST BIJ ELKAAR?
Hoewel ik ben gespecialiseerd in talentmanagement, roeping en businesscoaching, vormt...
DE HOROSCOOP VAN PRINSES AMALIA
Vandaag is prinses Amalia achttien jaar geworden. Ze is nu...
DE EIGENSCHAPPEN VAN HET SPIRITUELE STERRENBEELD VISSEN
Deze blog is de twaalfde en daarmee laatste aflevering van...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE UNIEKE WATERMAN
Deze blog is de elfde aflevering van de twaalfdelige serie...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE AMBITIEUZE STEENBOK
Deze blog is de tiende aflevering van de twaalfdelige serie...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE LEVENSLUSTIGE BOOGSCHUTTER
Deze blog is de negende aflevering van de twaalfdelige serie...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE ​INTENSE SCHORPIOEN
Deze blog is de achtste aflevering van de twaalfdelige serie...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE ​CHARMANTE WEEGSCHAAL
Deze blog is de zevende aflevering van de twaalfdelige serie...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE PURE MAAGD
Deze blog is de zesde aflevering van de twaalfdelige serie...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE SYMPATHIEKE LEEUW
Deze blog is de vijfde aflevering van de twaalfdelige serie...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE INTUÏTIEVE KREEFT
Deze blog is de vierde aflevering van de twaalfdelige serie...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE VEELZIJDIGE TWEELINGEN
Deze blog is de derde aflevering van de twaalfdelige serie...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE SENSUELE STIER
Deze blog is de tweede aflevering van de twaalfdelige serie...
DE EIGENSCHAPPEN VAN DE HARTSTOCHTELIJKE RAM
Deze blog is de eerste aflevering van de twaalfdelige serie...
WAAROM ASTROLOGIE POPULAIR IS ONDER JONGEREN
Sinds het begin van mijn astrologische adviesbureau in 2017 heb...
WAAROM MIJN WERK ALS ASTROLOGE ZO INTERESSANT IS
Als astrologe werk ik met tijd. Ik reis vooruit of...
HOE JE JOUW KENNIS OVER ASTROLOGIE KUNT VERDIEPEN
Regelmatig hoor ik mensen om me heen dat ze zich...
OF IK ECHT DE TOEKOMST KAN VOORSPELLEN?
Veel mensen vragen zich af of de toekomst echt te...
WAT DOET EEN ASTROLOOG?
Wat is astrologie en wat doet een astroloog nou eigenlijk?...
HOE VIND JE EEN GOEDE ASTROLOOG?
Heel vaak krijg ik de vraag waar je op moet...
JE BENT NIET ALLEEN JE STERRENBEELD!
Wie denkt dat je enkel en alleen jouw sterrenbeeld bent,...
BEAU MONDE ‘WAT JIJ IN JE LEVEN ZAL MEEMAKEN STAAT ZO GOED ALS VAST’
Het interview van BEAU MONDE over mijn werk als astrologe...
DE GROTE BEAU MONDE ZOMER HOROSCOOP
Deze maand (23 juni- 13 juli 2021) sta ik in...
HOE ASTROLOGIE DAADWERKELIJK WERKT!
Heel veel mensen willen weten hoe astrologie werkt. Ik kan...
WAAROM JE GEBOORTETIJD ZO BELANGRIJK IS
Je hebt slechts drie sleutels nodig om jouw magische code...
WAAROM JE MIJ WAKKER KUNT MAKEN VOOR ASTROLOGIE!
ASTROLOGIE, je kunt me er voor wakker maken! Astrologie is...
WAAR MIJN PASSIE VOOR ASTROLOGIE IS BEGONNEN!
Een van de allereerste vragen die ik altijd krijg, is...
MIJN ASTROLOGIEPRAKTIJK IN INTERMEDIAIR
Ik weet niet of je bekend bent met het online...
ASTROLOGIE IS MIJN PASSIE, JOU HIERMEE INSPIREREN MIJN MISSIE!
Welkom bij De Astrologie Podcast! Ik ben Deborah Cabau en...
PODCAST OVER HOE JOUW STERRENBEELD EN HOROSCOOP JE BEDRIJF BEPAALT
Hier is een show voor jou… podcast aflevering 95 waarin...
PODCAST OVER ASTROLOGIE, PSYCHOLOGIE EN MINDSET
Ik werd in april 2020 geïnterviewd door Jack Scheers (personal...
DEBORAH CABAU TREKT HOROSCOPEN VOOR BN’ERS, ONDERNEMENDE VROUWEN EN LINDA.NL
Artikel is verschenen op LINDA.nl op 14.12.2019 | 18:00 UUR...
SEX IN DE STERREN: EEN SEKSHOROSCOOP VOL SPETTERENDE TIPS
Astrocoach Deborah Cabau, zus van Yolanthe, schrijft vaak over astrologie...
LINDA.NL
Samen met mijn 8 zussen sta ik uitgebreid in de...
HEEFT DE STAND VAN DE PLANETEN INVLOED OP ONS LEVEN?
NPO Radio 1 op Instagram IGTV- aflevering van Wat Jij?...
HET FINANCIEELE DAGBLAD: MET HULP VAN BOVEN
Voor een belangrijke zakelijke beslissing tarotkaarten laten leggen? Spirituele coaching...
VOLLE MAAN IN SCHORPIOEN SCHUDT AAN JE GRONDVESTEN
Dingen overkomen je niet, ze gebeuren voor jou! Heb je...
RTL BOULEVARD
RTL BOULEVARD heeft mijn Instagram post over Koningin Máxima op...
AD
Het AD heeft mijn Instagram post over Koningin Máxima  op...

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP