DEBORAH CABAU TREKT HOROSCOPEN VOOR BN’ERS, ONDERNEMENDE VROUWEN EN LINDA.NL

Astrologisch businesscoach Deborah Cabau trekt horoscopen van BN’ers en ondernemende vrouwen. Speciaal voor LINDA.nl maakte ze twee thema-horoscopen voor elk sterrenbeeld.

Deborah Cabau, inderdaad de zus van Yolanthe, vertelt LINDA.nl waar haar passie voor astrologie is ontstaan.

VOORSPELLINGEN

Bij het woord ‘astrologie’ denk je misschien ook aan het voorspellen van de toekomst, maar dat is dus níet wat Cabau doet. “Ik hou me bezig met persoonlijke ontwikkeling, ik coach vrouwen en help hen herinneren aan wat er al in hen zit.”

Cabau runt al jaren haar eigen astrologisch adviesbureau. Ze helpt vrouwen hun talenten te ontdekken en laat ze bijvoorbeeld inzien waar ze tegenaan lopen. “Ik richt me op ondernemende vrouwen. Mijn cliënten bied ik ideeën en mogelijkheden die ze zelf vaak niet zien. Het is niet hetzelfde als een loopbaancoach; een astrologisch coach is persoonlijker.”

PASSIE

De passie voor astrologie ontstond toen Cabau op Ibiza opgroeide in een hectisch gezin met acht zussen (met wie ze nu in de LINDA. staat) en vier broers. Bizar vond ze het dat ze – ondanks dezelfde opvoeding – allemaal zo verschillen, vertelt ze aan LINDA.nl. Daar begon haar fascinatie voor astrologie. Ze volgde opleidingen en ging aan de slag in het bedrijfsleven.

Als personeelsmanager ontdekte ze raakvlakken tussen astrologie en managementVia haar werk mocht ze een coach-opleiding volgen en ondertussen stelden steeds meer collega’s vragen over hun horoscoop. Ook als hobby gaf ze steeds vaker privéconsulten in huiselijke kring. Haar business bleef zich maar uitbreiden.

HOROSCOPEN

BN’ers komen geregeld langs, namen mag Cabau helaas niet noemen. Wat ze wel kan zeggen: “Presentatoren, influencers, auteurs en politici hebben vaak een onzekerheid: hun houdbaarheidsdatum. Ze weten dat ze nu populair zijn, maar dat ze na hun hoogtepunt toch wel worden vervangen.”

En ja, ze trekt ook nog altijd horoscopen voor haar zussen. “Ze stellen me vragen over werk, familie, relaties en financiën of vragen me of het komend jaar makkelijker gaat worden op een van die gebieden. Omdat ik ze goed ken en veel over ze weet, kan ik met voorbeelden komen bij het geven van advies.”

In de horoscopen voor LINDA.nl geeft ze ons inzicht in onze seksuele voorkeuren, verlangens en sextips. In de tweede aflevering vertelt ze ons per sterrenbeeld van welke slechte eetgewoonten we af moeten en vooral tips over hoe we ze kunnen verbeteren.

TOEKOMST VOORSPELLEN

Hoewel ze astrologie belangrijk vindt, zegt Deborah Cabau dat je horoscoop niet leidend moet zijn. “Je moet niet alles er vanaf laten hangen, en de toekomst is niet in beton gegoten. Een horoscoop mag niet bepalend zijn, het mag niet specifiek zeggen: er staat je een conflict te wachten op je werk.”

Mensen vragen haar weleens of ze hun gedachten kan lezen. “Dat komt vooral door het beeld dat bijvoorbeeld Astro TV schetst. Paragnosten hebben niets met astrologie te maken.”

Lees hier Deborahs sekshoroscoop vol spetterende tips per sterrenbeeld. 

Wil je graag je geboortehoroscoop ontvangen? Vraag hier  je persoonlijke geboortehoroscoop aan. 

Liefs 💋 Deborah

Wil je weten hoe astrologie werkt?

Wil je een consult met mij?

DEBORAH VERSCHEEN IN

Ik gebruik ook cookies. Just to let you know. Klik hier: