DEBORAH CABAU TREKT HOROSCOPEN VOOR BN’ERS, ONDERNEMENDE VROUWEN EN LINDA.NL

Artikel is verschenen op LINDA.nl op 14.12.2019 | 18:00 UUR |

Astrologisch businesscoach Deborah Cabau trekt horoscopen van BN’ers en ondernemende vrouwen. Speciaal voor LINDA.nl maakte ze twee thema-horoscopen voor elk sterrenbeeld.

Deborah Cabau, inderdaad de zus van Yolanthe, vertelt LINDA.nl waar haar passie voor astrologie is ontstaan.

VOORSPELLINGEN

Bij het woord ‘astrologie’ denk je misschien ook aan het voorspellen van de toekomst, maar dat is dus níet wat Cabau doet. “Ik hou me bezig met persoonlijke ontwikkeling, ik coach vrouwen en help hen herinneren aan wat er al in hen zit.”

Cabau runt al jaren haar eigen astrologisch adviesbureau. Ze helpt vrouwen hun talenten te ontdekken en laat ze bijvoorbeeld inzien waar ze tegenaan lopen. “Ik richt me op ondernemende vrouwen. Mijn cliënten bied ik ideeën en mogelijkheden die ze zelf vaak niet zien. Het is niet hetzelfde als een loopbaancoach; een astrologisch coach is persoonlijker.”

PASSIE

De passie voor astrologie ontstond toen Cabau op Ibiza opgroeide in een hectisch gezin met acht zussen (met wie ze nu in de LINDA. staat) en vier broers. Bizar vond ze het dat ze – ondanks dezelfde opvoeding – allemaal zo verschillen, vertelt ze aan LINDA.nl. Daar begon haar fascinatie voor astrologie. Ze volgde opleidingen en ging aan de slag in het bedrijfsleven.

Als personeelsmanager ontdekte ze raakvlakken tussen astrologie en managementVia haar werk mocht ze een coach-opleiding volgen en ondertussen stelden steeds meer collega’s vragen over hun horoscoop. Ook als hobby gaf ze steeds vaker privéconsulten in huiselijke kring. Haar business bleef zich maar uitbreiden.

HOROSCOPEN

BN’ers komen geregeld langs, namen mag Cabau helaas niet noemen. Wat ze wel kan zeggen: “Presentatoren, influencers, auteurs en politici hebben vaak een onzekerheid: hun houdbaarheidsdatum. Ze weten dat ze nu populair zijn, maar dat ze na hun hoogtepunt toch wel worden vervangen.”

En ja, ze trekt ook nog altijd horoscopen voor haar zussen. “Ze stellen me vragen over werk, familie, relaties en financiën of vragen me of het komend jaar makkelijker gaat worden op een van die gebieden. Omdat ik ze goed ken en veel over ze weet, kan ik met voorbeelden komen bij het geven van advies.”

In de horoscopen voor LINDA.nl geeft ze ons inzicht in onze seksuele voorkeuren, verlangens en sextips. In de tweede aflevering vertelt ze ons per sterrenbeeld van welke slechte eetgewoonten we af moeten en vooral tips over hoe we ze kunnen verbeteren.

TOEKOMST VOORSPELLEN

Hoewel ze astrologie belangrijk vindt, zegt Deborah Cabau dat je horoscoop niet leidend moet zijn. “Je moet niet alles er vanaf laten hangen, en de toekomst is niet in beton gegoten. Een horoscoop mag niet bepalend zijn, het mag niet specifiek zeggen: er staat je een conflict te wachten op je werk.”

Mensen vragen haar weleens of ze hun gedachten kan lezen. “Dat komt vooral door het beeld dat bijvoorbeeld Astro TV schetst. Paragnosten hebben niets met astrologie te maken.”

Lees hier Deborahs sekshoroscoop vol spetterende tips per sterrenbeeld.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn, bestel dan hier je eigen persoonlijke ticket!