HOE JE PROGRAMMA’S VAN € 50.000 KUNT VERKOPEN MET DE WIJSHEID VAN JOUW ASTROLOGIE

Geld is psychologie. Psychologie is energie. En astrologie is energie én psychologie. Als je dat weet, heb je een voorsprong op duizenden experts die nauwelijks rond kunnen komen van hun bedrijf. Maar jij bent anders. Jij wilt succesvol zijn en rijkelijk kunnen leven van je bedrijf. Je wilt onafhankelijk zijn en alles kunnen betalen waar jij je zinnen op hebt gezet.

Als je liever luistert, luister dan hier naar de aflevering van De Astrologie Podcast ‘Hoe je programma’s van €50.000 kunt verkopen met de wijsheid van jouw astrologie’.

Je wilt voor eens en voor altijd afrekenen met beperkende overtuigingen. Daar heb je ook al heel wat money mindset trainingen voor gevolgd of je bent van plan om dat te gaan doen. Want je voelt het soms niet stromen en soms heb je van die dagen dat je denkt: the sky’s the limit!

Maar is the sky écht the limit? Ik neem je mee in de wereld van astrologie. Het mooie is dat je geen verstand hoeft te hebben van astrologie. Waar je natuurlijk wél verstand van hebt is het verkopen van je aanbod. En waar je interesse naar uitgaat, is hoe je meer kunt verdienen met jouw expertise.

Wel, ik heb daar het antwoord op. Ik ben de enige astrologisch businesscoach die astrologie combineert met high-end ondernemen. Ik heb een methode ontwikkeld om jouw geboortehoroscoop tegen het licht te houden, om te zien hoe jouw ondernemersgeest eruit ziet en hoe geld door je psyche stroomt.

Jouw waardesysteem en emotionele behoeftes op het gebied van geld, kun je aan de hand van jouw geboortehoroscoop beter leren begrijpen. Zo kun je leren hoe je jouw houding over geld en bestedingsgedrag het beste kunt omvormen, en welke investeringen je het beste kunt doen.

Of je nu een programma wilt verkopen van 5k, 10k, 25k, 50k of zelfs € 100k: ik ga je vertellen hoe makkelijk het is om geldblokkades te doorbreken aan de hand van de vele inzichten uit je persoonlijke geboortehoroscoop en hoe je de mindset van een miljonair kunt ontwikkelen. Want ja, jouw geboortehoroscoop is jouw schatkaart! En niet zo’n beetje ook.

In je geboortehoroscoop vormt je Zonneteken, ofwel je sterrenbeeld, de drijvende kracht. Dit teken speelt een sleutelrol in jouw identiteit en unieke ‘ik’. Hier hebben we het echter niet over je Zonneteken in het algemeen, maar specifiek over hoe dit teken jouw houding ten opzichte van geld en materieel bezit beïnvloedt. De Zon onthult wat voor jou van waarde is, in hoeverre jij gefocust bent op geld en bezit, en welke vorm jouw vermogen om rijkdom aan te trekken aanneemt.

‘Rijk zijn’ betekent voor iedereen iets anders, en dit gedeelte gaat over wat jij waardevol vindt, en wat er dus voor zorgt dat jij je rijk voelt. Geld en het gevoel van rijkdom gaan niet altijd hand in hand. Misschien vind jij vrijheid belangrijker dan geld, voel je je het rijkst als je omringd wordt door je dierbaren, of zijn financiële zekerheid en geld juist wél het allerbelangrijkst voor jou.

Sommige Zonnetekens kunnen wijzen op een vermogen om veel rijkdom aan te trekken, zoals Steenbok, Stier en Ram. Deze drie dierenriemtekens beschikken elk over eigenschappen die op hun eigen manier rijkdom aan kunnen trekken. Ook als je Zonneteken in een zogenaamd ‘hoekhuis’ staat (hier lees je later meer over), beschik je over het vermogen om veel rijkdom aan te trekken. De Zon schijnt dus ofwel feller, ofwel meer gedimd op de rijkdomsaspecten in jouw geboortehoroscoop.

Maar er is meer, want de positie van de Zon vertelt je ook hoe jij jouw licht in de wereld laat schijnen. Als jij een stralend licht bent, is de kans groot dat jij gezondheid, rijkdom en geluk aan zal trekken. Jij straalt, en wordt daarvoor beloond. Jouw warmte, welwillendheid en zelfvertrouwen trekken de aandacht en stellen jou in staat om rijkdom aan te trekken.

Tijdens mijn exclusieve businesstraject A Top of the Bill Expert Business geef ik mijn klanten zwart op wit mijn visie op hun horoscoop en hun geldgedrag. Ik ben straight en nietsontziend omdat ik geloof dat de waarheid jou dient. Ik ben niet van sugar coating. Het is zoals het is en als het bij jou niet binnen wil komen, dan mag je het opzij leggen. Echter vroeg of laat zal je het er weer bij pakken, want het is de enige manier om je eigen patronen in te zien en te doorbreken.

astrologie

De Zon en jouw money mindset

Ik ga je een voorbeeld geven. Ikzelf ben een Ram. Wellicht jij ook, en in dat geval zou ik het volgende tegen je zeggen, afhankelijk ook van de plaatsing van de Zon in jouw geboortehoroscoop:

Je bent een geboren leider. Jij bent graag de eerste die iets ontdekt of probeert. Gelukkig leent jouw unieke levensbenadering zich uitstekend voor avontuur, leiderschap en overwinningen. Jij bent een echte pionier. Deze eigenschappen vormen echter geen garantie voor financiële rijkdom. Je bent een geboren ondernemer, en zou een leidinggevende functie kunnen bekleden, met een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook zou jij veel geld kunnen verdienen als zzp’er, omdat je bereid bent om risico’s te nemen. Je moet echter wel ook je gezond verstand gebruiken.

Verder is het belangrijk dat je leert te leiden door het goede voorbeeld te geven, in plaats van door je krachtige persoonlijkheid in de strijd te gooien. De kans is groot dat jouw ambitie ervoor zorgt dat je in een prominente, zeer zichtbare rol terecht komt, en een goede financiële positie voor jezelf creëert. Je zult echter wel wat zelfbeheersing moeten ontwikkelen, want je arrogantie zou weleens je ondergang kunnen betekenen.

Soms is het op de lange termijn beter om tactisch te handelen in plaats van heel direct te zijn. Want wat jij ‘direct zijn’ noemt, kan op anderen namelijk overkomen als kwetsend of onbeleefd. Onthoud dat je andermans medewerking nodig zult hebben om jouw doelen te bereiken, inclusief jouw financiële doelen. Zelfs als je een maffe uitvinder zou zijn die volledig zelfstandig werkt, dan nog zul je mensen nodig hebben om je een patent te verlenen en je uitvinding in productie te nemen.

Mensen met het Zonneteken Ram vinden vrijheid heel belangrijk en willen de mogelijkheid hebben om nieuwe paden te verkennen. Idealiter voelt elke dag als een nieuw avontuur, anders ga jij je al snel vervelen. Dit maakt dat je soms overhaast of ondoordacht kunt handelen, en dat geldt ook op het gebied van financiële investeringen. Jij bent dan net de haas uit de bekende fabel, ‘De Haas en de Schildpad’, die een wedloop hielden. Je doet er goed aan om eerst je opties te overwegen.

Toch is Ram één van de dierenriemtekens die het meest wordt geassocieerd met materieel succes. Dit komt omdat Rammen leiders, pioniers en risiconemers zijn. Als je met vaste hand door de woelige wateren navigeert, ben jij in staat om nieuw terrein te verkennen, onverwachte schatten te ontdekken en rijkdom te vergaren. Als er ook sprake is van andere gunstige invloeden in jouw horoscoop, zul jij echt enorm financieel succesvol kunnen worden.

In bepaalde combinaties met andere tekens kan dit een heuse miljonairshoroscoop zijn. Bill Gates bijvoorbeeld, de grote baas van Microsoft, heeft Ram als Maanteken. De kans is groot dat je hier en daar de regels zal moeten overtreden en de gevestigde orde zal moeten opschudden, maar jij beschikt over de potentie om je dromen waar te maken. Houd wel altijd de volgende uitspraak van de Amerikaanse zanger en komiek Jimmy Durante in je achterhoofd:

“Wees vriendelijk tegen hen die je tegenkomt als je de ladder van succes beklimt, want je zult ze later tegenkomen als je naar beneden komt.”

Jij bent de Ram, het echte opperhoofd, en als je je integer gedraagt, zal je waarschijnlijk gezegend worden met rijkdom, in elke zin van het woord.

Het is van wezenlijk belang om te kijken waar de Zon in jouw horoscoop precies staat. Want dat geeft veel meer informatie dan alleen maar te weten dat je Ram, Stier, Kreeft, Tweelingen, Maagd, of Leeuw bent.

Ik ben midden op de dag geboren, wanneer de Zon zijn hoogtepunt nadert. Jij ook? Dit wijst erop dat jij je sterk identificeert met jouw plek en jouw pad in deze wereld, net als ik. Jouw levenspad en je financiële zekerheid zijn nauw met elkaar verbonden. Voor jou is jouw beroep meer een soort roeping en dus heel belangrijk voor je, niet alleen financieel gezien maar ook psychologisch gezien. Jij moet zowel kunnen stralen, als je successen kunnen uitdragen.

Het is belangrijk voor je om dromen en doelen te hebben om naartoe te werken. Als je dit op het moment niet ervaart, vraag je dan eens af of er wellicht sprake is van onrealistische verwachtingen die je tegenhouden, of dit nou de verwachtingen zijn van de mensen om je heen of van de maatschappij waarin we leven. Schud deze van je af. Zorg dat je in verbinding komt te staan met jouw creativiteit. Hoe wil jij jouw persoonlijkheid uitdragen in deze wereld?

Bepaal je eigen doelen en stippel je eigen pad uit – dat is voor jou de beste manier om financiële zekerheid te bereiken. Zodra je je verbonden voelt met wat je doet, komt jouw natuurlijke charisma en creativiteit naar boven en zal je ontdekken dat je over allerlei waardevolle middelen en veel financieel zelfvertrouwen beschikt.

Als je wilt weten wat jouw Zonneteken is, ofwel jouw sterrenbeeld, vraag hier dan jouw geboortehoroscoop gratis aan.

astrologie

De maan en jouw money mindset

De Maan kan ook een belangrijke invloed zijn op het gebied van financiën, vooral in psychologische en emotionele zin. Emoties en geld zijn namelijk nauw met elkaar verbonden. Denk bijvoorbeeld aan het fenomeen van ‘retail therapy’, oftewel even lekker gaan shoppen om je minder down te voelen na een zware dag of om vervelende emoties uit de weg te gaan. Uiteraard is het sowieso belangrijk om je eigen emotionele binnenwereld te doorgronden, maar dat is niet waar het hier om draait. Emoties kunnen je bestedingsgedrag beïnvloeden. De invloed van de Maan kan je helpen om goed met geld om te gaan, of je hierin juist verhinderen.

Ook vertelt de Maan je meer over wat geld voor jou betekent. Welke emotionele behoeftes worden erdoor vervuld? Zie jij geld als de weg naar vrijheid, of juist als een manier om zekerheid te ervaren? Staat geld voor jou wellicht gelijk aan liefde? Voel jij je extra geliefd als iemand zijn of haar aardse middelen met jou deelt? Dit zijn de soort vragen die de positie van jouw Maan kan beantwoorden.

Mijn Maanteken is Stier. Wellicht ook die van jou, en in dat geval zou ik tegen jou het volgende kunnen zeggen, afhankelijk ook van de plaatsing van de Maan in jouw geboortehoroscoop:

Stieren zijn als het ware de vermogensbeheerders van de dierenriem, en Stier als Maanteken is op dit gebied zelfs nog gunstiger dan Stier als Zonneteken. Jij hebt behoefte aan het gevoel van comfort en zekerheid wat materieel bezit met zich mee kan brengen. Je past goed op je geld, en bent eerder de schildpad dan de haas uit de beroemde fabel. Jij bouwt je middelen langzaam maar gestaag op. Het zou kunnen dat je voor jezelf werkt, maar de kans is groter dat jij de rol vervult van gewaardeerde medewerker of een zakenpartner waar men op kan bouwen (denk bijvoorbeeld aan je vorige banen), of dat het huishouden onder jouw leiding als een goed geoliede machine loopt. Wat betreft geld is de kans groot dat je op jonge leeftijd al begint met sparen.

Jij geeft de voorkeur aan de zekerheid van een spaarrekening, of wellicht een stabiele vorm van investering, zoals vastgoed. Terwijl je vrienden hun wilde haren verloren, was jij al hard bezig om te zorgen dat je er later warmpjes bij zou zitten. Je geniet enorm van materiële, fysieke gemakken en realiseert je heel goed hoe geld je kan helpen om je leven zo gerieflijk mogelijk te maken. Je bent echter ook verstandig en terughoudend aangelegd, dus je zal niet snel extravagant of boven je stand leven.

De kans is ook groot dat anderen bij jou aankloppen voor financieel advies. Het zou natuurlijk kunnen dat je in je jonge jaren bepaalde fouten hebt gemaakt, maar in dat geval leer je ervan en maak je die fouten nooit weer. Het enige waar jij voor op moet passen, is de neiging om zo bezig te zijn met je eigen behoeftes en comfort, dat je de behoeftes van de mensen om je heen verwaarloost.

De kans is groot dat je toen je klein was, werd verwend door je moeder of een soortgelijke moederfiguur, en dat je als volwassene nog steeds het idee hebt dat jouw behoeftes het allerbelangrijkst zijn. Gelukkig is dit slechts een klein aandachtspuntje. Over het algemeen ben jij een vriendelijk, wijs persoon en weet je goed wanneer je op moet passen en wanneer je gul kan zijn. Je hecht veel waarde aan geld, maar ook aan de mensen die jouw vertrouwen gewonnen hebben. Je weet je vrienden, familie en kennissen op waarde te schatten, en zult gedurende je leven waarschijnlijk alsmaar meer wijsheid, rijkdom en levenservaring opbouwen.

Mensen voelen zich aangetrokken tot jouw rustige en evenwichtige persoonlijkheid, maar ook door jouw uitstraling waaruit mensen kunnen opmaken dat je helemaal ‘oké’ bent met jezelf. Dat maakt je woest aantrekkelijk als ondernemer.

Als je wilt weten wat jouw maanteken is, vraag hier dan jouw geboortehoroscoop gratis aan.

HET ASCENDANTTEKEN EN JOUW MONEY MINDSET

Jouw Ascendant is een soort baken dat de richting wijst naar jouw ware roeping. Geld is een belangrijk onderdeel van het leven, maar het is zelden de bron van het ware geluk. Je Ascendant geeft aan hoe jij een gevoel van betekenis kan ervaren in je leven, zodat je materiële belevingswereld ook wordt ingevuld met spirituele waarden. Gezondheid, rijkdom en geluk volgen vanzelf als je een voldoeningsvol, waardevol leven leidt. Een waardevol leven is een leven wat niet alleen materiële, maar ook spirituele waardes bevat. Het ware geluk ervaar je meestal pas, als je in lijn leeft met jouw zielsbestemming.

Als je wilt weten wat jouw Ascendantteken is, vraag hier dan jouw geboortehoroscoop gratis aan.

astrologie

VENUS EN JOUW MONEY MINDSET

In de astrologie staat Venus symbool voor alles wat aantrekkelijk, aangenaam, weldadig en gunstig is. De tweeledige aard van Venus, aards en hemels, zie je ook terug in het feit dat Venus verbonden is met de tekens Stier en Weegschaal. In het Aardeteken Stier staat Venus voor de waardes en middelen van de materiële wereld, en geeft zij aan wat jij aantrekkelijk vindt en op welke manier jij zelf aantrekkingskracht uitoefent. Venus vertelt jou wat jouw persoonlijke Wet van de Aantrekkingskracht is. Omdat Venus geassocieerd wordt met schoonheid, schatten, weelde en aardse overvloed, is er ook sprake van een sterke connectie tussen Venus en geld.

Verder is Venus heel relatiegericht, en geld stelt je weer in staat om relaties te vormen met wat je aantrekkelijk, aangenaam en waardevol vindt, niet alleen in materiële zin, maar ook op psychologisch en spiritueel gebied. Venus heeft ook een sterk ontwikkelde spirituele kant, middels haar associatie met het Luchtteken Weegschaal, wat betekent dat zij er behoefte aan heeft om echt gewaardeerd te worden en voldoening en respect te ervaren.

De planeet Venus hangt dus ook nauw samen met je zelfvertrouwen, gevoel van eigenwaarde en je persoonlijke waardes. Venus wijst je de weg om overvloed, genot, voldoening en rijkdom te ervaren.

Ook is Venus de godin van de liefde. Liefde en geld kunnen heel ingewikkeld zijn! Doet geld er voor jou toe in de liefde? Voel jij je meer geliefd en gewaardeerd als jouw partner veel geld aan jou uitgeeft, of maakt je dat niets uit? Deel jij makkelijk je middelen met je dierbaren, of is dit een les die jij wellicht nog moet leren? Kortom, Venus vertelt je veel over allerlei verschillende soorten rijkdom, van materiële schatten en aardse rijkdom tot persoonlijke waardes, fijne relaties en je vermogen om te genieten van het leven en genot te ervaren.

“Uiteindelijk is het jouw gevoel van eigenwaarde en zelfliefde, wat de bron vormt voor alle rijkdom die er in de wereld te vinden is.”

Deze positie van Venus kan je meer vertellen over waar jij je aangetrokken tot voelt en wat jij op jouw beurt weer aantrekt. Wat zijn jouw gedragspatronen en sterke en zwakke punten op het gebied van geld? Ook staat Venus symbool voor jouw diepste persoonlijke waardes, jouw eigenwaarde en jouw vermogen om lief te hebben. Ironisch gezien is het vaak je vermogen om lief te hebben en te geven, zonder verwachtingen, wat een ontsluitend effect heeft op je vermogen om geld aan te trekken.

astrologie

Venus staat als het ware voor jouw persoonlijke Wet van de Aantrekkingskracht, en jouw aangeboren relatie met en houding tegenover geld en waarde.

Bij mij staat Venus op de plek die te maken heeft met carrière en publiekelijk aanzien. Als dat bij jou ook het geval is, dan zou ik tegen jou het volgende kunnen zeggen:

De positie van Venus in het 10e Huis wijst erop dat reputatie voor jou net zo belangrijk is als voor mij. Jij waardeert kwaliteit en traditie, dus dat zijn kwaliteiten die voor jou cruciaal zijn voor succes. Sta eens stil bij de overtuigingen die je vanuit je familie hebt meegekregen over status en succes. Hoe zagen zij succes, wat kreeg jij te horen over presteren, dingen bereiken en goed je best doen? Waren succes en liefde met elkaar verbonden? Nadat je de verwachtingen van je ouders hebt doorgrond, kun je vervolgens bepalen wat jouw eigen waardes en ideeën over werelds succes zijn.

Jij dient de baas te worden van jouw eigen lot, en je niet te laten leiden door wat je ouders, leeftijdsgenoten of anderen vinden dat je zou moeten doen. Jij zou in veel verschillende vakgebieden goed op je plek kunnen zitten, van kunst en ontwerp, tot de beroepen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling. Werk en carrière zijn belangrijk voor je, en toegewijd zijn aan je werk geeft jouw eigenwaarde een boost.

Venus streeft ernaar om de wereld een mooiere, fijnere plek te maken, voor iedereen, en hoe meer jij in staat bent dit te doen, hoe welvarender je je zal voelen.

astrologie

Ik kan me heel goed voorstellen dat je superbenieuwd bent naar jouw sterren. Dat je ook graag wilt weten hoe het precies bij jou zit. Ben je een kennisondernemer en sta je open voor de wijsheid van de kosmos? Verlang je ook naar A Top of the Bill Expert Business? Stuur me dan een bericht via LinkedIn. Ik connect daar heel graag met je. Dan ga ik kijken of astrologie een waardevolle stap kan zijn voor jouw high-end bedrijfsstrategie.

Als je wilt weten waar jouw Venus staat in jouw horoscoop, vraag hier dan jouw geboortehoroscoop gratis aan.

MARS EN JOUW MONEY MINDSET

De planeet Mars wordt ook wel geassocieerd met passie en begeerte, en hoe dit zich manifesteert hangt af van jouw achtergrond. Of jij hebt een heel sterke drang om te krijgen wat je wilt, óf je twijfelt om hiernaar te handelen omdat je nog wordt beïnvloed door eerdere overtuigingen die jouw gevoel van eigenwaarde hebben ondermijnd. Eén ding is zeker, jij hebt absoluut sterke verlangens, en het is volkomen normaal om die verlangens te hebben. Dus maak een lijst van de dingen waar je naar verlangt, en werk daar naartoe. Sta stil bij wat voor jou waardevol is.

Verder voelt de planeet Mars zich aangetrokken tot gevaar, intrige en spanning. Dit zullen dus factoren zijn die een rol spelen bij jouw vermogen om geld te verdienen. Mars wordt geassocieerd met autonomie, moed en het nemen van risico’s. Als Mars een baan moest kiezen, dan zou hij waarschijnlijk zzp’er worden, of in ieder geval zijn eigen koers willen kunnen bepalen. Net als Mars ontsluit jij jouw waarde door jouw ondernemende geest de vrije loop te laten, en je hebt hier dan ook veel behoefte aan. Wanneer jij je ondernemingszin inzet en actie onderneemt, gaat het geld vanzelf stromen.

Planeet Mars, geeft jouw financiële aanpak een energieke boost. De plek waar Mars zich in bevindt in jouw geboortehoroscoop vertelt je welke eigenschappen je in moet zetten om je financiële positie te verbeteren. Mars houdt van actie, uitdaging en winnen. In mijn situatie staat Mars in het 1e Huis. Een goede manier om aan mijn financiën te werken is door ambitieuze doelen te stellen en mijn concurrentiedrang en wilskracht hiermee te activeren. Wellicht heb jij ook Mars in het 1e Huis.

Gebruik je vitaliteit en krachtige persoonlijkheid om je financiële doelen na te streven. Vertrouw ook op je spontaniteit en je instinctieve reacties op de dingen die gebeuren. Daden zeggen meer dan woorden en zullen je helpen jouw twijfels de wereld uit te helpen. De sleutel voor jou is om je plannen uit te voeren en met alle kracht van je persoonlijkheid de dingen die je echt wilt na te jagen.

Als je wilt weten waar jouw Mars staat in jouw horoscoop, vraag hier dan jouw geboortehoroscoop gratis aan

JE GEVOEL VAN EIGENWAARDE EN JE MONEY MINDSET

In Westerse astrologie wordt het 2e Huis van oudsher gezien als het Huis van geld en de vergaring van middelen. Bij vragen als ‘Ga ik rijk worden?’ of ‘Hoe kan ik geld verdienen?’, is het 2e Huis altijd de eerste plek om te bekijken. Daarna kijk ik ook direct naar het 8e Huis.

Het 2e Huis vertelt je veel over materiële rijkdom en de innerlijke middelen die tot je beschikking staan, zoals onze sterke kanten, vaardigheden en talenten. Deze kunnen immers worden ingezet om inkomen te genereren of andere beloningen binnen te halen. Rijkdom is echter een complex begrip en draait om meer dan alleen geld. Voor sommige mensen is een gevoel van rijkdom bijvoorbeeld meer gebaseerd op gezondheid, rust, familie of zekerheid. Zodra we onze eigen unieke bron van talent gevonden hebben, zal rijkdom vanzelf volgen.

Het 2e Huis vertelt ons dingen waar we waarde aan hechten en die belangrijk voor ons zijn. Soms is dit geld en materieel bezit, maar soms ook niet.

‘Psychologisch gezien spelen je eigenwaarde en jouw persoonlijke normen en waarden ook een belangrijke rol. Deze worden meestal gevormd door je vroegste herinneringen.”

De impact van de familiesfeer waarin jij opgegroeid bent, de waarde die jij zelf toekent op jouw bijdrage en inspanningen, het inkomen wat je verdient versus de waarde die je genereert voor je klant (en vroeger je werkgevers)… Dit zijn allemaal relevante factoren. Wat geeft je genoegen en voldoening? In deze moderne wereld kosten aangename dingen vaak geld, maar er bestaan ook andere vormen van genot, zoals het leren en meester maken van een bepaalde vaardigheid of het ontwikkelen van een bepaald talent. Geld verdienen is dus niet de enige manier om genot te ervaren. Hoe dat precies bij jou zit, kan ik opmaken uit jouw eigen geboortehoroscoop.

astrologie

Dat doe ik met alle liefde in mijn exclusieve businesstraject A Top of the Bill Expert Business. Als je dus grote ambities hebt en verlangt naar een rijkelijk leven, dan is dit exclusief mentorship programma uitstekend geschikt voor jou. Let wel, je moet wel een gevestigde ondernemer zijn in coaching, training of consultancy. We gaan namelijk de diepte in en het is belangrijk dat je al veel hebt gedaan op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Goed, het meest relevante op het gebied van geld is de vraag of jij één of wellicht meerdere planeten in het 2e Huis hebt staan. Deze planeet of planeten vertellen je veel over de manier waarop jij geld verdient en over jouw relatie met en gedragspatronen op het gebied van geld en bezittingen. De planeten in het 2e Huis staan symbool voor hoeveel waarde jij hecht aan geld, welke rol geld speelt in jouw leven, en wellicht ook een bepaald complex wat jij hebt op het gebied van geld.

Ik heb bijvoorbeeld Saturnus in het 2e Huis staan. Als jij daar ook planeet Saturnus hebt staan, dan zou ik tegen je zeggen:

Saturnus wordt door astrologen geassocieerd met tijd en het proces van ouder worden, waarbij tijd de sleutel is voor wijsheid. Daarom passen investeringen voor de lange termijn in plaats van de korte termijn beter bij jou. Saturnus hecht geen waarde aan wat kortstondig is en voorbij gaat, maar wel aan wat zich door de jaren heen opbouwt. Jouw middelen zullen na verloop van tijd groeien en toenemen in waarde. Jij ervaart veel voldoening wanneer jouw investeringen volgroeid raken, jij jouw hypotheek af kunt lossen, of je activa met winst kunt verkopen nadat ze jarenlang trouwe dienst hebben gedaan. Jij waardeert het verloop van de tijd en het proces van volwassenwording en rijping, wat zich geleidelijk voltrekt. Snelle, plotselinge investeringen passen niet bij jou.

Hetzelfde geldt op het gebied van je werk en levensonderhoud. Jij bent behoedzaam aangelegd en bent een harde werker, omdat je van nature meer waarde hecht aan dingen die je voor jouw gevoel echt verdiend hebt door moeite te doen en je toe te leggen. Ook je houding tegenover materieel bezit is een weerspiegeling van deze insteek.

Jij houdt van spullen van goede kwaliteit, die zorgvuldig zijn ontworpen en gemaakt, en waarschijnlijk wantrouw je goedkope producten waarvan er dertien in een dozijn zijn. Jij doet er goed aan om langzaam maar zeker je investeringsportfolio op te bouwen, je niet te haasten, en vooral niet betrokken te raken bij risicovolle plannetjes om snel rijk te worden.

Verder hecht je waarde aan een werkomgeving met veel structuur en een gedegen basis, waar je ruimte hebt om door te groeien. Saturnus regeert over alles wat robuust, standvastig en gestructureerd is, wat betekent dat traditioneel georiënteerde, gevestigde bedrijven met een goede langetermijnvisie bij jou passen. Als ondernemer beschik je over een lange adem en zal je niet zo snel opgeven. Je bent consistent en consequent en kunt heel lang broeden op één plan die je pas jaren later realiseert, omdat dan volgens jou ‘de tijd rijp is’.

astrologie

Je doet er goed aan om te vertrouwen op jouw eigen oordeel wat financiële zaken betreft, want jij moet leren om een autoriteit te worden in dit veld. Zelfs als je op zoek gaat naar goedkeuring en feedback van anderen over jouw financieel handelen, krijg je die waarschijnlijk niet. Jij bent juist voorbestemd om je eigen weg te vinden. Waarschijnlijk had je liever een mentor gehad, maar het lot heeft de verantwoordelijkheid voor jouw financiële succes volledig in jouw eigen handen gelegd. Dit zorgt wellicht voor angst, of het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat, maar je kunt erop vertrouwen dat jij beschikt over de juiste middelen om financieel succes te behalen.

Saturnus kan ook wijzen op een zeer zelfkritische neiging. Wellicht heb je dit meegekregen vanuit je jeugd waarin er sprake was van strenge regels en sobere overtuigingen. Het zou kunnen dat jij toen bepaalde gevoelens van afkeuring hebt geïnternaliseerd, wat het wellicht moeilijk voor je maakt om een gezond gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Misschien kreeg je veel kritiek over jouw persoonlijke waarden toen je jong was, of werden juist jouw interesses afgekeurd.

Het zou kunnen dat je vandaag de dag nog steeds onbewust aan het rebelleren bent tegen de standaarden die je als kind opgelegd kreeg, maar ook nog altijd worstelt met een negatief zelfbeeld. Saturnus in het 2e Huis wijst op een bepaald genezingsproces, waarbij je langzaam weer in je eigen kracht gaat staan en jij jouw eigen waarde gaat bepalen.

Al met al merk je dus hoeveel informatie ik uit jouw horoscoop kan ophalen. En dan vervolgens maak ik de vertaalslag naar een high-end businessmodel. Als ik je coach dan ga ik prikken op triggerpunten omdat juist daar de groei zit.

Een mens zit vol mind bugs. Jij ook. En ik ook. Ik ben geen verlicht persoon ofzo. Er is werk aan de winkel als jij grote prijzen wil gaan vragen voor jouw diensten. Niet alleen je moed wordt op de proef gesteld. Je moet ook nieuwe vaardigheden aanleren. Maar de belangrijkste vraag vind ik: kan jij rijkdom wel aan? Weet je het ook vast te houden? Of ga je snel je zuurverdiende geld in eens wegdoen, omdat je oncomfortabel voelt met zoveel geld op je rekening?

Het is een waarheid als een koe, dat mensen rijkdom vaak niet aankunnen. Ze ambiëren het wel, maar kunnen het nauwelijks aan. Het gaat op aan onnodige investeringen of het wordt gespendeerd zonder potjes voor de toekomst.

JE MINDSET OM 50K TE KUNNEN VRAGEN

Om een € 50k aanbod te kunnen doen moet je allereerst werken aan je weerstand tegen dit bedrag. Ook mag je niet denken dat jouw ideale klant het niet zou kunnen of willen betalen. Je moet ook direct stoppen met het vergelijken van jouw prijzen met die van je concurrenten. Wat je ook absoluut niet mag doen, is je te verontschuldigen voor de prijs die je vraagt, tegen niemand niet. Jouw toegevoegde waarde moet de prijs rechtvaardigen, niet de mening van een ander.

Is het moeilijker om € 100k te vragen? Welnee. De spoeling is uiteraard wel dun aan de top, en zeker in Nederland. Het blijft een kikkerlandje. Maar dat wil niet zeggen dat jij niet € 100k voor je aanbod kan vragen.

Maar oké, misschien vind je een aanbod van 10k of € 15k al heel wat. Het maakt mij niet uit, de spelregels blijven gelijk. Mensen gaan alleen hoge bedragen investeren als de pijn voelbaar is en de urgentie hoog is. Mijn ervaring is dat verlangen alleen niet voldoende is. Mensen kunnen verlangens een tijd nog voor zich uitschuiven maar niet pijn.

STAAT HET IN DE STERREN DAT JIJ RIJK ZULT WORDEN?

Ja, in jouw horoscoop is je potentieel af te lezen. Als jouw kaarten gunstig staan dan kun je zelfs schathemelrijk worden. Maar er zijn altijd tegengestelde energieën aan het werk. Dus of je de welvaart kan behouden is nog maar de vraag. Als je echter weet hoe jouw psychisch mechanisme werkt rondom geld, dan kun je behoed worden voor desastreuze gevolgen.

Mijn klanten willen de zekerheid van geld ervaren en vasthouden. Ze willen een overvloedig leven. Geld is emotie. Niets meer dan dat. Je veilig voelen heeft eigenlijk niets met geld te maken, maar geld geeft wel een veilig gevoel. Namelijk het gevoel dat je alles kunt betalen wat nodig is om jezelf in leven te houden. Van goede medische zorg tot goed eten. Van een dak boven je hoofd tot je kinderen een goede start in het leven geven. Mensen denken bewust en onbewust dagelijks aan hun oude dag. Wie gaat er straks voor mij zorgen? Waar kom ik terecht? Hoe kan ik rondkomen als ik straks niet meer actief deelneem aan het economisch verkeer?

Kortom, het is heel slim dat je daar allemaal over nadenkt. Het vragen van goede prijzen zorgt er voor dat je straks over voldoende middelen zal beschikken. Je leeft met een lekker gevoel als jouw financiën op orde zijn.

Ik combineer astrologie met high-end positionering. Mijn eigen prijzen zitten aan de bovenkant van de markt. Ik kan dat ook vragen, want mijn expertise is heel uniek en per definitie onderscheidend. Ik help namelijk anderen rijk te worden, door hun potentieel naar kansen te vertalen vanuit hun geboortehoroscoop. Net als dat jij jouw klanten helpt op een fantastische manier.

Om een stevig aanbod te maken, moet je eerst weten wat je zou willen verdienen per klant. Doe dat om je mindset te stretchen.

Wat zou ik willen verdienen per klant? Als oefening om je mindset te stretchen. Ga dan brainstormen over de grootste transformatie die je ooit al hebt bereikt met een klant of je werkgever en ga dat uitdiepen. Wat was die impact? Ga dat in waarde uitdrukken. Wat levert dat jouw klant concreet op? Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst.

Je moet het probleem van jouw klant goed verwoorden. De pijn moet gevoeld worden, want juist dat triggert iemand. Als jij de oplossing hebt voor het probleem van jouw ideale klant dan gaan mensen denken; jou moet ik hebben!

Wat ook onontbeerlijk is, zijn je verkoopvaardigheden en schrijfvaardigheden. Je moet leren om waarde over te brengen op een klant. Je moet teksten schrijven die raken.

geboortehoroscoop

In mijn exclusieve businesstraject A Top of the Bill Expert Business analyseer ik verkoopgesprekken van jou. We gaan ook een sales call simuleren. Jij bent de verkoper en ik ben jouw potentiële klant. Ik leer je ook om jouw aanbod inhoudelijk heel waardevol te maken, zodat je er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent en meer vrije tijd ontstaat voor andere belangrijke dingen in jouw leven. Bijvoorbeeld werken aan je gezondheid, meer tijd doorbrengen met je kinderen of je relaties met dierbaren te onderhouden. Maar ook voor bijvoorbeeld hobby’s en persoonlijke ontwikkeling.

Ook leer je hoe jij met scherpe marketing, gekwalificeerde leads aantrekt die bereid zijn om de hoge investering bij jou te doen. Het allermooiste is dat de klant binnen 1 à 2 gesprekken zichzelf overtuigt, want door jouw marketing vooraf heb je ze al voldoende opgewarmd. Opwarmen doe je door mensen steeds met jouw visie in aanraking te laten komen, zodat ze niet om je heen kunnen. Ze hebben al veel van je gezien, gehoord of gelezen. Je moet voelen als een vertrouwd persoon.

Hoge bedragen vragen vraagt om moed en zelfvertrouwen. Je moet dondersgoed weten wat de return on investment is voor je klant. Dus laat zien dat de investering niets is vergeleken met wat het gaat opleveren. En neem mee dat de samenwerking nu en zelfs jaren later nog zal doorwerken.

Zo heb ik jaren geleden de éénjarige opleiding bij Schoevers gedaan tot directiesecretaresse en ik gebruik vandaag de dag nog steeds de kennis en vaardigheden die ik toen heb geleerd. De investering van destijds was duizelingwekkend. Schoevers was onbetaalbaar voor de meeste meisjes. Ik heb er toen zelfs een lening voor afgesloten. Het ging om bijna 11.000 gulden en ik was pas 19 jaar oud. Vandaag de dag kost dezelfde opleiding een slordige 10.000 euro.

Ik wilde op topniveau gaan werken en Schoevers gaf baangarantie af. Ze zeiden dat hun hooggewaardeerde diploma mij zou helpen om snel werk te vinden, want tja je bent dan ‘eentje van Schoevers’. Bedrijven zouden de rode loper voor me uitrollen.

Het was het geld meer dan waard, want het klopte allemaal. Toen ik de arbeidsmarkt opging was de werkloosheid hoog, maar ik schreef me in bij een uitzendbureau en had binnen één dag keuze uit drie banen. En het mooie was dat ik zelfs mijn stagetijd van vier weken heb laten doorbetalen. Iets wat niemand deed in die tijd. Ik weet zeker dat als nu mijn wereld instort ik nog altijd aan bak kan als directiesecretaresse. Het veilige gevoel dat ik kan terugvallen op mijn Schoevers-diploma pakt niemand meer van me af. Het is een levenslange garantie op werk. En dus inkomen.

Maar nog belangrijker zijn de vaardigheden die ik heb geleerd zoals zakelijk corresponderen, notuleren, telefoneren, archiveren, diverse gesprekstechnieken, zoals slecht-nieuws gesprekken, persoonlijke effectiviteit en etiquette in het zakelijk verkeer. Dit staat nog los van de talen en computerprogramma’s waar ik mee heb leren omgaan. Vandaag de dag nog gebruik ik alles wat ik heb geleerd in mijn eigen bedrijf. Het is uiteraard niet de enige opleiding die ik heb gevolgd, want ik ben daarna HBO personeel & arbeid gaan studeren en daarna ook nog zelfs master HRM.

Maar wat ik wil zeggen, is dat ook al duurde de opleiding slechts één jaar, de na-effecten zijn onbetaalbaar en je hebt er voor altijd profijt van. Ik was echt klaar voor het bedrijfsleven en het bedrijfsleven ook voor mij. Voor de juiste klant is jouw aanbod dan ook onbetaalbaar.

“Blijf werken aan je bekendheid en zichtbaarheid en verkoop nooit meer je tijd, maar je waarde!”

LIJKT JOUW IDEALE KLANT OP JOU?

Ze zeggen dat jouw ideale high-end klant op jou lijkt. Maar is dat wél echt zo? Of willen zij juist op jou lijken?

Mijn ervaring en kijk hierop is dat mensen graag de veilige weg willen kiezen. Dat is de weg die door iemand anders al is betreden. Want dat heeft zich al bewezen. Althans in de perceptie van jouw klant. Maar de meesten komen erachter dat je een ander niet kunt klonen.

Jouw klant wil waarde van jou en soms willen ze jou helemaal en maken zij jou verantwoordelijk voor hun succes. Het is aan jou om te geven wat ze nodig hebben. Klanten voelen zich vertrouwd met iemand waar ze mee resoneren en die ze respecteren. Iemand waar ze tegenop kunnen kijken, maar ook iemand die ze interessant of juist irritant vinden. Iemand die ze fascinerend en intrigerend vinden, en waarvan ze overtuigd zijn van wie ze nog wat van kunnen leren. Als je € 50k gaat vragen dan moet je stevig in je schoenen staan. Klanten hebben hoge verwachtingen en jij moet ze (bege)leiden door dat proces of advies. Dat vraagt om overtuigingskracht en leiderschapskwaliteiten.

Jouw grootste taak is, of je nu een adviseur, coach of consultant bent, om de weerstand bij jouw klanten op te heffen. Weerstand houdt groei tegen. Zij willen groeien, verder komen, het beter doen dan voordat ze met jou in zee gingen. Je moet dus ook durven te confronteren, maar ook zonder oordeel iemand in beweging krijgen. Dat is jouw grootse verantwoordelijkheid. Je moet transformaties kunnen faciliteren. Je moet in staat zijn om interventies toe te passen als de situatie daar om vraagt. Je mag niet in de rol van de redder terechtkomen en je moet keer op keer de verantwoordelijkheid voor het groeiproces terugleggen bij de klant. Anders is je coaching niet vervullend. Voor beide partijen niet.

In je geboortehoroscoop kan ik zien of jij hier allemaal tegenop gewassen bent. Of jij voldoende beschikt over deze kwaliteiten. Of het potentieel in de basis aanwezig is om dergelijke verantwoordelijkheden te kunnen dragen.

Je dient mensen te helpen die in een oud patroon vast zitten en te leiden naar nieuwe wegen. Je moet echt durven de bal terug te kaatsen, wanneer ze die bij jou neerleggen. Ik noem het ook wel squashen op hoog niveau. Want je moet mentaal vliegensvlug zijn. Je moet doorhebben wat de ander probeert te doen en je moet snel met een weerwoord komen. Je moet mensen verantwoordelijk houden voor hun eigen gedachten, bezwaren en oplossingen. Hierdoor krijgen ze het gevoel dat ze zelf hun eigen kronkels hebben overwonnen. De niet-productieve gedachten moeten plaats maken voor nieuwe productieve gedachten. Laat mensen hun vindingrijkheid aanboren. Die noemen we ook wel resourceful. Ze moeten zelf leren omgaan met obstakels.

Wil je ook programma’s verkopen van 50.000 euro? Of is dit bedrag misschien te laag of te hoog voor je. In ieder geval moet je uitstippelen hoe je klanten op de meest effectieve en efficiënte manier gaat leiden van A tot Z. Ze zullen hun kennis en vaardigheden moeten vergroten en dit brengt een transformatie met zich mee. Louter jouw kennis alleen gaat niet helpen die transformatie te bewerkstelligen. Het gaat vaak veel meer om de juiste mindset, oude overtuigingen te vervangen door nieuwe, maar ook in actie komen en zelfs het aanmeten van een nieuwe identiteit of rol. Wie moet jouw klant worden en wat moet jouw klant doen om tot betere resultaten te komen.

In mijn exclusieve businesstraject A Top of the Bill Expert Business lig je als het ware onder een vergrootglas. Ik noem mezelf ook wel eens een astro-detective. Dat vind ik noodzakelijk omdat ik je anders niet kan helpen met de transformatie naar een ondernemer die met gemak € 50.000 of meer voor zijn of haar programma vraagt.

Ik ga je ook heel eerlijk vertellen of jouw horoscoop technisch beschikt over het potentieel om jouw omzetdromen waar te maken. Het is een feit dat er een verschil is tussen willen én kunnen.

Mijn klanten verveelvoudigen hun inkomen in de helft van hun werkuren. Om dit te bereiken help ik ze om inzichtelijk te maken waar voor hen de kansen liggen en hoe ze het beste zich als expert high-end kunnen positioneren. Ik help ze vervolgens bij het creëren van een high-end aanbod en het uitzetten van een high-end marketingstrategie. Maar daarmee ben je er nog niet. Je moet ook leren te verkopen op hoog niveau en je zal ook moeten werken aan je persoonlijk leiderschap.

Want high-end klanten kopen niet van mensen waarvan ze niet het idee hebben dat ze hen aankunnen en dat ze leiding kunnen geven aan hun ontwikkelproces. High-end vraagt om vertrouwen en zelfvertrouwen. Je gaat namelijk meer nee’s dan ja’s incasseren en je moet durven op te komen voor jouw visie, jouw waarde en jouw aanbod.

Als je nu al begint te watertanden om met mij te gaan samenwerken, maak dan hier een afspraak voor een discovery call.

Wil je liever nog langer de kat uit te boom kijken, dan is dat natuurlijk ook goed. Vraag dan hier gratis jouw geboortehoroscoop aan.

Stuur dit artikel ook door naar je business buddy en wie weet starten jullie samen in mijn businesstraject. Je zal zien dat jullie allebei andere adviezen krijgen, want jullie eigen horoscopen zijn niet identiek maar juist uniek. De return on investment is het tienvoudige. Minimaal!

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

The Holy Grail

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden over het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen.

Marketing door