PLUTO IN WATERMAN EN DE OPKOMST VAN BEDRIJFSALCHEMISTEN®

Deborah Cabau pluto in waterman watermantijdperk bedrijfsalchemisten

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Niet alleen de wereld is aan het veranderen maar ook de mens. De oorzaak? Pluto, wisselt in 2023 van teken en gaat van 17 jaar in Steenbok te hebben gezeten naar 20 jaar in Waterman. Pluto in Waterman valt samen te vatten als transformatief en progressief. Ik geef je mijn visie op de invloed van deze wereldwijde belangrijke transit en kondig gelijktijdig de opkomst aan van bedrijfsalchemisten. Ik introduceer een label voor zelfstandigen die naast een specifieke expertise ook een spirituele invalshoek brengen in het bedrijfsleven. Spiritueel leiderschap is mijns inziens broodnodig in de 21ste eeuw. Maak kennis met mijn revolutionaire visie.

Als je liever luistert, luister dan hier naar alle drie de afleveringen van De Astrologie Podcast ‘PLUTO IN WATERMAN EN DE OPKOMST VAN BEDRIJFSALCHEMISTEN®’:

PLUTO IS NIET DE BOOSDOENER MAAR BREEKT AF WAT NIET LANGER DIENT

Laat ik eerst beginnen met Pluto. Want hoewel Pluto een dwergplaneet is en qua afstand het verst van ons verwijderd is, oefent hij een krachtige invloed uit op de evolutie van de ziel. Niet alleen op individueel niveau maar ook op collectief niveau. Pluto wijst wat ons zielspad is en welk potentieel tot bloei kan komen. Bovendien heerst Pluto niet over de opbouw van de persoonlijkheid, maar juist over het afbreken en transformeren ervan.

“Pluto helpt ons te ontwaken in ons ware zelf.”

Daarbij wil Pluto ons laten realiseren dat we het mis hebben. Dat we ons niet moeten identificeren met ons ego, ons lichaam, ons weten, onze persoonlijkheid, enzovoort. Pluto is genadeloos en komt om de hoek kijken tijdens een crisis. Pluto helpt ons door omver te werpen wat niet meer passend is.


Ik heb over dwergplaneet Pluto een uitvoerige en interessante driedelige podcastserie (#77) gemaakt. Deze 3 delen kun je hier beluisteren: Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus en coaches komen van Pluto: deel 1, deel 2 en deel 3. Als je liever leest, dan kun je hier het bijbehorende artikel lezen.

Deborah Cabau pluto in waterman aquarius

HET KARAKTER VAN PLUTO

Het karakter van Pluto is die van schepper en tevens die van vernietiger. Pluto begint meestal een bestaande structuur af te breken; daarna bouwt hij een nieuwe op in plaats van de oude. De volledige cyclus van leven, dood, transformatie en wedergeboorte gaat met een enorme kracht vergezeld, want de invloed van Pluto is bepaald niet zachtzinnig te noemen.

Pluto confronteert ons ook met onze diepste existentiële angsten. Mensen met veel Schorpioen in hun horoscoop kunnen dit beamen. Pluto is een opschudder die dingen aan het licht brengt. Hij openbaart en dat kan bevrijdend zijn. De manier waarop Pluto ons bewustzijn binnendringt is uit het niets, een kracht die jou ineens overneemt, je voelt macht en machteloosheid tegelijkertijd. Je hebt er niet om gevraagd en toch komt het op jouw pad.

Met Pluto moeten we bereid zijn de diepte in onszelf op te zoeken, bereid zijn om ons zelf te verliezen en om onszelf terug te vinden. Om te kunnen leven moet een levensdraad worden doorgesneden wat niet meer levensvatbaar is. Met Pluto maken we een reis door de onderwereld en keren we terug met een rijkdom in de vorm van een levensles.

“Verval gevolgd door nieuw leven is een typisch Plutonisch proces die ik de alchemie des levens noem.”

Mensen die karakteristieken van Pluto vertonen, zijn altijd op zoek naar verandering en transformatie. Pluto beheerst ook de krachten die in onszelf werkzaam zijn om onafwendbare veranderingen te veroorzaken. Facetten uit je leven worden vervangen door nieuwe.

Pluto betekent niet de dood in de letterlijke zin, maar in overdrachtelijke zin: iets houdt op te bestaan. Bijvoorbeeld een baan, kinderen die uit huis gaan, een bedrijf dat wordt verkocht, een relatie die tot een einde komt, een project waar de stekker uit getrokken wordt, een wens die niet tot vervulling komt, enzovoort.

Kortom, Pluto regeert over de processen die ons van de ene cyclus naar de volgende brengen en brengt diepe transformatie in ons leven. We kunnen er niet om heen. Wij hebben Pluto écht nodig om naar de next level te gaan. We hoeven hiervoor niets te doen. De kosmische intelligentie zorgt ervoor dat de energie van Pluto jou bereikt. Ook al verstop jij je onder je bed. Don’t worry, we all get shit on our plate.

Deborah Cabau spiritueel leiderschap astrologie pluto in waterman

WAT PLUTO IN STEENBOK ONS HEEFT GEBRACHT

Om te begrijpen waar we in staan is het belangrijk om te kijken waar we met z’n allen vandaan komen.


Pluto kwam in 2008 in het teken Steenbok en die blijft daar tot 20 november 2024. Deze samenstand heeft de ongezonde systemen om zeep geholpen. We hebben gekeken welke structuren niet langer voor ons werkten, maar juist tegen ons. We hebben ons de afgelopen jaren heel wat existentiële vragen gesteld. Je moest antwoord vinden op wat je belangrijk vond in je leven. Je bent voor keuzes gesteld die niet eenvoudig waren en je hebt je heel wat jaren afgevraagd wat je zielsbestemming is. Wellicht spelen die vragen nog steeds een rol in je leven.


Pluto is nogal obsessief en wil de waarheid boven tafel krijgen. Pluto noem ik ook wel de psychologische chirurg die weg wil halen wat niet gezond is. Daarvoor graaft hij net zo lang door tot hij bij de kern van structuren en patronen komt waar wat ‘mis’ mee is. Kijk maar naar de kredietcrisis in 2008. De banken vielen één voor één om. Wat een jaren waren dat. Ik weet nog dat mijn huis 30.000 euro onder water stond en dat al mijn spaargeld zowat erin moest om te kunnen verhuizen.

Wereldwijd graaien aan de top kwam aan het licht. Sowieso gingen alle niet bezielde bedrijven ten onder. We waren alleen maar bezig om meer winst te maken en voornamelijk voor een handjevol aandeelhouders. Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan afvragen of winst het doel moet zijn of de ingeving van ons hart. Daarbij gingen we ons afvragen wat voor ons echt van waarde is.

En het antwoord lijken we te hebben gevonden. Daar was helaas wel een pandemie voor nodig. Maar in ieder geval willen we allemaal vrijheid ervaren en willen we verbonden blijven met elkaar. We hebben tijdens de pandemie gemerkt dat het verarmen van onze sociale contacten leidt tot depressiviteit en minder zingeving. Er is nu zelfs een herwaardering gekomen voor beroepen in de zorg, onderwijs en voedingsmiddelen.

En wat je ook ziet is dat mensen massaal kiezen voor minder werkuren. Een betere werk/privé balans en als het even kan, eigen baas worden met een lege agenda.

Als je de maatschappij met een huis vergelijkt, dan sloopt Pluto de delen van dat huis die onbezield zijn, terwijl hij de fundering voor een gezond en bezield nieuw huis intact laat. Pluto in Steenbok heeft behoorlijk wat gesloopt. Hiërarchie wordt niet langer getolereerd. Mensen pikken het niet langer dat er leiding wordt gegeven vanuit een machtspositie. Kijk maar wat er gebeurde bij The Voice. Heel Nederland in rep en roer. Als je een Belgische lezer bent, Google maar op The Voice of Holland. Of wat dacht je van de regering? We hebben zoveel schandalen te melden dat je ons bijna corrupt zou noemen. Van de toeslagenaffaire tot aan de toestanden met de gaswinning in Groningen aan toe. Ja, ik woon vlakbij dus ik volg het op de voet.

Maar goed, in het teken Steenbok werken de Plutonische krachten vooral op systeemniveau. Daarbij kun je denken aan economische, politieke en financiële systemen, maar bijvoorbeeld ook religieuze (de Katholieke Kerk was ook de klos) en ecologische systemen (de klimaatcrisis viert hoogtijden). Dit soort systemen worden geleid door mensen die een flinke tik uitgedeeld hebben gekregen van Pluto.

Deborah Cabau pluto in steenbok

Er zijn overal kopstukken van hun voetstuk gevallen en de systemen die zij vertegenwoordigen zijn in twijfel getrokken. De complottheorieën vliegen je om de oren. Wat deze theorieën gemeenschappelijk hebben, is het idee dat de mensheid niet kan vertrouwen op bestaande systemen en hun machthebbers, bijvoorbeeld in politiek, media, bedrijfsleven of wetenschap.


Pluto bevindt zich momenteel in de laatste graden van het teken Steenbok en dat betekent dat we tot die tijd in crisis zitten. Er zullen nog meer misstanden aan de kaak worden gesteld.

HET IS HOMMELES AAN HET FIRMAMENT

Systemen storten in. Kijk maar naar de Schiphol-crisis. Het duurde maanden om vraag en aanbod in goede banen te leiden. En waarom? Door personeelstekort. Niet alleen daar, maar over de gehele linie.
Het huidige personeelstekort heeft meerdere oorzaken. Zo hebben we aan de ene kant te maken met vergrijzing en worden er steeds minder kinderen geboren, wat ervoor zorgt dat de werkende populatie afneemt. Tegelijkertijd maken we, nu de coronacrisis voorbij is, een sterke economische groei door. Die groei en herstel van de economie vraagt om extra personeel.


We kunnen het personeelstekort op de markt niet vullen door arbeidsmigranten omdat we tegen een ander probleem aanlopen: er zijn te weinig woningen beschikbaar om mensen te huisvesten. Met te weinig woningopties, is het onverantwoord om arbeidsmigratie enorm te stimuleren, omdat dit juist de woningcrisis verder in de hand werkt. Kortom, alle systemen kraken en piepen aan alle kanten. Het wordt tijd dat het roer omgaat. Maar of automatiseren het antwoord is, zal Pluto in Waterman ons leren.

Pluto gaat op 24 maart 2023 tot en met 11 juni 2023 even in Waterman lopen om vanaf 20 november 2024 voor twintig jaar in dit toekomstgerichte, vrijheidslievende en visionaire teken te verblijven.
Een omloop van Pluto rond de Zon duurt gemiddeld 248 jaar, en vanwege zijn elliptische baan, varieert zijn gang door een teken van ongeveer 12 tot 32 jaar. Pluto wordt ook wel aangeduid als generatieplaneet, omdat zijn invloed in een bepaald teken indringender is dan die van andere planeten. Pluto is hiermee een goede indicator van de tijdsgeest waarin we leven.
Voor een individuele interpretatie dienen we te kijken in welk huis Pluto staat in je geboortehoroscoop. Wat er wel over gezegd kan worden is dat mensen die geboren worden met Pluto in Waterman over het algemeen zeer kritisch staan tegenover de wetenschap omdat ze intuïtief weten dat we niet over alle antwoorden beschikken en dat er veel meer mogelijk is dan we ons kunnen voorstellen.

Wil je weten waar in jouw geboortehoroscoop Pluto staat en wat dat betekent? Vraag hier helemaal gratis jouw geboortehoroscoop aan. Je ontvangt dan een waardevolle e-book waar je veel over jezelf te leren krijgt. Deze dienst blijft niet gratis, dus vraag het vandaag nog aan.

Deborah Cabau pluto in waterman

WATERMAN MAAKT ONS EXCENTRIEK, UNIEK EN VRIJHEIDSLIEVEND

Dan ga ik je nu wat meer vertellen over de Waterman-energie. Kijk, hoewel de Waterman een waterdrager is – je ziet hem altijd met een kelk of emmer water – is hij géén waterteken. Nee, de Waterman is een luchtteken. En luchttekens raken vaak diep verstrikt in het mentale vlak. Dat geldt ook voor Tweelingen en Weegschalen. Maar goed, de Waterman is op de wereld om zijn visie te verkondigen.

De Waterman wil een nieuwe frisse wind brengen en ons zicht verbreden. De waterman is vooruitstrevend en vrijdenkend. Dat zie je nu al aan de bijna zero tolerance binnen de samenleving en organisaties. De #metoo is daar ook een mooi voorbeeld van, evenals als #blacklifematters. Maar wat dacht je van dat mensen zich niet langer in een vakje laten persen en steeds meer geluiden komen voor genderneutraliteit. Waterman wil goed doen voor de meeste mensen.

WAT HOUDT PLUTO IN WATERMAN IN?

De intense Pluto danst een gepeperde tango met de visionaire Waterman waar de vonken vanaf vliegen. Mijn Pluto transisteert door het zevende huis in mijn radix. Wat betekent dat bij mij de komende jaren veel te doen is rondom relaties. Niet alleen met mijn geliefde. Nee, ook met klanten en de maatschappij. Ik ben er voor ze en ik breng diepe transformaties voor ze mee. Tegelijkertijd ben ik ook mijn banden met mijn omgeving aan het evalueren en maak ik nieuwe keuzes. Relaties die niet vruchtbaar zijn stop ik geen nieuwe energie in. Ik richt me op mensen waar ik energie van krijg en zij energie van mij willen ontvangen.

Deborah Cabau pluto waterman aquarius

Heb je wel eens een gesprek met mij gehad? Grote kans dat er iets is blijven hangen van wat ik je terug heb gegeven over jouw horoscoop. Ik heb namelijk een bijzondere manier van kijken naar iemand en zie waar de meeste en beste kansen liggen. Niet dat iemand het direct aanneemt, mensen hebben nu eenmaal tijd nodig om het te geloven. En zo voel ik me een visionair. Ik zie je toekomst voor me en ik voel me geroepen om iedereen die hier oren naar heeft uit de ‘spirituele kast’ te trekken.

Als je me niet eerder hebt gesproken en je bent een bedrijfsalchemist in de dop, plan dan een call met mij in. Ik vertel je met liefde welk perspectief ik voor je zie.

PLUTO IN WATERMAN NODIGT LICHTWERKERS OM OP TE STAAN

Andersdenkenden voelen eindelijk dat hun tijd is aangebroken. Dat de wereld eindelijk ontwaakt. Dat er veel werk aan de winkel is en dat de wereld in brand staat. Mensen die sowieso een sterke Waterman-positie hebben in hun horoscoop, bijvoorbeeld door Mars in Waterman, Ascendantteken in Waterman, Zonneteken of Maanteken in Waterman, of misschien wel heel veel planeten in het elfde huis of een sterke Uranus-plaatsing (Uranus is de heerser van Waterman), zullen veelal de kartrekkers zijn van sociale hervormingen, maar ook van technologische ontwikkelingen.


Wist je trouwens dat Elon Musk zijn Marsteken in Waterman heeft evenals zijn Noordelijke Maansknoop? Alles waar innovatie en techniek bij komt kijken is zijn ding, maar ook waar de mensheid mee wordt gediend. Denk maar aan Tesla en Twitter. Ik maak binnenkort ook een podcast over zijn geboortehoroscoop, maar dit even ter zijde.


Pluto in Waterman nodigt ons uit om te kijken hoe wij ons verhouden tot anderen. Of we ons echt een deel van de mensheid voelen, of dat we ons superieur voelen aan anderen? Of we echt goed kunnen luisteren of dat we al denken te weten wat het beste is. We worden gedwongen om naar de schimmige delen van onszelf te kijken die we graag geheimhouden. De centrale vraag is: handelen we echt in het belang van anderen, of dienen we alleen onszelf?

DE OPKOMST VAN BEDRIJFSALCHEMISTEN

Bedrijfsalchemisten® zijn mensen die zich geroepen voelen om het bedrijfsleven – daar waar de grootste concentratie mensen werkzaam zijn – te doordringen van het feit dat vooruitgang niet ten koste mag gaan van medemenselijkheid.


Dat het goud van het bedrijf niet zit in de innovaties maar in het onontgonnen potentieel in de mens. Een mens beschikt over meerdere latente talenten. Deze talenten komen pas tot uiting als hier aandacht en ruimte voor komt. Als we mensen gaan zien als machines dan zijn we snel door ons leger. Ondernemers en leidinggevenden moeten mensen gaan zien als een interessante investering. Hoe meer je erin investeert hoe beter het rendement.


“Spiritueel leiderschap moet het nieuwe normaal worden binnen organisaties.”

Spiritueel leiderschap ontfermt zich over het onzichtbare. Dus niet over structuren, systemen, functieprofielen, werkroosters, afdelingen, beleidsplannen, enzovoort. Dit is evengoed noodzakelijk, maar wat écht het verschil maakt is onzichtbaar voor het oog. Dus de energie tussen mensen, de manier van communiceren, hoe je verbinding maakt vanuit het hart – juist mét elkaar en met je klanten zodat het voelbaar is – hoe je de creativiteit van het individu bevordert en beloont.

“Kortom, spiritueel leiderschap is meer de menselijke maat terugbrengen en die centraal stellen in plaats van alsmaar economische groei. Bovendien kunnen die twee uitstekend samengaan.”

Iemand die dit belichaamt is Philippe Metz. Ik interviewde hem voor mijn podcast omdat hij met spiritueel leiderschap al vijftien jaar maar liefst vier succesvolle bedrijven runt. En hij is niet de enige. Er zullen steeds meer ondernemers oren hebben naar spiritueel leiderschap en ik voorspel een ware run op bedrijfsalchemisten: dienstverleners die náást een expertise ook een spirituele tool integreren in hun aanpak, zodat het bedrijfsleven het potentieel van het personeel op een betere manier benut en mensen meer zingeving ervaren in hun leven.

Deborah Cabau bedrijfsalchemisten projectors human desing

PROJECTORS ZIJN ZEER GESCHIKT ALS BEDRIJFSALCHEMISTEN

Ben je een beetje bekend met Human Design? Heb je wel eens gehoord van het type Projectors? Wel, 21% van de mensheid is een Projector. Hun natuurlijke rol is die van gids zijn voor de energytypes als Manifestors en Generators.


Projectors zijn relatief jong op de wereld. Pakweg 250 jaar bestaan zij pas. Ze zijn rond 1781gekomen om de nieuwe stijl leiders te worden. In plaats van met macht (Manifestor-stijl) vraagt deze tijd om een meer spirituele manier van leidinggeven, gericht op het meekrijgen en coachen van de energietypes.


Projectors zien wat er bij de ander leeft. De aura van de projectors is indringend en gefocust, zij kijken als het ware door de ander heen. Daarom werken Projectors het liefst in een 1 op 1 contact. Projectors herkennen talenten en capaciteiten bij anderen en kunnen deze mensen begeleiden om zo efficiënt mogelijk met hun energie om te gaan.


Projectors zijn er niet op de wereld om hard te werken. Ze zijn op de wereld om anderen te gidsen, te coachen, te begeleiden. Dat doen ze door goed te observeren wat anderen doen. Advies van Projectors wordt niet in dank afgenomen als ze er niet om zijn gevraagd. Daarom is de strategie van de Projector om te wachten totdat ze worden uitgenodigd.


Qua design is de Projector het meest gedifferentieerde type, omdat er veel verschillende soorten Projectors nodig zijn om veel verschillende soorten mensen te coachen. Er zijn drie soorten Projectors: energy type, mental type en classic type. Ik ben zelf een Mental Projector. Dat is slechts 1% van de Projectors.


Iedere Projector zal mensen op zijn pad krijgen die hem zien voor wat hij waard is; de projector zal de voor hem juiste mensen moeten leren herkennen, door te luisteren naar zijn innerlijke autoriteit. Je houdt een Projector niet makkelijk voor de gek – ze voelen wie ze voor zich hebben. Dat komt omdat ze een open Sacraal-centrum hebben die ze in staat stelt om te interacteren met de essentie van wie de ander is.


Je begrijpt natuurlijk wel dat dit ook in het verlengde ligt van de rol van de Bedrijfsalchemist. Die weet het goud van anderen op te sporen en te ontsluiten ten gunste van het individu en het geheel.

HOE PLUTO IN WATERMAN DE LAATSTE KEER UITWERKTE

Wat wij astrologen doen om de toekomst enigszins te kunnen voorspellen is terug te gaan naar de vorige keer dat Pluto in Waterman stond. Niet alleen de laatste keer, maar ook de keer daarvoor en daarvoor.


Wist je dat de Franse en Amerikaanse revolutie plaatsvonden tijdens de laatste keer dat Pluto in Waterman liep?


Tussen april 1777 en december 1798 liep Pluto ook in het teken Waterman. De Franse Revolutie en Amerikaanse revolutie waren toen gaande. Mensen kwamen in opstand tegen onderdrukking en ongelijkheid. Onder vrouwelijk leiderschap werden deze revoluties gevoerd en gewonnen.

Deborah Cabau revolutie watermantijdperk pluto in waterman
The Statue of Liberty is een standbeeld in de New York Bay. Het beeld staat symbool voor de vrijheid, een van de kernwaarden van de Verenigde Staten. Het was een geschenk van Frankrijk ter ere van het eeuwfeest van de Onafhankelijkheidsverklaring en ook als teken van vriendschap.

In Amerika gaan we veel hervormingen zien de komende jaren want De Verenigde Staten van Amerika, een goed voorbeeld van democratie, was opgericht toen Pluto in Waterman was.

ALS JE IN DE TOEKOMST WILT LEVEN, MOET JE HET VERLEDEN KENNEN

De bewoners van Amerika kwamen in opstand tegen de regels van hun moederland Engeland. Hun Revolutie ging om hun onafhankelijkheid. Op 4 juli 1776 werd de Onafhankelijkheidsverklaring aangenomen. In deze verklaring staat dat iedereen recht heeft op life, liberty and the pursuit of happiness.


Het duurde overigens nog jaren voordat er vredesbesprekingen kwamen en eindelijk in 1783 de definitieve vrede in Parijs werd ondertekend, waarbij Groot-Brittannië de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten erkende en zich beloofde terug te trekken uit de nieuw ontstane natie.


In 1789 had de Franse Revolutie de Verklaring van de rechten van de mens en de burger aangenomen. Deze verklaring werd opgenomen in de Franse Grondwet van 1791 en heeft als voorbeeld gediend voor latere mensenrechtenverklaringen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens van de Raad van Europa.

Deborah Cabau vrouwelijk leiderschap watermantijdperk pluto in waterman

Tot slot wil ik nog een citaat aanhalen van een geleerde die veertig jaar geleden voorspelde waar het naar toe zou gaan met de wereld: Frederich Weinreb ‘De Astrologie In de Joodse Mystiek’ uit 1982 (pag. 48-49).


Weinreb was een joods-chassidische verteller, schrijver, econoom en astroloog. Hij was doctorandus in de economie en heeft in een omvangrijk oeuvre de wereld van de joodse mystiek uitgelegd aan de mens van deze tijd.

“Het beeld van de Waterman is een man met een emmer die water uitgiet.
De vreugde van het feest is het uitgieten. Dat uitgieten wil zeggen: we zitten niet meer gevangen in tijd en ruimte. We hoeven ons om het logische en causale niet zo druk te maken. Je hoeft niet altijd te kunnen verklaren waarom iets werkt.


Op onze universiteiten, die aan de kant van het water, aan de wetenschappelijke kant staan, telt iets alleen als het kan worden verklaard.
Het uitgieten wil echter zeggen: Ik kan het niet verklaren, maar zo is het nu een keer, zo gebeurt het met mij. Het betekent dat er ook in de wereld iets geschiedt wat er vroeger niet was – en we kunnen daarbij ook aan het Watermantijdperk denken dat aanbreekt.

Je zou kunnen zeggen dat de grote snelheden en versnellingen, die er tegenwoordig zijn, uitdrukking geven aan het niet-meer-ernstig-nemen van de tijd.
Een reis naar Japan duurde vroeger bijvoorbeeld enige weken, tegenwoordig zit je vanaf Nederland zonder tussenstops in elf uur in Japan. We kunnen via internet en televisie de wereld van dichtbij bekijken, we bestellen alles on demand en hebben het de volgende dag in huis, we kunnen wereldwijd instant videobellen en sowieso kunnen we iedereen telefonisch bereiken en bestanden direct uitwisselen. Tijdzones of niet. Dit zijn allemaal voorbeelden waaruit je kunt opmaken dat tijd en ruimte aan belang inboet.

We bespeuren ook een toename van gevoel voor het esoterische, we geloven steeds vaker dingen die we niet kunnen verklaren en waaraan men vijftig jaar geleden nog helemaal niet durfde te denken. We zien aan de ontwikkeling van onze wereld dat er zoiets gebeurt.
De mensen in het teken Waterman staan steeds op het punt, tijd en ruimte uit te gieten. Dat maakt hem pas vrij. Want tijd en ruimte hangen met zijn verschijnen samen, met wat wij wetten en natuurwetten noemen. Die kun je alleen in tijd en ruimte vaststellen en meten. Daar waar tijd en ruimte ophouden, zijn er ook geen natuurwetten meer. Als we spreken over bevrijding en verlossing, bedoelen we in de eerste plaats bevrijding van de dwang van de natuurwetten, van de causaliteit. We zien nu dat de causaliteit haar grenzen heeft. Een computer kan in delen van een seconde een groot aantal handelingen verrichten. Maar we zien ook dat dat aan een grens gebonden is.

Verlossing wil zeggen dat niet meer aan een grens gebonden is. Verlossing wil zeggen dat we totaal van al het tellen en rekenen bevrijd zijn. Net als een computer, kan ook het menselijk verstand gegevens opslaan en dan ineens reproduceren en kenbaar maken. Nu kunnen we ook beter begrijpen dat ons verstand zowel met getallen als met taal van doen heeft. Een computer kent de getallen 0 t/m 9 en kan daarmee alles uitdrukken. Een mens kan dat net zo vlug. Hij hoeft niet eerst een woord te construeren en dan te overleggen hoe hij dat met wat hij zeggen wil kan samenbrengen. Maar binnen een deel een seconde spreekt hij woord al uit wat hij wil zeggen, en er ontstaan precies goede klanken. En klanken zijn, zoals we weten, ook getallen.” – Frederich Weinreb

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is astrologisch businesscoach, auteur van Your Greatest Gifts From The Universe en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

Deel dit artikel
deborah cabau astroloog business strategie advies

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klok.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP