SPIRITUELE INTELLIGENTIE MET ASTROLOGIE ALS ZIELSKOMPAS EN RAADGEVER

Deborah Cabau spirituele astrologie

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Als je liever luistert, luister dan hier naar de aflevering van De Astrologie Podcast over spirituele intelligentie met astrologie als zielskompas en raadgever.

Het allermooiste van astrologie is, dat je er achter kunt komen wat jouw ziel in dit leven wil ervaren. Je neemt bij geboorte al een rugzak mee van vorige levens en hebt vervolgens hier op aarde wat te doen. Voor velen is dit een levenslange reis maar anderen zijn met enorm veel innerlijke wijsheid geboren en kunnen snel grote sprongen maken omdat ze buitengewoon snel levenslessen eigen kunnen maken.

Ik hou niet van zweverig gedoe maar van praktische spiritualiteit in het dagelijks leven. En ik heb supergoed nieuws voor je. Ook jij kunt jouw spirituele intelligentie ontwikkelen. Je moet alleen wel kennis van zaken hebben en iemand hebben die jou hierbij begeleidt en adviseert, want je kunt al snel verdwalen in het grote doolhof van kosmische wijsheden.

In dit artikel neem ik je mee in de wereld van spirituele astrologie en ga ik langs alle spirituele punten, ook wel Zwarte Lichten genoemd, waar ik naar kijk in iemands geboortehoroscoop. Van Pluto tot Noordelijke Maansknopen, van Zwarte Maan tot Chiron en van Pars Fortuna tot het Knopenkruis.

Jouw levensopdracht is te vinden in jouw geboortehoroscoop. Je kunt hem hier gratis bij mij aanvragen.

spirituele astrologie

Spirituele astrologie is een nieuwe stroming

Ik ben expert in westerse astrologie en kan zien hoe jij zelf expert ergens in kunt worden en hoe je kunt groeien naar de bovenkant van de markt. Business astrologie heeft geen geheimen voor mij. Ik gebruik naast psychologische astrologie ook spirituele astrologie. Ik geloof namelijk dat jouw gevoel van eigenwaarde bepaalt hoe succesvol je ergens in zult zijn en ik geloof ook dat er altijd gewerkt kan worden aan jouw gevoel van eigenwaarde. De beste manier om aan jouw gevoel van eigenwaarde te werken is door spiritueel te groeien.

Spirituele astrologie gaat over de ziel en de reïncarnatie van vorige generaties in dit leven. Er zijn lessen niet voltooid in het verleden en er zijn nieuwe lessen te leren. Zodra je je bezig gaat houden met spirituele astrologie ga je jezelf weer herinneren. Het voelt als een weeïg gevoel van herkenning die je tot nu toe niet onder woorden kon brengen.

Wil je meer weten over wat je met astrologie allemaal wel niet kunt? Lees dan dit artikel:

11 Verrassende Variaties Binnen Astrologie of luister hier naar de podcast.

Het ontwikkelingspad van de ziel staat in de sterren

Wat veel mensen niet weten is dat het ontwikkelingspad van de ziel te vinden is in de maansknopen. De maansknopen zijn punten waarin de zonnebaan en de baan van de maan elkaar kruisen. Er zijn twee assen. De Zuidelijke Maansknoop geeft aan wat je hebt meegenomen uit vorige levens. Het onthult waar je al mee vertrouwd bent. De belangrijkste dingen in jouw leven heb je vaak ook gedaan met deze energie. Het is als het ware jouw comfortzone. Het tegenoverliggende punt, de Noordelijke Maansknoop, geeft weer in welke richting jouw ziel zich wil gaan ontwikkelen in dit leven. Het zijn diepgewortelde verlangens waar je steeds meer naar toe groeit.

Stel je eens voor dat je al op jonge leeftijd zou weten hoe jouw ontwikkelingspad eruit zou zien? Dit zou jou enorm veel twijfels en tijd schelen. De ontwikkeling van de ziel is natuurlijk geen rechte weg, die weg is geplaveid met hobbels. Dat maakt de reis ook zo interessant. Maar heel eerlijk gezegd ging er voor mij een wereld open, toen ik wist dat ik me zou ontwikkelen van Ram-energie naar Weegschaal-energie. En dat ik mijn innerlijke wijsheid met de wereld zou gaan delen door middel van communicatie en handel. Ik weet zeker dat als jij ontdekt wat jouw maansknopen zijn, dat er heel veel van jouw schouders valt. Je leven is dan veel minder een film vol trial and error.

spirituele astrologie
Alle planeten zijn krachtig, maar alleen Pluto kan werkelijk jouw leven transformeren.

Pluto transformeert, drijft en fascineert

Ik ben dol op spirituele astrologie. Telkens weer ervaar ik de helende werking bij zowel mezelf als de klant wanneer extra aandacht komt op jouw ziel. De ziel wil uiteindelijk maar één ding: liefde. In liefde komen we tot onszelf en zijn we in staat om liefde te geven.

Er is één planeet, nou ja sinds een paar jaar wordt het een dwergplaneet genoemd omdat ie zo klein is, die jouw ziel doorboort. In jouw geboortehoroscoop staat Pluto ergens op een plek waar jij de grootste lessen te leren hebt. Pluto staat bijvoorbeeld op het gebied van relaties, gezondheid, carrière, familiezaken, eigenwaarde en bezit, geld en macht en ga zo maar verder. Daar waar Pluto staat, voel je aan alles. Daar vrees je het meest maar tegelijkertijd fascineert het je ook. Er komt veel drijvende energie uit voort. Je hebt in jouw leven dus heel wat te stellen gehad met die onderwerpen waar Pluto op staat.
Pluto is de heersende planeet van sterrenbeeld Schorpioen en is hiermee de krachtigste levensbron in jouw horoscoop. Pluto wordt geassocieerd met thema’s als leven en dood, transformatie, wedergeboorte, spiritualiteit en seksualiteit. Heftige thema’s waar onze ziel behoefte aan heeft, om ons door het leven te navigeren. Ons leven verandert continu en onze geest groeit ook mee. Pluto heeft hier alles mee te maken.

Pluto wil dat je de angst doorleeft. Als jij de donkerste spelonken van jouw geest durft op te zoeken en jouw innerlijke draken naar het licht brengt, ga je liefde en lucht ervaren. Alles wordt mooier als je angst laat varen en kiest voor vertrouwen, vergeving en vereniging.

Komische wijsheid zit in jouw spirituele data

Er zijn veel meer spirituele punten in jouw geboortehoroscoop te ontdekken. Zo zijn er ook de zogenoemde Zwarte Lichten: de Zwarte Maan en Zwarte Zon. Dit zijn geen sterren aan het firmament. Nee, het zijn denkbeeldige punten in de ruimte die met uiterste precisie zijn berekend. De Zwart Maan is het punt van de baan die de maan om de aarde maakt, dat het verst van de aarde af staat. De Zwarte Maan, ook wel Lilith genoemd, geeft jou een innerlijk diep weten. Ik noem het ook wel je magic stick. Niemand kan jou evenaren in jouw kennis hierover. Zo kan je bijvoorbeeld heel goed zijn in geld, macht en seks aantrekken. Maar ook zou je een ster kunnen zijn in het beïnvloeden van mensen of zou je kunnen weten hoe je kinderen kunt opvoeden en de familie bijeen kan houden. Of wat dacht je van carrière maken. Sommigen weten precies hoe ze de ladder naar succes kunnen beklimmen.

Het is waar dat we vaak in onze jeugd worden afgewezen op deze innerlijke en aangeboren wijsheid. De omgeving legt namelijk hun eigen wijsheid aan ons op. We doen er dan ook heel lang over om onze magic stick weer te vinden en volop te gebruiken. Ik weet nu haast wel zeker dat je razend nieuwsgierig bent naar jóuw magic stick. Dat snap ik. Daarom ga ik daarover nog een podcast opnemen en een artikel schrijven.

De Zwarte Zon geeft het punt in jouw geboortehoroscoop weer, waarin jij oneindig veel mogelijkheden hebt. Het gaat om onbeperkt potentieel en is de poort naar het Goddelijke. Het is als het ware jouw diepste schittering. Hier ben je mee geboren en niemand in jouw familie of omgeving heeft jou dit bijgebracht.

‘In astrologieland worden de spirituele punten ook wel Zwarte Lichten genoemd. Waarom? Je ziet ze niet. Het zijn snijvlakken van banen in het heelal en ze zeggen veel over jouw schaduwkanten. Daar waar alleen licht op komt als je het aandacht geeft.’

Vergeet al die lange coachingstrajecten waarin je jezelf leert stretchen en kennen, waarin je moet werken aan jouw innerlijke blokkades of waar je in contact komt met jouw roeping. Spiritueel bewustzijn, het ‘weten’ van de ziel ofwel jouw intuïtie kunnen duiden is de Gave!

Spiritueel ontwaken en werken aan jouw spirituele intelligentie is wat jij te doen hebt om een vervullend leven te hebben, waarin je alles krijgt wat jouw hartje begeert. Van fijne relaties, een goede reputatie, vervullend werk en zelfs een succesvol bedrijf.

Ik gebruik de Zwarte Maan, de Zwarte Zon en de Noordermaansknoop standaard in mijn analyses en adviezen. Maar ik heb een schat aan tools en technieken om jou diep te doorgronden.

Hoe kom ik in contact met mijn spirituele punten?

Om in contact te komen met jouw spirituele punten heb je slechts één ding nodig: inspiratie! Dus door te doen en door te ervaren kom je ergens. Kortom, blijf jezelf ontwikkelen. Ontmoet inspirerende mensen, kies je rolmodellen uit, lees boeken, ga op reis, leer iets nieuws. En voor ondernemers geldt: jump! Maak sprongen, kom uit jouw comfortzone. Ga naar een netwerkbijeenkomst, doe iets wat anderen niet doen of ga iets doen wat je nooit van jezelf zou verwachten. Ik zal jou een paar dingen verklappen, die ik nooit zou hebben gedaan als ik niet kon terugvallen op de kennis van mijn eigen geboortehoroscoop:

❤️ Mijn naam als merknaam laten registreren. Ja, ik ben het middelpunt van mijn bedrijf en mijn diensten. Mensen kopen mij. Dus laten we het beestje bij de naam noemen. Ook al staat tot in der lengte der jaren mijn naam op internet. Nou en, it’s me en niemand stoort zich eraan. Ik sta voor kwaliteit, professionaliteit en dienstbaarheid.

❤️ Een relatie aangaan met iemand die drie schoolgaande kinderen heeft. Ik heb zelf maar één kind. Mijn ‘oude’ Deborah zou er niet aan zijn begonnen. Maar ik koos ervoor om erop te vertrouwen dat het me veel zou brengen. En hoe! Mijn leven is rijker en gezelliger en ik kijk enorm uit naar mijn toekomst als oma. Kan je het je voorstellen? Hoe dan ook, vier kinderen hebben, die gek op je zijn is een zegen. Samen bouwen we aan sterke banden waar ik later ook op kan terugvallen.

spirituele astrologie

❤️ Ik zou nooit op een boerderij gaan wonen en al helemaal niet met de verantwoordelijkheid van dieren verzorgen erbij. En hier zit ik! Ik ben dol op onze 11 kippen, ik heb meer tijd om te lanterfanten in de tuin en ik kook weer volop allerlei gerechten. En ik heb er nog lol in ook. Nooit gedacht dat ik hiertoe in staat was. Het haalt het beste in me naar boven en ik heb zelfs alles bedacht voor onze interne verbouwing. Ik ben zelfs goed gebleken in binnenhuis-design. Ons huis kan zo in een landhuis magazine 😊. Supertrots en mega-dankbaar dat ik koos om in te trekken bij mijn geliefde op een boerderij in Leek, een dorpje onder de rook van Groningen. Mijn creativiteit komt hier volledig tot bloei. Als je in de buurt bent, toeter dan even!

❤️ Ik heb een miljoenen erfenis uit elkaar moeten vlechten, met heel veel vastgoed en tig erfgenamen. Een zeer langdurig proces dat heel complex in elkaar steekt en gevoerd moest worden in drie talen en met maar liefst dertien broers en zussen. En het is me gelukt! Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Ik heb zaken opgelost waar ik doodsbang voor was. Vastgoed past niet bij meisjes, de administratie heb ik een broertje dood aan en rechtszaken voeren zijn zenuwslopend. En toch… I did it, en nu kan ik werkelijk alles aan.

❤️ Ik heb Amsterdam en mijn stulpje in ‘t Gooi ingeruild voor het Hoge Noorden. Ik heb er wel vijf jaar over gedaan om ervoor te kiezen mijn hart te volgen. Mijn geliefde woonde daar. Ik snakte naar rust, naar thuiskomen. Maar ik moest wel eerst al mijn schepen verbranden. Een goed betaalde baan opzeggen, een huis verkopen tijdens de bankencrisis, mijn familie en vrienden achterlaten, mijn voorliefde voor de hoofdstad opgeven en bovenal mijn dochter wegtrekken uit een goedlopende co-ouderschap met mijn ex. Dat doe je niet even. Je denkt wel twee keer na voordat je jouw kind ontwortelt uit zijn of haar vertrouwde omgeving. Andere school, andere hobby’s, papa niet meer zo vaak zien, vrienden achterlaten en pas na jaren vonden we onze draai en willen wij allebei nooit meer weg. Mijn dochter voelt zich één met Groningen om de hoek.

❤️ De prijzen van mijn diensten verhogen naar een passend prijsniveau. Kijk, ik ben een lichtwerker, een expert, een vak-idioot en heb onwijs veel kennis en een enorme creatieve geest. Het liefst ben ik heel de dag bezig met anderen te inspireren. Maar dat kan niet! Ik heb veel me-time nodig om bij te tanken, om tot geniale ingevingen te komen en om te lanterfanten. Deze tijd is echt nodig, omdat ik dan veel beter in staat ben om iemand te voorzien van uitstekend advies. Dus heb ik drastische keuzes moeten maken. Ik werk alleen 1-op-1 en ik neem niet zoveel klanten aan. Voor de klanten die ik wel aanneem, ga ik door tot het gaatje. Dat geeft me veel voldoening. Ik zie dat mijn klanten betere resultaten boeken en vol inspiratie aan de slag gaan met nieuwe bedrijfsplannen. Maar het verhogen van mijn prijzen betekende ook het einde van een groep die ik niet meer kan helpen. Ik heb mensen moeten teleurstellen in het kader van zelfbehoud. Ook hier heb ik een switch gemaakt met klotsende oksels. Met als resultaat dat ik nu tijd voor mezelf overhoud en zelfs tijd heb om wekelijks podcasts op te nemen waar ik duizenden mee inspireer.

spirituele astrologie

Kortom, zonder de kennis van mijn spirituele punten had ik deze keuzes niet gemaakt. Niet in mijn eentje. Ik had duizenden euro’s moeten investeren aan begeleiding en coaching, om mijn innerlijke twijfels en angsten te overwinnen en mezelf moed in te praten. En dan nog steeds mezelf afvragen of dit is wat ik te doen heb. Deze vragen heb ik allemaal niet meer, sinds ik me heb verdiept in mijn eigen sterren. Ik leef vol vertrouwen mijn mooiste leven. Ik creëer, publiceer en inspireer moeiteloos. Dit gun ik jou ook.

De Zwarte Lichten zijn heel complex en leer je niet zomaar even. Het bevat termen waar je niets mee kan zonder inhoudelijke kennis en zeker niet zonder duiding van een goede astroloog. Ik ga toch even de Zwarte Lichten benoemen zodat je een indruk krijgt waar allemaal naar gekeken kan worden, naast Zwarte Zon en Zwarte Maan: Priapus – Diamant – Knopenkruis – Draak – Beest. Maar ook Uranus en Saturnus als lot bestemmende planeten en niet te vergeten Het Gelukspunt ofwel Pars Fortuna: één van de hoogste principes en een zeer belangrijk onderdeel van het levensbestaan.

Kortom, spirituele astrologie biedt meer inzicht in jezelf en geeft je een breder perspectief. Je kunt in de spirituele astrologie ook jouw levensopdracht vinden. Het is voor mij vanzelfsprekend om mensen te helpen met het vinden van inspiratie, geluk en vreugde in hun leven aan de hand van hun geboortehoroscoop.

‘Jouw spirituele reis is af te lezen van jouw geboortehoroscoop. Het levert je bewustzijnsverruiming op, een groter perspectief en groei in eigenwaarde.’

Ben je een kennisondernemer, expert, consultant, adviseur of coach en wil je next level gaan met je bedrijf? Plan hier een vrijblijvend oriënterend gesprek in. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is astrologisch businesscoach, auteur van Your Greatest Gifts From The Universe en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

Deel dit artikel
deborah cabau astroloog business strategie advies

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klok.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP