SEX IN DE STERREN: EEN SEKSHOROSCOOP VOL SPETTERENDE TIPS

Deborah Cabau I Astrologie I horoscoop thema sex

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Artikel is verschenen op LINDA.nl op 14.12.2019 | 18:00 UUR 

Astrocoach Deborah Cabau, zus van Yolanthe, schrijft vaak over astrologie in relatie tot persoonlijke ontwikkeling. Voor de lezers van LINDA.nl maakt ze een heuse sekshoroscoop

Komt-ie.

21 JANUARI – 18 FEBRUARI: VRAAG OM EEN KUITMASSAGE

Jouw libido
Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen. Je hebt moeite met monogamie. En hoe meer je partner hierover ‘zeurt’, hoe minder zin je in hem of haar hebt. Niet dat je een nymfomane bent, absoluut niet. Sex valt voor jou zelfs niet onder de eerste levensbehoeften. Het is vooral de sleur die je schuwt en de spanning waar je van houdt. Sex hoeft echt niet elke dag, maar áls je het hebt, moeten de vonken er wel vanaf spatten. Ook het willen dwarsliggen speelt een rol. Jij laat je niet aan banden leggen. De paar Watermannen die wél trouw zijn, zijn dit tot in het extreme en blijven vaak aan hun eerste grote liefde hangen.

Sekstips
Een te ruwe partner schop je direct je bed uit. Doe eens rustig aan. Je houdt van kriebels en kippenvel en die krijg je vooral wanneer je partner je enkels bewerkt met een veertje of – zachtjes – met de nagels. Als je partner behendig is in het masseren, en vooral je een langdurige kuit- en enkelmassage kan geven, is het een blijvertje. Tijdens de sex mag je partner laten merken dat hij of zij geniet, maar je zit niet te wachten op een zoetgevooisde stem die lieve woordjes in je oor fluistert. Niet te glad graag, want dan gaat hij of zij er alsnog uit. Leuk dat je er was, daar hangt je jas.

19 FEBRUARI – 20 MAART: NEEM EEN DUIK IN HET ZWEMBAD

Jouw libido
Sex kan voor jou werkelijk een remedie zijn tegen verdriet of eenzaamheid. Juist als je wat minder lekker in je vel zit, kan een goede vrijpartij je weer helemaal opbeuren. Ook als je het idee hebt dat je geliefde wel een verzetje kan gebruiken, geef je dit in de vorm van sex. Kennelijk ben je erg gevoelig voor de hormonen noradrenaline en endorfine die in de hersenen vrijkomen tijdens de sex. Sommige Vissen kunnen werkelijk seksverslaafd worden. In de liefde geef je je vaak over aan je emoties. Zodra je iemand aantrekkelijk vindt of sympathie voelt, denk je dat er sprake kan zijn van liefde. Uiteraard is dit lang niet altijd echt het geval.

Sekstips
Als je iemand vindt die het geen enkel probleem vindt om langdurig je voeten te masseren of zelfs aan je tenen te sabbelen, zul jij je zeer gelukkig prijzen. De zenuwen die zich in de voetzolen bevinden zijn hypergevoelig en maken allerlei verlangens in je los als ze worden getriggerd. Je bent sowieso erg gevoelig. Een grofgebekte partner of iemand die te hard praat, vind je zeker niet aantrekkelijk. In het zwembad voel jij je letterlijk als een vis in het water. Samen poedelen of stoeien terwijl jullie elkaars natte, gladde lichamen aanraken en vastpakken, kan een fijn voorspel zijn. Sex in een privé pool of jacuzzi ook.

21 MAART – 20 APRIL: LAAT DE ANDER IN ZIJN WAARDE

Jouw libido
Wat voor jouw bedpartner absoluut prettig kan zijn, is dat jij niet gebrand bent op een ellenlang voorspel. Je bent niet te beroerd om zelf het initiatief te nemen. Wel is het voor je partner soms lastig inschatten wat je wilt. Je bent graag dominant, maar als iemand zich als een mak schaap aan je overgeeft, vind je er ook niks aan. Soms wil je zelf overmand worden om écht te voelen dat je bedpartner gek van verlangen is. Als de ander het alleen doet omdat jij het zo graag wilt, ben je er eigenlijk al klaar mee en doe je het bij wijze van spreken liever zelf.

Sekstips
Laat de regie wat meer los. Jij bepaalt niet hoe de ander reageert. Laat je bedpartner genieten op zijn of haar eigen manier, of dit nu in stilte is of met een hoop herrie. Verwacht niet dat hij of zij je continu de hemel in prijst. En nee, je hoeft ook niet te vragen of je beter bent dan die ene ex, of nog erger: dan alle exen bij elkaar. Jaloers gedoe. Het verpest de sfeer en daarbij: goede wijn behoeft geen krans. Wel is het prettig als je geliefde weet wat je lekker vindt. Overigens heb je voor het geven van instructies geen geduld en het mag ook best een beetje ruig.

21 APRIL – 21 MEI: NEEM HET INITIATIEF

Jouw libido
Jouw bedpartner kan jouw openheid en eerlijkheid waarderen. Je bent niet verlegen en praat net zo makkelijk over sex als dat je vraagt naar ‘wat de pot schaft’. Desondanks ben je vrij behoudend. Voor jou geen fratsen in de lift of spontane acties achter de Rododendron, jij neemt de tijd. Een massage, elkaar uitgebreid kriebelen en kussen; het behoort allemaal tot het (vaste) ritueel. Ook de daad zelf houd je lang vol. Heeft je partner minder puf, dan doe je het na een korte adempauze graag nog eens dunnetjes over. Hoewel jouw bezitsdrang in het dagelijks leven soms verstikkend kan werken, is dit tijdens de sex juist vaak een welkome toevoeging.

Sekstips
Om je fantasie wat op weg te helpen, is het wellicht een leuk idee om samen met je geliefde de Kamasutra door te spitten. Hoewel je niet echt van verandering bent, gaat er vast een wereld voor je open. Ook zou het leuk zijn als je wat vaker zelf het initiatief zou nemen. Glip als verrassing bij je partner de douche in of show in het voorbijgaan subtiel je jarretels. Het zijn de kleine dingen die het doen. Ondanks je verbale openheid over sex, heb je soms moeite om jezelf te laten gaan. Maak je geen zorgen over hoe je erbij ligt en geniet. Als je in extase raakt wanneer je partner je in de nek zoent of bijt, laat dit dan gerust merken.

22 MEI – 21 JUNI: MAAK JE FANTASIE WAAR

Jouw libido
Sextainment is een woord dat jij verzonnen zou kunnen hebben. Jouw bedpartner verveelt zich geen moment met jou. Ondeugd, intelligentie, humor en erotiek weet jij moeiteloos te combineren. Ondertussen wind je je bedgenoot compleet om je vinger. Je partner is absoluut de mooiste en de beste ooit. Dat je soms stiekem aan een ander denkt, vermeld je er voor het gemak niet bij. Als je het langere tijd met één partner volhoudt en diegene ook werkelijk trouw bent, komt hij of zij van goeden huize. Doorgaans ben je snel verveeld. Je aarzelt ook niet om verder te kijken. Je hebt de ander immers geen beloftes gedaan.

Sekstips
Een partner die openstaat voor opwindende rollenspellen: yes please. Sex mag fantasierijk zijn, zowel in bed als daarbuiten. Wel is het belangrijk dat je bedpartner net als jij snel denkt, ad rem is, gevoel voor humor heeft én intelligent is. Kan iemand jou op geestelijk vlak niet boeien, dan is het fysiek bij voorbaat geen matchTijdens de sex hoor je graag ondeugende woorden en soms zelfs ronduit vulgaire praat. De tong speelt sowieso een belangrijke rol, en ook zachte strelingen met de handen over het hoofd, langs de rug en de armen bezorgen je kippenvel, in positieve zin.

22 JUNI – 23 JULI: VERWAR LIEFDE NIET MET LUST

Jouw libido
Zolang het er gelijkwaardig aan toegaat, ben jij een partner uit duizenden. Geven en nemen staan bij jou hoog in het vaandel. Zodra je merkt dat je partner lui wordt en de kantjes ervan afloopt, ben je eerst nog wel bereid jezelf voor de ander weg te cijferen, maar op een gegeven moment is het klaar. Je hebt namelijk de neiging je partner op een voetstuk te plaatsen, totdat je ogen uiteindelijk opengaan, daarna is het uit met de pret. Hij of zij zal alles uit de kast moeten halen om je weer in the mood te krijgen; een zware dobber omdat jouw koppigheid om de hoek komt kijken.

Sekstips
Zolang je je koppie erbij houdt en liefde niet verwart met lust, kun jij echt optimaal genieten van sex. Het gebeurt namelijk nog wel eens dat je denkt dat iemand verliefd op je is terwijl diegene eigenlijk de horizontale rumba met je wil dansen. Of dat je zelf opgewonden raakt van iemand waardoor je denkt dat je verliefd bent. Daarbij heb je een handje van stalken. Vooral via de app. Play hard to get, Kreeft. Laat de ander jagen, laat je verleiden; veel spannender. Je borsten en buik zijn gevoelige plekjes waar je graag wordt aangeraakt, maar liever niet te abrupt, dan raak je geïrriteerd.

24 JULI – 23 AUGUSTUS: GA OP PAALDANSLES

Jouw libido
Jij lust er wel pap van. Het liefst waar en wanneer jij dit wilt. Je verleidkunsten zijn geraffineerd. Als een echt roofdier besluip je je prooi om je partner vervolgens als een magneet naar je toe te trekken. Tot de ander zelf het initiatief neemt en hij het gevoel heeft dat hij jou heeft verleid in plaats van andersom. Psychologische, ietwat manipulatieve spelletjes zijn jou niet vreemd. Eenmaal tussen de lakens wil je graag horen dat je de beste bent. En eerlijk is eerlijk, je weet absoluut van wanten. In woord en daad breng jij je partner volledig in extase. Als het niet zo ongemakkelijk was, zou je het liefst nog applaus krijgen ook. En een fanfare.

Sekstips
Vol bewondering kun je kijken naar exotische danseressen. Misschien een leuk idee om zelf eens paaldanslessen te nemen? Durf ook gerust te experimenteren met bondage of zelfs met wat meer pittige SM: lak, leer, hoge hakken en de zweep erover. Een trio behoort ook nog tot de mogelijkheden. Jij kunt lust heel goed loskoppelen van liefde en dat komt goed uit met al die aanbidders. Ben je wel echt verliefd, dan gaat de sex er een stuk romantischer aan toe. Neem in dat geval je partner mee naar een luxe hotel met een bubbelbad, bloemen, chocolade, slagroom en roomservice.

24 AUGUSTUS – 23 SEPTEMBER: KOM IN THE MOOD MET PORNA

Jouw libido
Terwijl je in het dagelijks leven nogal behoudend kunt zijn, ontpop je je tussen de lakens als een ware wildebras. Ethiek speelt hierin een belangrijke rol. Je partner moet zich netjes geschoren hebben, fris ruiken en goed ondergoed dragen. Is dit niet het geval, dan ben je weg en schroom je niet om in het voorbijgaan nog even met een misprijzende blik “bah” te roepen. Met de juiste bedgenoot ga je compleet los en til je je geliefde probleemloos naar de zevende hemel, want jij weet natuurlijk exact wat de ander lekker vindt. Je bent verzorgd en je libido is groot en dit verwacht je van je partner ook.

Sekstips
Je kunt echt helemaal in de stemming raken van een uitgebreide massage met een heerlijk geurende lotion of olie. Body to body? Laat maar zitten. Jij wilt het liefst gewoon handen op je huid voelen die je op de juiste manier kneden en knijpen. Je partner moet wel weten wat hij doet. Als er aangemodderd wordt en er geen structuur zit in de sessie, ben je er al klaar mee voor de avond nog moet beginnen. Samen een pornofilm kijken doet het ook altijd goed bij jou. Is je lief hier niet van gediend? Jammer, dan kijk je toch gewoon alleen.

24 SEPTEMBER – 23 OKTOBER: GA LEKKER SAMEN UITGEBREID IN BAD

Jouw libido
Sex is jouw tweede naam. Jij weet er echt álles van en schroomt niet je partner bij de hand te nemen en hem of haar de kneepjes van het vak te leren. Dat je hierbij soms iets belerend overkomt en de sfeer een aardige deuk kan oplopen, heb je niet altijd in de gaten. Jij bent degene die als jong meisje een klein boekje in je la had liggen waarin je je minnaars een rapportcijfer gaf en deze voorzag van op- en aanmerkingen. En misschien doe je dit nog steeds. Hoe dan ook, je houdt ervan en bent een expert. Let er wel op dat je je partner niet onbewust onzeker maakt.

Sekstips
Je bent een stouterd en een twijfelaar; de perfecte combinatie om er een minnaar op na te houden. Wat de één niet heeft, vind je in de ander en andersom. Je onderrug en je fraaie bilpartij zijn jouw erogene zones. Strelen, zachtjes kneden, een stevige massage of gewoon even een flinke klets op je achterste; het mag. Je bent een liefhebber van fijne stoffen, verzorging en sensualiteit. Heerlijk foezelen in een warm, geurend schuimbad waarbij je geliefde je na afloop van top tot teen afdroogt met een lekker ruikende, fluweelzachte handdoek en je insmeert met bodylotion is voor jou het ultieme voorspel.

24 OKTOBER – 22 NOVEMBER: ONTDEK WAAR PIJN OVERGAAT IN GENOT

Jouw libido
Jij hebt een reputatie op seksgebied. Niet dat je het zelf van de daken toetert, maar ga ervan uit dat menig ex uit de school is geklapt over jouw gedenkwaardige prestaties in bed. Je bent misschien wat veeleisend, maar daar heb je ook alle recht toe. Wat je geeft mag je ook terugverlangen. Je bent in bed alles behalve doorsnee en seksfantasieën zijn er om aan toe te geven, zowel die van jezelf als die van je lief. Hierbij heb je niet echt een specifieke voorkeur. Verder ben je uitdagend, sexy en zeer moeilijk te weerstaan, dus als jij je zinnen op iets (of iemand) hebt gezet, krijg je het meestal ook. Het erge is dat je het ook nog eens van jezelf weet.

Sekstips
Hoewel je iemand absoluut aantrekkelijk kunt vinden en meerdere guilty pleasures hebt op dit gebied, ben je niet snel hoteldebotel van iemand. Of je nu wel of niet echt iets voor iemand voelt: macht werkt bij jou erotiserend. Iemand laten smeken om sex, iemand teasen tot hij of zij gek wordt van verlangen of iemand die jou negeert uiteindelijk toch zover krijgen dat hij of zij met je de koffer in duikt. Sex is een spel en jij bepaalt de regels. Jouw gevoelige plekjes zijn toch echt wel je vagina, inclusief alle bijbehorende accessoires. Bij sommige Schorpioenen is de grens tussen genot en pijn flinterdun.

23 NOVEMBER – 22 DECEMBER: PROBEER HET EENS MET TARZAN

Jouw libido
Jouw aanpak is direct en zelfs vrij overweldigend. Als jij iemand wilt, wil je die nú. Voorspel is op zich oké, mits hartstochtelijk en passievol, dus geen soft en saai gedoe. In bed ben je spontaan en verrassend en niet alleen daar. Je flirt graag en wanneer je single bent heb je geen moeite met one night stands. Als je gebonden bent ook niet altijd. Je houdt ervan om verliefd te zijn met als gevolg dat je soms te snel in een avontuur duikt, om jezelf naderhand af te vragen wat je in vredesnaam heeft bezield. Lang achteromkijken doe je niet, want de volgende dient zich alweer aan.

Sekstips
Om optimaal van sex te kunnen genieten heb je ruimte nodig. Iemand die je constant op de lip zit is voor jou niet geschikt. Je moet naar iemand kunnen verlangen om die passie te blijven voelen. Een dingetje is dat het gras bij de buren altijd groener is. Soms letterlijk; een slippertje met de buurman of -vrouw is niet ondenkbaar. Sleur is sowieso uit den boze, je bent allergisch voor voorspelbaarheid. Als je heupen en dijen worden gemasseerd of gekriebeld, smaakt dit naar meer. Seksspeeltjes in alle vormen en maten zijn aan jou goed besteed, alleen of samen met je partner.

23 DECEMBER – 20 JANUARI: MAAK KENBAAR WAT JE LEKKER VINDT

Jouw libido
Hoewel je wel eens afstandelijk wordt genoemd, heb je graag en vaak sex. Wel met iemand van wie je echt houdt. Sex koppel jij aan liefde en diepgang en andersom. Jij kunt opgewonden raken van iemand die echt naar je luistert en je begrijpt. Oppervlakkigheid daarentegen is een afknapper. Geven en nemen dienen in balans te zijn. Je wilt niet het gevoel hebben dat je als ‘makkelijk’ wordt gezien. Je vindt het soms lastig je gevoelens te uiten, maar bent absoluut trouw en dit verwacht je van je partner ook.

Sekstips
Je wordt graag verleid. Men mag moeite voor je doen. Hoewel je het fijn vindt als iemand je het hof maakt, neem je in bed graag de leiding. Wanneer je partner je zachtjes in de knieholten streelt, kriebelt of blaast, laat dit je niet koud. Nu maar hopen dat hij of zij dat een keer per toeval ontdekt, want zelf duidelijk maken wat je lekker vindt, is best lastig voor je. Een succesvolle partner met stijl (en macht en aanzien) is voor jou een pré, het windt je extra op. Zeker wanneer je partner een pak of kostuum draagt.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is astrologisch businesscoach, auteur van Your Greatest Gifts From The Universe en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

Deel dit artikel
deborah cabau astroloog business strategie advies

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klok.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP