WELKE STERRENBEELDEN PASSEN HET BEST BIJ ELKAAR?

Leer in twee stappen welke sterrenbeelden passen en de liefde een goede match vormt!!

Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar en vormen een goede match? Hoewel ik ben gespecialiseerd in talentmanagement, roeping en businesscoaching, vormt de liefde altijd een belangrijk onderdeel van mijn werk. Immers, de liefde vormt altijd een centraal thema. Het komt altijd weer terug. Dat is ook logisch, want een groot deel van ons geluk wordt niet alleen bepaald door ons werk, maar ook door onze relaties.

Liefde is energie

De liefde is dus voor iedereen belangrijk. Het is zelfs de brandstof van onze economie. We willen een fijne partner hebben en met die persoon willen we leuke dingen ondernemen. We willen met onze partner het leven vieren en onszelf vermenigvuldigen. Dat er van ons gehouden wordt, vinden we heel belangrijk, en we willen zelf ook liefde geven. De een wat meer dan de ander. Maar hoe dan ook, liefde is energie. Energie die komt en gaat. Die een flow kent. Als we liefde in ons leven toelaten dan stroomt het leven als het ware.

‘De beste leerschool voor persoonlijke ontwikkeling zijn de relaties die we aangaan.’

Wellicht ben jij ook iemand die net als ik persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt. Je investeert in opleidingen, cursussen, webinars en seminars. Je wilt jezelf tegenkomen. De diepte in. Weten tot waar je toe instaat bent. De meeste mensen beseffen niet dat ze thuis al de belangrijkste lessen krijgen. Relaties zijn er om van te leren. Te leren over jezelf.

Maar ook te leren om de ander te accepteren, verschillen te overbruggen, te leren communiceren, leren je grenzen aan te geven, je mening te vormen, te experimenteren in de veiligheid van de relatie, samen te werken, je bezittingen te delen, voor een ander te zorgen, je in de ander te verplaatsen, enzovoort. Je geduld wordt op de proef gesteld alsook je uithoudingsvermogen. En je leert om ruzies bij te leggen, meningsverschillen uit te praten. Ook leer je veel over je eigen angsten, van bindingsangst tot verlatingsangst. Maar ook andere emoties beleef je intens binnen een relatie: van jaloezie tot wanhoop, van blijdschap tot seksuele opwinding. Van vertrouwen tot wantrouwen. Alles passeert de revue. Soms heb je meerdere relaties nodig om lessen uit te halen.

Welke sterrenbeelden passen?

Soms is het goed om te weten welke sterrenbeelden niet bij elkaar passen. Als je al een paar relaties achter de rug hebt, dan is het makkelijker om je hier allemaal wat bij voor te stellen. De relatie is niet voor niets voorbij. Ergens liep het niet meer zo lekker. Of jij was er klaar mee, of de ander. In enkele gevallen werd de liefde jullie onmogelijk gemaakt. Door jullie cultuur, door jullie omgeving, door jullie woonafstand, door elkaars kinderen, door jullie komaf of misschien door ziekte of zelfs de dood.

‘Lief hebben is een spirituele daad. Als je losgerukt wordt van je geliefde voel je je geamputeerd en heb je nog heel lang last van fantoompijn.’

De liefde kan ook heel destructief zijn

Je kan het je misschien niet voorstellen, maar het is heel goed mogelijk dat je iemand kent – of misschien heb je zelf in die situatie gezeten of zit je er nog steeds middenin – die blijft zitten in een onvruchtbare relatie. Een relatie waarin je tekort komt. Zowel mentaal, fysiek als spiritueel. Er wordt niet aan je behoeftes voldaan en je begrijpt niet waarom. Je loopt te trekken en te duwen maar niets lijkt te helpen. Het is belangrijk dat je dan je realiseert dat jíj de enige bent die kan besluiten om uit deze relatie te stappen. Soms passen sterrenbeelden niet goed bij elkaar.

‘De reden waarom mensen vaak in een destructieve relatie blijven zitten is, omdat ze verslaafd zijn aan de eigen negatieve reacties op de relatie.’

Je leest het goed. Er zijn mensen die het ergens lekker vinden om drama te creëren en deze in stand te houden. Ze hebben het niet door, maar ze zijn zelf vaak de aanstichter van conflicten. Zo saboteren ze hun eigen geluk. Ze gunnen zichzelf geen liefdevolle en rustige relatie. Hun eigen energiesysteem kan hier niet tegen. Er moet reuring in de tent komen anders valt er niets voor te vechten. De strijd met de ander voedt hen. Ik heb het vaak genoeg om me heen zien gebeuren.

‘Binnen relaties gaat het vaak fout, omdat we de patronen van onze ouders doortrekken naar onze eigen relatie.’

Hoe deed jouw vader tegen je moeder? Wat was de rol van je moeder in het gezin? Hoe voelde jij hun liefde over en weer gaan? Wat deden ze om het goed te houden en waar ging het vooral mis? Wat ben jij in je jeugd tekortgekomen? Was het aandacht, veiligheid, liefde, respect, vertrouwen, aanmoediging, waardering, gezien worden, geborgenheid of iets anders? En wat verlang je nu het meest van je partner?

Gaat de liefde lang mee?

Zijn deze relaties een lang leven beschoren? Nee. Maar men kan het wel lang volhouden. En zolang ze de lessen niet leren blijven ze zitten. Kortom, ze gaan nieuwe relaties aan waarin ze dezelfde fouten maken en dus ook dezelfde problemen opduiken. In het begin denken ze nog dat het aan de ander ligt, maar op een gegeven moment moeten ze wel toegeven dat er iets aan hun eigen houding en gedrag schort.

Het is niet op voorhand te zeggen hoe lang het duurt voordat het kwartje bij iemand valt. Maar uit mijn ervaring is gebleken dat succesvolle mensen, die mensen zijn, die bereid zijn om naar zichzelf te kijken en hun gedrag aan te passen.

‘Je hoeft niet je karakter te veranderen. Je hoeft alleen maar je reacties te veranderen en meer rekening te houden met de ander.’

Omdat de liefde een superbelangrijk onderdeel is van ons leven en een groot deel van ons geluk bepaalt, vind ik het belangrijk om extra stil te staan bij dit onderwerp. Want kijk, de meeste mensen kunnen gewoonweg niet productief zijn als er aan hun grondvesten wordt geschud. De liefde speelt een belangrijk onderdeel in je welzijn. Je wilt contact, je wilt gezien worden, je wilt nabijheid voelen, je wilt belangrijk zijn voor de ander. Je kijkt vaak overdag nog even op je telefoon.

En degene die jouw aandacht het meeste trekt is jouw geliefde. Daar maak je gewoon tijd voor. Het is een no brainer. Hij of zij mag jou altijd storen. Je wilt de connectie in stand houden. Je hebt door de dag wat shotjes liefde nodig en daarom ben je meer gespitst op je telefoon. En als je single bent, dan bonst je hart sneller als je weer een match hebt met iemand op één van de vele relatie-apps. Zo werkt het nou eenmaal. En dan kan het handig zijn als je weet welke sterrenbeelden goed bij elkaar passen.

Wat zeggen de sterrenbeelden?

Daarom wordt mij ook altijd gevraagd of ik ook even wil kijken naar wat de sterren zeggen over iemands liefdesleven. Zeker als het wat spannender begint te worden binnen de relatie en je ook wilt weten hoe het gaat aflopen. Je moet weten dat in alle relaties periodes zijn, waarin de weg wat hobbeliger is. Je bent misschien meer met jezelf bezig, of met de ander. Hierdoor verwaarloos je de relatie enigszins, waardoor je het jaar daarop vaak aan damage control moet doen.

Verschil tussen man en vrouw in de liefde

In ieder geval, de ondernemende vrouwen die ik met hun bedrijven adviseer, zijn het meest productief én creatief als het in de liefde goed gaat. Ze voelen zich meer gesteund en minder gestrest. Hebben de durf te investeren in zichzelf en in hun bedrijf. Ze nemen meer risico’s als het in de relatie goed gaat. Ja, er zijn natuurlijk ook vrouwen die ondanks dat ze alle shit tegelijkertijd krijgen, van een scheiding tot faillissement bijvoorbeeld, ze juist enorm opbloeien. Ze vinden een creatieve uitlaatklep in hun bezigheden, terwijl thuis de boel op instorten staat. Maar over het algemeen kan ik wel stellen dat een vrouw zich pas senang voelt als haar relatie veiligheid én zekerheid biedt. Zo kan ze zich richten op haar eigen persoonlijke en zakelijke groei.

Welke sterrenbeelden passen?

Dit gezegd hebbende wil ik je nu meenemen naar de wereld van astrologie. Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar? Wie is een geschikte partner en wie niet? De liefde is vrij ingewikkeld. Want wie bij jou past heeft ook te maken met de levensfase waarin jij zit. Het gebeurt zelden dat mensen zich gelijktijdig zodanig ontwikkelen dat ze de rest van hun leven elkaar weten te boeien. Uitzonderingen daar gelaten.

sterrenbeelden

‘De persoon waar je nu op valt, zou best iemand kunnen zijn waar je vroeger niet aan moest denken.’

Smaken verschillen en smaken veranderen. Door schade en schande word je wijzer, zo ook in de liefde. Daar waar je misschien vroeger iemand zocht die net als jij van avontuur houdt en juist heel gevoelig is, kan diezelfde persoon vandaag de dag jou een allergische reactie bezorgen. Dit heeft allemaal met ervaringen te maken die je in het verleden hebt opgedaan. Iemand die jou uren kan bezighouden, maar weinig emotionele affectie geeft, was vroeger zeer interessant. Maar vandaag de dag geef je toch wel om iemand die oog heeft voor jouw emotionele behoeften.

‘Voorkeuren veranderen. Net als met eten kan je voorkeur voor een liefdespartner ook veranderen.’

Net als jij verandert de liefde ook

Vergeet niet dat jij zelf ook verandert. Je wordt bijvoorbeeld milder of geduldiger bijvoorbeeld. Maar sommigen leren om sneller sorry te zeggen, om naar hun eigen aandeel te kijken. En anderen worden wilder, avontuurlijker. Ze willen eruit halen wat er nog in zit en kunnen wel een partner gebruiken die ze stimuleert en motiveert.

Wat voor mij een goede match vormt

Ik merk dat ik zelf ook ben veranderd. Vroeger was ik wat impulsiever en spontaner en als ik iets in mijn hoofd had dan móest het gebeuren. Wat bij mij nooit is veranderd is mijn gevoel voor romantiek en hartstocht. Als ik dat niet ervaar in mijn relatie dan dooft het vuurtje. Mijn eerste relatie ging voorbij omdat ik mijn vriendje ‘saai’ vond. Ik wilde de wereld ontdekken, hij vond zijn stad groot genoeg. Mijn vorige partner was verbaal heel sterk maar emotioneel gezien een flierefluiter. Je wist nooit of je hem bij de kop of de kont had. Jarenlang voelde ik me uitgedaagd. Maar op een gegeven moment was ik er klaar mee en was er geen match meer.

Liefde tussen een Vissen en een Ram: deze sterrenbeelden passen

Het kost ook veel energie en emoties om iemand aan je te binden waar je gek van wordt. De relatie wordt dan aantrekken en afstoten. Mijn huidige partner is meer gebalanceerd. Onze sterrenbeelden passen wel goed. Er is veel wederzijds respect en ook hebben we gemeenschappelijke doelen. We willen allebei een goed gezinsleven en daarnaast werken we aan onze persoonlijke ontwikkeling. Hij is Vissen en ik ben een Ram. Normaal gesproken niet een ideale match maar doordat we allebei onze Maantekens in een aardeteken hebben en onze Ascendantteken in een waterteken gaan we uitstekend samen.

Waarom relaties zo complex zijn

Het is een gegeven dat bepaalde sterrenbeelden, ofwel zonnetekens genoemd, ‘beter’ bij elkaar passen dan andere, de een vormt een betere match met de ander. Zoals ik aangaf speelt er veel meer. Jouw Maanteken en Ascendantteken kleuren ook je liefdesvoorkeuren. Daarbij moet je niet vergeten dat alle twaalf sterrenbeelden in je zitten en dat het goed mogelijk is dat je ondanks dat je denkt bijvoorbeeld een ‘Waterman’ te zijn, je toch nog heel veel meer energie in je kan hebben van bijvoorbeeld ‘Tweelingen’. Weet je niet wat jouw Maanteken en Ascendantteken zijn? Vraag hier gratis jouw persoonlijke horoscoop aan.

Wil je weten hoe astrologie werkt en hoe het zit met de twaalf sterrenbeelden, luister hier naar De Astrologie Podcast.

De Astrologie Podcast

Welke sterrenbeelden passen en vormt de liefde een goede match

Weet je wel jouw Maanteken en Ascendantteken en wil je hier meer over weten. Luister dan naar De Astrologie Podcast waarin ik een mini masterclass geef over de Zonnetekens, Ascendanttekens en Maantekens. Zeer waardevol en te beluisteren op jouw lievelingskanaal.

Relaties zijn complex. Allerlei tandwielen en katrollen treden in werking als twee mensen met elkaar in aanraking komen. Ze kunnen elkaars goede kwaliteiten ondergraven maar ook het beste in elkaar naar boven halen. Je herkent dit misschien wel uit je eigen relaties.

‘We projecteren onszelf in onze ideale partner, in feite worden we verliefd op onszelf. Maar we zeggen voor het gemak dat onze partner ons ‘compleet’ maakt.’

Een man projecteert zijn eigen innerlijke ‘droomvrouw’ in degene op wie hij verliefd wordt. Zij bezit kwaliteiten die hij diep van binnen herkent. Hetzelfde gebeurt met de vrouw. Zij heeft mannelijke eigenschappen die ze projecteert op de persoon die haar bijzondere interesse heeft.

sterrenbeelden

Ze heeft deze eigenschappen, ook wel kwaliteiten genoemd, nog te ontwikkelen. De ander is ‘te gek’ in haar ogen, maar eigenlijk weerspiegelt hij een stukje van haarzelf wat nog tot ontwikkeling wil komen. Deze theorie komt van de Zwitserse psychiater Carl Gustav Jung. In de loop van de relatie nemen de projecties af omdat je beiden de nodige kwaliteiten eigen hebt gemaakt. Dus dat wat je eerst fantastisch en opwindend vond aan de ander, neemt mettertijd af.

Iedereen is uniek. Een horoscoop is een blue print en daar is er maar één van op heel de wereld. Hoe jouw horoscoop op die van een ander inwerkt, kan je dus niet alleen op basis van je sterrenbeeld beoordelen. Dat is te kortzichtig, beide sterrenbeelden moeten worden bekeken, om te kijken of ze passen. Er bestaat geen gouden formule voor het slagen van een langdurige relatie. Er is wel één belangrijke indicator waar je mee aardig kan voorspellen of mensen het lang bij elkaar zullen uithouden. En dat is de mate van invloed die jij op je partner hebt en hij/zij op jou. In een relatie draait het om geven en nemen, en mensen vinden het prettig om invloed te hebben op hun leven en zo ook dus op hun partner. Maar let wel, dit moet wederzijds geaccepteerd worden.

Astrologische match

Omdat werkelijk iedereen mij vraagt wie bij wie past, heb ik mijn eigen kijk op een astrologische match ontwikkeld. Ik heb mijn kijk gebaseerd op eeuwenoude kennis, mijn persoonlijke ervaringen en die van honderden klanten. Normaal gesproken kijk ik specifiek in iemands horoscoop en leg ik verbanden. Zo kijk ik onder andere naar je planeettekens, de huizen, de thema’s en lijnenspel die al dan niet gunstig of minder gunstig kunnen uitpakken. Met name kijk ik naar je Marsteken en Venusteken. Maar nu kan dat niet. Simpelweg omdat ik jouw horoscoop niet voor me heb. Jij wilt nu weten wie bij jou past, welke sterrenbeelden passen bij jou. En dat snap ik. Ik heb ook de horoscoop van mijn partner goed bestudeerd voordat ik aan mijn relatie begon, haha 😊.

Leuk om alvast te vermelden is dat ik bezig ben met het ontwikkelen van een horoscooprapportage gebaseerd op jouw eigen unieke horoscoop. Sta je nog niet op mijn maillijst en hoor/lees je nu voor het eerst iets van mij, vraag dan hier gratis jouw geboortehoroscoop aan. Je ontvangt daarna regelmatig updates over praktische toepassingen van astrologie in het dagelijks leven.

sterrenbeeld

A match made in heaven: sterrenbeelden passen

Ik leer jou nu, aan de hand van mijn supersimpele techniek die ik vaker gebruik, te kijken wie er bij jou past. Je komt er in twee eenvoudige stappen achter, hoe je kunt aflezen wie bij jou past. Ik heb een overzicht gemaakt van alle sterrenbeelden en de afstand ten opzichte van elkaar. Want de afstand tussen de sterrenbeelden onthult of jij met iemand kan opschieten of niet. De afstand wordt in astrologietaal aangeduid als ‘aspecten’. Er zijn zes aspecten mogelijk. We noemen ze conjucties, sextielen, vierkanten, driehoeken, inconjucties en opposities. Als je deze kent dan krijg je een aardige indicatie of je met iemand een match maakt.

STAP 1: Zoek jouw sterrenbeeld op de horizontale lijn en die van de ander op de verticale lijn. Het getal geeft de afstand aan tussen de zonnetekens in graden uitgedrukt.

Dit zijn de graden die de sterrenbeelden ten opzichte van elkaar verschillen.

STAP 2: Zoek vervolgens in onderstaande tabel de graden op en lees af wat daarbij staat. Nu weet je hoe het tussen jou en de ander zit!

sterrenbeelden

Ik heb natuurlijk een spiekbrief voor je gemaakt. Want mogelijk dat je niet zo’n tabellenmens bent. Ik ga nu verklappen welke sterrenbeelden het beste bij jou passen. En misschien vind je het ook interessant om gelijk te weten hoe het zit met andere koppels om je heen. Bijvoorbeeld je ouders, je kinderen, familieleden of vrienden. Weet ook dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Zo manifesteert zich de energie van een Steenbok man anders dan die van een Steenbok vrouw. Het zijn subtiele verschillen, maar toch! Daarom heb ik zelf de ideale match onderzocht.

Wanneer zijn de sterrenbeelden jarig en welke passen het best en vormen een match?

De dag waarop iemand is geboren valt niet altijd exact op deze begin en einddagen. De zogenaamde ‘grensdagen’ kunnen om de zoveel jaar verschillen omdat er geen exact tijdstip bestaat in het heelal. Om exact te weten wat jouw sterrenbeeld is kun je hier gratis jouw geboortehoroscoop aanvragen.

Wanneer is Ram jarig? Een Ram is geboren tussen 21 maart en 20 april.

 • Ram heeft de meeste kans van slagen met: Waterman, Tweelingen, Leeuw en Boogschutter.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Ram, Steenbok en Stier.
 • Niet aan beginnen met: Kreeft, Weegschaal en Maagd.
 • De sterrenbeelden waar je voor op je tenen moet lopen zijn: Vissen en Schorpioen.

Wanneer is Stier jarig? Een Stier is geboren tussen 21 april en 21 mei.

 • Stier heeft de meeste kans van slagen met: Kreeft, Maagd, Steenbok en Vissen.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Stier en Waterman.
 • Niet aan beginnen met: Ram, Tweelingen, Leeuw, Boogschutter en Schorpioen.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Weegschaal.

Wanneer is Tweelingen jarig? Een Tweelingen is geboren tussen 22 mei en 21 juni.

 • Tweelingen heeft de meeste kans van slagen met: Ram, Leeuw, Weegschaal en Waterman.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Tweelingen en Boogschutter.
 • Niet aan beginnen met: Maagd, Schorpioen, Vissen, Stier en Kreeft.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Steenbok.

Wanneer is Kreeft jarig? Een Kreeft is geboren tussen 22 juni en 22 juli.

 • Kreeft heeft de meeste kans van slagen met: Stier, Leeuw, Schorpioen en Vissen.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Steenbok en Kreeft.
 • Niet aan beginnen met: Ram, Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter en Waterman.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Maagd.

Wanneer is Leeuw jarig? Een Leeuw is geboren tussen 23 juli en 22 augustus.

 • Leeuw heeft de meeste kans van slagen met: Ram, Tweelingen, Weegschaal en Boogschutter.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Leeuw en Vissen.
 • Niet aan beginnen met: Stier, Maagd, Schorpioen en Steenbok.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen zijn: Waterman en Kreeft.

Wanneer is Maagd jarig? Een Maagd is geboren tussen 23 augustus en 22 september.

 • Maagd heeft de meeste kans van slagen met: Kreeft, Stier en Steenbok.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Maagd en Weegschaal.
 • Niet aan beginnen met: Ram, Tweelingen, Boogschutter, Waterman en Leeuw.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Schorpioen en Vissen.

Wanneer is Weegschaal jarig? Een Weegschaal is geboren tussen 23 september en 22 oktober.

 • Weegschaal heeft de meeste kans van slagen met: Tweelingen, Leeuw en Waterman.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Weegschaal en Boogschutter.
 • Niet aan beginnen met: Ram, Stier, Kreeft, Schorpioen en Steenbok.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Maagd en Vissen.

Wanneer is Schorpioen jarig? Een Schorpioen is geboren tussen 23 oktober en 21 november.

 • Schorpioen heeft de meeste kans van slagen met: Kreeft, Steenbok en Vissen.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Maagd, Schorpioen en Boogschutter.
 • Niet aan beginnen met: Ram, Stier, Tweelingen, Weegschaal en Leeuw.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Waterman.

Wanneer is Boogschutter jarig? Een Boogschutter is geboren tussen 22 november en 21 december.

 • Boogschutter heeft de meeste kans van slagen met: Ram, Leeuw, Boogschutter, Weegschaal, Waterman.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Tweelingen.
 • Niet aan beginnen met: Kreeft, Stier, Maagd, Steenbok en Vissen.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Schorpioen.

Wanneer is Steenbok jarig? Een Steenbok is geboren tussen 22 december en 20 januari.

 • Steenbok heeft de meeste kans van slagen met: Vissen, Stier en Maagd.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Schorpioen en Kreeft.
 • Niet aan beginnen met: Ram, Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter en Waterman.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Steenbok.

Wanneer is Waterman jarig? Een Waterman is geboren tussen 21 januari en 19 februari.

 • Waterman heeft de meeste kans van slagen met: Tweelingen, Boogschutter en Waterman.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Ram en Weegschaal.
 • Niet aan beginnen met: Stier, Kreeft, Leeuw, Maagd en Steenbok.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen zijn: Schorpioen en Vissen.

Wanneer is Vissen jarig? Een Vissen is geboren tussen 20 februari en 20 maart.

 • Vissen heeft de meeste kans van slagen met: Stier, Kreeft, Schorpioen en Steenbok.
 • Alleen goede vrienden kun je worden met: Ram, Tweelingen en Vissen.
 • Niet aan beginnen met: Weegschaal, Boogschutter en Waterman.
 • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen zijn: Leeuw en Maagd.

Van alle twaalf sterrenbeelden ga ik een liefdeshoroscoop maken boordevol relatietips. Deze zal ik als afzonderlijke artikelen en podcasts publiceren. Stay tuned!

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is een Spirituele Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn?