DE EIGENSCHAPPEN VAN DE ​CHARMANTE WEEGSCHAAL

Deze blog is de zevende aflevering van de twaalfdelige serie over de sterrenbeelden. . Dit is de volgorde van de serie: Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft –Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen.

Je bent een Weegschaal als je geboren bent tussen 23 september en 22 oktober. Het is goed mogelijk dat je geboren bent op een zogenoemde ‘grensdag’. De overgang van een sterrenbeeld naar een ander sterrenbeeld valt niet altijd exact op een vast tijdstip. Daarom kan je er wel eens een dag naast zitten. Twijfel je of je echt een Weegschaal bent, klik dan hier en vraag helemaal gratis jouw geboortehoroscoop aan. Dan krijg je van mij voor eens en altijd helderheid hierover!

WAT IS EEN STERRENBEELD?

Jouw sterrenbeeld wordt ook wel je zodiac-teken, dierenriemteken of zonneteken genoemd. Er zijn 12 sterrenbeelden: Ram, Stier, Kreeft, Tweelingen, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen.

Wist je dat de zon in een jaar tijd langs alle sterrenbeelden gaat? Dat is net zo logisch als dat na de lente de zomer volgt en na de zomer de herfst en na de herfst weer de winter. En na de winter komt weer de lente. In alle 12 maanden die voorbij komen, legt de zon nadruk op die maand met het bijbehorende sterrenbeeld.

Maar wat is nou een sterrenbeeld? Een sterrenbeeld is een groep sterren in de kosmos. De sterren staan in elkaars buurt. De mensheid heeft duizenden jaren geleden denkbeeldige lijnen getrokken tussen deze sterren. Het is net als met die tekeningen waar je van punt tot punt een lijn kan trekken. Ken je die? Bij ieder punt staat een cijfer, en als je die cijfers volgt, dus van 1 naar 2, van 2 naar 3 en van 3 naar 4 enz., dan komt er een haast magische tekening tevoorschijn.

Mensen die vroeger naar de sterren keken, deden dat ’s nachts. Ze hadden toen nog geen elektriciteit dus hun ogen waren gericht op de sterrenhemel. Zij dachten in het lijnenspel tussen de sterren Goden en dieren te zien. Het is net als staren naar de wolken. Als je met je rug op de grond ligt en gaat kijken naar de hemel zie je wolken komen en gaan. In die voorbijtrekkende wolken kun je ook zelf met een beetje fantasie allerlei figuren zien.

Ik vind het belangrijk dat je weet dat je niet alleen jouw sterrenbeeld bent. Je hebt alle 12 sterrenbeelden in je. De samenstelling van de energie van elk sterrenbeeld die je in je hebt, verschilt van persoon tot persoon. Dat komt omdat bepaalde planeten, en andere belangrijke punten, ook in een bepaald ‘sterrenbeeld’ stonden toen je geboren werd. Zo kan het zijn dat je altijd hebt gedacht dat je een bepaald sterrenbeeld bent. Maar als we dieper op jouw horoscoop inzoomen, blijkt dat op het moment dat jij werd geboren je heel veel planeten had staan in een ander sterrenbeeld. In dat geval heb je dus ook veel van die energie in je zitten! En zo kan het zijn dat je je ook herkent in beschrijvingen van anderen sterrenbeelden. Misschien zelfs meer dan in je eigen sterrenbeeld!

DE GOUDEN DRIEPOOT

Sowieso zijn er naast je sterrenbeeld, nog twee belangrijke punten in je horoscoop waar je veel energie van draagt. Dit zijn jouw ascendantteken en jouw maanteken. Het sterrenbeeld waarin ze staan, onthult zoveel meer over jou. Dit tezamen met je zonneteken, noem ik daarom ook wel je ‘Gouden Driepoot’.

Als astrologe kijk ik, zoals ik dat noem, onder je motorkap. Ik kijk diep in jouw horoscoop. Een horoscoop wordt ook wel jouw blueprint genoemd en die kreeg je van de kosmos bij geboorte mee. Jouw horoscoop onthult waar je energieën vandaan komen. Ik maak metingen en kan als geen ander zien hoe het zit met de samenstelling van jouw sterrenbeelden. Zie het als een DNA-onderzoek, maar dan van je psychische en spirituele genen. Ook kan ik meten hoe het zit met je vrouwelijke en mannelijke energie. Ofwel Ying-Yang, en van welk element je de meeste energie hebt; water, lucht, vuur of aarde. Of je dominant bent of volgzaam en waar jouw energie voornamelijk op is gericht. Op jezelf, de ander of wij. Allemaal zeer waardevolle informatie en het leert je jezelf te begrijpen. Nu kan ik me voorstellen dat je meer te weten wilt komen over jezelf. Als je gebruik wilt maken van mijn deskundigheid en je bent een ondernemende vrouw, klik dan hier voor meer informatie over een samenwerking met mij, Deborah Cabau – astrologisch businesscoach.

Ook kun je alvast meer leren over jouw ‘Gouden Driepoot’ in de driedelige mini masterclass die ik eerder gaf. Ga naar De Astrologie Podcast en zoek tussen mijn podcasts onder Mini masterclass, Zonneteken, Ascendantteken en Maanteken. Dit zijn drie gave afleveringen onder elkaar bomvol inzichten.

In mijn boek Your Greatest Gifts From The Universe onthul ik het talent van alle 366 geboortedagen. Je kunt nu heel snel zien wat iemand zo uniek maakt! Superleuk en handig om te krijgen of te geven! En helemaal a la Deborah-stijl! Je kunt hem alvast hier bestellen voor 29,95 euro.

STERRENBEELD WEEGSCHAAL

In deze blog staat het sterrenbeeld Weegschaal centraal. Of je nu zelf een Weegschaal bent of iemand die je kent, na het lezen van deze blog weet je meer over de eigenschappen van de Weegschaal. Ik ben niet uitputtend! Het is slechts een korte kennismaking met de Weegschaal-energie. Je zult je niet overal in herkennen, want het is onmogelijk om alle Weegschalen over één kam te scheren. Want dat zou betekenen dat 1 op de 12 mensen op jou lijkt, en dat is natuurlijk niet zo!

Daarom een stevige disclaimer vooraf. Ga er niet vanuit dat ik de Weegschaal dus volledig omschrijf. Ik heb een keuze gemaakt van eigenschappen die ikzelf interessant en belangrijk vind om met je te delen. Dat wil niet zeggen dat ik dé waarheid in pacht heb. Ik ben soms wat direct en soms wat genuanceerd. Nogmaals, hoe een sterrenbeeld bij iemand werkelijk uitpakt, kan je alleen zien in de horoscoop van die persoon. Vergeet daarom gauw alle standaardverhalen over de sterrenbeelden. Wat ik je nu ga vertellen is slechts een ‘amuse’, een appetizer want je bent veel en veel meer dan dit! Ik probeer je alleen een stuk verder te helpen om jezelf en anderen te begrijpen.

Ik had vroeger een Weegschaal schoonmoeder. Oh … zij was echt het toonbeeld van Weegschaal! Ze ziet er nog steeds tiptop uit en zal de deur niet uitgaan zonder een vleugje make-up. Ze is dol op alles wat mooi is. Schoonheid ziet ze bijna in alles. Mijn neefje is ook een Weegschaal, en hij is een ware charmeur. Zo innemend kan hij kijken dat iedereen uit zijn hand eet. Er is geen Weegschaal in mijn leven geweest waar ik het niet mee kon vinden.

DE EIGENSCHAPPEN VAN DE CHARMANTE WEEGSCHAAL

Als Weegschaal vind jij harmonie en gelijkwaardigheid erg belangrijk. Er moet sprake zijn van balans en evenwicht. Dit geldt met name op het gebied van schoonheid en relaties. Met name met jouw partner wil je gelijkheid ervaren. Tegenstellingen tussen jezelf en anderen, tussen ideeën en opvattingen probeer je altijd in balans te brengen. Omdat je steeds dat evenwicht in stand wilt houden, ben je snel bereid om compromissen te sluiten. Je zoekt liefde en goedkeuring en vindt het moeilijk ‘nee’ te zeggen. De keerzijde is dat het je besluiteloos maakt. Jij kunt begrip opbrengen voor beide partijen, bekijkt een zaak van alle kanten en blijft het liefst neutraal. Daarom zijn Weegschalen geboren diplomaten.

Wat zelfvertrouwen kun je goed gebruiken. Je hebt af en toe een schouderklopje nodig, anders word je onzeker. Die onzekerheid komt vooral tot uiting wanneer je een ingrijpende beslissing moet nemen. Als je jouw zelfvertrouwen versterkt, kun je veel keuzeproblemen overwinnen. Je bent best ijdel en je stelt hoge eisen aan je partner, zeker ook wat kleding betreft. Zelf ga je meestal smaakvol gekleed en zie je er tiptop uit. Je geeft geld graag uit aan luxe en andere fijne dingen.

Je bent vooral intellectueel ingesteld en zoekt actief naar mentale contacten met andere mensen. Hierdoor word jij op jouw beurt ook weer gestimuleerd. Deze contacten mogen wat jou betreft best oppervlakkig zijn. Je bent alert op alles wat er om je heen en in de maatschappij gebeurt en je toont vaak belangstelling voor menselijke relaties en psychologie. Je bent heel sociaal ingesteld en je houdt ervan om je tussen mensen te begeven, je voelt je sterker als onderdeel van een groep dan als eenling. Je bent een echte teamspeler. Soms wil je te veel aandacht op jezelf vestigen en kun je in de put raken als je de indruk krijgt dat jouw naaste omgeving zich te weinig om jou bekommert. Je bent heel prettig in de omgang en treedt anderen welwillend tegemoet. In je optreden naar buiten toe neem jij altijd een vriendelijke en charmante rol in. Je zult geen gebrek aan vrienden hebben. Al kun je soms wel overgaan tot vleierij, omdat je tot elke prijs aardig gevonden wil worden en confrontaties liever uit de weg gaat.

Weegschalen zijn bijzonder kunstzinnig en vinden vaak een beroep waarin ze dat tot uitdrukking kunnen brengen. Ook werkzaamheden waarbij een charmant optreden gewenst is, liggen je heel goed. Weegschalen vinden we in alle beroepen die met het verfraaien van andermans uiterlijk te maken hebben, in bemiddelende beroepen of in diplomatieke diensten.

Over het algemeen houden Weegschalen niet van lichamelijke inspanning en zullen ze sportuitingen eerder op het kunstzinnige vlak zoeken, zoals schoonspringen, kunstrijden op de schaats of ritmische gymnastiek. Als je reist, zal je voorkeur uitgaan naar een volledig verzorgde reis. Als het even kan ga je heen waar je veel mensen kunt ontmoeten, de hele dag lekker kunt niksen en waar je over voldoende comfort beschikt. Prettig reisgezelschap zoek je uiteraard ook, want in je eentje met vakantie gaan, lijkt je echt niets. ‘Het leven is een speeltoneel’ zou jouw motto kunnen zijn. Je bent van de gulden middenweg. Je brengt vrede, omdat je door begrip en inzicht voorkomt dat er strijd komt.

Zolang je kunt denken en logica kunt gebruiken, ben jij op je best. Mentale processen zijn voor jou de manier om vat te krijgen op het leven. Je bent vriendelijk en tactisch. Je hebt een goede sociale sfeer en harmonie nodig. Als je die niet krijgt, word je gemakzuchtig, lui en oppervlakkig. Je hebt een heel goed geheugen als het gaat om complimenten die je ontvangt. Je wilt gewoon de mooiste zijn in de kamer. Geld gaat gemakkelijk door je handen, omdat je er graag mooie dingen mee koopt. Je zoekt liefde en goedkeuring en vindt het moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Dit en nog veel en veel meer valt er over de Weegschaal te vertellen!

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

The Holy Grail

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden over het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen.

Marketing door