DE EIGENSCHAPPEN VAN DE LEVENSLUSTIGE BOOGSCHUTTER

Deze blog is de negende aflevering van de twaalfdelige serie over de sterrenbeelden. . Dit is de volgorde van de serie: Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft –Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen.

Je bent een Boogschutter als je geboren bent tussen 22 november en 21 december. Het is goed mogelijk dat je geboren bent op een zogenoemde ‘grensdag’. De overgang van een sterrenbeeld naar een ander sterrenbeeld valt niet altijd exact op een vast tijdstip. Daarom kan je er wel eens een dag naast zitten. Twijfel je of je echt een Boogschutter bent, klik dan hier en vraag helemaal gratis jouw geboortehoroscoop aan. Dan krijg je van mij voor eens en altijd helderheid hierover!

WAT IS EEN STERRENBEELD?

Jouw sterrenbeeld wordt ook wel je zodiac-teken, dierenriemteken of zonneteken genoemd. Er zijn 12 sterrenbeelden: Ram, Stier, Kreeft, Tweelingen, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen.

Wist je dat de zon in een jaar tijd langs alle sterrenbeelden gaat? Dat is net zo logisch als dat na de lente de zomer volgt en na de zomer de herfst en na de herfst weer de winter. En na de winter komt weer de lente. In alle 12 maanden die voorbij komen, legt de zon nadruk op die maand met het bijbehorende sterrenbeeld.

Maar wat is nou een sterrenbeeld? Een sterrenbeeld is een groep sterren in de kosmos. De sterren staan in elkaars buurt. De mensheid heeft duizenden jaren geleden denkbeeldige lijnen getrokken tussen deze sterren. Het is net als met die tekeningen waar je van punt tot punt een lijn kan trekken. Ken je die? Bij ieder punt staat een cijfer, en als je die cijfers volgt, dus van 1 naar 2, van 2 naar 3 en van 3 naar 4 enz., dan komt er een haast magische tekening tevoorschijn.

Mensen die vroeger naar de sterren keken, deden dat ’s nachts. Ze hadden toen nog geen elektriciteit dus hun ogen waren gericht op de sterrenhemel. Zij dachten in het lijnenspel tussen de sterren Goden en dieren te zien. Het is net als staren naar de wolken. Als je met je rug op de grond ligt en gaat kijken naar de hemel zie je wolken komen en gaan. In die voorbijtrekkende wolken kun je ook zelf met een beetje fantasie allerlei figuren zien.

Ik vind het belangrijk dat je weet dat je niet alleen jouw sterrenbeeld bent. Je hebt alle 12 sterrenbeelden in je. De samenstelling van de energie van elk sterrenbeeld die je in je hebt, verschilt van persoon tot persoon. Dat komt omdat bepaalde planeten, en andere belangrijke punten, ook in een bepaald ‘sterrenbeeld’ stonden toen je geboren werd. Zo kan het zijn dat je altijd hebt gedacht dat je een bepaald sterrenbeeld bent. Maar als we dieper op jouw horoscoop inzoomen, blijkt dat op het moment dat jij werd geboren je heel veel planeten had staan in een ander sterrenbeeld. In dat geval heb je dus ook veel van die energie in je zitten! En zo kan het zijn dat je je ook herkent in beschrijvingen van anderen sterrenbeelden. Misschien zelfs meer dan in je eigen sterrenbeeld!

DE GOUDEN DRIEPOOT

Sowieso zijn er naast je sterrenbeeld, nog twee belangrijke punten in je horoscoop waar je veel energie van draagt. Dit zijn jouw ascendantteken en jouw maanteken. Het sterrenbeeld waarin ze staan, onthult zoveel meer over jou. Dit tezamen met je zonneteken, noem ik daarom ook wel je ‘Gouden Driepoot’.

Als astrologe kijk ik, zoals ik dat noem, onder je motorkap. Ik kijk diep in jouw horoscoop. Een horoscoop wordt ook wel jouw blueprint genoemd en die kreeg je van de kosmos bij geboorte mee. Jouw horoscoop onthult waar je energieën vandaan komen. Ik maak metingen en kan als geen ander zien hoe het zit met de samenstelling van jouw sterrenbeelden. Zie het als een DNA-onderzoek, maar dan van je psychische en spirituele genen. Ook kan ik meten hoe het zit met je vrouwelijke en mannelijke energie. Ofwel Ying-Yang, en van welk element je de meeste energie hebt; water, lucht, vuur of aarde. Of je dominant bent of volgzaam en waar jouw energie voornamelijk op is gericht. Op jezelf, de ander of wij. Allemaal zeer waardevolle informatie en het leert je jezelf te begrijpen. Nu kan ik me voorstellen dat je meer te weten wilt komen over jezelf. Als je gebruik wilt maken van mijn deskundigheid en je bent een ondernemende vrouw, klik dan hier voor meer informatie over een samenwerking met mij, Deborah Cabau – astrologisch businesscoach.

Ook kun je alvast meer leren over jouw ‘Gouden Driepoot’ in de driedelige mini masterclass die ik eerder gaf. Ga naar De Astrologie Podcast en zoek tussen mijn podcasts onder Mini masterclass, Zonneteken, Ascendantteken en Maanteken. Dit zijn drie gave afleveringen onder elkaar bomvol inzichten.

In mijn boek Your Greatest Gifts From The Universe onthul ik het talent van alle 366 geboortedagen. Je kunt nu heel snel zien wat iemand zo uniek maakt! Superleuk en handig om te krijgen of te geven! En helemaal a la Deborah-stijl! Je kunt hem alvast hier bestellen voor 29,95 euro.

STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

In deze blog staat het sterrenbeeld Boogschutter centraal. Of je nu zelf een Boogschutter bent of iemand die je kent, na het lezen van deze blog weet je meer over de eigenschappen van de Boogschutter. Ik ben niet uitputtend! Het is slechts een korte kennismaking met de Boogschutter-energie. Je zult je niet overal in herkennen, want het is onmogelijk om alle Boogschutters over één kam te scheren. Want dat zou betekenen dat 1 op de 12 mensen op jou lijkt, en dat is natuurlijk niet zo!

Daarom een stevige disclaimer vooraf. Ga er niet vanuit dat ik de Boogschutter dus volledig omschrijf. Ik heb een keuze gemaakt van eigenschappen die ikzelf interessant en belangrijk vind om met je te delen. Dat wil niet zeggen dat ik dé waarheid in pacht heb. Ik ben soms wat direct en soms wat genuanceerd. Nogmaals, hoe een sterrenbeeld bij iemand werkelijk uitpakt, kan je alleen zien in de horoscoop van die persoon. Vergeet daarom gauw alle standaardverhalen over de sterrenbeelden. Wat ik je nu ga vertellen is slechts een ‘amuse’, een appetizer want je bent veel en veel meer dan dit! Ik probeer je alleen een stuk verder te helpen om jezelf en anderen te begrijpen.

Ik heb een Boogschutter-nichtje die me altijd doet herinneren aan de pure rauwe Boogschutter-energie. Ze heeft van die grote ogen en die zijn er natuurlijk om haar ogen goed de kost te geven. Om de wereld te ontdekken! Ze is kleurrijk, geïnteresseerd, eigenwijs en voor de duvel niet bang. Ze heeft energie voor tien en haar gevoel voor drama is niet te evenaren. Ze wordt ook weleens diva genoemd, maar dat komt omdat ze goed weet wat ze wel en niet wil. Niemand kan om het vuur van een Boogschutter heen. Mijn ervaring met Boogschutters is dat ze veel weten en veel nog willen weten. Ze staan nooit stil. Zowel fysiek als mentaal niet.

Boogschutter

DE EIGENSCHAPPEN VAN DE LEVENSLUSTIGE BOOGSCHUTTER

Als Boogschutter probeer je de betekenis van alles te doorgronden. Volgens jou maakt alles deel uit van een groter geheel en daarom houd je je niet bezig met de details. Jij vormt je eigen mening en oordeel over zaken om zo een bepaalde wijsheid te vergaren en daar wil je anderen graag deelgenoot van maken. Je zoekt naar verbreding van je horizon. Voor die behoefte zoek je steeds nieuwe contacten om zo meer te weten te komen over de samenhang van verschijnselen, over andere landen, culturen etc.

De inzichten die je hebt, kunnen profetisch zijn; al ben je je daar niet altijd van bewust. Je bent gericht op de toekomst en voor jouw idealen ben je bereid veel op te offeren. Jij bent degene die altijd mogelijkheden ziet. Je hebt veel ruimte en vrijheid nodig en diep in je hart vind je het eigenlijk afschuwelijk om op de een of andere manier gebonden te zijn. Omdat je steeds op zoek bent naar de betekenis van dingen, kun je vaak van mening veranderen.

Ook in de liefde kun je je moeilijk binden. Veel Boogschutters hebben een sterke verbondenheid met de natuur en liefde voor dieren. Jouw behoefte aan avontuur uit zich door je drang tot reizen. Dat kun je letterlijk doen door naar het buitenland te gaan, maar ook figuurlijk door te reizen in de geest, bijvoorbeeld door het volgen van een studie of opleiding.

Je spreekt eerst en denkt dan pas na. Ook wanneer het beter is dat niet te doen, zeg je de waarheid of datgene wat jij voor de waarheid houdt. Daarbij ben je doorgaans wel erg oprecht en eerlijk, alleen niet altijd even tactvol. Je zegt graag waar het op staat en je vindt het prettig als anderen dat ook doen, zodat je weet waar je aan toe bent. Je bent ongedwongen in je optreden en neemt het niet zo nauw met de etiquette. Jij stelt je eigen normen.

Onder Boogschutters zijn veel geboren leraren en onderwijzers, ook zijn ze te vinden in het bankwezen en in de filantropie. Soms kun je praatziek zijn, omdat je het zo fijn vindt jouw eigen mening met anderen te delen. Je kunt dan slecht naar anderen luisteren en je houdt koppig vast aan je eigen zienswijze of oordeel over iets. De wat negatieve Boogschutter weet het ook altijd beter.

Het hebben van een hekel aan halve waarheden en het geven van diplomatiek ontwijkende antwoorden ontstaan bij jou door jouw sterk ontwikkelde gevoel van rechtvaardigheid. Je voorkeur gaat vaak uit naar zo natuurlijk mogelijke voeding en zo min mogelijk gebruik van schoonheidsmiddeltjes. Je bent optimistisch, opgeruimd van aard, actief en beweeglijk. Je kunt iemand die in de put zit goed opbeuren en anderen een hart onder de riem steken. Als mensen een beroep op je doen, sta jij meestal meteen voor hen klaar.

Je hebt een unieke manier van denken en droomt van mogelijkheden en de toekomst. Door de voortdurende groei van jouw inzichten, blijf je altijd hoop houden in je plannen. Het verbreden van je geestelijke horizon is essentieel voor jou. Onbaatzuchtig en vredelievend als je bent, heb je veel vertrouwen in de goede afloop van zaken.

Je hebt een visie en het vermogen om te weten waar iets vandaan zou kunnen komen of hoe iets zich kan ontwikkelen. En je kunt luchtig over allerlei problemen heen stappen. Je bent optimistisch, onafhankelijk, onrustig, joviaal, enthousiast, ruimdenkend en behulpzaam. Soms kun je tactloos en dogmatisch zijn. Aan verveling heb je een grondige hekel en je kunt beslist een ‘bon vivant’ genoemd worden. Je praat niet over je gevoelens, maar je kunt wel aangeven hoe je over je gevoelens denkt. Ook ben je openhartig, vriendelijk en joviaal. Verder sta je altijd open voor veranderingen, ben je slim en heb je een onafhankelijke geest.

Boogschutter

Ondanks dat je niet altijd de opgegeven deadlines haalt en soms zelfs afspraken mist, hebben mensen jou graag om zich heen. Je komt weg met jouw onvoorspelbare gedrag, omdat mensen je desondanks veel te leuk vinden om mee om te gaan. Dit en nog veel en veel meer valt er over de Boogschutter te vertellen!

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

The Holy Grail

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden over het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen.

Marketing door