DE EIGENSCHAPPEN VAN DE VEELZIJDIGE TWEELINGEN

Deze blog is de derde aflevering van de twaalfdelige serie over de sterrenbeelden. Dit is de volgorde van de serie: Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft –Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen.

Je bent een Tweelingen als je geboren bent tussen 22 mei en 21 juni. Het is goed mogelijk dat je geboren bent op een zogenoemde ‘grensdag’. De overgang van een sterrenbeeld naar een ander sterrenbeeld valt niet altijd exact op een vast tijdstip. Daarom kan je er wel eens een dag naast zitten. Twijfel je of je echt het sterrenbeeld Tweelingen hebt, klik dan hier en vraag helemaal gratis jouw geboortehoroscoop aan. Dan krijg je van mij voor eens en altijd helderheid hierover!

WAT IS EEN STERRENBEELD?

Jouw sterrenbeeld wordt ook wel je zodiac-teken, dierenriemteken of zonneteken genoemd. Er zijn 12 sterrenbeelden: Ram, Stier, Kreeft, Tweelingen, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen.

Wist je dat de zon in een jaar tijd langs alle sterrenbeelden gaat? Dat is net zo logisch als dat na de lente de zomer volgt en na de zomer de herfst en na de herfst weer de winter. En na de winter komt weer de lente. In alle 12 maanden die voorbij komen, legt de zon nadruk op die maand met het bijbehorende sterrenbeeld.

Maar wat is nou een sterrenbeeld? Een sterrenbeeld is een groep sterren in de kosmos. De sterren staan in elkaars buurt. De mensheid heeft duizenden jaren geleden denkbeeldige lijnen getrokken tussen deze sterren. Het is net als met die tekeningen waar je van punt tot punt een lijn kan trekken. Ken je die? Bij ieder punt staat een cijfer, en als je die cijfers volgt, dus van 1 naar 2, van 2 naar 3 en van 3 naar 4 enz., dan komt er een haast magische tekening tevoorschijn.

Mensen die vroeger naar de sterren keken, deden dat ’s nachts. Ze hadden toen nog geen elektriciteit dus hun ogen waren gericht op de sterrenhemel. Zij dachten in het lijnenspel tussen de sterren Goden en dieren te zien. Het is net als staren naar de wolken. Als je met je rug op de grond ligt en gaat kijken naar de hemel zie je wolken komen en gaan. In die voorbijtrekkende wolken kun je ook zelf met een beetje fantasie allerlei figuren zien.

Ik vind het belangrijk dat je weet dat je niet alleen jouw sterrenbeeld bent. Je hebt alle 12 sterrenbeelden in je. De samenstelling van de energie van elk sterrenbeeld die je in je hebt, verschilt van persoon tot persoon. Dat komt omdat bepaalde planeten, en andere belangrijke punten, ook in een bepaald ‘sterrenbeeld’ stonden toen je geboren werd. Zo kan het zijn dat je altijd hebt gedacht dat je een bepaald sterrenbeeld bent. Maar als we dieper op jouw horoscoop inzoomen, blijkt dat op het moment dat jij werd geboren je heel veel planeten had staan in een ander sterrenbeeld. In dat geval heb je dus ook veel van die energie in je zitten! En zo kan het zijn dat je je ook herkent in beschrijvingen van anderen sterrenbeelden. Misschien zelfs meer dan in je eigen sterrenbeeld!

DE GOUDEN DRIEPOOT

Sowieso zijn er naast je sterrenbeeld, nog twee belangrijke punten in je horoscoop waar je veel energie van draagt. Dit zijn jouw ascendantteken en jouw maanteken. Het sterrenbeeld waarin ze staan, onthult zoveel meer over jou. Dit tezamen met je zonneteken, noem ik daarom ook wel je ‘Gouden Driepoot’.

Als astrologe kijk ik, zoals ik dat noem, onder je motorkap. Ik kijk diep in jouw horoscoop. Een horoscoop wordt ook wel jouw blueprint genoemd en die kreeg je van de kosmos bij geboorte mee. Jouw horoscoop onthult waar je energieën vandaan komen. Ik maak metingen en kan als geen ander zien hoe het zit met de samenstelling van jouw sterrenbeelden. Zie het als een DNA-onderzoek, maar dan van je psychische en spirituele genen. Ook kan ik meten hoe het zit met je vrouwelijke en mannelijke energie. Ofwel Ying-Yang, en van welk element je de meeste energie hebt; water, lucht, vuur of aarde. Of je dominant bent of volgzaam en waar jouw energie voornamelijk op is gericht. Op jezelf, de ander of wij. Allemaal zeer waardevolle informatie en het leert je jezelf te begrijpen. Nu kan ik me voorstellen dat je meer te weten wilt komen over jezelf. Als je gebruik wilt maken van mijn deskundigheid en je bent een ondernemende vrouw, klik dan hier voor meer informatie over een samenwerking met mij, Deborah Cabau – astrologisch businesscoach.

Ook kun je alvast meer leren over jouw ‘Gouden Driepoot’ in de driedelige mini masterclass die ik eerder gaf. Ga naar De Astrologie Podcast en zoek tussen mijn podcasts onder Mini masterclass, Zonneteken, Ascendantteken en Maanteken. Dit zijn drie gave afleveringen onder elkaar bomvol inzichten.

In mijn boek Your Greatest Gifts From The Universe onthul ik het talent van alle 366 geboortedagen. Je kunt nu heel snel zien wat iemand zo uniek maakt! Superleuk en handig om te krijgen of te geven! En helemaal a la Deborah-stijl! Je kunt hem alvast hier bestellen voor 29,95 euro. 

STERRENBEELD TWEELINGEN

In deze blog staat het sterrenbeeld Tweelingen centraal. Of je nu zelf een Tweelingen bent of iemand die je kent, na het lezen van deze blog weet je meer over de eigenschappen van de Tweelingen. Ik ben niet uitputtend! Het is slechts een korte kennismaking met de Tweelingen-energie. Je zult je niet overal in herkennen, want het is onmogelijk om alle Tweelingen over één kam te scheren. Want dat zou betekenen dat 1 op de 12 mensen op jou lijkt, en dat is natuurlijk niet zo!

Daarom een stevige disclaimer vooraf! Ga er niet vanuit dat ik de Tweelingen dus volledig omschrijf. Ik heb een keuze gemaakt van eigenschappen die ikzelf interessant en belangrijk vind om met je te delen. Dat wil niet zeggen dat ik dé waarheid in pacht heb. Ik ben soms wat direct en soms wat genuanceerd. Nogmaals, hoe een sterrenbeeld bij iemand werkelijk uitpakt, kan je alleen zien in de horoscoop van die persoon! Vergeet daarom gauw alle standaardverhalen over de sterrenbeelden. Wat ik je nu ga vertellen is slechts een ‘amuse’, een appetizer want je bent veel en veel meer dan dit! Ik probeer je alleen een stuk verder te helpen om jezelf en anderen te begrijpen.

Mijn vader is Tweelingen en ik heb nog een paar mensen in mijn familie zitten die het sterrenbeeld Tweelingen hebben. Wat ik hiervan merk is dat ze meerdere gezichten hebben. Je weet nooit of je ze bij de kop of de kont hebt. Het zijn luchttypes, dat betekent ook dat ze heel beweeglijk en ze doen op een dag meer dan menigeen in één week. Ze bruisen van de ideeën en ze zijn soms niet te volgen, ze praten graag. Als ze hun zegje hebben gedaan, zijn ze verbaasd dat ze geen weerwoord krijgen of dat mensen niet onder de indruk zijn. Omdat ze zo snel denken, gaan ze snel over op een ander onderwerp. Hun nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ze over alles wel wat weten. 

Tweelingen

DE EIGENSCHAPPEN VAN HET VEELZIJDIGE STERRENBEELD TWEELINGEN

Bij het sterrenbeeld Tweelingen staat het leggen van contacten centraal. Je wilt graag alles ordenen en indelen, zowel gegevens als mensen. Dat geeft jou een gevoel van zekerheid. Hierdoor ben je vaak de bedenker van systemen en technieken. En je weet graag veel van veel. De hoeveelheid kennis is vaak belangrijker dan de inhoud. Ook ben je rusteloos van geest en jouw aandacht gaat nooit lang naar hetzelfde uit. Je hebt moeite je te concentreren en je bent snel afgeleid, aangezien jouw interesse voor nieuwe dingen heel snel is gewekt. Jouw nieuwsgierigheid kent geen grenzen, wat je op het gebied van kennis en informatie goed van pas komt. Praten doe je makkelijk, je bent een vlotte verteller en beschikt over het vermogen om jouw kennis op een duidelijke manier over te brengen. Je hebt een echte handelsgeest. Door jouw heldere inzicht doorzie je situaties razendsnel en kun je er meteen naar handelen.

Je houdt van afwisselend, intellectueel werk en werk dat jou in contact brengt met veel mensen. En je gaat graag met jonge mensen om. Ook zie je er vaak jeugdig uit, wat je tot op hoge leeftijd kunt behouden. Naast jouw gezonde verstand beschik je over praktische handvaardigheden. Voor veel Tweelingen geldt dat wat zij zien, ze eenvoudigweg kunnen namaken. Je kunt gemakkelijk twee dingen tegelijk doen. Wel bestaat het gevaar dat door je veelzijdigheid, jouw kennis versnipperd wordt.

Een leugentje om bestwil kun je wel eens gebruiken om de waarheid te verhullen. Jezelf aanpassen aan situaties lukt jou als de beste. Je bent dol op korte reisjes en uitstapjes en niet erg huiselijk ingesteld. Veelal ben je rusteloos, maar altijd opgewekt en spraakzaam. Je bent leergierig en soms wel wat vergeetachtig.

Je praat veel en wilt graag communiceren. Zo kun je ook urenlang bellen. In emoties en relaties ben je ietwat oppervlakkig, tenzij er uiteraard andere sterke sterrenbeelden in jouw horoscoop naar voren komen. Je bent veranderlijk en omdat jouw gevoelsleven meestal niet zo diepgaat, zal een gevoelige partner zich daardoor teleurgesteld kunnen voelen. Zelf zal je een partner kiezen die jou mentaal weet te boeien en bereid is je genoeg vrijheid te geven. Het grootste percentage vrijgezellen vinden we bij Tweelingen, die het vrijgezellenbestaan ook ‘vrij’ gezellig vinden.

Lichamelijke rust kun je vinden door te lezen. Toch blijft je geest constant bezig. Je beoefent bij voorkeur een sport waarbij je veel moet bewegen. Tennis is vaak een favoriete sport, en ook mentale sporten als woordspellen, schaken, kaartspellen of het ontdekken van de nieuwste gadgets. Zolang je maar kunt denken en je logica kunt toepassen, want voor jou is de wereld van mentale processen de manier om vat op het leven te krijgen. Je kunt luchtig over allerlei problemen heen stappen en deze, uit angst voor diepe gevoelens, rationaliseren en wegwuiven.

Je bent vrolijk, veelzijdig, handig, helder en mentaal sterk. Contacten en uitwisseling van woorden heb je echt nodig. Als je daarin doorslaat, kun je praatziek worden. Oppervlakkige praatjes liggen jou goed en ook roddelen is wel aan jou besteed, omdat je dan interessante dingen te weten komt. Mensen mogen je graag, omdat je interessant en amusant bent. Maar je kunt ook sarcastisch uit de hoek komen, wat mensen als arrogant kunnen interpreteren. Mensen kunnen gefascineerd raken door jouw enthousiasme, terwijl jij van binnen al verveeld bent geraakt. In relaties ben je vrijgevig en heb je tijd voor jezelf nodig. Je houdt wel van een beetje performen en anderen imiteren. Op een podium kom je goed uit je woorden. Je hebt de neiging mensen te veroordelen op basis van hoe zij op jou reageren in plaats van te kijken naar hun kwaliteiten. Je weet op anderen een prettige indruk te maken en je hebt een heerlijke gevoel voor humor.

Tweelingen hebben van nature vaak een talenknobbel en het sterrenbeeld Tweelingen wordt wel ‘de vrolijke vlinder van de dierenriem’ genoemd. Dit en nog veel en veel meer valt er over de Tweelingen te vertellen!

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn, bestel dan hier je eigen persoonlijke ticket!