DE EIGENSCHAPPEN VAN DE SENSUELE STIER

Deze blog is de tweede aflevering van de twaalfdelige serie over de sterrenbeelden. Dit is de volgorde van de serie: Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft –Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen.

Je bent een Stier als je geboren bent tussen 21 april en 21 mei. Het is goed mogelijk dat je geboren bent op een zogenoemde ‘grensdag’. De overgang van een sterrenbeeld naar een ander sterrenbeeld valt niet altijd exact op een vast tijdstip. Daarom kan je er wel eens een dag naast zitten. Twijfel je of je echt een Stier bent, klik dan hier en vraag helemaal gratis jouw geboortehoroscoop aan. Dan krijg je van mij voor eens en altijd helderheid hierover!

WAT IS EEN STERRENBEELD?

Jouw sterrenbeeld wordt ook wel je zodiac-teken, dierenriemteken of zonneteken genoemd. Er zijn 12 sterrenbeelden: Ram, Stier, Kreeft, Tweelingen, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen.

Wist je dat de zon in een jaar tijd langs alle sterrenbeelden gaat? Dat is net zo logisch als dat na de lente de zomer volgt en na de zomer de herfst en na de herfst weer de winter. En na de winter komt weer de lente. In alle 12 maanden die voorbij komen, legt de zon nadruk op die maand met het bijbehorende sterrenbeeld.

Maar wat is nou een sterrenbeeld? Een sterrenbeeld is een groep sterren in de kosmos. De sterren staan in elkaars buurt. De mensheid heeft duizenden jaren geleden denkbeeldige lijnen getrokken tussen deze sterren. Het is net als met die tekeningen waar je van punt tot punt een lijn kan trekken. Ken je die? Bij ieder punt staat een cijfer, en als je die cijfers volgt, dus van 1 naar 2, van 2 naar 3 en van 3 naar 4 enz., dan komt er een haast magische tekening tevoorschijn.

Mensen die vroeger naar de sterren keken, deden dat ’s nachts. Ze hadden toen nog geen elektriciteit dus hun ogen waren gericht op de sterrenhemel. Zij dachten in het lijnenspel tussen de sterren Goden en dieren te zien. Het is net als staren naar de wolken. Als je met je rug op de grond ligt en gaat kijken naar de hemel zie je wolken komen en gaan. In die voorbijtrekkende wolken kun je ook zelf met een beetje fantasie allerlei figuren zien.

Ik vind het belangrijk dat je weet dat je niet alleen jouw sterrenbeeld bent. Je hebt alle 12 sterrenbeelden in je. De samenstelling van de energie van elk sterrenbeeld die je in je hebt, verschilt van persoon tot persoon. Dat komt omdat bepaalde planeten, en andere belangrijke punten, ook in een bepaald ‘sterrenbeeld’ stonden toen je geboren werd. Zo kan het zijn dat je altijd hebt gedacht dat je een bepaald sterrenbeeld bent. Maar als we dieper op jouw horoscoop inzoomen, blijkt dat op het moment dat jij werd geboren je heel veel planeten had staan in een ander sterrenbeeld. In dat geval heb je dus ook veel van die energie in je zitten! En zo kan het zijn dat je je ook herkent in beschrijvingen van anderen sterrenbeelden. Misschien zelfs meer dan in je eigen sterrenbeeld!

DE GOUDEN DRIEPOOT

Sowieso zijn er naast je sterrenbeeld, nog twee belangrijke punten in je horoscoop waar je veel energie van draagt. Dit zijn jouw ascendantteken en jouw maanteken. Het sterrenbeeld waarin ze staan, onthult zoveel meer over jou. Dit tezamen met je zonneteken, noem ik daarom ook wel je ‘Gouden Driepoot’.

Als astrologe kijk ik, zoals ik dat noem, onder je motorkap. Ik kijk diep in jouw horoscoop. Een horoscoop wordt ook wel jouw blueprint genoemd en die kreeg je van de kosmos bij geboorte mee. Jouw horoscoop onthult waar je energieën vandaan komen. Ik maak metingen en kan als geen ander zien hoe het zit met de samenstelling van jouw sterrenbeelden. Zie het als een DNA-onderzoek, maar dan van je psychische en spirituele genen. Ook kan ik meten hoe het zit met je vrouwelijke en mannelijke energie. Ofwel Ying-Yang, en van welk element je de meeste energie hebt; water, lucht, vuur of aarde. Of je dominant bent of volgzaam en waar jouw energie voornamelijk op is gericht. Op jezelf, de ander of wij. Allemaal zeer waardevolle informatie en het leert je jezelf te begrijpen. Nu kan ik me voorstellen dat je meer te weten wilt komen over jezelf. Als je gebruik wilt maken van mijn deskundigheid en je bent een ondernemende vrouw, klik dan hier voor meer informatie over een samenwerking met mij, Deborah Cabau – astrologisch businesscoach.

Ook kun je alvast meer leren over jouw ‘Gouden Driepoot’ in de driedelige mini masterclass die ik eerder gaf. Ga naar De Astrologie Podcast en zoek tussen mijn podcasts onder Mini masterclass, Zonneteken, Ascendantteken en Maanteken. Dit zijn drie gave afleveringen onder elkaar met bomvol inzichten.

In mijn boek Your Greatest Gifts From The Universe onthul ik het talent van alle 366 geboortedagen. Je kunt nu heel snel zien wat iemand zo uniek maakt! Superleuk en handig om te krijgen of te geven! En helemaal a la Deborah-stijl! Je kunt hem alvast hier bestellen voor 29,95 euro.

STERRENBEELD STIER

In deze blog staat het sterrenbeeld Stier centraal. Of je nu zelf een Stier bent of iemand die je kent, na het lezen van deze blog weet je meer over de eigenschappen van de Stier. Ik ben niet uitputtend! Het is slechts een korte kennismaking met de Stier-energie. Je zult je niet overal in herkennen, want het is onmogelijk om alle Stieren over één kam te scheren. Want dat zou betekenen dat 1 op de 12 mensen op jou lijkt, en dat is natuurlijk niet zo!

Daarom een stevige disclaimer vooraf! Ga er niet vanuit dat ik de Stier dus volledig omschrijf. Ik heb een keuze gemaakt van eigenschappen die ikzelf interessant en belangrijk vind om met je te delen. Dat wil niet zeggen dat ik dé waarheid in pacht heb. Ik ben soms wat direct en soms wat genuanceerd. Nogmaals, hoe een sterrenbeeld bij iemand werkelijk uitpakt, kan je alleen zien in de horoscoop van die persoon! Vergeet daarom gauw alle standaardverhalen over de sterrenbeelden. Wat ik je nu ga vertellen is slechts een ‘amuse’, een appetizer want je bent veel en veel meer dan dit! Ik probeer je alleen een stuk verder te helpen om jezelf en anderen te begrijpen.

Ik heb mijn Maanteken in Stier. En wat ik daarvan merk, is dat ik heel zintuigelijk ben ingesteld. Ik hou van zien, proeven, ruiken, voelen, horen… En ik ben dol op heerlijk eten en ik sta heel graag in de keuken. Had ik al gezegd dat ik dol ben op pure chocolade en prachtige pioenrozen? Rings a bell? Ook ben ik gevoelig voor aanrakingen en een leven zonder knuffels kan ik me niet voorstellen. Ik ben goed met geld en ik sta stevig in mijn schoenen. En ik voel me heel stabiel en als anderen in de stress schieten, blijf ik juist kalm. Ook heb ik een gematigd humeur en zoek altijd naar praktische oplossingen. Wist je dat ik een paar broers en zussen heb die Stier zijn en die houden van harmonie? Harmonie staat met hoofdletters in hun woordenboek. Ze gedijen bij liefdevolle woorden en gebaren. En ook zijn ze een kei in plooien gladstrijken.

Stier

DE EIGENSCHAPPEN VAN DE SENSUELE STIER

Zekerheid is essentieel voor het zonneteken Stier. Het liefst bewandel je platgetreden paden in plaats van risico’s te nemen. Een ingenomen standpunt geef je niet zomaar op, tenzij de ander jou met goede argumenten van het tegendeel kan overtuigen. Materie geeft je een gevoel van zekerheid en dat houdt in dat je oog hebt voor waardevolle zaken en wat spaarcentjes opzij zult leggen. Een appeltje voor de dorst is belangrijk voor je, want dat geeft je dat fijne gevoel van zekerheid.

Je gelooft alleen in zaken die door jou zintuigelijk zijn waar te nemen. Een Stier komt niet snel in actie, maar als hij eenmaal achter een zaak staat dan kan hij daar lang en hard aan werken. Je hebt oneindig veel geduld en bent erg precies. Van nature ben je ietwat jaloers, omdat je ook mensen en hun gevoelens als jouw bezit kunt beschouwen. Een zekere gemakzucht en zelftoegeeflijkheid zijn jou niet vreemd. Als een Stier niet lekker functioneert, niet goed in zijn vel zit, gaat hij snoepen. Dat betekent dat een Stier moet oppassen niet in omvang te groeien.

De Stier kan zich vaak zorgen maken over de inefficiëntie en onnauwkeurigheid van anderen, over geldproblemen, onroerend goed zaken, ontmoetingen met onsympathieke en wrede personen en geluidsoverlast. Je houdt van rust en die kun je vinden door een paar dagen ertussenuit te gaan of door te tuinieren. Omgang met de medemens verloopt veelal moeiteloos; zolang zij je met rust laten zal je hen geen strobreed in de weg leggen. De Stier is daarom over het algemeen prettig gezelschap, als ze maar niet overal over gaan discussiëren, want de Stier heeft nu eenmaal overal een eigen mening over. Je wil voor de lieve vrede wel wat water bij de wijn doen, maar tot een bepaalde hoogte. Als bij jou de maat vol is, kun je jouw tegenstanders stevig aanpakken.

De Stier is vaak kunstzinnig aangelegd. Je hebt over het algemeen een goed gevoel voor vormen en verhoudingen. Je wilt werken aan een doel en je bent dan ook enorm productief. Verdere begrippen die op jou van toepassing zijn: vasthoudendheid, koppigheid, uithoudingsvermogen en betrouwbaarheid. De Stier is op comfort ingesteld en kan genieten van het ‘zalig niets doen’.

Een vakantie aan het strand of ergens waar zon en rust te vinden is, zal jou meer trekken dan een avontuurlijke reis. Kamperen wil je wel, maar alleen als de camping van alle gemakken is voorzien. Liever kies je voor een zeer verzorgde reis, waarvan je weet dat van begin tot eind alles geregeld is. Stieren hebben een goed gehoor en een prettige stem. Vaak heeft de Stier muziek als hobby, ze zingen en begeleiden zichzelf daarbij. De muziek die de Stier het meest aantrekt, is de soort waarin duidelijk een melodie herkenbaar is met vloeiend verloop. Ze houden van schilderen en tekenen en daarnaast zijn ook interieur- en modeontwerpen activiteiten die bij een Stier passen.

Je hebt zekerheid en houvast nodig. Pas dan ben je vriendelijk, betrouwbaar en voorzichtig. Anders kun je koppig worden, materialistisch en driftig. Je houdt ervan om jezelf en anderen te pamperen. Je bent erg praktisch, waardeert kwaliteit en staat met beide voeten op de grond. Mensen kunnen op je bouwen. Veel mensen realiseren zich niet dat jij zo gevoelig bent en snel gekwetst kunt worden. Iedereen kan je goede smaak waarderen en daarom vragen ze graag jouw mening. Je kunt helder denken en je bent standvastig. Dat komt goed van pas in financiële aangelegenheden. Wat de meeste mensen niet begrijpen, is waarom je zo volhardend kunt zijn. Sta open voor nieuwe avonturen, ook al zijn veranderingen moeilijk voor je. Je zult erdoor groeien!

Dit en nog veel en veel meer valt er over de Stier te vertellen!

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn?