MIJN ASTROLOGIEPRAKTIJK IN INTERMEDIAIR

Ik weet niet of je bekend bent met het online platform Intermediair. Vroeger bestond hier een maandblad van. Toen ik HR manager was lag het blad bij ons altijd in de kantine en ging het zelfs mee in de leesmap van afdeling naar afdeling. Het is een blad voor hoger opgeleiden tot 45 jaar. Het staat vol interessante weetjes. Ik las het vaak van A tot Z en nam het regelmatig mee naar huis. Ik woonde in Almere en ging dagelijks met de trein naar mijn werk in Amsterdam. Die reistijd benutte ik met het lezen van vakliteratuur en andere interessante magazines zoals de Intermediair. Het leukste is om te melden dat ik vaak vacatureteksten schreef en er mee adverteerde in dit blad. Ik deed de werving en selectie van managers, directeuren en andere professionals. Door de jaren heen heeft dit blad niet aan prestige ingeboet en zijn ze met de tijd meegegaan.

Ik ben inmiddels al 5 jaar zelfstandig ondernemer en run een praktijk als astrologisch businesscoach. Recentelijk werd ik door een journalist van dit blad benaderd die mijn visie wilde weten op de toenemende populariteit van astrologie en met name onder jongeren tussen de 17 en 27 jaar. Hoe bijzonder, ik zie mezelf nog als broekie van 25 jaar zelf dit blad lezen.

Het lijkt me daarom leuk om het resultaat van dit interview met je te delen. Het werkelijke interview omvatte veel meer dan er uiteindelijk ruimte was. Maar daarover meer in mijn podcast. Een podcast? Ja, je leest het goed en je bent de eerste die het te horen krijgt! Ik ga binnenkort starten met mijn eigen podcast en daarin ga ik waardevolle informatie met je delen over astrologie, mijn visie en mijn ervaringen. In mijn volgende mail volgt meer informatie. Dus houd je mail maar goed in de gaten 😊.

Hieronder alvast het interview:

Door: Robert Heeg

Verschenen in Intermediair op 28 januari 2021

In deze tijd waarin veel onzeker is, gaan jongeren vaker naar een astroloog. Ook voor carrière- en studieadvies. ‘Doordat open dagen en meeloopdagen nu allemaal niet doorgingen, zocht ik naar andere manieren om tot een studiekeuze te komen.’

Julie Wisnewski (19) twijfelde heel lang over welke studie het beste bij haar zou passen. Haar voorkeur ging uit naar de sociaal maatschappelijke kant, zoveel was duidelijk. Daarbinnen zag ze zoveel interessante richtingen dat zij er gewoonweg niet uitkwam. Frustrerend, en dus ging zij naar astrologe Nicolette Cleerdin in Hilversum. ‘Ik hoopte dat zij middels de astrologie een goed beeld kon geven van welke studie nou echt bij mij zou passen, zodat ik eindelijk een keuze kon maken.’

Dankzij Cleerdin vond zij haar ideale studie. ‘Aan de hand van mijn zwakke en sterke punten zag zij dat interdisciplinaire sociale wetenschappen het meest passend was: een maatschappelijk betrokken studie waarmee ik nog verschillende kanten op kan gaan. Naast deze studiekeuze gaf zij mij ook veel inzichten over wie ik als persoon ben en wat er mogelijk allemaal op mijn pad komt. Dat kan soms confronterend zijn, maar het leert je vooral veel over jezelf en het leven.’

Extra zetje

Julie is zeker niet de enige die haar pad vond door haar blik omhoog te richten. De NOS meldde begin dit jaar dat astrologie de afgelopen drie jaar nóg populairder is geworden onder jongeren. Daarbij verwees de omroep naar cijfers van Google Trends, maar ook naar de populariteit van astrologie op platforms als TikTok en Instagram. Het NOS-artikel legde een directe link met de coronacrisis, die voor meer onzekerheid en angst zorgt.

Julie vond astrologie altijd al interessant, maar bevestigt dat corona het extra zetje gaf om daadwerkelijk naar een astrologe te gaan. ‘Door de pandemie ziet het leven er voor veel mensen heel anders uit. Wat eerst normaal was, zoals even naar een cafeetje gaan, is allemaal weggevallen. Ik had veel meer tijd om na te denken over wat ik nou echt wil bereiken in het leven en welke studie daarbij past. En doordat open dagen en meeloopdagen nu allemaal niet doorgingen, zocht ik naar andere manieren om tot een studiekeuze te komen. Astrologie leek mij een goede manier, iets wat toch zekerheid biedt in deze onzekere tijd.’

Symbooltaal

‘Astrologie is een symbooltaal die gebruikt wordt om meer inzicht te geven in menselijk gedrag’, zegt Deborah Cabau. Als astrologisch businesscoach voor vrouwen hielp zij pas nog iemand met een drukke internationale marketingbaan in een typische mannencultuur. ‘Zij heeft alles achter zich gelaten en begint nu opnieuw met een prachtige praktijk waarin ze anderen gaat helpen. Allemaal in lijn met haar sterren en in tune met haar persoonlijkheid.’ Jongeren willen volgens haar weten waar ze goed in zijn. ‘Waarom lopen ze tegen bepaalde dingen aan? Waarmee kunnen ze succesvol worden? Het is niet zo dat ze per se willen weten wat ze later gaan worden. Ze zoeken meer naar verklaringen en inzichten. In een horoscoop staat ook niet dat jij later een succesvolle influencer wordt, maar wel wat je kwaliteiten en potentieel zijn.’

Ook Cabau krijgt steeds meer verzoeken van jonge professionals en studenten. De gratis geboortehoroscoop op haar website is het afgelopen jaar vaker dan normaal door jongeren aangevraagd. ‘Ze willen een goede studiekeuze maken, en louter lijstjes invullen over interesses en belangstellingsgebieden zijn niet afdoende. Alles in het leven gaat snel, behalve de studieduur. Een opleiding kost gauw drie of vier jaar van je leven. Doorstuderen nog veel langer. En je wilt niet de plank misslaan. Je wilt ertoe doen, bij je tribe van gelijkgestemden horen. Maar hoe kom je erachter wie dat zijn als je zelf niet weet wie je bent? Astrologie is dan ook zeer verleidelijk en totaal onschadelijk om te raadplegen.’

Een beetje taboe

Cabau heeft een allesbehalve zweverige basis. Met 15 jaar ervaring als hr-manager en transformatiecoach is zij zich als astrologisch businesscoach voor vrouwelijke ondernemers gespecialiseerd in dienstverlenende beroepen. ‘Ik besteed geen aandacht aan cynici en sceptici. Ik heb mijn handen vol aan mijn premium-coachingpraktijk waar vrouwen komen die astrologie gebruiken als strategie. En met succes.’ Voor de hardnekkig ongelovigen heeft Cabau maar een advies: ‘Ik zou zeggen: gun jezelf één keer in je leven een consult bij een astroloog en ervaar zo zelf wat het voor je doet.’

Zo, dit was het complete artikel. Leuk dat je hem helemaal hebt gelezen!

Ben jij ondernemer en overweeg je ook om astrologie als strategie in te zetten? Ik heb nog twee plekken open voor de maand maart. Je kunt via deze link eerst een gratis telefonische afspraak inplannen in mijn digitale agenda. Tijdens een gesprek van ongeveer 45 min bekijk ik je horoscoop en nemen we door of gebruik maken van astrologie een goede stap voor je is.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn, bestel dan hier je eigen persoonlijke ticket!