HEEFT DE STAND VAN DE PLANETEN INVLOED OP ONS LEVEN?

Deborah Cabau I astrologie I business coach

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

NPO Radio 1 op Instagram IGTV- aflevering van Wat Jij? op 1 november 2019 met Lynda Hessel  en gasten Annemarie Foppen, godsdienstpsycholoog, en Deborah Cabau

De mensheid kijkt al eeuwenlang naar de sterren om te zien of ze ons iets kunnen vertellen. Zo lieten de wijzen zich leiden door een ster om Jezus te vinden, en laten de zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond het van de stand van de maan afhangen of ze zich laten ontharen. Daarom staat in de IGTV-aflevering van Wat Jij? dit keer de vraag centraal of de stand van de planeten invloed heeft op ons leven.

Astrocoach Deborah Cabau is heel blij met de hernieuwde interesse in de astrologie en gelooft dat de stand van de sterren invloed heeft op haar leven. “De wortels van de hedendaagse psychologie liggen ook in de astrologie. Menselijk gedrag wordt bestudeerd aan de hand van de planeten.”

Veel mensen zijn zich volgens Deborah niet bewust van het feit dat we onder invloed zijn van de natuur. “De zon raakt iedereen, ook mij. Die kunnen we zien, ervaren en voelen. Maar andere energieën kunnen we niet zien of voelen, en dan denken we al snel: dat bestaat niet.”

Symbooltaal

Annemarie Foppen is godsdienstpsycholoog en van mening dat astrologie voor sommigen een vorm van zingeving kan zijn. Daar is Deborah Cabau het alleen niet mee eens, omdat het volgens haar een instrument tot persoonlijke ontwikkeling is.

“Astrologie is een symbooltaal die je helpt herinneren wat binnenin zit. Een psycholoog haalt de antwoorden uit jou, en bij een astroloog krijg je het plaatje te zien over jou. Dat kan rust geven, en voor sommigen ook perspectief bieden.”

Moeilijke perioden

Daarin herkent godsdienstpsycholoog Annemarie een rol die religie ook kan hebben. “Uit onderzoeken blijkt dat religie kan helpen bij coping, namelijk het omgaan met gebeurtenissen in je leven, of stress en moeilijke perioden. Ik kan me voorstellen dat astrologie ook zoiets kan betekenen voor mensen.”

Astrocoach Deborah vindt ook dat religie en astrologie elkaar absoluut niet bijten. “Het kan elkaar juist heel erg aanvullen.”

De Astrologie Podcast

Vind je dit allemaal interessant en wil je nog meer te weten komen over astrologie? Voel je welkom in mijn community voor astrologieliefhebbers! Ik ben De Astrologie Podcast gestart zodat jij wekelijks gratis inspiratie krijgt op het gebied van psychologie, strategie en persoonlijke ontwikkeling in relatie tot astrologie. Daarbij staan talent, roeping en zielsmissie centraal.

Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je hier op De Astrologie Podcast.

Wedden dat je ook verslingerd raakt aan het astrologievirus!

Warme groet, Deborah❤️

Ben je benieuwd naar jouw astrologie? Download dan hier helemaal GRATIS jouw persoonlijke geboortehoroscoop.

Bekijk en bestel hier jouw horoscoopboek.

Wil jij graag weten of astrologie waardevol is voor jou? Ben je vrouw en heb je een bedrijf of ben je van plan een bedrijf te starten? Kijk dan hier voor meer informatie.

© Deborah Cabau | Deborah is auteur, astrologisch businesscoach en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn en persoonlijke groei.

Deel dit artikel

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP