HEEFT DE STAND VAN DE PLANETEN INVLOED OP ONS LEVEN?

NPO Radio 1 op Instagram IGTV- aflevering van Wat Jij? op 1 november 2019 met Lynda Hessel  en gasten Annemarie Foppen, godsdienstpsycholoog, en Deborah Cabau

De mensheid kijkt al eeuwenlang naar de sterren om te zien of ze ons iets kunnen vertellen. Zo lieten de wijzen zich leiden door een ster om Jezus te vinden, en laten de zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond het van de stand van de maan afhangen of ze zich laten ontharen. Daarom staat in de IGTV-aflevering van Wat Jij? dit keer de vraag centraal of de stand van de planeten invloed heeft op ons leven.

Astrocoach Deborah Cabau is heel blij met de hernieuwde interesse in de astrologie en gelooft dat de stand van de sterren invloed heeft op haar leven. “De wortels van de hedendaagse psychologie liggen ook in de astrologie. Menselijk gedrag wordt bestudeerd aan de hand van de planeten.”

Veel mensen zijn zich volgens Deborah niet bewust van het feit dat we onder invloed zijn van de natuur. “De zon raakt iedereen, ook mij. Die kunnen we zien, ervaren en voelen. Maar andere energie├źn kunnen we niet zien of voelen, en dan denken we al snel: dat bestaat niet.”

Symbooltaal

Annemarie Foppen is godsdienstpsycholoog en van mening dat astrologie voor sommigen een vorm van zingeving kan zijn. Daar is Deborah Cabau het alleen niet mee eens, omdat het volgens haar een instrument tot persoonlijke ontwikkeling is.

“Astrologie is een symbooltaal die je helpt herinneren wat binnenin zit. Een psycholoog haalt de antwoorden uit jou, en bij een astroloog krijg je het plaatje te zien over jou. Dat kan rust geven, en voor sommigen ook perspectief bieden.”

Moeilijke perioden

Daarin herkent godsdienstpsycholoog Annemarie een rol die religie ook kan hebben. “Uit onderzoeken blijkt dat religie kan helpen bij coping, namelijk het omgaan met gebeurtenissen in je leven, of stress en moeilijke perioden. Ik kan me voorstellen dat astrologie ook zoiets kan betekenen voor mensen.”

Astrocoach Deborah vindt ook dat religie en astrologie elkaar absoluut niet bijten. “Het kan elkaar juist heel erg aanvullen.”

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via ­čĹë­čĆ╗ https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

┬ę Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten┬«´ŞĆ, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

The Holy Grail

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden over het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen.

Marketing door