WAAROM MIJN WERK ALS ASTROLOGE ZO INTERESSANT IS

Blog 14 Deborah Cabau astrologie horoscoop geboortehoroscoop sterrenbeeld dierenriemtekens

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Als astrologe werk ik met tijd. Ik reis vooruit of terug in de tijd. Iets dat in geen enkel ander beroep kan, and I love it! Bij astrologie draait alles uiteindelijk allemaal om de spirituele reis van de ziel. En met mijn werk als astrologe kan ik daadwerkelijk impact maken op iemands reis en leven. Ik zie de talenten en gaven van iemand en de gouden kansen waarmee je als mens echt verschil kunt maken. Daarnaast vind ik het heerlijk om me spiritueel te ontwikkelen en anderen daarbij te helpen. Ik leef heel bewust en mijn bewustzijn is enorm groot. Door in horoscopen te kijken leer ik ontzettend veel van de variëteit van onze interactiepatronen met onszelf en anderen. Echt heel boeiend als je weet hoe alles op elkaar inwerkt en doorwerkt.

DE IMPACT VAN EEN HOROSCOOP OP JOUW LEVEN

In een horoscoop zitten allemaal onderdelen, zoals tandwielen, katrollen, dynamo’s en drijfstangen, die de geest van een persoon aan het werk zetten. Als ik naar een horoscoop kijk, gebeurt er iets wonderlijks. Ik krijg een soort blikvernauwing, waarbij mijn hersenen oplichten als de lampjes in een kerstboom. De horoscoop begint te leven voor mij en voelt als een praatlustige vriend. Het is werkelijk magisch te noemen. Ik weet exact naar welke lijnen ik moet kijken binnen een horoscoop. Alle componenten in een horoscoop mix ik met elkaar. Ik kan mezelf uren verliezen in het systematisch ontleden van alle onderdelen. Ik vind mezelf ook wel een astro-detective 😊. Horoscopen ontrafelen is werkelijk mijn zone of genius waarbij ik het ontzettend gaaf vind om met mijn waardevolle adviezen impact te maken op iemands leven.

ASTROLOGIE VERTELT WAAR JOUW GOUDEN KANSEN LIGGEN

Tijdens een consult leg ik uit wat iemand zijn of haar talenten zijn en wat jou onderscheidend maakt. We weten best veel van en over ons zelf, maar meestal wordt ons niet verteld wat ons juist zo onderscheidend maakt. Wij vinden het heel normaal wat wij zien en meemaken en denken vaak dat een ander specialer is. Op het moment dat ik vertel wat jou echt onderscheidend maakt en waar jouw gouden kansen liggen, dan ga je daar ook veel meer in geloven en zelf zien in jezelf waar je dan vervolgens weer je voordeel mee kunt doen. Het is fantastisch om te zien dat mensen met meer zelfvertrouwen de deur uitgaan en ook daadwerkelijk hun speciale gaven bewuster gaan inzetten om zichzelf beter te profileren. Ik geniet enorm van de groei van mijn klanten, zowel spiritueel, mentaal en economisch.

ASTROLOGIE IS EEN RIJKE STUDIE

Astrologie is een rijke studie, waarbij je nooit uitgeleerd raakt en die je je leven lang kunt bijhouden. Ik heb een kast vol met boeken staan welke ik nog lang niet allemaal heb gelezen, maar waar ik zeker zeven levens mee kan vullen. En dan nog alle publicaties die voortdurend verschijnen en een nieuwe kijk bieden op bestaande theorieën. Ik vind het heel interessant om te vernemen wat mijn collega’s in het vak ontdekken en hoe zij astrologie beoefenen. Ik ben heel uniek en authentiek in mijn vak-uitoefening en vele astrologen volgen mij omdat ze het bijzonder en inspirerend vinden hoe ik een bloeiende praktijk heb opgebouwd op high-end niveau.

Voor astrologie heb ik een gezonde obsessie en wist je dat ik voor het slapen gaan ik altijd een paar pagina’s lees over astrologie? Mijn boeken zijn me heilig en mijn partner moet altijd mijn boek weer eens wegleggen tussen ons in, omdat ik altijd in slaap val met het boek nog open 😊. Ik kan je met recht vertellen dat je me voor astrologie ’s nachts letterlijk wakker kunt maken.

DE SPIRITUELE REIS VAN DE ZIEL

In de astrologie is het mogelijk om je te verdiepen op allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld op het gebied van liefdesrelaties. Dus wat twee geliefden van elkaar te leren hebben. Of medische astrologie – hoe je het beste gebruik kunt maken van de natuur als medicijn. Of bijvoorbeeld voorspellende astrologie – wat iemand te wachten staat in de toekomst. Ikzelf vind de spirituele punten in de horoscoop bijvoorbeeld erg interessant. Ik heb me verdiept in ontwikkelingsastrologie en kan super goed analyses maken over iemands roeping en talenten. Ik kan heel goed zien geld en welvaart door iemands horoscoop stroomt. Maar de spirituele punten geven zoveel informatie over iemands zielsreis dat ik deze punten altijd meeneem in mijn analyses. Zo kan ik veel beter beoordelen wat voor klanten bij iemand past, maar ook welke wijsheden iemand in zich draagt. Waar iemand gelukkig van wordt en waarmee deze persoon ook een ander gelukkig kan maken. In een andere blog zal ik daar dieper op ingaan.

HET LEVEN IS EEN SPIEGELPARADIJS

Het is een feit dat wij als mens allemaal fases meemaken in ons leven. De thema’s waarmee wij worstelen zijn wat dat betreft universeel. Waarschijnlijk herken je de fase van crisis zelf ook wel door bijvoorbeeld het verlies van iets dierbaars, het loslaten van iets wat je na aan het hart gaat, de wanhoop die je hebt gevoeld wanneer er iets gebeurde of de frustratie; maar daartegenover heb je natuurlijk ook de golven waarin je je energiek voelt, wanneer je de wind in de zeilen hebt of wanneer je je opwinding niet kunt bedwingen. Herken je dat gevoel, dat je in een soort van verrukkelijke creatieve flow komt waarvan je het geluk vanuit je tenen voelt?

Dit is wat wij als mens allemaal willen doorvoelen. En wij projecteren onze diepste wensen en schaduwkanten op onze omgeving. Als we naar een ander kijken, dan weerspiegelt diegene een deel van onszelf. Je voelt dan een soort connectie of soms zelfs een soort van zielsverwantschap, terwijl je met anderen weer helemaal niets hebt of voelt. De mensen die je tegenkomt en ontmoet in het leven hebben in grote en minder grote mate iets te vertellen over jezelf en jouw schaduwkanten. De kanten waarvan je eigenlijk liever niet wilt dat de ander daar zomaar bij komt. Dit kan zijn omdat je je voor deze kanten schaamt of omdat je ze nog niet helemaal hebt ontwikkeld. Mensen die je ontmoet op je levensreis hebben je iets over jezelf te vertellen, en andersom natuurlijk ook.

Daarom noem ik het leven ook wel een spiegelparadijs: overal zijn reflecties van jezelf te vinden. Soms is dat confronterend en soms zaligmakend. Het is afhankelijk van je state of mind. Of je er voor open staat of niet. Als je iemand niet mag, of bepaalde karaktertrekken in een ander verafschuwt dan zegt dat iets over jezelf. Je herkent deze kanten en wilt dat ontkennen of je kijkt op tegen de ander omdat hij of zij eigenschappen vertoont die jij ook tot ontwikkeling wilt brengen.

JE BENT VEEL MEER DAN JE OOIT IS VERTELD!

Er gebeurt ontzettend veel in een mensenleven. Door de jaren heen vindt er rijping in ons lichaam plaats, en dat geldt natuurlijk ook voor je psychische toestand. Je bent niet de persoon van 10 jaar geleden of 20 jaar geleden. Je bent verder. Jouw psychologische make-up verandert door de dingen die je hebt meegemaakt. Dit zorgt er ook voor dat wij als mens door de jaren heen kunnen veranderen, maar alle problemen die we meemaken zijn universeel en komen vroeg of laat op ons pad. Wanneer en hoe zich dat manifesteert, dat is voor iedereen verschillend. Maar het feit is wel dat de dingen zich voordoen en bij het leven horen.

Ik vind het heel fijn, om dat dan aan iemand uit te leggen. Daarmee kan ik een stuk perspectief bieden na een crisisperiode wat heel prettig kan zijn. Ik vind het ontzettend mooi en interessant om te zien wat er in iemands horoscoop besloten ligt en het vervolgens ook nog eens werkelijkheid te zien worden. De uiting is keer op keer uniek. Kortom: je bent veel meer dan je ooit is verteld! Niemand, zelfs je ouders niet, weten werkelijk wie je bent. De horoscoop in een uitstekend instrument tot zelf-analyse. Gelukkig maar dat er een manier is om jezelf te begrijpen als jij het even niet meer weet in je leven.

DE VOORSPELLENDE KANT VAN ASTROLOGIE

Tot slot nog de voorspellende kant van astrologie. Geloof het of niet, maar de mens heeft behoefte aan mysterie, verwondering en spiritualiteit. Als astrologe bestaat mijn gereedschapskist uit planeten, aspecten, huizen en tekens. Met deze basiscomponenten kan ik miljoenen verhalen wegen. In jouw geboortehoroscoop zijn die verhalen magisch en mysterieus. Jouw geboortehoroscoop bevat een gecodeerde boodschap wat ook wel de astrologische geesteskaart wordt genoemd. Als astroloog vind ik het fantastisch om je die te helpen ontcijferen! Wil je ook weten hoe jouw ‘geesteskaart’ eruit ziet? Vraag dan hier helemaal GRATIS jouw geboortehoroscoop aan!

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is astrologisch businesscoach, auteur van Your Greatest Gifts From The Universe en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

Deel dit artikel
deborah cabau astroloog business strategie advies

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klok.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP