VOLLE MAAN IN SCHORPIOEN SCHUDT AAN JE GRONDVESTEN

Dingen overkomen je niet, ze gebeuren voor jou! Heb je gemerkt dat de maan dit weekend in Schorpioen stond? Was je ook veel prikkelbaarder en kon je niet zoveel hebben? Bij mij was ‘ie goed merkbaar. Volle manen onthullen wat verborgen is in de zaadjes die we hebben geplant en afgelopen weekend kreeg je een glimp te zien van de zaadjes die gaan over je authentieke ik. Het wierp licht op een heel diep persoonsniveau.

Als jij een Schorpioen bent of je maanteken of ascendant in Schorpioen hebt, dan heb je vast een intens weekend beleefd. Je hebt meer over je ware aard, inclusief je schaduwkanten, gevoeld. Schorpioen zegt veel over onze type relaties en je hebt vast gemerkt dat je er erg mee bezig was. Binnen relaties gaat het vaak fout, omdat we de patronen van onze ouders doortrekken naar onze eigen relatie. Hoe deed jouw vader tegen je moeder? Wat was de rol van je moeder in het gezin? Hoe voelde jij hun liefde over en weer gaan? Wat deden ze om het goed te houden en waar ging het vooral mis? Wat ben jij in je jeugd tekortgekomen? Was het aandacht, veiligheid, liefde, respect, vertrouwen, aanmoediging, waardering, gezien worden, geborgenheid of iets anders? En wat verlang je nu het meest van je partner?

Het was binnen de meeste relaties best een beetje spannend dit weekend. Mijn advies tijdens zo’n periode is ‘doe wat je zegt en zeg wat je doet’ en wees niet gemeen, achterdochtig of sarcastisch. Deze maan gaat weer voorbij en je zou wel eens spijt kunnen krijgen van de scherven die je eventueel achterlaat.

Kom je issues onder ogen

45% van de mensen zegt een relatie te hebben met zijn of haar soulmate. Wist je dat dit maar in 1% van de gevallen goed blijft gaan? Een soulmate herken je aan het gevoel dat je bij de eerste ontmoeting hebt: als door de bliksem getroffen, like it was meant to be. Het voelt zo vertrouwd dat het lijkt alsof je elkaar al jaren kent. Je denkt dat dit het werk is van hoger hand. Je voelt zielsverwantschap en diepe liefde, vooral de eerste drie maanden. Maar een soulmate brengt vaak onopgeloste zaken met zich mee en kan zelfs zo giftig worden dat je elkaar uiteindelijk verlaat. De meeste mensen blijven heel lang in een relatie uit angst voor schuld, schaamte of om alleen achter te blijven. Toch gaan vandaag de dag ook veel mensen uit elkaar zodra het moeilijk wordt. Totdat je geheeld bent van je eigen onopgeloste zaken, zul je de nodige relaties slijten. Het beste is om je issues onder ogen te komen en er zelf hard aan werken. Maar helaas hebben we de ander vaak als spiegel nodig.

De 1% die wél bij elkaar blijft heeft dezelfde relatie-ellende als ieder ander. Alleen hebben zij binnen hun relatie het gif steeds overboord weten te gooien, omdat ze telkens inzien dat problemen vaak een projectie zijn van hun eigen tekortkomingen. Wil je tijdens de volgende maan in Schorpioen een rustig weekend? Betrek je partner dan zo min mogelijk in jouw diepe emoties om drama te voorkomen. Je kunt in plaats hiervan wat je dwarszit van je afschrijven. Je zal er na een tijd om kunnen lachen, want zo erg is het allemaal niet. Niet alles wat je voelt is waar of zo ernstig om je weekend erdoor te laten vergallen. En als het toch drama wordt, mail me gerust.

Bij de volgende maan in Schorpioen heb ik één advies voor je: transformeer de superenergie die je voelt in iets positiefs of vecht het met je partner tussen de lakens uit.

Liefs 💋 Deborah

Wil je meer weten over het sterrenbeeld Schorpioen (of één van de andere twaalf)? Ik schrijf momenteel over elk sterrenbeeld een horoscoopboek, waarin ik je vertel hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Kijk eens op www.horoscoopboeken.nl. Je kunt er jouw exemplaar ook meteen bestellen.

Wil je weten hoe astrologie werkt?

Wil je een gratis geboortehoroscoop?

Wil je een consult met mij?

DEBORAH VERSCHEEN IN

Ik gebruik ook cookies. Just to let you know. Klik hier: