VOLLE MAAN IN SCHORPIOEN SCHUDT AAN JE GRONDVESTEN

Dingen overkomen je niet, ze gebeuren voor jou! Heb je gemerkt dat de maan dit weekend in Schorpioen stond?

Was je ook veel prikkelbaarder en kon je niet zoveel hebben? Bij mij was ‘ie goed merkbaar. Volle manen onthullen wat verborgen is in de zaadjes die we hebben geplant en afgelopen weekend kreeg je een glimp te zien van de zaadjes die gaan over je authentieke ik. Het wierp licht op een heel diep persoonsniveau.

Als jij een Schorpioen bent of je maanteken of ascendant in Schorpioen hebt, dan heb je vast een intens weekend beleefd. Je hebt meer over je ware aard, inclusief je schaduwkanten, gevoeld. Schorpioen zegt veel over onze type relaties en je hebt vast gemerkt dat je er erg mee bezig was. Binnen relaties gaat het vaak fout, omdat we de patronen van onze ouders doortrekken naar onze eigen relatie. Hoe deed jouw vader tegen je moeder? Wat was de rol van je moeder in het gezin? Hoe voelde jij hun liefde over en weer gaan? Wat deden ze om het goed te houden en waar ging het vooral mis? Wat ben jij in je jeugd tekortgekomen? Was het aandacht, veiligheid, liefde, respect, vertrouwen, aanmoediging, waardering, gezien worden, geborgenheid of iets anders? En wat verlang je nu het meest van je partner?

Het was binnen de meeste relaties best een beetje spannend dit weekend. Mijn advies tijdens zo’n periode is ‘doe wat je zegt en zeg wat je doet’ en wees niet gemeen, achterdochtig of sarcastisch. Deze maan gaat weer voorbij en je zou wel eens spijt kunnen krijgen van de scherven die je eventueel achterlaat.

Kom je issues onder ogen

45% van de mensen zegt een relatie te hebben met zijn of haar soulmate. Wist je dat dit maar in 1% van de gevallen goed blijft gaan? Een soulmate herken je aan het gevoel dat je bij de eerste ontmoeting hebt: als door de bliksem getroffen, like it was meant to be. Het voelt zo vertrouwd dat het lijkt alsof je elkaar al jaren kent. Je denkt dat dit het werk is van hoger hand. Je voelt zielsverwantschap en diepe liefde, vooral de eerste drie maanden. Maar een soulmate brengt vaak onopgeloste zaken met zich mee en kan zelfs zo giftig worden dat je elkaar uiteindelijk verlaat. De meeste mensen blijven heel lang in een relatie uit angst voor schuld, schaamte of om alleen achter te blijven. Toch gaan vandaag de dag ook veel mensen uit elkaar zodra het moeilijk wordt. Totdat je geheeld bent van je eigen onopgeloste zaken, zul je de nodige relaties slijten. Het beste is om je issues onder ogen te komen en er zelf hard aan werken. Maar helaas hebben we de ander vaak als spiegel nodig.

De 1% die wél bij elkaar blijft heeft dezelfde relatie-ellende als ieder ander. Alleen hebben zij binnen hun relatie het gif steeds overboord weten te gooien, omdat ze telkens inzien dat problemen vaak een projectie zijn van hun eigen tekortkomingen. Wil je tijdens de volgende maan in Schorpioen een rustig weekend? Betrek je partner dan zo min mogelijk in jouw diepe emoties om drama te voorkomen. Je kunt in plaats hiervan wat je dwarszit van je afschrijven. Je zal er na een tijd om kunnen lachen, want zo erg is het allemaal niet. Niet alles wat je voelt is waar of zo ernstig om je weekend erdoor te laten vergallen. En als het toch drama wordt, mail me gerust.

Bij de volgende maan in Schorpioen heb ik één advies voor je: transformeer de superenergie die je voelt in iets positiefs of vecht het met je partner tussen de lakens uit.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn, bestel dan hier je eigen persoonlijke ticket!