ASTROLOGIE IS MIJN PASSIE, JOU HIERMEE INSPIREREN MIJN MISSIE!

Astrologie is mijn passie, jou hiermee inspireren mijn missie!

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Welkom bij De Astrologie Podcast! Ik ben Deborah Cabau en ik heb van mijn passie mijn droombaan gemaakt: ik ben gespecialiseerd in psychologische astrologie in relatie tot persoonlijke ontwikkeling. Als astrologisch businesscoach help ik ondernemers met een unieke methode waardoor ze grote strategische sprongen kunnen maken. Daarnaast ben ik auteur en uitgever van zowel horoscoopboeken als horoscooprapportages. Het is mijn diepe overtuiging dat we allemaal bij geboorte een gebruiksaanwijzing hebben meegekregen van het universum. Mijn missie is om astrologie mainstream te maken door het praktisch en toegankelijk te maken voor iedereen. Ik wil je met deze podcast heel graag inspireren om dieper naar jezelf te kijken en het allermooiste uit jezelf te halen!

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is astrologisch businesscoach, auteur van Your Greatest Gifts From The Universe en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

Deel dit artikel
deborah cabau astroloog business strategie advies

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klok.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP