ASTROLOGIE IS MIJN PASSIE, JOU HIERMEE INSPIREREN MIJN MISSIE!

Astrologie is mijn passie, jou hiermee inspireren mijn missie!

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Welkom bij De Astrologie Podcast! Ik ben Deborah Cabau en ik heb van mijn passie mijn droombaan gemaakt: ik ben gespecialiseerd in psychologische astrologie in relatie tot persoonlijke ontwikkeling. Als astrologisch businesscoach help ik ondernemers met een unieke methode waardoor ze grote strategische sprongen kunnen maken. Daarnaast ben ik auteur en uitgever van zowel horoscoopboeken als horoscooprapportages. Het is mijn diepe overtuiging dat we allemaal bij geboorte een gebruiksaanwijzing hebben meegekregen van het universum. Mijn missie is om astrologie mainstream te maken door het praktisch en toegankelijk te maken voor iedereen. Ik wil je met deze podcast heel graag inspireren om dieper naar jezelf te kijken en het allermooiste uit jezelf te halen!

De Astrologie Podcast

Vind je dit allemaal interessant en wil je nog meer te weten komen over astrologie? Voel je welkom in mijn community voor astrologieliefhebbers! Ik ben De Astrologie Podcast gestart zodat jij wekelijks gratis inspiratie krijgt op het gebied van psychologie, strategie en persoonlijke ontwikkeling in relatie tot astrologie. Daarbij staan talent, roeping en zielsmissie centraal.

Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je hier op De Astrologie Podcast.

Wedden dat je ook verslingerd raakt aan het astrologievirus!

Warme groet, Deborah❤️

Ben je benieuwd naar jouw astrologie? Download dan hier helemaal GRATIS jouw persoonlijke geboortehoroscoop.

Bekijk en bestel hier jouw horoscoopboek.

Wil jij graag weten of astrologie waardevol is voor jou? Ben je vrouw en heb je een bedrijf of ben je van plan een bedrijf te starten? Kijk dan hier voor meer informatie.

© Deborah Cabau | Deborah is auteur, astrologisch businesscoach en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn en persoonlijke groei.

Deel dit artikel

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die klikt als een klokje.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP