DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE INTENSE SCHORPIOEN

liefdeshoroscoop schorpioen deborah cabau sterrenbeeld astrologie horoscoop scorpio

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Schorpioenen zijn geboren tussen 22 oktober en 21 november. Ben je Schorpioen of heb je een relatie met een Schorpioen? Of vind je stiekem een Schorpioen interessant en wil je weten hoe je hem of haar kan versieren? Of wil je meer te weten komen over de seksuele voorkeuren van een Schorpioen? 

Leer dan hier hoe het liefdesleven van zowel de mannelijke als de vrouwelijke Schorpioen zich manifesteert en krijg tips van Deborah Cabau om  jouw liefdesleven te verbeteren en hoe je tussen de lakens nog meer kunt genieten.

Dit is de achtste aflevering van de twaalfdelige serie over de liefdeshoroscoop van de sterrenbeelden. Dit is de volgorde van de serie: RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagd WeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen.

De wereld van de verliefde sterrenbeelden

De liefde, oh, de liefde! Geef toe, zonder liefde is ons leven kleurloos. We ontvangen liefde en geven liefde aan alles en iedereen. Liefde is een dankbaar onderwerp. Het wordt in elk liedje beschreven, het is een belangrijk ingrediënt voor een succesvolle film en er zijn bibliotheken vol romans te vinden waar de liefde ervan afdruipt.

Ondanks dat ik gespecialiseerd ben in de roeping van professionele coaches en kennisondernemers, wil ik je heel graag meenemen in de wereld van de verliefde sterrenbeelden. De liefde is voor iedereen belangrijk. Zo ook voor de ondernemers die ik adviseer.

Ik heb trouwens iets leuks voor je als je niet weet welk sterrenbeeld je bent of als je exact wilt weten welk sterrenbeeld jouw geliefde is. Vraag je geboortehoroscoop gratis aan via deze link www.deborahcabau.nl/gratisgeboortehoroscoop/.

‘Ondernemende vrouwen durven meer en zijn creatiever als het in de liefde goed gaat.’

Vrouwen zijn behoorlijk gevoelig voor onderstromen en nemen emoties mee naar het werk. Dus als het in de liefde goed gaat, dan gaat het vaak ook op het werk goed. Voor velen is het hebben van een partner onontbeerlijk. Er zijn zoveel voordelen aan het hebben van een partner. Ik kan er wel uren over praten. Ik heb het natuurlijk over een partner waar je een fijne en stabiele relatie mee hebt.

Graag wil ik je wat vertellen over mijn persoonlijke situatie toen ik zo’n vijf jaar geleden begon aan mijn ondernemersreis. Mijn toenmalige relatie liep verre van goed. We zaten steeds vaker niet op één lijn. Toen ik op een dag thuiskwam met het idee om voor mezelf te beginnen, werd dat op zijn zachtst gezegd niet met open armen ontvangen. Ik kreeg heel wat mitsen en maren naar mijn hoofd. Zeker toen ik zei dat ik een astrologisch adviesbureau wilde starten. Hij raadde me het letterlijk af. Hij zei dat ik mijn goede reputatie te grabbel gooide en dat als mijn bedrijf in astrologie zou floppen, ik nooit meer aan de slag kon in het bedrijfsleven. Liever wilde hij dat ik bij Shell, Campina of ANWB zou gaan werken en mijn internationale achtergrond zou gebruiken in mijn werk als HR Business Partner. Hij zag mij furore maken als personeelsdirecteur en dat ik mijn Spaans, Frans en Engels zou gebruiken. Maar ik was klaar met het bedrijfsleven. Ik had al vijftien jaar gezien hoe het er tussen personeel en directie aan toeging en vond het tijd om voor mezelf te beginnen.

Maar ik wilde geen confrontatie. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik hem vroeg of ik mocht investeren in astrologiesoftware. Zijn eerste reactie was: hoe ga je dat bedrag dan terugverdienen? Ik had toen nog geen idee. Ik wist alleen dat in mijn sterren stond dat ik zelfstandig ondernemer zou worden en dat ik vrouwen zou adviseren met een niet alledaags beroep die te maken heeft met spirituele ontwikkeling. En ik zou mijn sales- en marketingvaardigheden ten dienste stellen aan vrouwen die nog iets van me kunnen leren. Hij vond dat allemaal veel te vaag. Maar ik bleef geloven dat het pad zich stap voor stap zou ontvouwen.

Omdat hij de investering onzin vond, kocht ik de software zonder zijn goedkeuring. Hij vond me eigenwijs en we kregen alsnog een conflict. Het werd er niet beter op toen ik samen met hem bij de Kamer van Koophandel zat. Ik had hem meegenomen zodat hij een mooie foto kon maken op het moment dat ik mijn handtekening zou zetten onder de inschrijvingspapieren.

Ik heb uitvoerig mijn bedrijfsplannen aan de ambtenaar toegelicht. De ambtenaar was zo benieuwd dat hij eigenlijk ook wel zijn geboortehoroscoop wilde laten analyseren. Hij was christelijk maar erg open minded. Met vuur in mijn ogen vertelde ik hem over mijn wilde ondernemersplannen. En op het moment dat ik de handtekening wilde plaatsen, hoorde ik mijn partner mompelen tegen de ambtenaar: ‘Ik heb er helemaal niets mee, met haar vak.’

Je kunt je voorstellen hoe onze rit weer terug naar huis was. De sfeer lag ver onder het vriespunt. Bij thuiskomst werd geen champagnefles opengetrokken, er stonden me ook geen bloemen te wachten. Niet eens een felicitatie kon er vanaf, niets nada. Dat was het moment dat er iets in me knakte. Ik geloofde namelijk zo sterk in wat ik te doen had, dat ik alles op alles heb gezet om er een succes van te maken. Mijn toenmalige partner was een sta-in-de-weg geworden die mijn missie niet diende. Logisch dat de relatie geen stand hield.

Sowieso heb ik in mijn leven vaak tegenwerking en ontmoediging gehad. Maar ik heb altijd vertrouwen in mezelf gehad en heb doorgepakt. Ik heb nu al een paar jaar een superfijne relatie met Bert. En Bert gelooft in mij. Hij laat me mijn ding doen en helpt me zelfs om mijn bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Als je net als ik ook een vrouw bent, wil ik ook dat je weet dat mannen niets liever willen dan dat hun vrouw groeit en bloeit. Een man voelt zich helemaal niet bedreigt door zijn partner. En zeker de huidige generatie van nu niet. Een man vindt het zelfs waanzinnig aantrekkelijk als een vrouw haar talenten weet te verzilveren. Mannen kunnen zelfs tegen hun vrouwen opkijken en een geweldig gevoel van trots ervaren. Dus laat je niet tegenhouden door de gedachte dat je je partner in zakelijk opzicht niet mag overtreffen. Ga ja gang! Haal eruit wat erin zit! En geef je dochters het goede voorbeeld.

‘Een financieel onafhankelijke vrouw die haar eigen boontjes kan doppen is niet alleen een mannenmagneet, ze kan werkelijk alle deuren openen die ze maar wil.’

Als je een partner hebt die jou niet in jouw werk support, is die jouw tijd en liefde niet waard. Ik heb het zelf ervaren. Een liefdevolle en begripvolle partner helpt je om meer vertrouwen in jezelf te krijgen. Je partner is de eerste die jou opvangt bij tegenslag en jou weer moed inpraat. Een liefdevolle partner is iemand die het beste met je voorheeft en die je nieuwe oplossingsrichtingen aanreikt. Mijn partner doet veel in huis. We hebben vier kinderen en hij heeft ook zijn eigen bedrijf. Maar het is voor hem nooit teveel om mij te steunen wanneer ik hem nodig heb. We hebben zelfs wekelijks overleg. Niet alleen over onze bedrijven, maar over alles wat bij ons thuis gebeurt. We wonen landelijk en hebben een samengesteld gezin. Beiden hebben we een bedrijf en ook al zijn deze bedrijven totaal verschillend, we supporten elkaar waar nodig. Mijn geliefde is ook mijn business buddy en daar heb ik het echt mee getroffen.

‘Helen van een gebroken hart is een spirituele daad van de bovenste plank. Niets doet zoveel zeer als het verliezen van de persoon waar je zoveel van houdt.’

Jouw situatie zal ongetwijfeld anders zijn, maar feit is wel dat ook voor jou de liefde dé levenselixer is. Wist je trouwens dat mensen langer leven als ze een partner hebben waar ze het leven mee kunnen delen?

Afijn, omdat de liefde zo ontzettend belangrijk is voor ons welzijn en productiviteit, maak ik voor alle twaalf sterrenbeelden een eigen artikel en podcast.

Schorpioen

HET LIEFDESLEVEN VAN DE SCHORPIOEN

In dit artikel staat het liefdesleven van de Schorpioen centraal. Ik ga je er veel over vertellen. Maar voordat ik dat doe, vind ik het belangrijk dat je een paar dingen vooraf weet. Want het is te kort door de bocht om te zeggen dat alle Schorpioenen gelijk zijn aan elkaar. We kunnen en mogen alle Schorpioenen dus niet over één kam scheren.

Als je voor het eerst iets van me leest, dan raad ik je aan om ook dit artikel te lezen of om de bijbehorende podcast te beluisteren ‘Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?‘ Je ontdekt welke sterrenbeelden het best bij elkaar passen. Ik leer je in twee supersimpele stappen om jouw ideale match te vinden.

Ook raad ik je aan om dit artikel te lezen, want in populaire bladen wordt er ten onrechte van uitgegaan dat je alleen maar één van de twaalf sterrenbeelden bent. In dit artikel leer je dus hoe het écht zit. Ik heb van dat artikel ook een podcast gemaakt Je bent niet alleen je sterrenbeeld!‘  Je ontdekt dat jouw geest uit een melange van twaalf taartpunten bestaat, met ieder een eigen smaak en structuur. Met andere woorden: je geest heeft alle twaalf sterrenbeelden in zich. De samenstelling van de hoeveelheid per sterrenbeeld verschilt van persoon tot persoon.

Kortom, luister zowel naar aflevering 31 als naar aflevering 5 voor een completer beeld!

Ik wil dat je weet dat het te kort door de bocht is om te zeggen dat je niet bij iemand ‘past’ op basis van jouw sterrenbeeld. Dat is totale onzin, want je moet dieper analyseren dan alleen jouw sterrenbeeld, ofwel zonneteken.

Je moet weten dat astrologen een ‘synastrie’ maken van twee gecombineerde horoscopen om exact uit te vogelen in hoeverre twee mensen met elkaar matchen. Dit is al een kunst op zichzelf. Ik kan ook heel goed zien wat twee mensen van elkaar te leren hebben. Waar hun uitdagingen liggen en welke thema’s steeds de kop op zullen steken. Maar ik kan ook zien waarom ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Wat ze bijzonder aan elkaar vinden. Welke eigenschappen ze van elkaar aantrekkelijk vinden en hoe ze elkaar aanvullen.

Zoals dat gaat in de liefde, wordt een mens vaker dan één keer verliefd in zijn of haar leven. Gevoelens die heerlijk zijn en door een ander teweeg worden gebracht. In feite spreidt de ander kwaliteiten ten toon die jij ook in je hebt en die je graag tot ontwikkeling wil laten komen. Je vindt de ander geweldig, maar in feite vind je jezelf geweldig. Dit noemen we ook wel ‘projectie’. Daar ga ik het nu niet verder over hebben, maar dan weet je dus dat de liefde veel complexer in elkaar steekt dan alleen wat ik je nu ga vertellen.

Maar goed na deze mega lange intro ben je in ieder geval een stuk wijzer geworden. Zullen we het dan nu maar hebben over de intense Schorpioen? Let’s go! 😊

HOE SCHORPIOEN IS IN RELATIES

De verliefde Schorpioen wil het liefst ondergedompeld worden in een tropische oceaan van emoties. Daarom passen intensiteit en obsessies bij de Schorpioen. Een verliefde Schorpioen verslindt zijn of haar partner het liefst met huid en haar. De liefde van de Schorpioen is gecompliceerd en gaat gepaard met allerlei diepe emoties. Schorpioenen zijn erg sensueel, intuïtief en emotioneel gericht. Over het algemeen is de Schorpioen best bezitterig en jaloers aangelegd. Zij snakken naar magie en seks moet erotisch en niet mechanisch zijn. Schorpioenen houden totaal niet van een machtsstrijd met een partner. Als de relatie in een machtsstrijd ontaardt, berg je dan maar, want dan gaat de Schorpioen steken. In een relatie zoekt de Schorpioen naar transformatie en dat doen ze door hun seksualiteit uit te leven. Ze hebben vaak een mysterieuze en intense blik, die vaak wordt geïnterpreteerd als sexappeal. Veel mensen raken daarvan in de ban, het werkt als een magneet en je raakt erdoor in hun netten verstrikt.

DE GEHEIME SCHADUWKANTEN VAN SCHORPIOEN

Waarom worden Schorpioenen altijd als mysterieuze, achterdochtige en wantrouwende mensen getypeerd? De reden is dat Schorpioenen veel waarde hechten aan waarheid en gerechtigheid. Ze zien heel snel dat iets niet klopt en dit zorgt voor angst. In Schorpioenen huist angst om verpletterd te worden door de andere dierenriemtekens. Hierdoor blijven ze erg alert op signalen die anderen afgeven. Ze vinden het verschrikkelijk om te falen in hun behoefte om kwetsbare mensen proberen te beschermen. Dat is de reden waarom Schorpioenen zich vaak willen terugtrekken, om de batterij op te laden en om met zichzelf in contact te komen. Schorpioenen kunnen hun partners of dierbare vrienden idealiseren. Als mensen niet kunnen voldoen aan hun ideaalbeeld, raakt de Schorpioen diep teleurgesteld en gekwetst.

DE BEDGEHEIMEN VAN SCHORPIOEN

Jij hebt absoluut een reputatie op seksgebied. Niet dat je het zelf van de daken toetert, maar ga ervan uit dat menig ex-liefje uit de school is geklapt, over jouw gedenkwaardige prestaties in bed. Je bent misschien wat veeleisend, maar daar heb je ook alle recht toe. Wat je geeft mag je ook terugverlangen. Je bent in bed alles behalve doorsnee en seksfantasieën zijn er om aan toe te geven, zowel aan die van jezelf als aan die van jouw lief. Hierbij heb je niet echt een specifieke voorkeur, je staat voor veel avonturen open. Verder ben je uitdagend, sexy en zeer moeilijk te weerstaan, dus als jij jouw zinnen op iets (of iemand) hebt gezet, krijg je het meestal ook. Het ergste is dat je het ook nog eens van jezelf weet.

Schorpioen

SEXTIPS VOOR SCHORPIOEN

Hoewel jij iemand absoluut aantrekkelijk kunt vinden en meerdere guilty pleasures hebt op dit gebied, ben je niet snel hoteldebotel van iemand. Of je nu wel of niet echt iets voor iemand voelt: macht werkt bij jou erotiserend. Iemand laten smeken om seks, iemand teasen tot hij gek wordt van verlangen of iemand die jou negeert uiteindelijk toch zover krijgen dat hij met jou de koffer in duikt. Seks is een spel en jij bepaalt de regels! Jouw gevoelige plekjes zijn toch echt wel je poenie, inclusief alle bijbehorende accessoires. Dus haal wat leuke speeltjes in huis. Bij sommige Schorpioenen is de grens tussen genot en pijn flinterdun, dus als je aan kinky stuff begint, volg dan eerst een cursus ‘BDSM Doe Je Zo! Dan weet je zeker dat je het maximale eruit haalt, zonder over iemands grenzen te gaan.

WELK STERRENBEELD PAST HET BEST BIJ SCHORPIOEN?

Wanneer is Schorpioen jarig? Een Schorpioen is geboren tussen 23 oktober en 21 november.

  • Schorpioen heeft de meeste kans van slagen met: Kreeft, Steenbok en Vissen.
  • Alleen goede vrienden kun je worden met: Maagd, Schorpioen en Boogschutter.
  • Niet aan beginnen met: Ram, Stier, Tweelingen, Weegschaal en Leeuw.
  • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Waterman.

BESTE RELATIETIPS VOOR SCHORPIOEN

Ben jij een Schorpioen? Jaag niet jouw partner de stuipen op het lijf door jouw onvoorspelbare emotie-uitbarstingen. Drama kan jouw relatie op den duur slopen. Beter is om deze energie in een passie te stoppen. Jaloezie kun je het beste bestrijden door te accepteren dat mensen prachtige schepsels zijn om naar te kijken, dus ook naar jouw partner. Raak niet geobsedeerd door jouw partner en heb zelf een interessant leven, dan vindt jouw partner jou reuze aantrekkelijk.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is astrologisch businesscoach, auteur van Your Greatest Gifts From The Universe en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

Deel dit artikel
deborah cabau astroloog business strategie advies

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klok.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP