DE LIEFDESHOROSCOOP VAN DE CHARMANTE WEEGSCHAAL

liefdeshoroscoop weegschaal deborah cabau astrologie horoscoop sterrenbeeld

Categorie

Geschreven door

Deborah Cabau I Astrologie I sterrenbeelden I horoscoop
Deborah Cabau

Deel dit artikel

Weegschalen zijn geboren tussen 23 september en 22 oktober. Ben je Weegschaal of heb je een relatie met een Weegschaal? Of vind je stiekem een Weegschaal interessant en wil je weten hoe je hem of haar kan versieren? Of wil je meer te weten komen over de seksuele voorkeuren van een Weegschaal? 

Leer dan hier hoe het liefdesleven van zowel de mannelijke als de vrouwelijke Weegschaal zich manifesteert en krijg tips van Deborah Cabau om jouw liefdesleven te verbeteren en hoe je tussen de lakens nog meer kunt genieten.

Dit is de zevende aflevering van de twaalfdelige serie over de liefdeshoroscoop van de sterrenbeelden. Dit is de volgorde van de serie: RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagd WeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen.

De wereld van de verliefde sterrenbeelden

De liefde, oh, de liefde! Geef toe, zonder liefde is ons leven kleurloos. We ontvangen liefde en geven liefde aan alles en iedereen. Liefde is een dankbaar onderwerp. Het wordt in elk liedje beschreven, het is een belangrijk ingrediënt voor een succesvolle film en er zijn bibliotheken vol romans te vinden waar de liefde ervan afdruipt.

Ondanks dat ik gespecialiseerd ben in de roeping van professionele coaches en kennisondernemers, wil ik je heel graag meenemen in de wereld van de verliefde sterrenbeelden. De liefde is voor iedereen belangrijk. Zo ook voor de ondernemers die ik adviseer.

Ik heb trouwens iets leuks voor je als je niet weet welk sterrenbeeld je bent of als je exact wilt weten welk sterrenbeeld jouw geliefde is. Vraag je geboortehoroscoop gratis aan via deze link www.deborahcabau.nl/gratisgeboortehoroscoop/.

‘Ondernemende vrouwen durven meer en zijn creatiever als het in de liefde goed gaat.’

Vrouwen zijn behoorlijk gevoelig voor onderstromen en nemen emoties mee naar het werk. Dus als het in de liefde goed gaat, dan gaat het vaak ook op het werk goed. Voor velen is het hebben van een partner onontbeerlijk. Er zijn zoveel voordelen aan het hebben van een partner. Ik kan er wel uren over praten. Ik heb het natuurlijk over een partner waar je een fijne en stabiele relatie mee hebt.

Graag wil ik je wat vertellen over mijn persoonlijke situatie toen ik zo’n vijf jaar geleden begon aan mijn ondernemersreis. Mijn toenmalige relatie liep verre van goed. We zaten steeds vaker niet op één lijn. Toen ik op een dag thuiskwam met het idee om voor mezelf te beginnen, werd dat op zijn zachtst gezegd niet met open armen ontvangen. Ik kreeg heel wat mitsen en maren naar mijn hoofd. Zeker toen ik zei dat ik een astrologisch adviesbureau wilde starten. Hij raadde me het letterlijk af. Hij zei dat ik mijn goede reputatie te grabbel gooide en dat als mijn bedrijf in astrologie zou floppen, ik nooit meer aan de slag kon in het bedrijfsleven. Liever wilde hij dat ik bij Shell, Campina of ANWB zou gaan werken en mijn internationale achtergrond zou gebruiken in mijn werk als HR Business Partner. Hij zag mij furore maken als personeelsdirecteur en dat ik mijn Spaans, Frans en Engels zou gebruiken. Maar ik was klaar met het bedrijfsleven. Ik had al vijftien jaar gezien hoe het er tussen personeel en directie aan toeging en vond het tijd om voor mezelf te beginnen.

Maar ik wilde geen confrontatie. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik hem vroeg of ik mocht investeren in astrologiesoftware. Zijn eerste reactie was: hoe ga je dat bedrag dan terugverdienen? Ik had toen nog geen idee. Ik wist alleen dat in mijn sterren stond dat ik zelfstandig ondernemer zou worden en dat ik vrouwen zou adviseren met een niet alledaags beroep die te maken heeft met spirituele ontwikkeling. En ik zou mijn sales- en marketingvaardigheden ten dienste stellen aan vrouwen die nog iets van me kunnen leren. Hij vond dat allemaal veel te vaag. Maar ik bleef geloven dat het pad zich stap voor stap zou ontvouwen.

Omdat hij de investering onzin vond, kocht ik de software zonder zijn goedkeuring. Hij vond me eigenwijs en we kregen alsnog een conflict. Het werd er niet beter op toen ik samen met hem bij de Kamer van Koophandel zat. Ik had hem meegenomen zodat hij een mooie foto kon maken op het moment dat ik mijn handtekening zou zetten onder de inschrijvingspapieren.

Ik heb uitvoerig mijn bedrijfsplannen aan de ambtenaar toegelicht. De ambtenaar was zo benieuwd dat hij eigenlijk ook wel zijn geboortehoroscoop wilde laten analyseren. Hij was christelijk maar erg open minded. Met vuur in mijn ogen vertelde ik hem over mijn wilde ondernemersplannen. En op het moment dat ik de handtekening wilde plaatsen, hoorde ik mijn partner mompelen tegen de ambtenaar: ‘Ik heb er helemaal niets mee, met haar vak.’

Je kunt je voorstellen hoe onze rit weer terug naar huis was. De sfeer lag ver onder het vriespunt. Bij thuiskomst werd geen champagnefles opengetrokken, er stonden me ook geen bloemen te wachten. Niet eens een felicitatie kon er vanaf, niets nada. Dat was het moment dat er iets in me knakte. Ik geloofde namelijk zo sterk in wat ik te doen had, dat ik alles op alles heb gezet om er een succes van te maken. Mijn toenmalige partner was een sta-in-de-weg geworden die mijn missie niet diende. Logisch dat de relatie geen stand hield.

Sowieso heb ik in mijn leven vaak tegenwerking en ontmoediging gehad. Maar ik heb altijd vertrouwen in mezelf gehad en heb doorgepakt. Ik heb nu al een paar jaar een superfijne relatie met Bert. En Bert gelooft in mij. Hij laat me mijn ding doen en helpt me zelfs om mijn bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Als je net als ik ook een vrouw bent, wil ik ook dat je weet dat mannen niets liever willen dan dat hun vrouw groeit en bloeit. Een man voelt zich helemaal niet bedreigt door zijn partner. En zeker de huidige generatie van nu niet. Een man vindt het zelfs waanzinnig aantrekkelijk als een vrouw haar talenten weet te verzilveren. Mannen kunnen zelfs tegen hun vrouwen opkijken en een geweldig gevoel van trots ervaren. Dus laat je niet tegenhouden door de gedachte dat je je partner in zakelijk opzicht niet mag overtreffen. Ga ja gang! Haal eruit wat erin zit! En geef je dochters het goede voorbeeld.

‘Een financieel onafhankelijke vrouw die haar eigen boontjes kan doppen is niet alleen een mannenmagneet, ze kan werkelijk alle deuren openen die ze maar wil.’

Als je een partner hebt die jou niet in jouw werk support, is die jouw tijd en liefde niet waard. Ik heb het zelf ervaren. Een liefdevolle en begripvolle partner helpt je om meer vertrouwen in jezelf te krijgen. Je partner is de eerste die jou opvangt bij tegenslag en jou weer moed inpraat. Een liefdevolle partner is iemand die het beste met je voorheeft en die je nieuwe oplossingsrichtingen aanreikt. Mijn partner doet veel in huis. We hebben vier kinderen en hij heeft ook zijn eigen bedrijf. Maar het is voor hem nooit teveel om mij te steunen wanneer ik hem nodig heb. We hebben zelfs wekelijks overleg. Niet alleen over onze bedrijven, maar over alles wat bij ons thuis gebeurt. We wonen landelijk en hebben een samengesteld gezin. Beiden hebben we een bedrijf en ook al zijn deze bedrijven totaal verschillend, we supporten elkaar waar nodig. Mijn geliefde is ook mijn business buddy en daar heb ik het echt mee getroffen.

‘Helen van een gebroken hart is een spirituele daad van de bovenste plank. Niets doet zoveel zeer als het verliezen van de persoon waar je zoveel van houdt.’

Jouw situatie zal ongetwijfeld anders zijn, maar feit is wel dat ook voor jou de liefde dé levenselixer is. Wist je trouwens dat mensen langer leven als ze een partner hebben waar ze het leven mee kunnen delen?

Afijn, omdat de liefde zo ontzettend belangrijk is voor ons welzijn en productiviteit, maak ik voor alle twaalf sterrenbeelden een eigen artikel en podcast.

 

weegschaal

HET LIEFDESLEVEN VAN DE WEEGSCHAAL

In dit artikel staat het liefdesleven van de Weegschaal centraal. Ik ga je er veel over vertellen. Maar voordat ik dat doe, vind ik het belangrijk dat je een paar dingen vooraf weet. Want het is te kort door de bocht om te zeggen dat alle Weegschalen gelijk zijn aan elkaar. We kunnen en mogen alle Weegschalen dus niet over één kam scheren.

Als je voor het eerst iets van me leest, dan raad ik je aan om ook dit artikel te lezen of om de bijbehorende podcast te beluisteren ‘Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?‘ Je ontdekt welke sterrenbeelden het best bij elkaar passen. Ik leer je in twee supersimpele stappen om jouw ideale match te vinden.

Ook raad ik je aan om dit artikel te lezen, want in populaire bladen wordt er ten onrechte van uitgegaan dat je alleen maar één van de twaalf sterrenbeelden bent. In dit artikel leer je dus hoe het écht zit. Ik heb van dat artikel ook een podcast gemaakt Je bent niet alleen je sterrenbeeld!‘  Je ontdekt dat jouw geest uit een melange van twaalf taartpunten bestaat, met ieder een eigen smaak en structuur. Met andere woorden: je geest heeft alle twaalf sterrenbeelden in zich. De samenstelling van de hoeveelheid per sterrenbeeld verschilt van persoon tot persoon.

Kortom, luister zowel naar aflevering 31 als naar aflevering 5 voor een completer beeld!

Ik wil dat je weet dat het te kort door de bocht is om te zeggen dat je niet bij iemand ‘past’ op basis van jouw sterrenbeeld. Dat is totale onzin, want je moet dieper analyseren dan alleen jouw sterrenbeeld, ofwel zonneteken.

Je moet weten dat astrologen een ‘synastrie’ maken van twee gecombineerde horoscopen om exact uit te vogelen in hoeverre twee mensen met elkaar matchen. Dit is al een kunst op zichzelf. Ik kan ook heel goed zien wat twee mensen van elkaar te leren hebben. Waar hun uitdagingen liggen en welke thema’s steeds de kop op zullen steken. Maar ik kan ook zien waarom ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Wat ze bijzonder aan elkaar vinden. Welke eigenschappen ze van elkaar aantrekkelijk vinden en hoe ze elkaar aanvullen.

Zoals dat gaat in de liefde, wordt een mens vaker dan één keer verliefd in zijn of haar leven. Gevoelens die heerlijk zijn en door een ander teweeg worden gebracht. In feite spreidt de ander kwaliteiten ten toon die jij ook in je hebt en die je graag tot ontwikkeling wil laten komen. Je vindt de ander geweldig, maar in feite vind je jezelf geweldig. Dit noemen we ook wel ‘projectie’. Daar ga ik het nu niet verder over hebben, maar dan weet je dus dat de liefde veel complexer in elkaar steekt dan alleen wat ik je nu ga vertellen.

Maar goed na deze mega lange intro ben je in ieder geval een stuk wijzer geworden. Zullen we het dan nu maar hebben over de charmante Weegschaal? Let’s go! 😊

HOE WEEGSCHAAL IS IN RELATIES

Een Weegschaal behoort een partner te hebben, want hij of zij kan niet zonder partner. Voor het welzijn van de Weegschaal is het superbelangrijk om onderdeel uit te maken van een stel, omdat ze daar nou eenmaal het beste bij gedijen. Ze houden ontzettend veel van genegenheid, zijn erg charmant en flirten als de beste. Ze zijn romantisch ingesteld. Eigenlijk zijn Weegschalen dé best denkbare partners. In het openbaar zullen ze hun affectie niet zo vaak tonen, maar in hun privéleven des te meer. Weegschalen kun je overladen met liefdesbetuigingen. Weegschalen worden gezien als een van de meest aantrekkelijke mensen in de dierenriemtekens. Iedereen draait zich om als een Weegschaal voorbij loopt. De kans is dus groot dat Weegschalen snel aan een nieuwe partner komen, mocht hun vorige relatie op de klippen zijn gelopen.

DE GEHEIME SCHADUWKANTEN VAN WEEGSCHAAL

Weegschalen zetten graag vrienden en de liefde op de eerste plaats. Dat doen ze omdat ze er heilig in geloven dat relaties het állerbelangrijkste zijn. Voor Weegschalen is het belangrijk zich te realiseren dat ze zelf de eerste plaats verdienen en dat ze van zichzelf moeten houden. Ze hoeven zich niet vast te houden aan iemand die hun liefde niet waard is. De Weegschaal probeert altijd de balans te bewaren en de positieve kant van iets te ontdekken. Ze zijn goede mediators en willen dat onderhandelingen voor beide partners vruchtbaar zijn. Daarom proberen ze niet te oordelen in hun streven naar harmonie.

DE BEDGEHEIMEN VAN WEEGSCHAAL

Oelala! 😊 Seks. Is. Your. Middle. Name. Jij weet er echt alles van en je schroomt dan ook niet je partner bij de hand te nemen en hem of haar de kneepjes van het vak te leren. Dat je hierbij soms iets belerend over komt en de sfeer hierdoor een aardige deuk kan oplopen, heb je niet altijd in de gaten. En ben jij een vrouw? Dan ben jij degene die als jong meisje een klein boekje in je la had liggen waarin je jouw veroveringen een rapportcijfer gaf en deze voorzag van op- en aanmerkingen. En misschien doe je dit nog steeds. Hoe dan ook, je houdt ervan en bent een expert! Let er wel op dat je jouw partner onbewust niet onzeker maakt, want dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

weegschaal

SEXTIPS VOOR WEEGSCHAAL

Je bent een stouterd en een twijfelaar; de perfecte combinatie om er een minnaar op na te houden. Wat de één niet heeft, vind je in de ander en andersom. Je onderrug en je fraaie bilpartij zijn jouw erogene zones, by far. Strelen, zachtjes kneden, een stevige massage of gewoon even een flinke klets op je achterste; het mag! Je hebt een neus voor fijne stoffen, persoonlijke verzorging en sensualiteit. Heerlijk met je partner foezelen in een warm, geurend schuimbad waarbij je geliefde je na afloop van top tot teen afdroogt met een lekker ruikende fluweelzachte handdoek en je insmeert met bodylotion, is voor jou het ultieme voorspel.

WELK STERRENBEELD PAST HET BEST BIJ WEEGSCHAAL?

Wanneer is Weegschaal jarig? Een Weegschaal is geboren tussen 23 september en 22 oktober.

  • Weegschaal heeft de meeste kans van slagen met: Tweelingen, Leeuw en Waterman.
  • Alleen goede vrienden kun je worden met: Weegschaal en Boogschutter.
  • Niet aan beginnen met: Ram, Stier, Kreeft, Schorpioen en Steenbok.
  • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Maagd en Vissen.

BESTE RELATIETIPS VOOR WEEGSCHAAL

Ben jij een Weegschaal? Probeer niet altijd alles met de mantel der liefde te bedekken en geef je grenzen goed aan. Je bent het meer dan waard om van gehouden te worden. Om teleurstellingen te voorkomen is het goed dat je niet verwacht dat de ander je zal overladen met affectie en schoonheid in woord en gebaar. Onthoud goed dat jij het madeliefje bent en zo ook moet blijven. En lieverd, je bent zo mooi. Twijfel daar niet aan, dat vindt jouw partner geen aantrekkelijke eigenschap. Je ziet er als een snoepje uit en mensen kijken graag naar je. Je bent een meesterflirt maar pas op dat jouw partner niet jaloers wordt. Zeg gewoon dat je wat ijdel bent en houdt van vleierij, dan komt alles goed.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is astrologisch businesscoach, auteur van Your Greatest Gifts From The Universe en host van De Astrologie Podcast.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

Deel dit artikel
deborah cabau astroloog business strategie advies

DEBORAH CABAU | ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klok.

Anderen lezen ook

ONTVANG GRATIS JE PERSOONLIJKE GEBOORTEHOROSCOOP