DE LIEFDESHOROSCOOP VAN HET VEELZIJDIGE STERRENBEELD TWEELINGEN

Tweelingen zijn geboren tussen 22 mei en 21 juni. Ben je Tweelingen of heb je een relatie met een Tweelingen? Of vind je stiekem een Tweelingen interessant en wil je weten hoe je hem of haar kan versieren? Of wil je meer te weten komen over de seksuele voorkeuren van een Tweelingen? 

Leer dan hier hoe de liefdeshoroscoop van het veelzijdige sterrenbeeld van zowel de mannelijke als de vrouwelijke Tweelingen en zijn of haar liefde zich manifesteert en krijg tips van Deborah Cabau om jouw liefdesleven te verbeteren en hoe je tussen de lakens nog meer kunt genieten

Dit is de derde aflevering van de twaalfdelige serie over de liefdeshoroscoop van de sterrenbeelden. Dit is de volgorde van de serie: RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagd WeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen.

De wereld van de verliefde sterrenbeelden

De liefde, oh, de liefde! Geef toe, zonder liefde is ons leven kleurloos. We ontvangen liefde en geven liefde aan alles en iedereen. Liefde is een dankbaar onderwerp. Het wordt in elk liedje beschreven, het is een belangrijk ingrediënt voor een succesvolle film en er zijn bibliotheken vol romans te vinden waar de liefde ervan afdruipt.

Ondanks dat ik gespecialiseerd ben in de roeping van professionele coaches en kennisondernemers, wil ik je heel graag meenemen in de wereld van de verliefde sterrenbeelden. De liefde is voor iedereen belangrijk. Zo ook voor de ondernemers die ik adviseer.

Ik heb trouwens iets leuks voor je als je niet weet welk sterrenbeeld je bent of als je exact wilt weten welk sterrenbeeld jouw geliefde is. Vraag je geboortehoroscoop gratis aan via deze link www.deborahcabau.nl/geboortehoroscoop/.

‘Ondernemende vrouwen durven meer en zijn creatiever als het in de liefde goed gaat.’

Vrouwen zijn behoorlijk gevoelig voor onderstromen en nemen emoties mee naar het werk. Dus als het in de liefde goed gaat, dan gaat het vaak ook op het werk goed. Voor velen is het hebben van een partner onontbeerlijk. Er zijn zoveel voordelen aan het hebben van een partner. Ik kan er wel uren over praten. Ik heb het natuurlijk over een partner waar je een fijne en stabiele relatie mee hebt.

Graag wil ik je wat vertellen over mijn persoonlijke situatie toen ik zo’n vijf jaar geleden begon aan mijn ondernemersreis. Mijn toenmalige relatie liep verre van goed. We zaten steeds vaker niet op één lijn. Toen ik op een dag thuiskwam met het idee om voor mezelf te beginnen, werd dat op zijn zachtst gezegd niet met open armen ontvangen. Ik kreeg heel wat mitsen en maren naar mijn hoofd. Zeker toen ik zei dat ik een astrologisch adviesbureau wilde starten. Hij raadde me het letterlijk af. Hij zei dat ik mijn goede reputatie te grabbel gooide en dat als mijn bedrijf in astrologie zou floppen, ik nooit meer aan de slag kon in het bedrijfsleven. Liever wilde hij dat ik bij Shell, Campina of ANWB zou gaan werken en mijn internationale achtergrond zou gebruiken in mijn werk als HR Business Partner. Hij zag mij furore maken als personeelsdirecteur en dat ik mijn Spaans, Frans en Engels zou gebruiken. Maar ik was klaar met het bedrijfsleven. Ik had al vijftien jaar gezien hoe het er tussen personeel en directie aan toeging en vond het tijd om voor mezelf te beginnen.

Maar ik wilde geen confrontatie. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik hem vroeg of ik mocht investeren in astrologiesoftware. Zijn eerste reactie was: hoe ga je dat bedrag dan terugverdienen? Ik had toen nog geen idee. Ik wist alleen dat in mijn sterren stond dat ik zelfstandig ondernemer zou worden en dat ik vrouwen zou adviseren met een niet alledaags beroep die te maken heeft met spirituele ontwikkeling. En ik zou mijn sales- en marketingvaardigheden ten dienste stellen aan vrouwen die nog iets van me kunnen leren. Hij vond dat allemaal veel te vaag. Maar ik bleef geloven dat het pad zich stap voor stap zou ontvouwen.

Omdat hij de investering onzin vond, kocht ik de software zonder zijn goedkeuring. Hij vond me eigenwijs en we kregen alsnog een conflict. Het werd er niet beter op toen ik samen met hem bij de Kamer van Koophandel zat. Ik had hem meegenomen zodat hij een mooie foto kon maken op het moment dat ik mijn handtekening zou zetten onder de inschrijvingspapieren.

Ik heb uitvoerig mijn bedrijfsplannen aan de ambtenaar toegelicht. De ambtenaar was zo benieuwd dat hij eigenlijk ook wel zijn geboortehoroscoop wilde laten analyseren. Hij was christelijk maar erg open minded. Met vuur in mijn ogen vertelde ik hem over mijn wilde ondernemersplannen. En op het moment dat ik de handtekening wilde plaatsen, hoorde ik mijn partner mompelen tegen de ambtenaar: ‘Ik heb er helemaal niets mee, met haar vak.’

Je kunt je voorstellen hoe onze rit weer terug naar huis was. De sfeer lag ver onder het vriespunt. Bij thuiskomst werd geen champagnefles opengetrokken, er stonden me ook geen bloemen te wachten. Niet eens een felicitatie kon er vanaf, niets nada. Dat was het moment dat er iets in me knakte. Ik geloofde namelijk zo sterk in wat ik te doen had, dat ik alles op alles heb gezet om er een succes van te maken. Mijn toenmalige partner was een sta-in-de-weg geworden die mijn missie niet diende. Logisch dat de relatie geen stand hield.

Sowieso heb ik in mijn leven vaak tegenwerking en ontmoediging gehad. Maar ik heb altijd vertrouwen in mezelf gehad en heb doorgepakt. Ik heb nu al een paar jaar een superfijne relatie met Bert. En Bert gelooft in mij. Hij laat me mijn ding doen en helpt me zelfs om mijn bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Als je net als ik ook een vrouw bent, wil ik ook dat je weet dat mannen niets liever willen dan dat hun vrouw groeit en bloeit. Een man voelt zich helemaal niet bedreigt door zijn partner. En zeker de huidige generatie van nu niet. Een man vindt het zelfs waanzinnig aantrekkelijk als een vrouw haar talenten weet te verzilveren. Mannen kunnen zelfs tegen hun vrouwen opkijken en een geweldig gevoel van trots ervaren. Dus laat je niet tegenhouden door de gedachte dat je je partner in zakelijk opzicht niet mag overtreffen. Ga ja gang! Haal eruit wat erin zit! En geef je dochters het goede voorbeeld.

‘Een financieel onafhankelijke vrouw die haar eigen boontjes kan doppen is niet alleen een mannenmagneet, ze kan werkelijk alle deuren openen die ze maar wil.’

Als je een partner hebt die jou niet in jouw werk support, is die jouw tijd en liefde niet waard. Ik heb het zelf ervaren. Een liefdevolle en begripvolle partner helpt je om meer vertrouwen in jezelf te krijgen. Je partner is de eerste die jou opvangt bij tegenslag en jou weer moed inpraat. Een liefdevolle partner is iemand die het beste met je voorheeft en die je nieuwe oplossingsrichtingen aanreikt. Mijn partner doet veel in huis. We hebben vier kinderen en hij heeft ook zijn eigen bedrijf. Maar het is voor hem nooit teveel om mij te steunen wanneer ik hem nodig heb. We hebben zelfs wekelijks overleg. Niet alleen over onze bedrijven, maar over alles wat bij ons thuis gebeurt. We wonen landelijk en hebben een samengesteld gezin. Beiden hebben we een bedrijf en ook al zijn deze bedrijven totaal verschillend, we supporten elkaar waar nodig. Mijn geliefde is ook mijn business buddy en daar heb ik het echt mee getroffen.

‘Helen van een gebroken hart is een spirituele daad van de bovenste plank. Niets doet zoveel zeer als het verliezen van de persoon waar je zoveel van houdt.’

Jouw situatie zal ongetwijfeld anders zijn, maar feit is wel dat ook voor jou de liefde dé levenselixer is. Wist je trouwens dat mensen langer leven als ze een partner hebben waar ze het leven mee kunnen delen?
Afijn, omdat de liefde zo ontzettend belangrijk is voor ons welzijn en productiviteit, maak ik voor alle twaalf sterrenbeelden een eigen artikel en podcast.

HET LIEFDESLEVEN VAN DE TWEELINGEN

In dit artikel staat het liefdesleven van het sterrenbeeld Tweelingen centraal. Ik ga je er veel over vertellen. Maar voordat ik dat doe, vind ik het belangrijk dat je een paar dingen vooraf weet. Want het is te kort door de bocht om te zeggen dat alle Tweelingen gelijk zijn aan elkaar. We kunnen en mogen alle Tweelingen dus niet over één kam scheren.

Als je voor het eerst iets van me leest, dan raad ik je aan om ook dit artikel te lezen of om de bijbehorende podcast te beluisteren ‘Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?’ Je ontdekt welke sterrenbeelden het best bij elkaar passen. Ik leer je in twee supersimpele stappen om jouw ideale match te vinden.

Ook raad ik je aan om dit artikel te lezen, want in populaire bladen wordt er ten onrechte van uitgegaan dat je alleen maar één van de twaalf sterrenbeelden bent. In dit artikel leer je dus hoe het écht zit. Ik heb van dat artikel ook een podcast gemaakt Je bent niet alleen je sterrenbeeld!’  Je ontdekt dat jouw geest uit een melange van twaalf taartpunten bestaat, met ieder een eigen smaak en structuur. Met andere woorden: je geest heeft alle twaalf sterrenbeelden in zich. De samenstelling van de hoeveelheid per sterrenbeeld verschilt van persoon tot persoon.

Kortom, luister zowel naar aflevering 31 als naar aflevering 5 voor een completer beeld!

Ik wil dat je weet dat het te kort door de bocht is om te zeggen dat je niet bij iemand ‘past’ op basis van jouw sterrenbeeld. Dat is totale onzin, want je moet dieper analyseren dan alleen jouw sterrenbeeld, ofwel zonneteken.

Je moet weten dat astrologen een ‘synastrie’ maken van twee gecombineerde horoscopen om exact uit te vogelen in hoeverre twee mensen met elkaar matchen. Dit is al een kunst op zichzelf. Ik kan ook heel goed zien wat twee mensen van elkaar te leren hebben. Waar hun uitdagingen liggen en welke thema’s steeds de kop op zullen steken. Maar ik kan ook zien waarom ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Wat ze bijzonder aan elkaar vinden. Welke eigenschappen ze van elkaar aantrekkelijk vinden en hoe ze elkaar aanvullen.

Zoals dat gaat in de liefde, wordt een mens vaker dan één keer verliefd in zijn of haar leven. Gevoelens die heerlijk zijn en door een ander teweeg worden gebracht. In feite spreidt de ander kwaliteiten ten toon die jij ook in je hebt en die je graag tot ontwikkeling wil laten komen. Je vindt de ander geweldig, maar in feite vind je jezelf geweldig. Dit noemen we ook wel ‘projectie’. Daar ga ik het nu niet verder over hebben, maar dan weet je dus dat de liefde veel complexer in elkaar steekt dan alleen wat ik je nu ga vertellen.

Maar goed na deze mega lange intro ben je in ieder geval een stuk wijzer geworden. Zullen we het dan nu maar hebben over de veelzijdige Tweelingen? Let’s go! 😊

HOE TWEELINGEN IS IN RELATIES

Verliefde Tweelingen houden van afwisseling en intellectuele uitdagingen. Ze worden het liefst verliefd op bijdehante mensen, dus op mensen waar ze gemakkelijk mee kunnen kletsen. Ze vinden het namelijk belangrijk om gestimuleerd te worden. Van Tweelingen wordt vaak gezegd dat ze uitstekend kunnen flirten, ook doordat ze contactueel zijn ingesteld en altijd aanspreekbaar zijn. Een nadeel van verliefde Tweelingen is dat ze al snel denken dat het gras bij de buren groener is. Oeps!

DE GEHEIME SCHADUWKANTEN VAN TWEELINGEN

Tweelingen zijn heel bewegelijk en altijd in de weer. Ze denken heel veel en vinden het lastig om te focussen. En ze zijn veeleisend vanwege de voortdurende behoefte aan prikkelingen en intellectuele uitdaging. Ze kunnen je met hun vele interesses tot het uiterste drijven, als je met ze in een langdurige relatie zit. Tegelijkertijd geven ze je de indruk dat ze helemaal verloren zijn. Tweelingen willen zich niet stabiel voelen, want dat is saai. Het doet ze namelijk denken aan de periode dat ze dachten de wijsheid in pacht te hebben. Als ze erachter komen dat ze minder weten dan ze dachten, liggen frustraties en stemmingswisselingen op de loer.

DE BEDGEHEIMEN VAN HET VEELZIJDIGE STERRENBEELD TWEELINGEN

Sextertainment; een woord dat jij uitgevonden zou kunnen hebben! Jouw bedpartner verveelt zich geen moment met jou! Ondeugd, intelligentie, humor en erotiek weet jij moeiteloos te combineren en ondertussen wind je jouw bedgenoot compleet om je vinger. Je lover is absoluut de mooiste en de beste ever! Dat je soms stiekem aan een ander denkt, vermeld je er voor het gemak maar even niet bij. Als je het langere tijd met één partner volhoudt en diegene ook werkelijk trouw bent, komt diegene van goeden huize. Doorgaans ben je snel verveeld en aarzel je dan ook niet om gezellig even verderop te kijken. Immers, je hebt de ander geen beloftes gedaan.

Tweelingen

SEXTIPS VOOR TWEELINGEN

Een partner die openstaat voor opwindende rollenspellen: yes please! Seks mag fantasierijk zijn, zowel in bed als daarbuiten. Wel is het belangrijk dat jouw bedpartner net als jij snel denkt, ad-rem is, gevoel voor humor heeft én intelligent is. Kan iemand jou op geestelijk vlak niet boeien, is het fysiek bij voorbaat al een no go. Tijdens de seks hoor je graag ondeugende woorden en soms zelfs ronduit vulgaire praat. De tong speelt sowieso een belangrijke rol, maar ook zachte strelingen met de handen over het hoofd, langs de rug en de armen, bezorgen je kippenvel; in positieve zin! En tot slot, de beste tip: maak je fantasie waar!

WELK STERRENBEELD PAST HET BEST BIJ TWEELINGEN?

Wanneer is Tweelingen jarig? Een Tweelingen is geboren tussen 22 mei en 21 juni.

  • Sterrenbeeld Tweelingen heeft de meeste kans van slagen met: Ram, Leeuw, Weegschaal en Waterman.
  • Alleen goede vrienden kun je worden met: Tweelingen, Boogschutter.
  • Niet aan beginnen met: Maagd, Schorpioen, Vissen, Stier en Kreeft.
  • Het sterrenbeeld waar je voor op je tenen moet lopen is: Steenbok.

BESTE RELATIETIPS VOOR TWEELINGEN

Ben jij een Tweelingen? Doe je telefoon uit als je aan het daten bent. Je bent veel te snel afgeleid en de ander denkt dat jij hem of haar niet interessant genoeg vindt. Je doet er goed aan om verder te kijken dan de oppervlakte. Een relatie blijft goed als er ook diepgang in wordt ervaren.

DAGHOROSCOOP EN LIEFDESHOROSCOOP TWEELINGEN

De magie van de daghoroscoop ligt in de dagelijkse begeleiding en inzichten die je ontvangt, waardoor je de subtiele energieën van het universum kunt benutten. Dit dagelijkse ritueel helpt je om je bewust te worden van de kansen en uitdagingen die voor je liggen, zodat je in harmonie met de kosmos kunt handelen. Door de mystieke boodschappen van de sterren te volgen, kun je elke dag met een gevoel van verwondering en doelgerichtheid beginnen.

Een liefdeshoroscoop onthult de betoverende dynamiek van je romantische relaties en emotionele verbindingen. Het geeft je een kijkje in de magische krachten die compatibiliteit, timing en liefdesenergie beïnvloeden. Hierdoor kun je je liefdesleven verrijken en harmoniseren, met een diepere verbinding en begrip. Door de kosmische invloeden in je relaties te begrijpen, kun je de magie van liefde in je leven vergroten en verankeren.

Beide horoscopen dienen als mystieke gidsen voor je persoonlijke groei en het bevorderen van welzijn, waardoor je een leven vol magie en wonder kunt leiden. Ze openen de deuren naar een dieper begrip van jezelf en je relaties, en helpen je om de magische mogelijkheden van elke dag te omarmen.

Wanneer Deborah als spiritueel business coach een liefdeshoroscoop van het veelzijdige sterrenbeeld Tweelingen analyseert, dan richt ze zich in het coachingstraject op de toekomst en op een jaarhoroscoop en niet zozeer op een daghoroscoop.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://deborahcabau.nl/geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | Deborah is een Spirituele Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU SPIRITUEEL BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Schrijf je in voor

The Holy Grail

Schrijf je hier in voor het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen, en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Marketing door

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

Holy Grail

Op 24 oktober 2024 lanceer ik groots mijn boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten in het prachtige Planetarium Groningen. Tijdens dit event neem ik je mee in mijn fascinatie voor de kosmos met een adembenemende DOME-projectie die de hele koepel vult. Het wordt een ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Wil je daar graag bij zijn?