JE BENT NIET ALLEEN JE STERRENBEELD!

Wie denkt dat je enkel en alleen jouw sterrenbeeld bent, heeft het mis! Het is logisch dat je dat denkt, want ook in alle populaire bladen wordt er van uitgegaan dat je één van de twaalf sterrenbeelden bent. In deze aflevering leg ik je uit hoe het komt dat sommigen zich meer herkennen in een ander sterrenbeeld dan in hun eigen sterrenbeeld. Ook ontdek je dat jouw geest bestaat uit een melange van twaalf taartpunten, met ieder een eigen smaak en structuur.

DE ENE SCHORPIOEN IS DE ANDERE NIET

Er zijn 12 sterrenbeelden, wat ook wel 12 archetypen worden genoemd. Een archetype is niks anders dan een cluster van eigenschappen die we toekennen aan een bepaald persoon, maar die persoon bestaat natuurlijk niet alleen maar daar uit. Het zou heel raar zijn als er maar 12 type mensen zijn. Ik ben bijvoorbeeld een Ram, misschien jij ook wel. Toch weet je maar al te goed dat er heel veel verschil zit tussen jou en mij. Dit geldt voor alle sterrenbeelden.

Het is heel makkelijk om te zeggen; ik ben een vurige Boogschutter of ik ben een eigenwijze Waterman, maar wat dat dan precies inhoudt dat is voor iedere persoon weer anders. Jouw sterrenbeeld zegt eigenlijk alleen maar in welk teken de Zon stond op de dag dat jij geboren werd. Zo zijn alle mensen van 4 april Rammen en alle mensen van 11 november Schorpioen, maar niet alle mensen van 4 april lijken op elkaar en ook niet alle mensen van 11 november. Zo kun je ook maanteken Stier of Ram hebben, niet iedereen is hetzelfde.

Op het exacte moment en plaats waar jij geboren werd bent, stonden de planeten ten opzichte van elkaar heel anders dan bij een ander persoon die later en verderop werd geboren. De energieën van de specifieke planeetstanden hebben jouw doorboord en dat maakt jou dus daarom heel uniek. Er is geen tweede van jou! Mocht je willen weten hoe je planeten stonden ten tijde van je geboorte, vraag dan hier jouw geboortehoroscoop helemaal gratis aan.

JE BENT EEN MIX VAN 12 STERRENBEELDEN

We kunnen dus de conclusie trekken dat alle 12 sterrenbeelden onderdeel uitmaken van jouw persoonlijkheid. In je geboortehoroscoop herken je dit door het symbool van een zon. Het universum heeft echt niemand overgeslagen en jou dus ook niet. Je hebt van alles wat meegekregen, alleen de samenstelling ervan verschilt van persoon tot persoon. Ik heb bijvoorbeeld veel Kreeft en Ram in mijn horoscoop. Ik heb beide tekens vol in de spotlights. Bij jou zal dat ongetwijfeld anders zijn.

EEN DIEPE DUIK IN JE GEBOORTEHOROSCOOP ONTHULT ALLES

Astrologen hebben een heel mooi systeem bedacht. Zij hebben namelijk de geboortehoroscoop uitgevonden. Dat is eigenlijk een cirkel waarin alle planeten zijn opgenomen op precies dezelfde plek waar ze stonden aan de hemel toen jij werd geboren. Het is eigenlijk een eenvoudige weergave van de hemel. Het kan dus ook heel goed zijn dat jouw Zon heel dicht bij Mercurius stond of jouw Maan heel dicht bij Venus of misschien wel Venus heel dicht bij jouw Zon.

Het kan dus ook zijn dat Venus in hetzelfde teken stond als jouw Zonneteken, dus als je een Ram bent dat dan ook de Venus in het teken van Ram stond. Als dat zo is, dan heb je extra kracht van de Ram. Het kan ook zijn dat heel veel planeten in een ander teken stonden op het moment dat jij werd geboren, maar gelukkig werken alle planeten op elkaar in afhankelijk dus van waar ze stonden op het moment dat jij werd geboren.

MAANTEKEN STIER OF MAANTEKEN RAM

Stel je bent een Ram en je hebt heel veel planeten op de plek staan waar Schorpioen staat. Schorpioen geeft dus eigenlijk heel erg veel kleur aan jou als persoon. Het zou ook zelfs zo kunnen zijn dat je eerder karaktertrekken vertoont van een Schorpioen dan van de Ram. Dat weet natuurlijk niemand, want jij verkoopt jezelf als Ram. Als we onder je ‘motorkap’  gaan kijken, ik noem dat ook wel een blik werpen in jouw magische horoscoop, dan zien we eigenlijk precies wat daar gebeurt. Ik kan aan de hand van metingen, wegingen maken over de precieze energieën in jouw horoscoop. Zo kom ik er achter dat het mogelijk is dat je van een ander sterrenbeeldteken veel meer energie in je hebt en dat jouw andere energie, jouw Zonneteken-energie noem ik dat, toch een beetje onder gesneuveld is. Van Leeuwen wordt vaak gezegd dat ze heel erg out going zijn, maar er zijn ook verlegen Leeuwen of Leeuwen die helemaal niet graag op het podium staan of een hoog woord willen voeren. Kortom er zijn veel verschillen en allerlei variaties mogelijk!

POPULAIRE BLADEN HEBBEN HET MIS

Je hebt vast weleens de horoscooprubrieken in de bladen gelezen en gekeken of dit klopt met wat jij over jezelf of een ander weet. Mogelijk zie je ook raakvlakken, maar het is natuurlijk eigenlijk een beetje van de zotte dat alle Rammen hetzelfde gaan meemaken in dezelfde periode. Toch zijn er gek genoeg altijd wel een paar dingen uit te halen die kloppen. Maar ik kan je verzekeren dat als je echt wilt kijken wat er individueel met jou gebeurt, zo’n blad niet deze antwoorden gaat geven. Daarvoor moeten we terug naar jouw persoonlijke geboortehoroscoop, want die onthult jouw unieke code. De geboortehoroscoop bevat niet alleen maar informatie over de tekens, maar ook informatie over spirituele en andere belangrijke punten. Punten die te maken hebben met je zielsreis. Ook deze punten staat allemaal in een bepaald sterrenbeeld. Zo kan het heel goed zijn dat je gewoon zelf Steenbok bent, maar dat je heel veel te leren hebt op het gebied van Ram zijn.

DE DRIE BELANGRIJKSTE PUNTEN IN JE HOROSCOOP

Ik kan me goed voorstellen dat je je afvraagt waar je naar moet kijken als je voor het eerst je geboortehoroscoop ziet. Er is zoveel te ontdekken, maar wat is het belangrijkste?

Als astrologe kijk ik direct naar drie zeer belangrijke punten. Met de informatie die deze drie punten opleveren kunnen we al een super goed beeld van je vormen. Ik noem het daarom ook je ‘Gouden Driepoot’.

💙EERSTE POOT: JOUW ZONNETEKEN

De eerste poot is jouw sterrenbeeld, ofwel jouw Zonneteken. Jij bent 1 van de 12 sterrenbeelden: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Maagd, Leeuw, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen. Het allerbelangrijkste is jouw dus jouw sterrenbeeld. Dit teken onthult jouw karakter, kracht en kleur. De plek waar jouw Zonneteken staat in je geboortehoroscoop geeft vervolgens nóg meer informatie. Een andere keer hier meer over.

💙TWEEDE POOT: JOUW ASCENDANTTEKEN

Het tweede belangrijke punt is jouw Ascendantteken. Jouw ascendantteken geeft eigenlijk weer hoe jij je in de wereld manifesteert, wat jouw sociale masker is. Het is de poort naar je ziel en de bril waarmee jij naar de wereld kijkt en hoe de wereld bij jou naar binnen gaat. Iedereen heeft zijn ascendantteken in een ander teken staan. Het kan dus heel goed zijn dat jouw sterrenbeeld Schorpioen is maar dat jouw ascendantteken bijvoorbeeld Ram is.

💙DERDE POOT: JOUW MAANTEKEN

En zeker niet in de laatste plaats jouw Maanteken. Jouw Maanteken is super belangrijk. Je Maanteken representeert namelijk jouw gevoelens en is een indicator voor jouw welzijn. Het zegt iets over hoe jij je het prettigst voelt, met welke energie jij iets oppakt en wat jou het gevoel geeft van veiligheid en geborgenheid. Jouw Maanteken verklaart heel veel over jezelf en vormt een belangrijke factor bij relatiematches. Jouw Maanteken staat namelijk ook in 1 van de 12 sterrenbeelden. Maantekens die in de aardetekens Stier, Maagd en Steenbok vallen kunnen bijvoorbeeld goed met elkaar overweg. Ze begrijpen elkaars energie en worden niet onrustig in elkaars nabijheid. Op lange termijn is dit wel zo prettig.

JOUW GOUDEN DRIEPOOT

Het kan heel goed zijn dat jij jouw Zonneteken hebt in Ram, jouw ascendantteken in Schorpioen en jouw Maanteken in Stier. Deze drie punten geven ontzettend veel informatie over jezelf. Door naar je Gouden Driepoot te kijken ga jij een heel stuk meer over jezelf begrijpen, maar ook over een ander. Je leert hierdoor het verschil kennen tussen jou en de ander. Belangrijk is dat je weet dat bij iedereen de uitwerking van de planeten op een andere manier wordt geïnterpreteerd. Dit heeft dan weer te maken met de aspecten die de planeten maken met andere belangrijke raakpunten binnen je geboortehoroscoop.

‘HET LEVEN WORDT VOORUIT GELEEFD EN ACHTERUIT BEGREPEN’

Søren Kierkegaard, filosoof

JE BENT EEN WANDELENDE PARADOX

Natuurlijk hebben mensen raakvlakken en overlappingen. We zijn niet feilbaar maar wandelende paradoxen. Een mens kent nou eenmaal veel tegenstellingen. We vinden iets leuk, maar tegelijkertijd vinden we iets ook niet leuk. Zo zit de wereld nou eenmaal in elkaar. We reageren ook keer op keer anders op een situatie. Vandaag kun je heel gelaten zijn over iets wat je hoort, terwijl hetzelfde je morgen heel erg aangrijpt. Onze binnenste valt niet altijd te voorspellen. We kunnen alleen algemene tendensen en karaktereigenschappen beschrijven wat een mogelijke uitkomst van jouw handelen weergeeft. De echte uitkomst zullen we pas weten wanneer het heeft plaatsgevonden!

GRATIS GEBOORTEHOROSCOOP

Wil jij meer over jezelf ontdekken en weten wat jouw ‘Gouden Driepoot’ is? Vraag dan hier jouw gratis geboortehoroscoop aan.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

The Holy Grail

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden over het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen.

Marketing door