DE HOROSCOOP VAN PRINSES AMALIA

Vandaag is prinses Amalia achttien jaar geworden. Ze is nu beëdigd als bijzonder lid van de Raad van State. Dit is het belangrijkste adviesorgaan van het kabinet, zo staat het in de Grondwet. Weliswaar heeft ze geen stemrecht en is haar lidmaatschap louter ceremonieel, het idee is dat ze zich door aanwezig te zijn bij vergaderingen, kan voorbereiden op haar latere rol als koningin. Zij is de troonopvolger van koning Willem-Alexander. Als er nu iets met hem gebeurd, dan wordt zij automatisch Koningin van Nederland.

Ik heb iets bijzonders met prinses Amalia. Eigenlijk ook wel met haar moeder Maxima. Maar daarover een andere keer meer. Toen Amalia werd geboren was ik zelf 25 weken zwanger van mijn dochter Dominique. Ik genoot enorm van het nieuws, want ja, ik was zelf verrukt met de komst van mijn eigen kind.

Ik weet nog heel goed wat ik aan het doen was toen de geboorte van Amalia het nieuws bereikte. Ik was de commode aan het verven in onze nieuwe babykamer. Het bedje lag al klaar. Een heuse IKEA transformatie. Ik mediteerde regelmatig op deze kamer om alvast mijn energie te verspreiden en mijn kind welkom te heten. Ik wist toen nog niet dat ik zelf een meisje zou krijgen.

PRINSES AMALIA IS EEN LEVENSLUSTIGE BOOGSCHUTTER

Op 7 december 2003 om 17:01 uur werd Catherina-Amalia Beatrix Carmen Victoria in het HMC Bronovo te Den Haag geboren. En jawel, een Boogschutter! Een vuurteken! Rammen, Leeuwen en Boogschutters zijn alledrie vuurtekens. Zelf ben ik een Ram én er was een baby Ram in de maak. Kortom, een lekker vuurtje om je aan op te warmen!

Ter ere van haar verjaardag lijkt het me leuk om jou te trakteren op deze blog. Ik ga je een vluchtige analyse geven van een aantal interessante punten uit de horoscoop van Amalia. Ik ga niet heel haar ziel en zaligheid blootleggen, maar ik kan me voorstellen dat jij het super interessant vindt om te leren wat je überhaupt allemaal uit een horoscoop kan halen. En hoe leuk is het dan van iemand die we allebei kennen, al is het maar van afstand. We hebben allemaal wel een bepaald gevoel bij de Prinses.

Laat ik beginnen met mijn horoscoopanalyse op hoofdlijnen. Want zo ga ik altijd te werk. Ik kijk allereerst naar de Gouden Driepoot. Ofwel drie super belangrijke punten in je horoscoop: je Zonneteken, Ascendantteken en Maanteken. Als je hier meer over wilt weten dan raad ik je aan om de mini masterclass te luisteren die ik eerder opnam. Om precies te zijn aflevering 6, 7 en 8 van mijn podcast.

prinses Amalia
Dit is de geboortehoroscoop van prinses Amalia. Amalia is geboren op 7 december 2003. Een levenslustige Boogschutter die altijd iets om handen nodig zal hebben door haar vele interesses.

Naast Amalia’s Gouden Driepoot ga ik ook iets dieper onder haar motorkap kijken. Want daar vind ik ook een schat aan informatie.

Maar ik begin met een aantal interessante en algemene metingen. In mijn metingen ga ik er vanuit dat iemand zo’n honderd jaar hier op aarde zal rondlopen voordat de ziel het lichaam verlaat en opgaat in het universum, alwaar het opnieuw een cyclus ondergaat.

In de honderd jaar van Amalia zie ik dat ze tot middelbare leeftijd – zeg tussen haar 40-50 jaar – zich erg bezig zal houden met de ‘ander’. Zij is geboren met veel naar buiten gerichte energie. Haar focus ligt op relaties, samenwerkingen, werken, studies, enzovoort. Ze is begaan met de wereld en brengt een groot deel van haar leven door ten dienste van anderen.

‘Amalia zal ergens op de wereld een plek zoeken waar ze zich thuis voelt. Veilig, geliefd en geborgen. Een plek waar alleen dierbaren welkom zijn en zij zichzelf kan zijn. Deze plek is niet perse in Nederland.’

Halverwege haar middelbare leeftijd gaat ze zich – door een aantal heftige gebeurtenissen in haar privéleven – meer bezighouden met haar eigen persoonlijke ontwikkeling en zal zij de focus meer op zichzelf gaan richten. Niet dat wij daar direct wat van gaan merken, maar dit is een innerlijke reis die ze psychologisch doormaakt. Zij zoekt spiritueel de verdieping en gaat beter haar eigen grenzen bewaken. Ze maakt de beweging als het ware naar binnen toe. Ze gaat vanaf dan haar innerlijke leven structureel meer aandacht geven. Amalia zal ergens op de wereld een plek zoeken waar ze zich thuis voelt. Veilig, geliefd en geborgen. Een plek waar alleen dierbaren welkom zijn en zij zichzelf kan zijn. Deze plek is niet perse in Nederland.

Wat ik ook zie is dat het overgrote deel van haar leven zich publiekelijk afspeelt. Dat wil niet zeggen dat ze geen privacy zal hebben. Nee, het wil zeggen dat hoe zij zich manifesteert, zichtbaar is voor het publiek. En ja, gelukkig dat de sterren ook haar hierin ondersteunen want een troonopvolger moet straks natuurlijk geen verstoppertje spelen voor het volk. Deze publieke functie kan ze trouwens makkelijk aan. Voor haar is het wel noodzakelijk dat zij regelmatig downtime neemt en ook zal zij achter de schermen zowel aan zichzelf als aan projecten werken.

PRINSES AMALIA HEEFT VEEL MANNELIJKE ENERGIE

Binnen de astrologie komt het principe mannelijke en vrouwelijke energie voor. En dat heeft niets te maken met uiterlijke kenmerken. Het gaat om de psychische energie. Een mens heeft beide energieën in zich. Jij dus ook. Wat dat betekent? Nou kijk, vrouwelijke energie gaat over het verenigen, ontvangen, verzorgen, troost, geborgenheid, bescherming en veiligheid bieden. Het doet je denken aan moederlijke energie. Dus kwetsbaarheid en meer denken vanuit het hart. De ingeving, het gevoel ofwel de intuïtie.

Mannelijke energie daarentegen gaat over moed, lef, doen, eropuit gaan, leiderschap tonen, initiatief nemen, competitie, jagen, risico’s durven nemen, maar ook verdedigen, opkomen en begrenzing aangeven. Het doet je denken aan vaderlijke energie. Zowel mannen als vrouwen met veel mannelijke energie, houden van feiten. Het zijn logische denkers die meer het verstand inzetten dan het gevoel.

Prinses Amalia heeft overwegend mannelijke energie in haar horoscoop. Dat betekent dat haar primaire reacties ingegeven worden vanuit het verstand. In onze maatschappij wordt dat gezien als iemand die een natuurlijk gezag uitstraalt en weet waarover zij praat. Sommigen interpreteren dat als zakelijk. Maar laten we het erop houden dat zij prima haar ‘mannetje’ kan staan. Ze zal veel wilskracht tonen en ook persoonlijke kracht.

Maar zoals dat gaat wil een mens zich ontwikkelen. En om je eigen heelheid te ervaren, zal je de energie die je van nature minder hebt gekregen, willen ontwikkelen. We noemen dit ook wel volgens de Oosterse filosofie: in balans komen met je Yin Yang energie. Zo kun je het beste uit beide werelden integreren in je persoonlijkheid. Dit brengt je als mens veel verder. Prinses Amalia zal zo tegen haar veertigste, haar vrouwelijke energie gaan voeden.

Ze zal steeds meer vanuit haar hart gaan leven. Dat wil niet zeggen dat ze haar mannelijke energie dan kwijt is. Nee, allerminst. Die mannelijke energie blijft haar primaire energie en die heeft ze zich tegen die tijd al behoorlijk eigen gemaakt.

PRINSES AMALIA ZAL VELE PERSOONLIJKE SUCCESSEN KENNEN

Wat ook opvallend is, is dat prinses Amalia zelf keuzes zal maken die haar geen windeieren zullen leggen. Ze stort zich alleen op projecten waar zij zelf in gelooft en haar drijfveer is om haar tijd niet te verspillen aan zaken waar ze geen heil in ziet. Ze zal zich sterk committeren aan dat waar ze in gelooft en ja, de Wet van Aantrekkingskracht staat aan haar zijde. Van nature weet zij hulpbronnen aan te spreken die er voor zullen zorgen dat zij haar doelen bereikt.

Interessant, niet waar? Wacht maar totdat je het volgende leest.

Prinses Amalia
Beeld: RVD – Erwin Olaf

‘Prinses Amalia heeft zo haar eigen idealen en die gaat ze met de wereld delen, al dan niet via het geschreven woord. Haar visie moet en zal gehoord worden. Ze heeft een boodschap te brengen.’

PRINSES AMALIA ZAL EEN VEELZIJDIG LEVEN LEIDEN

Waar ik ook naar kijk in iemands horoscoop is hoe de energie zich verspreidt. Of iemand behoudend is, of veel initiatief toont. En wat mij zo ontzettend opvalt is dat prinses Amalia ongelooflijk capabel is. Zij is straks van vele markten thuis. Amalia gaat zich enorm ontwikkelen en krijgt veel verschillende interesses. Ze vindt veel interessant en is enorm nieuwsgierig en leergierig. Ze heeft iets nog niet afgemaakt of ze stort zich op haar volgende interesse. Wat dat betreft kan ze meerdere studies, projecten en rollen aan. Ook schakelt ze enorm snel. Amalia moet wel uitkijken dat ze niet teveel hooi op haar vork neemt en dat ze leert om haar nerveuze energie tot rust te brengen.

Ze leest alles wat los en vast zit en daarom is het ook goed dat ze haar energie kanaliseert met een creatieve uitlaatklep. Ik zie haar ook wel schrijven. Ze heeft zo haar eigen idealen en die gaat ze met de wereld delen, al dan niet via het geschreven woord. Haar visie móet en zál gehoord worden! Ze heeft een boodschap te brengen.

DE GROTE GAVEN VAN PRINSES AMALIA

Binnen de astrologie kennen we de elementenleer. En dat betekent dat een horoscoop veel energie kan bevatten van lucht, vuur, water of aarde. Mensen met veel water bijvoorbeeld zijn erg sensitief. Hebben een groot inlevingsvermogen en kunnen sferen heel goed aanvoelen. Mensen met veel aarde zijn weer heel praktisch ingesteld. Houden van een plan, brengen structuur aan en beginnen niet zomaar aan iets. Gedegen voorbereiding vinden ze het halve werk. Mensen met veel vuur in hun horoscoop tonen veel initiatief en gaan aan de slag zonder exact te weten wat het resultaat gaat worden. Ze zien wel en improviseren gaandeweg. Ze zijn warm, extravert en enthousiast, en kunnen mensen mobiliseren met hun prachtige ideeën. Prinses Amalia is een luchttype. Althans, ze is Boogschutter, ja dat is een vuurteken. Maar als ik een weging maak van al haar planeten dan zie ik toch dat ze overwegend een luchttype is. Dat betekent dat ze mega intelligent is, heel goed kan analyseren, behoorlijk goed is in taal, of het nu het geschreven of gesproken woord is. Ze heeft iets met talen. Die liggen haar van nature goed.

Ook moeilijke talen, zoals het Chinees, zouden haar mateloos kunnen fascineren. Ze is mentaal heel actief. Zit vaak in haar hoofd, is filosofisch van aard en bedenkt allerlei ingenieuze plannen. In combinatie met haar Boogschutter-energie zie ik haar nog wel Internationale Betrekkingen studeren. Want ze heeft iets met taal en cultuur en daarbij kan ze onwijs goed verbanden leggen. Ze kan gewoon veel studies aan, en daarom is het voor haar lastig kiezen. Ik zie haar eerlijk gezegd wel meerdere studies volgen. Echt, die vrouw is niet voor één gat te vangen.

‘Prinses Amalia zal naarmate ze ouder wordt meer vertrouwd gaan voelen met haar instinct, creatieve vermogens en intuïtieve gaven. Dat heeft nog vele jaren van rijping nodig.’

Wat haar ook zo mooi maakt is dat ze een groot rechtvaardigheidsgevoel heeft en ze diplomatiek vaardig is. Ze zet haar ratio vaak in en ze zou er goed aan doen om haar emoties meer de vrije loop te laten. De reis van het hoofd naar het hart zeg maar. Maar dat komt wel goed. Naarmate ze ouder wordt zal ze zich meer vertrouwd gaan voelen met haar instinct, creatieve vermogens en intuïtieve gaven. Dat heeft nog vele jaren van rijping nodig. Wat we zullen zien is dat ze in haar communicatie haar betrokkenheid en medemenselijkheid zal laten blijken. Ze is begaan met het lot van anderen en ze zal van grote betekenis zijn voor specifieke doelgroepen binnen de samenleving.

Ze is zorgzaam van aard en kan heel goed omgaan met budgetteringen. Het zal me daarom ook niet verbazen dat ze meer wil leren over de financiële markten en dat haar moeder haar zal betrekken bij zeer interessante projecten die zij later zal voortzetten als beschermvrouwe.

Haar moederschap brengt de nodige spanningen met zich mee. Het lot speelt hierbij een belangrijke rol. Dit onderwerp sla ik liever over omdat haar gevoel van eigenwaarde sterk gelinkt is met of zij zelf kinderen kan krijgen en als ze die al krijgt of ze een goede moeder is. Een angst die alle vrouwen kennen maar bij haar is dat net even iets meer.

‘DE BELANGRIJKSTE LESSEN VAN AMALIA LIGGEN IN HAAR INTIEME RELATIES EN HAAR MOEDERWENS EN MOEDERROL.’

In relaties kan ze verlegen zijn. En ze vindt het belangrijk om binnen de relatie haar autonomie te behouden. Hoewel ze niets liever wil dan een stabiel gezinsleven, het lot geeft haar andere kaarten. Belangrijke levenslessen zal Amalia vinden via haar intieme relaties en moederwens en moederrol. Ze wordt heel gelukkig van een relatie maar die relaties brengen haar wel de nodige uitdagingen.

Ze wil  per se haar individualiteit behouden. En zal op haar eigen unieke manier de rol van Prinses van Oranje vervullen. Haar onafhankelijkheid is goud waard. Diep van binnen heeft ze vrijheid nodig in haar persoonlijke relaties zodat ze haar horizon kan blijven verbreden. En ze zal strijden voor haar eigen persoonlijke vrijheid en die van anderen. Zij gaat voor gerechtigheid. Gelijke monniken, gelijke kappen. Zij stoort zich aan alles wat scheef gaat in de samenleving. Ze zal zich inzetten voor gelijke behandeling van mannen en vrouwen. Wat dat betreft is ze een mensenrechtenactiviste in de dop. En daarbij is het belangrijk dat ze haar onafhankelijke geest kan behouden.

Wellicht heb je het meegekregen dat de Prinses van Oranje in een persoonlijke brief aan de minister-president bekendmaakte dat ze afzag van haar inkomen waar ze recht op heeft vanaf haar achttiende verjaardag. Ze wil zolang ze studeert én geen tegenprestatie levert, niet profiteren van de staatskas. Prinses Amalia zou anders 300.000 euro salaris krijgen en 1,3 miljoen euro voor de voorbereiding op het koningschap en de hofhouding.

Ze maakt haar beslissingen vanuit persoonlijke overtuigingen en de enige vrouwen die invloed op haar hebben zijn haar moeder en haar beide oma’s. Het is heel duidelijk af te lezen in haar horoscoop dat de Prinses steun en advies vindt bij deze vrouwen. Dus deze drie wijze vrouwen zijn een zegen voor haar.

Prinses Amalia

DE SPIRITUELE LESSEN VAN PRINSES AMALIA

Prinses Amalia wordt echt een workaholic. Haar leven staat in dienst van dienen. En hierin gaat ze ver. Ze zal een veelzijdig leven leiden met vele reizen. Never a dull moment in haar leven. Alles wat ze aanpakt doet ze vol overgave en ze moet echt uitkijken dat ze niet teveel verantwoordelijkheden op haar schouders neemt. Wat veel mensen niet weten is dat zij zich vanaf haar vijftiende al heel verantwoordelijk voelde. Ze is serieus in haar taakopvatting. Daar denkt ze echt niet lichtzinnig over.

Ze doet er goed aan om structuur aan haar dag te brengen en zich regelmatig terug te trekken om bij te komen. Maar ja, ze heeft energie voor tien. Dus die dendert wel lekker door! Ze kan ook heel fanatiek bezig zijn met haar gezondheid en zelfs komen met een programma voor een gezondere lifestyle. Is het niet voor haarzelf dan is het wel voor de samenleving.

Prinses Amalia zal hoe dan ook een zeer bijzondere rol vervullen in de maatschappij. Noem het rustig onconventioneel voor een royal. Daar voelt zij zich het prettigst bij. Zo kan ze haar unieke visie ontwikkelen en tegelijk zinvol bijdragen. Plotselinge plotwendingen in haar carrière zie ik ook in haar horoscoop en ook haar affiniteit met de moderne technologie.

Als ik alles zo bij elkaar leg, denk ik dat zij een nieuw systeem gaat introduceren en verder gaat uitrollen waar de nieuwe generatie behoefte aan heeft, maar waarbij de ouderen niet worden vergeten. Het lot van ouderen in verpleeghuizen zal haar na aan het hart liggen. Tegen die mensonterende praktijken zal ze iets willen doen.

‘Amalia gaat in haar loopbaan verschillende rollen vervullen en projecten naar zich toetrekken.’

Het is ook heel goed mogelijk dat Amalia zich gaat inzetten voor mensen met psychische problemen. Ingegeven vanuit de ervaring met haar tante die zelfmoord pleegde en leed aan ernstige geestelijke gezondheidsproblemen. De pijn en de onmacht die haar eigen moeder nog dagelijks voelt over haar zus Ines, doet iets met Amalia. Dus die link is snel gelegd. Nogmaals, Amalia gaat in haar loopbaan verschillende rollen vervullen en projecten naar zich toetrekken en dit zou gemakkelijk één van die projecten kunnen zijn.

Ik zie ook in de horoscoop van Amalia dat ze beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden. En dat komt in haar toekomstige rol goed van pas. Ze moet namelijk geven en nemen om bruggen te slaan. En dat zit er bij haar van nature goed in.

Er schuilt ook een enorm artistiek talent in haar en stiekem is ze een geboren entertainer. Ze is muzikaal onderlegd, maar deze kant krijgt niet iedereen van haar te zien. Dat houdt ze liever privé. Ze kan enorm genieten van films, muziek en kunst in allerlei vormen.

In vorige levens is Amalia bedrogen en dat heeft bij haar diepe sporen nagelaten. Daarom is haar spirituele les in dit leven om weer het vertrouwen in zichzelf en in de mensheid terug te krijgen.

Telkens als mensen haar vertrouwen beschamen zal ze zich diep gekwetst voelen en zich terugtrekken. Ze doet er goed aan om een outlet te vinden om deze intense gevoelens om te zetten in iets productiefs en dat gaat het beste in de vorm van creatieve zelfexpressie. Van zingen tot acteren. Van sport tot schrijven. Ook is het voor haar moeilijk dat het leven continu verandert en dat zij mee moet veranderen. Het is een beetje paradoxaal maar enerzijds wil ze graag dicht bij haar eigen wortels blijven en anderzijds wil ze de wereld ontdekken. Ik denk zelf dat ze in Nederland gaat regeren maar niet per definitie in Nederland blijft wonen. En zij groeit op in een wereld waar je als digital nomad overal ter wereld je werk kan doen.

Prinses Amalia
Prinses Amalia is een Boogschutter en heeft heel wat pijlen op haar boog. Ze heeft hoge doelen die ze nastreeft. Niet alleen persoonlijke doelen maar ook maatschappelijke doelen.

PRINSES AMALIA IS ZEER INTELLIGENT

Amalia is zeer intelligent. Bovengemiddeld zelfs. Ze is ook dit jaar cum laude afgestudeerd voor haar VWO-eindexamen. Ze zal het lastig vinden om aansluiting te vinden met mensen van haar eigen leeftijd. Wat dat betreft is zij met een oude ziel op de wereld gekomen en haar taak is om het lijden van mensen te verlichten. Dat zal ze doen door haar innerlijke wijsheid in te zetten. Ze is haar tijd ver vooruit en voelt zich echt anders dan anderen.

Daarbij voelt ze de druk van buiten. Ze weet wat er boven haar hoofd hangt, en ook al heeft ze een gap year, zoals dat zo mooi heet, ze zal haar tijd nuttig besteden.

Amalia houdt van avontuur en ze zal zichzelf ook hoge doelen stellen. Wat dat betreft is ze een pietje-precies. Het moet vaak op haar manier. Ook al zal ze zich moeten schikken, ze zal altijd manieren vinden om zaken naar haar eigen hand te zetten. En thuis is ze de baas, zonder meer. Zij heeft de broek aan! Zij trekt aan de touwtjes.

‘Prinses Amalia denkt weloverwogen na en zelfs haar woordkeuze is weloverwogen. Ze weet waar ze over praat wanneer ze met iets komt. Wat dat betreft komt ze goed beslagen ten ijs en gaat ze een stevig debat niet uit de weg als ze hiermee voor haar idealen kan opkomen.’

Niet dat ze dat zelf per se wil, maar dat is de energie die ze van nature heeft mee gekregen. Zo is ze nou eenmaal ontworpen door het universum. En haar manier van doen en laten zal haar ook gezag en autoriteit geven. Ze denkt weloverwogen na en zelfs haar woordkeuze is weloverwogen. Zij weet waar ze over praat wanneer ze met iets komt. Wat dat betreft komt ze goed beslagen ten ijs en gaat ze een stevig debat niet uit de weg als ze hiermee voor haar idealen kan opkomen. Haar rebels hart slaat dan op hol!

Hoewel Amalia beschikt over veel innerlijke wijsheid en met een rugzak vol ervaringen uit vorige levens meedraagt, schommelt haar zelfvertrouwen. Soms is haar zelfvertrouwen sky high en soms ontbreekt het haar weer aan zelfvertrouwen.

En weet je, in de media hoorde ik niet zo lang geleden dat men vindt dat Amalia ook een vrouw zou mogen trouwen. Dat zou heel progressief zijn voor een troonopvolger. En wat nou zo frappant is, is dat ik in haar horoscoop hier ook aanwijzingen vindt die bevestigen dat haar publieke status een onverwachte wending kan aannemen. Vrouwen spelen sowieso een belangrijke rol in het leven van de Prinses. Niet alleen haar moeder, oma’s en zussen. Ze heeft volgens haar horoscoop zelf helemaal geen uitgesproken voorkeur als het om een mannelijke of vrouwelijke partner gaat. En met haar Tweelingen-energie zou ze prima op beide seksen kunnen vallen. Prinses Amalia trouwt sowieso pas op latere leeftijd. Ze neemt de tijd om de juiste levenspartner te vinden.

Hoewel ze houdt van tradities en normen en waarden, is zij wars van conventies en is ze allerminst conservatief en traditioneel te noemen. Haar excentriciteit zal steeds meer en meer zichtbaar worden en het zou mij dan ook helemaal niet verbazen als ze gaat experimenteren. Nou, dan wordt Nederland wereldnieuws. Als Amalia met een vrouwelijke partner komt wordt zij direct gezien als een rolmodel door de nieuwste generatie. En zal er meer vrouwelijke energie in de samenleving vrijkomen. Iets wat we denk ik in deze tijden goed kunnen gebruiken. Ons leven zal dan minder om pegels draaien. 

Nogmaals, dit is niet in beton gegoten. Zij houdt haar privéleven ook graag voor zichzelf. Dat heeft haar ziel nodig. Maar ze kan wel prima een voortrekkersrol op zich nemen en de boel even upshaken met haar onorthodoxe kijk.

Prinses Amalia
Amalia komt uit een warm gezin. Opgegroeid met thuis het goede voorbeeld en zoveel mogelijk afgeschermd van de media. Amalia heeft uiteenlopende hobby’s mogen verkennen. Op haar ouders zal ze altijd terug kunnen vallen. Die staan haar met wijze raad en daad bij.  Beeld: RVD

DE GEESTELLIJKE SPROETJES VAN PRINSES AMALIA

Er zit basisonzekerheid in Amalia en ze kan last hebben van stemmingswisselingen. Laat ik het zo zeggen, haar humeur kan door de dag heen flink wisselen. Het gevoel waarmee ze opstaat is zelden hetzelfde gevoel als waar ze mee naar bed gaat.

Haar diepste angst is om afgewezen te worden. En weet je, veel mensen in de media hebben haar onzekerder gemaakt. Door over haar uiterlijk te schrijven. Dat is voor haar uiterst pijnlijk geweest en die wond neemt ze mee in haar verdere loopbaan. Daar gaat ze iets productiefs mee doen.

Zij is een enorme steun en toeverlaat voor haar dierbaren en als ze politiek de kans krijgt, zal ze zich inzetten voor de underdog! Want twee dingen kan ik je verklappen: ze kan enorm goed luisteren én ze weet snel de vinger op de zere plek te leggen.

‘Prinses Amalia heeft de gave van visie. En ze zal deze uitdragen.’

Amalia is erg levendig en wat weinig mensen weten is dat ze een enorme twijfelkont kan zijn. Zij wil alle pro’s en contra’s tegen elkaar afwegen voordat ze een beslissing maakt. Wat dat betreft is ze dus geen roekeloze beslisser. Met een Tweelingen Ascendant is ze een sociale vlinder die gemakkelijk een praatje aanknoopt. Zij kan zich snel vervelen. Ze is leergierig en nieuwsgierig en heeft een levendige fantasie. Haar voorstellingsvermogen is enorm.

Prinses Amalia heeft de gave van visie. Zij weet dat ze een missie heeft. Dat ze het land moet dienen. Dat ze officieel betrokken zal worden bij ceremoniële activiteiten. Maar als ze straks een duidelijke visie heeft op wat ze wil is ze echt unstoppable. Echt een chick on a mission. Ze zal veel nieuwe projecten opstarten en ze doet er goed aan om haar energie te kanaliseren en zich te focussen op het voltooien van haar projecten en studies.

De prinses kan zich makkelijk aanpassen en heeft een flexibele instelling. Dus dat komt goed van pas in haar rol als volksvertegenwoordiger. Ze moet namelijk connectie kunnen maken met hooggeplaatsten en ook met laaggeplaatsen binnen de samenleving. Hiermee zal zij totaal geen moeite hebben. Ze kan goed blenden in onze multiculturele samenleving. Wat dat betreft heeft ze de Prinses Diana touch!

Je hoeft Amalia ook niet een keurslijf aan te meten, want dat laat ze simpelweg niet toe. Net wanneer je denkt haar te hebben gevangen is ze alweer gevlogen.

DE GOUDEN DRIEPOOT VAN PRINSES AMALIA

Nog even terug naar de Gouden Driepoot van Amalia. Haar Zonneteken is Boogschutter dus. Dat zal je niet ontgaan zijn. Ze houdt van actie in de taxi. En ze wil graag haar horizon verbreden. Eigenlijk leert ze het beste door te ervaren en haar wijsheid vervolgens weer te delen. Het buitenland lonkt en ze heeft belangstelling in culturen en religieuze zaken. Ze heeft een levendige persoonlijkheid en haar warmte is voelbaar. Performen ligt haar heel goed.

‘Wat zo knap is aan prinses Amalia is dat, hoewel ze vluchtige mentale energie heeft, ze toch door weet te zetten om haar doelen te bereiken. Daar is veel zelfdiscipline voor nodig.’

Amalia’s Maanteken en Ascendantteken zijn Tweelingen en gezien de stand in haar horoscoop betekent dit dat ze zich heel prettig voelt met werk achter de schermen. Ze kan diep doordringen achter façades en ze doorziet wat er in het systeem mank gaat. De prinses heeft tijd nodig om te infiltreren in deze systemen maar hier kan ze echt het verschil maken. Ze kan licht werpen op zaken die voor anderen verborgen blijven. Amalia heeft belangstelling voor bovennatuurlijke zaken en is open minded.

Zelf is ze erg gesteld op haar privacy en er zullen maar een handjevol mensen zijn die haar echt goed kennen. Zij laat zich niet vangen dus je leert haar alleen kennen als je haar een lange tijd van dichtbij observeert. En dat zal ze niet zo snel toelaten, want als je te dichtbij komt dan voelt zij dat alsof je iets van haar wilt ontfutselen. Ze zal dus op haar qui-vive zijn.

Prinses Amalia heeft tijd nodig om te bedenken of ze haar diepste zielenroerselen met je wilt delen. Ze heeft ook ruimte nodig om haar gedachten te ordenen. Ze heeft een bijzonder en heerlijk gevoel voor humor en ik had het al eerder gezegd, maar in haar schuilt een artiest. Een performer. Dat zijn goede kwaliteiten voor iemand die ons land moet vertegenwoordigen. Niet dat ze een show opvoert, maar ze zal wel enorm genieten van de vele culturen waar zij in haar carrière mee te maken krijgt.

PRINSES AMALIA GAAT HAAR EIGEN EXCENTRIEKE KLEDINGSTIJL ONTWIKKELEN

Goed nieuws als je houdt van fashion en variatie in de mode. Wat betreft Amalia’s kledingsmaak heeft ze een goed voorbeeld aan haar moeder die ook van alles aantrekt wat ze zelf mooi vindt. Van haar bekende ‘postzakjasje’ tot aan haar zwarte leren laarzen en dito jurk. Amalia zal zelfs een stapje verder gaan!

Doordat Amalia veel culturen zal opsnuiven gaat ze steeds meer haar eigen stijl ontwikkelen. Ze gaat ons verrassen met haar eigen gecreëerde look. Het is niet zo dat zij bewust een imago creëert, maar zij wil haar eigen individualiteit in haar kledingkeuze tot uitdrukking brengen. Dat hoeft dus helemaal geen designerskleding te zijn. Maar combinaties van kledingstukken die minder gangbaar zijn passen haar goed. En ze zal zonder dat het haar intentie is, tóch een influencer zijn voor haar generatie!

Prinses Amalia
Paleis Huis ten Bosch, najaar 2021. Foto van de Prinses van Oranje gemaakt ter gelegenheid van haar achttiende verjaardag. Beeld: RVD – Frank Ruiter

Zoals je weet heb ik iets met muziek en ik vroeg me af waar Amalia blij van wordt. En toen las ik op internet dat ze onlangs in het boek Amalia van cabaretière Claudia de Breij heeft onthuld dat ze vrolijk wordt van après-ski hits. Ze wordt er blij van bij het opstaan. We weten allemaal dat ze van skiën houdt en gezien haar leeftijd en Boogschutter-vuur energie kan ik me ook heel goed voorstellen dat ze heel blij wordt van dit nummer.  Ik ga van deze blog een podcast opnemen. En in deze podcast ga ik een fragment van een liedje opnemen waar Amalia blij van wordt. Oordeel zelf wat je er van vindt. Luister hier vanaf a.s. zondag 12 december naar deze podcast.

En dit is alweer het einde van deze blog. Ik hoop dat je ervan hebt genoten. Ik in ieder geval wel. Vond het een eer om in de horoscoop van onze prinses te duiken en dit met jou te delen. Over een paar jaar ga ik deze blog teruglezen om te zien hoeveel van mijn voorspellingen zijn uitgekomen. Altijd interessant.

DE ASTROLOGIE PODCAST

BUSINESS ASTROLOGIE VOOR EXPERTS

Deborah dringt tot je diepste kern door en helpt je om je expertstatus te claimen en door te groeien naar Bedrijfsalchemist. Geheime wapen? ASTROLOGIE + HIGH-END POSITIONERING. Vraag gratis jouw geboortehoroscoop aan via 👉🏻 https://cab.hweo.nl/gratis-persoonlijke-geboortehoroscoop/

Door naar deze podcast te luisteren groeit je emotionele en spirituele intelligentie. Je leert hoe je als expert je kunt vestigen als de #1 autoriteit in jouw markt en hoe je met het grootste vertrouwen je bigger vision deelt. Wil je voortaan geen aflevering missen? Abonneer je dan op De Astrologie Podcast.

Ben je een kennis-expert en wil je next level gaan en bedrijfsalchemist worden? Plan dan je call voor vrijblijvend gesprek. Ik ben de astrologie business expert, je bent bij mij in goede handen.

© Deborah Cabau | | Deborah is Spiritueel Business Coach en Business Astroloog. Zij de oprichter van de School voor Bedrijfsalchemisten®️, bestseller auteur van The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, host van De Astrologie Podcast en bedenker en maker van Deborah On Demand. Een 24/7 spirituele chatdienst voor ondernemers.

Kernwaarden: spiritualiteit, bewustzijn, persoonlijke groei en ondernemen.

DEBORAH CABAU ASTROLOGISCH BUSINESSCOACH

Mijn missie is om kennisexperts en professionele coaches te helpen met het maken van goede strategische keuzes. dat doe ik door het goud op te sporen in de persoonlijke horoscoop en deze te vertalen naar een personal brand business die tikt als een klokje.

Wil je ook een succesvolle business als spirituele ondernemer? Stap in mijn magische wereld waarin we samen met behulp van astrologie en gechannelde boodschappen jouw strategie vormgeven.

Dit is het moment!

Anderen lezen ook

Direct aanvragen

Geboortehoroscoop

De stand van de sterren tijdens jouw geboorte heeft enorm veel impact op je karakter en het verloop van je leven.

Aan de hand van jouw geboortehoroscoop kan ik je bijna alles vertellen over jouw persoonlijkheid.

Nieuwsgierig naar jouw eigen geboortehoroscoop?

Meld je aan

The Holy Grail

Meld je hier aan om op de hoogte gehouden te worden over het boek The Holy Grail voor Bedrijfsalchemisten, welke op 24 oktober 2024 gaat uitkomen.

Marketing door